Sus

Vacanța cu copiii nu este mereu floare la ureche. Oricât de bine te-ai pregătit în avans, întotdeauna se ivește ceva care să-ți dea planurile peste cap. Uneori în bine, alteori în rău, însă vacanțele sunt mereu memorabile 😊 Dacă ești părinte, știi că scoaterea unui copil la plimbare sau în vacanță implică numeroase bagaje. Stilul de călătorie se schimbă simțitor după mărirea familiei, odată cu noile nevoi ale celui mic. De la jucării și produse de divertisment menite să-i țină ocupat în avion și în hotel, până la haine și accesorii suplimentare, sunt multe de gândit și împachetat. Din fericire, însă, există câteva gadgeturi incredibil de utile, care să-ți ușureze vacanțele cu copiii. Câteva dintre ele sunt menționate mai jos. Sperăm să vă fie de ajutor. 

1. Jet Kids Bedbox

Această valiză minunată stă în vârful listei în cazul călătoriilor lungi. BedBox este o valiză pe care copiii o pot manevra ușor și cu care se pot distra în aeroport, odată cu aspectul cu adevărat unic al acesteia. BedBox este un gadget incredibil atât pentru copii, cât și pentru părinți, deoarece, atunci când se află pe scaunul avionului sau al autocarului, acesta se pliază pentru a crea un pat odihnitor. Este ca o extensie a picioarelor pentru cei mai mari și un pat confortabil pentru cei mici, permițându-le să aibă un somn într-o poziție corectă.

2. Scaun Înalt portabil

Nu toate restaurantele îți oferă scaune înalte pentru copii, iar lipsa lor poate fi o problemă. Summer Infant Pop N Sit Portable Booster este un scaun înalt, portabil, care se pliază la o dimensiune impresionant de compactă. Se deschide ușor, astfel încât copiii mici să aibă un loc la nivelul mesei, oriunde te-ai afla. Are și o tăviță detașabilă, unde îi poți pune mâncarea sau jucăriile, pentru o masă în armonie.

3. Saltea portabilă

Fie că sunteți în camping, fie că sunteți la un hotel, este o idee grozavă să vă aveți propriile saltele de aer, cu o dimensiunee potrivită pentru cei mici. Shrunks Indoor Toddler este o saltea minusculă de aer (care vine cu propria sa pompă electrică) și reprezintă soluția perfectă pentru hotelurile care nu au opțiuni de pătuț. De asemenea, are un design cu „șină de securitate” pentru a se asigura că cei mici nu vor cădea din pat.

4. Troller cu scaun de cărucior

Troller-ul și căruciorul sunt greu de gestionat într-o călătorie, iar noi ne întrebăm, de ce să nu alegem varianta 2 în 1? Mountain Buggy Bagrider a fost conceput pentru a rezolva această problemă, combinând o valiză standard, cu un scaun pentru cărucior. Geanta poate fi folosită ca o valiză simplă (ca în vremurile în care părinții călătoreau singuri), sau ca un cărucior când copiii sunt în preajmă, cu un al doilea set de roți, căptușeală amortizată și un ham de siguranță în cinci puncte. Poate transporta copii care cântăresc până la 14 kg.

5. Troler scooter

Odată ce copii încep să crească, aceasta este cea mai bună opțiune pentru a ușura căratul bagajelor lor. În loc de o valiză de călătorie, un alt produs menit să-i determine pe copii să aibă grijă de propriile lor genți și să se bucure de călătoria prin aeroport este scuterul ZincFlyte. Aceste carcase dure sunt ideale pentru copii, datorită durabilității. Vin într-o serie largă de modele distractive (cum ar fi rechini, bufnițe și panda), precum și dimensiuni pentru vârste diferite (de la doi la opt ani). Punctul forte: se transformă rapid într-un mini scuter cu geanta în front😊! Copiii se pot plimba în voie prin terminal în limita în care părinții pot ține pasul cu ei.

6. Kelty Child Carrier

Dacă ești unul dintre părinții cărora le place să meargă în drumeții, transportul unui copil și a unui rucsac poate fi dificil.  Kelty Child Carrier facilitează acest lucru, combinând un purtător de copii și un rucsac, astfel încât părinții să-și poată duce bebelușii în călătoriile de aventură, mult mai ușor. Kelty Child Carrier oferă, de asemenea, o umbrelă de soare, un design reglabil și o „pungă de snack” cu plasă pe talie, pentru modalități ușoare de a-l hrăni pe cel mic.

7. Patul supraetajat KID’O BUNK

Un alt produs excelent pentru părinții cu mai mulți copii este KID’O BUNK – un pat supraetajabil, pliabil și rezistent. Este perfect pentru călătoriile individuale, când unitatea de cazare nu îți poate oferi paturi suplimentare pentru cei mici. El poate fi transformat într-o bancă sau două pătuțuri individuale, pentru acele vremuri în care ai un pic mai mult spațiu. Este unul dintre lucrurile necesare într-o familie cu mulți copii, dacă te gândești să închiriezi o vilă sau un apartament într-o destinație, precum Grecia.

8. FLYEBABY

Pentru părinții cu bebeluși foarte mici, FlyeBaby este o opțiune excelentă ce poate fi folosită înainte de alte scaune portabile sau opțiuni de avion, precum BedBox. Acest produs este un hamac pentru bebeluș, care se atașează pe partea din spate a scaunului din avion, copilul stând astfel cu fața la unul dintre părinți. Îi oferă un spațiu sigur, având un ham cu prindere în cinci puncte, pentru a dormi.

9. TUB PUJ

O altă opțiune excelentă pentru vacanțele cu bebeluși este Puj Tub. Mai exact, o bucată de spumă moale și impermeabilă, care se pliază pe obiectele sanitare, pentru a forma o cădiță confortabilă pentru copii, în orice chiuvetă. Deoarece poate fi modelată și făcută plată, este ușor să o pui pe fundul unei valize și să știi că ai un mod curat și confortabil de a-i face baie copilului, indiferent unde te afli. Puj Tub este ușoară, accesibilă și foarte simplu de transportat.

10. Trusa de prim ajutor Me4Kidz

Nimeni nu vrea să-și care întregul sertar de medicamente. Trusa de prim ajutor pentru toată familia, Me4Kidz este o modalitate excelentă de a rezolva această dilemă, cu bandaje, unguent cu antibiotice, cremă pentru arsuri și multe altele. Adaugă câteva dintre cele mai utilizate medicamente (cum ar fi aspirina pentru bebeluși) într-o cutie pentru organizatorul de pilule și sunteți gata de drum în vacanță cu copiii.