Sus

Ce inseamna zborurile pe distante lungi? Spatiu insuficient pentru picioare. Oameni care trec pe langa/peste tine. Zgomot. Lumina. Si lista poate continua. Daca te echipezi, insa, corespunzator, daca alegi locul potrivit, te poti odihni foarte bine in avion. Te invitam sa citesti in continuare sfaturile noastre.

1. Alege locul cu atentie

Este foarte important sa faci acest lucru. Daca este posibil, rezerva un loc la geam. Nu numai ca te vei putea sprijini, dar nici nu vei sta in calea pasagerilor de pe acelasi rand cu tine si nu vor fi nevoiti sa treaca peste tine de cate ori merg la toaleta.

2. Alege hainele intelept

Imbraca-te confortabil, cu haine de bumbac, lejere, in mai multe straturi, ca sa le poti scoate sau adauga,daca iti este cald sau frig.

3. Cere paturi sau perne

Nu ai niciodata destule. Daca nu gasesti un set gata pregatit, cere-le insotitorilor de bord.

4. Nu uita sa iei o perna pentru gat

Multi calatori s-ar declara pierduti fara pernutele create special pentru sustinerea gatului. Te sfatuim sa nu te rezumi la o pernuta standard, ci sa achizitionezi una de calitate. Crede-ne pe cuvant, merita investitia.

5. Evita zgomotul dimprejur

Asigura-te ca pe parcursul zborului vei auzi ce iti place. Ia cu tine o pereche de casti si melodiile preferate, printre care si unele linistitoare. Te vor proteja de zgomotul nedorit si te vor ajuta sa adormi.

]]>