× Hello Holidays

Recenzii turisti
Ghid insotitor
Variante de plata
Card online
Transfer bancar
Cash

Program detaliat

Circuit Croatia 7 zile - Avion | 2020

Itinerar: Belgrad - Canion Tara - Podgorita - Cetinje - Fiord Kotor - Dubrovnik - Medugorje - Split - Trogir - Sibenik - Zadar Parcul National Plitvice - Ins. Krk - Opatija - Pola - Rovinj - Porec - Postojna - Ljubljana - Zagreb

ZIUA 1  BUCURESTI - BELGRAD

   Intalnire cu reprezentantul agentiei la ora 03.00 in aeroportul Henri Coanda din Bucuresti pentru imbarcare la zborul spre Belgrad. Transfer din aeroport la Hotelul din Belgrad. Veti depozita bagajele in camera de bagaje de la receptia hotelului. Dupa pranz veti prelua camera in hotel. Timp liber pana seara, cand va intalniti cu ghidul si grupul sosit din Romania. Incepem vizita capitalei Serbiei cu fortareata Kalemegdan pitoresc amplasata pe malul Dunarii. Multimea de magazine si terase de pe strada Knez Mihailov ne vor oferi o “portie” de relaxare. In drum spre cazare, parcurgem un tur panoramic cu autocarul spre Catedrala ortodoxa si Parlament. Cazare la Belgrad.

ZIUA 2  BELGRAD - CANIONUL TARA - PODGORITA (cca. 490 km)

   Mic dejun. Strabatem Serbia pentru a ajunge in Muntenegru, unde vizitam Canionul Tara. Renumele acestuia este determinat atat de lungimea sa (al 2-lea dupa Marele Canion din SUA), cat mai ales datorita peisajelor salbatice care ne vor incanta. Seara vizita in Podgorica, capitala Muntenegrului: Catedrala catolica, cu o arhitectura moderna, nonconformista, Monumentul regelui Nikola, Podul Mileniului, modern dar impresionant in acelasi timp si Piata Rimski, unde vom avea si o scurta pauza. Cazare in zona Podgorita.

ZIUA 3  PODGORITA - CETINJE - Fiordul BOKA KOTORSKA - DUBROVNIK - MEDUGORJE (cca. 295 km)

   Dupa micul dejun, pornim spre cel mai sudic fiord din Europa - Boka Kotorska. Trecem frontiera in Croatia spre Dubrovnik, extrem de bine fortificat si excelent conservat, inclus in patrimoniul UNESCO. Turul orasului medieval include faimoasele ziduri considerate de necucerit, Poarta Pile, celebra farmacie (sec. XIV) din Man. Franciscana, palatele Sponza si Rector si turnul Orologiului. Timp liber in Dubrovnik, pentru a ne bucura de farmecul medieval al orasului. Seara ajungem la cazare in Bosnia - Hertegovina, in zona Medugorje.

ZIUA 4  SPLIT - TROGIR - SIBENIK - ZADAR (cca. 435 km)

   Mic dejun. Revenim in Croatia, pentru a vizita Split, cel mai mare oras de pe coasta Dalmata, pe care il putem considera nu doar un oras medieval, ci chiar un oras antic locuit pana in prezent. S-au pastrat din sec. III - IV atat Poarta de Aur, Poarta de Fier la care a fost adaugat si turnul Ceasului, Palatul, cat si Mausoleul lui Diocletian. Mausoleul, desi a fost construit pentru a omagia unul dintre cei mai mari persecutori ai crestinismului, a sfarsit prin a fi transformat in Catedrala St. Domnius, care este functionala pana azi. Foarte aproape de Split, vom admira arhitectura venetiana a orasului Trogir, pentru care acesta a devenit patrimoniu UNESCO, avand peste 2000 de ani de locuire continua, precum si Sibenik, pitoresc orasel construit in sec. XI de croati.

   Punctul de atractie in Sibenik este Catedrala Sf. Iacov de secol XV, superb construita atat in stil gotic, cat si renascentist, care desi a suferit daune majore in timpul razboiului din 1991, este astazi in totalitate refacuta. Ultimul oras vizitat e Zadar, unde vom admira fortificatiile datand din perioada stapanirii venetiene, (dar si mici portiuni ramase din perioada romana), portile din sec. XVI, Forumul Roman, Bis. Sf. Donatus din sec. IX in stil preromanic si Catedrala Sf. Anastasia, construita in sec. XII-XIII in stil romanic. Cazare in zona Plitvice.

ZIUA 5  PARCUL NAT. PLITVICE - INSULA KRK - BUZET (cca. 320 km)

   Mic dejun. Vizitam Parcul National Plitvice, format dintr-o salba de lacuri limpezi si cascade amplasate intr-o zona de o rara frumusete si salbaticie. Deplasare in insula Krk. Optional (30 €), croaziera pe marea Adriatica pentru a avea ocazia (daca vremea permite) sa navigam circa 3 - 4 ore pe langa Ins. Krk si alte 3 insulite cu peisaje de vis si mici golfuri potrivite pentru baie. Cazare in zona Buzet.

ZIUA 6  POLA - ROVINJ - POREC - POSTOJNA (cca. 215 + 70 km)

   Mic dejun. Incepem explorarea in peninsula Istria. Prima vizita va fi in Pola, care abunda de vestigii datand din perioada romana, in stare exceptionala de conservare: Amfiteatrul Roman (sec. I), Arcul lui Sergius Lepidus, Templul lui Augustus, Portile Gemene, Poarta lui Hercule si nu in ultimul rand Catedrala ale carei prime vestigii (a suferit multe reconstructii, fireste) dateaza din sec. al V-lea. Urmeaza Rovinj, stapanit mai bine de 500 de ani de venetieni, de la care ne-au ramas arhitectura orasului foarte pitoreasca, precum si Bis. Sf. Eufimia (sec. XVIII), avand si opere de arta mult mai timpurii. Plimbandu-ne pe stradutele inguste, putem intalni si vorbitori ai limbii istro romane, destul de numerosi in zona.

   Ultima vizita din Istria o vom face in Porec, construit pe structura unui castru roman, din care s-au pastrat pana astazi strazile Cardo Maximus si Decumanus. Cea mai importanta atractie a orasului este Biserica Euphrasius, un exemplu remarcabil al arhitecturii bizantine timpurii din sec. VI, intrat in patrimoniul UNESCO inca din 1997 si superb decorat cu mozaicuri aurite din acelasi sec. al VI-lea. Traversam in Slovenia, pentru a vizita pestera Postojna, impresionanta prin dimensiunile sale (ne vom deplasa aproape 4 km cu un trenulet electric), dar si prin bogatia de stalactite si stalagmite. Cazare in zona Postojna - Ljubljana.

ZIUA 7  LJUBLJANA - ZAGREB - BELGRAD (cca. 565 km)

   Mic dejun. Parcurgem turul capitalei Sloveniei: Piata Congresului, Biserica Franciscana, Podul Triplu, Primaria, Catedrala, Podul Dragonului. Timp liber in Ljubljana pentru a putea urca cu funicularul (optional), pana la Castelul din sec. XII care domina orasul cu silueta sa masiva. Pornim spre Zagreb, unde admiram din autocar: Piata Tomislav, cu statuia primului rege Croat (sec. X), Muzeul Mimara, avand cele mai remarcabile colectii de arta din intreaga tara, Universitatea si Teatrul National - cea mai eleganta cladire din oras, prin stilul sau neo-baroc de sec. XIX. Urmeaza turul pietonal: pornim din vechiul cartier Kaptol de la Catedrala construita in stil gotic in sec. XIII, spre Piata Ban Jelacic (patriot croat pasoptist) Timp liber in Zagreb, pe stradutele inguste pline de terase, cafenele si magazine de artizanat. Deplasarea continua spre Belgrad. Seara tarziu, transfer catre aeroportul din Belgrad, pentru zborul spre Bucuresti.

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE:
Excursie optionala  Insula Krk: 30 €/ persoana.

Tarife orientative intrari obiective turistice

Bine de știut

Programele de Croatia s-au efectuat de 11 ori in anii precedenti. Hoteluri utilizate in 2019: Belgrad - H. Centar Balasevic 3*, Podgorita - H. Keto 3*, Medugorje - H. Grlik 3*, Zona Plitvice - H. Gacka 3*, zona Buzet - H. Istarske Toplice 3*, zona Postojna / Lubljana - H. Center 3*.

Turistii care solicita locuri pe primele 3 banchete din autocar, vor achita un supliment de 5% din pretul excursiei.
Turistii care solicita partaj in camera dubla/tripla, nu vor achita suplimentul de camera Single, daca agentia nu reuseste sa completeze partajul. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.

Grup minim 35 persoane, turistii sositi cu avionul, impreuna cu cei plecati din tara cu autocarul 
Excursiile optionale se organizeaza pentru un numar minim de 25 de persoane (turistii sositi cu avionul, impreuna cu cei plecati din tara cu autocarul). 

In cazul nerealizarii grupului minim se va anula excursia, cu posibilitatea inscrierii la un program similar;
In cazul unui grup mai mic de 35 persoane (30-34 persoane) se va achita un supliment de 20 euro/persoana;
Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;
Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.

Transferuri

TRANSFERURI CONTRA COST DIN TARA

Orasul

Locul de intalnire

Tarif/pers.

€/sens

BRAILA

Parcare PENNY Sos. Buzaului

10 €/sens

FOCSANI

Benzinaria LUKOIL Centru

12 €/sens

BRASOV

PETROM - Calea Bucuresti

12 €/sens

CONSTANTA

GARA CFR

12 €/sens

BUZAU

McDonald’s Unirea

8 €/sens

GALATI

McDonald’s

10 €/sens

CRAIOVA

Petrom langa Autogara Bacriz

12 €/sens

Informații

*Transferurile din tara se organizeaza (indiferent de numarul de persoane care solicita transferul) cu ajutorul firmelor ce efectueaza curse de linie. Functie de marimea grupului, se poate organiza transfer privat cu microbuz, minibus sau midibus. Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de imbarcare cu 15 - 30 min. inainte de ora comunicata. Orele sunt estimative, in functie de conditiile meteorologice si de trafic. Numerele de telefon ale ghizilor sau soferilor se vor comunica cu 2 – 3 zile inaintea datei plecarii, urmand a tine legatura cu acestia pentru a te informa privind situatia concreta din ziua plecarii (ora exacta a sosirii in orasul tau). Te rugam sa respecti ora imbarcarii, pentru ca grupul nu poate astepta turistii care intarzie. Daca turistii se imbarca dintr-o alta localitate decat din Bucuresti, acestia trebuie sa informeze agentiade turism la care s-au inscris cu minim 15 zile inainte de tata plecarii. Inscrierile cu mai putin de 15 zile inainte se vor face numai in functie de capacitatea mijloacelor de transport utilizate. 

Pentru turistii din Suceava, Piatra Neamt, Iasi, Bacau, care solicita doar in momentul inscrierii (nu se accepta inscrieri ulterioare), oferim 50% REDUCERE pentru doua cazari (la dus si la retur), in Otopeni la o pensiune de 3 stele in apropierea aeroportului (transferul la terminal sau dupa caz la retur de la terminal) se efectueaza de catre hotel.

 - Asistenta turistica se refera la suport oferit de agentia partenera locala pentru ca turistii sa poata comunica mai eficient cu receptia sau restaurantul hotelului, sau in cazuri nedorite in care trebuie sa fie asistati daca necesita spitalizare, daca pierd documentele de identitate ori alte incidente cu Politia locala, etc.
 - Obiectivele turistice redactate cu litere ingrosate si inclinate (Bold - Italic), se viziteaza doar la exterior. In situatia in care nu se mentioneaza ca turul de oras este panoramic cu autocarul, implicit turul se va face pietonal. 
 - Pentru majoritatea excursiilor, copiii in varsta de 6 - 12 ani, beneficiaza de reducere, numai pentru cazare in camera cu doi adulti.
 - Nominalizarea hotelurilor se va face in ultima saptamana inainte de data plecarii, in functie de marimea grupului. Mentiunea “sau similar” in dreptul denumirii hotelului, face referire doar la categoria de confort si regimul de masa al hotelului.
 - Pentru reducerea de grup, toti turistii din acel grup trebuie sa fie inscrisi pe acelasi program, aceeasi data de plecare si aceeasi rezervare.
 - Pentru ca unui minor sa i se permita calatoria in afara tarii, este necesar sa fie insotit de cel puţin un adult care sa aiba asupra sa acordul scris al ambilor parinti ai minorului, legalizat la notariat, si cazier judiciar, pe care sa-l prezinte in punctul de frontiera. Daca adultul care insoteste minorul este unul din parinti, acesta va avea nevoie doar de acordul scris al celuilalt parinte al minorului, legalizat la notariat. 
 - Autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul unei anumite tari a oricarei persoane care nu prezinta suficienta credibilitate. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii care nu pot fi depistate anterior datei plecarii.
 - Categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru pentru o anumita tara, putand exista diferente fata de standardele din Romania, fapt neimputabil agentiei de turism. Repartizarea camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia. Eventuale nemultumiri legate de amplasarea sau aspectul camerei, se rezolva de catre turist direct la receptie, cu ajutorul insotitorului de grup.
 - Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.). In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
 - Asezarea în autocar se face incepand cu bancheta a patra, in ordinea înscrierilor. Ca exceptie, turistii care achita suplimentul de 5% pentru primele 3 banchete in autocar, vor fi repartizati in limita locurilor disponibile incepand cu a 2-a bancheta.
 - Preturile sunt valabile pentru un numar limitat de locuri la zbor, dupa epuizarea carora, turisii vor putea sa isi dea acceptul pentru achitarea diferentei de tarif fata de pretul din ziua achitarii pachetului turistic.
 - Programul este cu date fixe de plecare si retur, sincronizate cu programele de autocar, al carui ghid va insotii turistii sositi cu avionul impreuna cu cei sositi cu autocarul
 - Pe unele programe, autocarul va prelua turistii sositi cu avionul si pe cei de la Budapesta din/ spre orasele prin care se tranziteaza Romania. Locurile repartizate ambelor grupuri (grupul sosit cu autocarul si grupul sosit cu avionul) sunt limitate.
 - Pentru călătorie este necesara cartea de identitate sau paşaportul (in anumite tari doar pasaportul) valabil 6 luni de la data întoarcerii în ţară.  

Recomandam incheierea asigurarii Travel (storno + medicala) pentru a va proteja atat inainte de plecare, in cazul anularii calatoriei, cat si dupa plecare in cazul unei situatii neprevazute.

Reduceri și suplimente

REDUCERE de pana la MAXIM 15% prin CUMULAREA urmatoarelor:   
1. FIRST MINUTE - 7% REDUCERE pentru achitarea unui avans de minim 50% din pretul excursiei pana la data de 30.11.2019. Plata integrala cu 30 zile inainte de data plecarii in excursie. Dupa data de 01.12.2019 reducerile timpurii continua cu:
2. EARLY BOOKING - 5% REDUCERE pt. achitarea unui avans de 100 de euro/ pers. la inscriere si diferenta pana la 50 % din pretul excursiei pana la 15.02.2020. Plata integrala cu 30 zile inainte de data plecarii in excursie.
3. CLIENT FIDEL - 5% REDUCERE pentru turistii care au mai achizitionat programe turistice de la agentia tour operatoare, atat direct, cat si prin intermediul agentiilor partenere a acesteia.
4.REDUCERE DE GRUP: la 8 pers.= 2%, la 12 pers.= 3%, la 15 pers. platitoare, a 16-a GRATUIT
Reducerile se aplica numai la pachetul de baza; acestea nu se aplica la alte taxe sau suplimente de orice fel.

Harta

Harta Circuit Croatia 7 zile - Avion | 2020

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE:
Excursie optionala  Insula Krk: 30 €/ persoana.

Tarife orientative intrari obiective turistice

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
 

Alte circuite din regiune

Circuit Bosnia - Albania | 7 zile - Autocar | 2024

Circuit Bosnia - Albania | 7 zile - Autocar | 2024

Albania, Bosnia Hertegovina

  • 6
  • 3
  • 6 Nopti / Mic dejun / Transport cu autocarul
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 22.06.2024

de la 527 €/pers.

Circuit si Sejur Muntenegru - Albania | 10 zile - Autocar | 2024

Circuit si Sejur Muntenegru - Albania | 10 zile - Autocar | 2024

Albania, Muntenegru

  • 9
  • 3
  • 9 Nopti / Mic dejun / Transport cu autocarul
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 31.05.2024

de la 604 €/pers.

Pelerinaj Medjugorje | 8 zile - Autocar | 2024

Pelerinaj Medjugorje | 8 zile - Autocar | 2024

Bosnia Hertegovina

  • 7
  • 3
  • 7 Nopti / Mic dejun / Transport cu autocarul
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 08.06.2024

de la 497 €/pers.

Calendar plecari circuite

Aprilie 2024
Mai 2024
Iunie 2024
Iulie 2024
August 2024
Septembrie 2024
Octombrie 2024
Lunile anterioare
Lunile urmatoare
Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

Nu am calatorit cu d-vs, dar mi-as dori!

Labont Eugenia, 12.02.2024 Citeste mai mult

Numai ce ne-am întors din circuitul Emiratelor Arabe “Povestea celor 7 regate!”O experiența minunată, alături de un grup minunat cum rar găsești și cu 2 ghizi de excepție! Dar țin să mulțumesc din suf...

Mona Ciobanu, 31.01.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn