× Hello Holidays

Circuit Alsacia - Stuttgart - Elvetia Germana | 7 zile - Avion | 2022

Recenzii turisti
Ghid insotitor
Variante de plata
Card online
Transfer bancar
Cash
 • Bilet avion Bucuresti - Basel - Bucuresti cu bagaj mic de mana (40x30x20cm);
 • Transport cu autocar climatizat, clasificat pentru curse internationale;
 • Transfer aeroport hotel aeroport;
 • 6 cazari cu mic dejun in hotel 3*;
 • Ghid insotitor din partea agentiei pe traseu.

Program detaliat

Circuit Alsacia - Stuttgart - Elvetia Germana | 7 zile - Avion | 2022

Ziua 1. BUCURESTI - STUTTGART - MULHOUSE (cca. 250 km)

Intalnire la aeroport la 05.00, imbarcare pe cursa de ora 7.00 cu destinatia Stuttgart. La ora 08.35 ajungem in capitala landului Baden Wurttemberg, al saselea oras ca marime al Germaniei, locul de nastere al automobilului modern, aici a fost construit si faimosul prototip Volkswagen Beetle. Vizitam centrul vechi – Piata Castelului, Piata Schiller si facem o plimbare pe artera comerciala Konigstrasse, pentru a ne bucura de timp liber in Stuttgart sau optional (15 €) vizita la Palatul Ludwigsburg, cel mai mare palat baroc din Germania, supranumit “Versaillesul Svabilor”. Celor care raman in Stuttgart le recomandam o vizita la muzeul Mercedes Benz sau Porshe. Dupa pranz continuam spre Mulhouse, al doilea oras ca marime al Alsaciei, situat pe malurile Rinului, la poalele muntilor Vosges si la granita dintre trei importante tari europene – Franta, Germania si Elvetia. Ne plimbam in Centrul Vechi, unde se pastreaza parte din fortificatiile medievale – Turnul Diavolului si Turnul Bollwerk, vizitam Temple Saint – Etienne, cunoscut ca si Catedrala din Mulhouse, ridicata intre anii 1858-1886, in stil neogotic, cea mai inalta biserica protestanta din Franta, avand o inaltime de 97 de metri. Admiram Hotel de Ville, construita in stil renascentist in anul 1552, fosta primarie a orasului pana la alipirea la Republica Franceza din anul 1798. si ne bucuram de timp liber in Place de la Reunion, considerata epicentrul orasului. Seara cazare Mulhouse.

Ziua 2. MULHOUSE - BASEL (cca. 250 km)

Mic dejun. Timp liber pentru program individual in Mulhouse, va recomandam o vizita la Muzeul National de Automobile, gazda unui numar impresionant de 437 de masini, realizate de 99 de producatori, incluzand cea mai mare colectie de Bugatti. Dupa pranz va propunem o vizita optionala (25 €) la Basel, al doilea oras ca marime al Elvetiei, situat pe malurile Rinului, unde descoperim pietonal centrul vechi – Primaria, Piata Centrala Markplatz, Catedrala Munster, Biserica St Elisabeth, Poarta Turnului St. Alban. Seara cazare la acelasi hotel din Mulhouse.

Ziua 3. COLMAR - STRASBOURG (cca. 250 km)

Mic dejun. Program liber sau optional (35 Euro) ne indreptam spre Colmar, supranumit “Mica Venetie”, al treilea oras ca marime al Alsaciei si unul dintre cele mai pitoresti ale Frantei, unde descoperim intr-un tur pietonal in centrul vechi, fermecatoare strazi medievale si impresionante cladiri istorice – Biserica Saint Martin, Casa Adolph, Biserica Saint Matthieu, Casa Pfister, Muzeul Bartholdi, Biserica Dominicana. Localitatea este capitala vinului alsacian, iar in luna martie este gazda Festivalului de primavara, cu aceasta ocazie sunt amplasate in oras atractive targuri cu produse locale, ocazia ideala de a degusta din deliciile gastronomice ale zonei. Urmatorul popas din traseul de astazi este reprezentat de orasul Strasbourg – locul in care se afla Parlamentul European, impunatoarea Catedrala Notre Dame, magnificul Palat Rohan, cocheta biserica Saint Pierre Le Jeune si alte numeroase comori ale istoriei indelungate ale urbei. Ne bucuram de o plimbare pe strazile incadrate de case burgheze fermecatoare si palate elegante, iar daca timpul ne permite ne delectam cu o croaziera pe raul Ill. Seara ne intoarcem la Mulhouse, cazare la acelasi hotel.

Ziua 4. BERNA - INTERLAKEN - LUCERNA (cca. 400 km)

Mic dejun. Timp liber in Mulhouse sau optional excursie in Elvetia ( 49 Euro ). Astazi ne indreptam spre capitala Elvetiei - Berna, oras fondat in anul 1191, intr-un peisaj incantator, pe malurile raului Aare. Pornim de la vestita groapa cu ursi si vizitam Catedrala Sf Vincent, imortalizam cele 11 fantani istorice, ne bucuram de spectacolul interesant oferit de Ceasul Astronomic si descoperim micul muzeu memorial dedicat vestitului fizician Albert Einstein, care a locuit aici. La pranz ne continuam traseul spre o alta localitate impresionanta, este vorba de Interlaken, o destinatie turistica binecunoscuta, una dintre cele mai vechi si populare din Elvetia. Asa cum ii spune si numele, elegantul oras este situat intre doua lacuri alpine – Thun si Brienz, la poalele muntelui Jungfrau, care se inalta maiestuos la 4158 m altitudine. Ne bucuram de timp liber pentru cumparaturi si ne indreptam catre Lucerna, una din preferintele de top ale celor care viziteaza Elvetia.Lacul Lucerna este al patrulea ca marime din tara, se mai numeste si Lacul celor Patru Cantoane Impadurite, este navigabil, a reprezentat pentru secole una dintre cele mai importante cai de transport din Elvetia si este traversat de un pod unic, simbol al orasului – Podul Capelei. Dupa plimbarea pe pod, trecem pe langa teatrul orasului, vizitam Biserica Jesuita, centrul vechi si Biserica Sf Leodegar. Seara revenim la Mulhouse, cazare la acelasi hotel.

Ziua 5. ZURICH - CASCADA RINULUI (cca. 330 km)

Mic dejun. Timp liber sau optional va propunem o incursiune in Elvetia ( 45 Euro). Incepem ziua cu vizitarea orasului Zurich, cel mai mare oras si inima financiara a tarii, situat pe ambele maluri ale raului Limmmat si ale Lacului Zurich. Vizitam Catedrala Mare, Catedrala Maicii Domnului, Biserica Sf Petru, ne plimbam pe vestitul bulevard Bahnhofstrasse si vizitam Muzeul Jucariilor.In a doua parte a zilei ajungem la Cascada Rinului, vizitata anual de 1.5 milioane de turisti, locul in care isi unesc destinele aproximativ 60 de cupluri in fiecare an. Seara cazare Mulhouse.

Ziua 6. FREIBURG IM BREISGAU - BADEN-BADEN (cca. 350 km)

Mic dejun. Timp liber sau o excursie optionala in Germania ( 35 Euro ) unde facem o prima oprire in orasul Freiburg im Breisgau, considerat poarta de acces catre Padurea Neagra si una dintre cele mai populare destinatii turistice din sud-vestul Germaniei, situat atat pe Drumul Vinului Baden, cat si pe Drumul verde, ceea ce atrage peste un milion de turisti anual. Vizitam Catedrala si Piata Primariei.Incursiunea noastra in Germania continua cu vestita statiune Baden – Baden, fondata de catre imparatul roman Hadrian, in secolul I, cu denumirea de “Apele Aureliene”. Intram in atmosfera de vacanta , vizitam cazinoul si Muzeul Frieder Burda si va invitam sa experimentati o sedinta de rasfat la unul dintre luxoasele complexe termale. Seara cazare Mulhouse, hotel 3*. Optional cina 15 Euro.

Ziua 7. MULHOUSE - BUCURESTI

Mic dejun. Plecare spre Bucuresti.

Excursii optionale:

Optional vizita la Palatul Ludwigsburg (+15 EUR)
Vizita optionala la Basel (+25 EUR)
Excursie optionala in Elvetia - Berna, Interlaken, Lucerna (+49 EUR)
Excursie optionala in Elvetia - Zurich si Cascada Rinului (+45 EUR)
Excursie optionala in Germania (+35 EUR)
Optional cina in ziua 6 (+15 EUR)

Ofertă

Perioada 2022

Reducere - 15 %

Reducere - 10 %

Reducere - 5 %

Loc in Dubla

17-23.06.2022

429 €

455 €

480 €

505 €

 

Supliment SGL

Copil 6 - 12 ani

Al treilea adult

199 €

485 €

495 €

Reduceri și suplimente

REDUCERE de pana la MAXIM 15% prin CUMULAREA urmatoarelor: 

 1. FIRST MINUTE - 10% valabil pana la 28.02.2022, cu achitarea unui avans de 10% la inscriere, inca 20% pana la 28.02 si diferenta de plata cu 30 de zile inainte de plecare.

 2. CLIENT FIDEL - 5% REDUCERE pentru turistii care au mai achizitionat programe turistice de la agentia tour operatoare, atat direct, cat si prin intermediul agentiilor partenere a acesteia.

 3. REDUCERE DE GRUP: la 8 pers= 2%, la 12 pers= 3%, la 15 pers. platitoare, a 16-a GRATUIT

Reducerile se aplica numai la pachetul de baza; acestea nu se aplica la alte taxe sau suplimente de orice fel.

In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid, in caz de retragere/renuntare, se aplica penalizari de 100% din valoarea avansului achitat conform pragurilor de mai sus.

SAFE PRICE (Tarif Standard) - 40% avans la inscriere, diferenta de plata cu pana la 14 zile inainte de plecare

In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid, in caz de retragere/renuntare, se aplica pragurile de penalizare conform contractului, respectiv:

a) 25 Euro/persoana - taxa de serviciu, dupa primirea confirmarii serviciilor comandate (cu pana la 45 de zile inainte de plecare/intrare)

b) 25% din contravaloarea pachetului de servicii turistice pentru anulare in intervalul 44-31 zile inainte de plecare/intrare.

c) 40% din contravaloarea pachetului de servicii turistice pentru anulare in intervalul 30-15 zile inainte de plecare/intrare.

d) 100% din contravaloarea pachetului de servicii turistice pentru anulare in intervalul 14-0 zile inainte de plecare/intrare.

In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie de catre agentia organizatoare, turistul va beneficia de rambursarea integrala a avansului achitat, doar cu achitarea taxei de serviciu in cuantum de 25 euro/persoana (care va fi scazuta din avansul achitat). Insa, in situatia in care turistul solicita reprogramarea calatoriei la o data ulterioara, nu se percepe taxa de serviciu.

Grup minim 35 persoane. Excursiile optionale se organizeaza pentru un numar minim de 30 de persoane.

In cazul nerealizarii grupului minim se va anula excursia, cu posibilitatea inscrierii pe un program similar;

In cazul unui grup mai mic de 35 pers., pentru un grup de 30-34 se va achita un supliment de 40 euro /pers., Agentia organizatoare isi rezerva dreptul de a anula programul daca nu se vor inscrie minim 15 persoane pana cu 15 zile inainte de data de plecare.

Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, respectand vizitarea tuturor obiectivelor din program

Turistii care solicita partaj in camera dubla / tripla, nu vor achita suplimentul de camera Single, daca Agentia nu reuseste sa completeze partajul. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei. Decizia de a renunta la partaj si a opta pentru camera single, se face in baza achitarii suplimentului de camera single de catre ambele persoane.

Turistii care solicita locuri pe primele 3 banchete din autocar, vor achita un supliment de 5% din pretul excursiei.

Pentru explicatiile in obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.

Îmbarcări & Transferuri

TRANSFERURI CONTRA COST DIN TARA

Orasul

Locul de intalnire

Tarif/pers.

€/sens

BOTOSANI

Benzinaria Rompetrol

(Cal.Nationala)

28 €/sens

SUCEAVA

Hotel Bucovina

28 €/sens

IASI

McDonald’s Gara

28 €/sens

P. NEAMT

Benzinaria Mol (Blv.Traian)

23 €/sens

ROMAN

Gara

23 €/sens

VASLUI

Benzinaria OMV (Str.Stefan cel

Mare)

23 €/sens

BARLAD

Statie Renel / Benzinaria Rompetrol

20 €/sens

BACAU

Parcarea Stadionului Municipal

20 €/sens

ADJUD

Benzinaria Lukoil

18 €/sens

FOCSANI

Benzinaria Mol (Blv.Bucuresti) / LIDL

(Restaurant Moldova)

18 €/sens

GALATI

McDonald’s

15 €/sens

BRAILA

Magazin Penny (Sos.Buzaului)

15 €/sens

RM. SARAT

Magazin Profi (Mihail Kogalniceanu)

13 €/ sens

BUZAU

McDonald’s Unirea

13 €/ sens

TULCEA

Autogara Augustina / Petrom

(Str.Babadag)

23 €/ sens

CONSTANTA

Gara CFR

20 €/sens

MEDGIDIA

Restaurant Balada / LIDL

18 €/sens

TG. MURES

Benzinaria Mol – 1 Dec 1918

25 €/sens

SIGHISOARA

Benzinaria Rompetrol

23 €/sens

MEDIAS

Autogara

23 €/sens

FAGARAS

Casa de Cultura

20 €/sens

BRASOV

Benzinaria Mol - Calea Bucuresti

18 €/sens

SINAIA

Gara

15 €/sens

CAMPINA

Popas Casa Bucur - Km 92

13 €/sens

PLOIESTI

Benzinaria Petrom Metro

10 €/sens

TARGOVISTE

Hotel Valahia

13 €/sens

CRAIOVA

Benzinaria Petrom Gara

18 €/sens

SLATINA

Benzinaria OMV

15 €/sens

DEVA

McDonald’s GARA

25 €/sens

ORASTIE

Benzinaria Rompetrol

(Str.Unirii)

25 €/sens

ALBA IULIA

Gara

23 €/ sens

SEBES

ROMPETROL iesire Lancram

23 €/ sens

SIBIU

Benzinaria Mol - Selimbar

23 €/ sens

RM. VALCEA

Sala Sporturilor

15 €/sens

PITESTI

McDonald’s Gara / Petrom

Podul Viilor

13 €/sens

 

Conditii generale TRANSFERURI DE GRUP:

 • Tarifele de mai sus sunt de persoana si sunt valabile pentru transport pe sens.
 • Orasele reprezinta puncte de imbarcare/debarcare.
 • Locurile de imbarcare prezentate in tabelul de mai sus sunt informative, acestea pot fi diferite in functie de partenerul care efectueaza transferul si se reconfirma odata cu informarea de plecare.
 • Transferurile de grup se confirma automat si se organizeaza (indiferent de numarul de persoane care solicita transferul).
 • In functie de marimea grupului, transferurile se pot efectua cu: autoturism, microbuz, minibus, autocar sau cu ajutorul firmelor ce efectueaza curse de linie.
 • Transferurile de grup nu au intotdeauna traseu direct, pot implica transbordari (pe mai multe curse, inclusiv cu parteneri diferiti), timpi de asteptare, etc.
 • Traseele pot suferi modificari in functie de numarul de participanti existenti pe ruta respectiva.
 • Timpii de asteptare intre imbarcare/debarcare si preluarea de catre partenerul care efectueaza transferul de grup, poate varia in functie de orarul de cursa al acestuia.
 • Informarile de plecare sunt disponibile cu 2 zile inaintea plecarii.
 • Orele, numerele de telefon ale soferilor sau numerele de dispecerat, se vor comunica cu 2 zile inaintea datei plecarii, urmand sa tineti legatura cu acestia pentru a va informa privind situatia concreta din ziua plecarii (ora exacta a sosirii in orasul dvs).
 • Orele de preluare sunt estimative si pot suferi modificari (timpi de asteptare), in functie de conditiile de trafic si legaturile de transfer, atat la plecare cat si la intoarcere.
 • Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de imbarcare cu 15-30 min. inainte de ora comunicata. Va rugam sa respectati ora imbarcarii, pentru ca grupul nu poate astepta turistii care intarzie .
 • Daca turistii doresc imbarcarea dintr-o alta localitate decat din Bucuresti, acestia trebuie sa informeze agentia de turism la care s-au inscris cu minim 14 zile inainte de data plecarii. Confirmarile de transferuri din tara cu mai putin de 14 zile inainte se vor face On request, in functie de capacitatea mijloacelor de transport utilizate. Pentru transferurile achizitionate cu mai putin de 14 zile sau cele solicitate la fata locului - direct de la reprezentantii Hello Holidays (ghizi, insotitori, soferi) se achita un supliment de 5 euro/pers/sens, iar confirmarea se va face in functie de disponibilitate.
 • Toate rezervarile trebuie insotite in mod obligatoriu de numarul de telefon (valabil) al pasagerilor si disponibil la momentul plecarii. Agentiile partenere au obligatia, in momentul rezervarii, de transmitere a numarului de telefon valabil al turistilor inscrisi, catre Tour Operatorul Hello Holidays. Numarul de contact al turistilor este foarte important de transmis, deoarece, mai ales in cazul transferurilor cand pot aparea diferite modificari, intarzieri, etc., acestia vor fi contactati de catre sofer/dispecerat, etc. In caz contrar, agentia Hello Holidays nu este raspunzatoare de imposibilitatea contactarii pasagerilor din cauza netransmiterii informatiilor obligatorii solicitate sau transmiterea incorecta a acestora si nu va restitui contravaloarea tranferului confirmat sau a pachetului de servicii contractate.

Observatii / Conditii de calatorie:

 • Pentru ca unui minor sa i se permita calatoria in afara tarii, este necesar sa fie insotit de cel putin un adult care sa aiba asupra sa acordul scris al ambilor parinti ai minorului, legalizat la notariat, si cazier judiciar, pe care sa-l prezinte in punctul de frontiera. Daca adultul care insoteste minorul este unul din parinti, acesta va avea nevoie doar de acordul scris al celuilalt parinte al minorului, legalizat la notariat. Informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro.
 • Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a certificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite). Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
 • Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie nu prezinta urme de deteriorare a elementelor de siguranta, dar si valabilitatea acestora.
 • Autoritatile de frontiera isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul unei anumite tari a oricarei persoane care nu prezinta suficienta credibilitate. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii care nu pot fi depistate anterior datei plecarii.
 • Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, cu respectarea vizitarii tuturor obiectivelor din program. Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.
 • Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala si nu sunt obligatorii.
 • Obiectivele turistice redactate cu litere ingrosate si inclinate (Bold - Italic), se viziteaza doar la exterior. In situatia in care nu se mentioneaza ca turul de oras este panoramic cu autocarul, implicit turul se va face pietonal.
 • Agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sa a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente.
 • Turistii care solicita partaj in camera dubla / tripla, nu vor achita suplimentul de camera Single, daca Agentia nu reuseste sa completeze partajul. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei. Decizia de a renunta la partaj si a opta pentru camera single, se face in baza achitarii suplimentului de camera single de catre ambele persoane.
 • Nominalizarea hotelurilor se va face in ultima saptamana inainte de data plecarii, in functie de marimea grupului. Mentiunea “sau similar” in dreptul denumirii hotelului, face referire doar la categoria de confort si regimul de masa al hotelului.
 • Hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii.
 • In situatia in care turistul are cerinte speciale, cum ar fi dar fara a se limita la: camere alaturate sau cu o anumita localizare, meniu special, acestea vor fi cu titlul de solicitare catre prestatori dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului.
 • Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar /frigider, seif, aer conditionat, etc); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
 • In ultimii ani tot mai multe hoteluri si vase de croaziera au initiat politica fara bani cash (cash free). Astfel, este posibil ca unii prestatori sa nu mai incaseze bani cash pentru serviciile suplimentare prestate, de aceea este important sa detineti un card de credit cand calatoriti in afara tarii.
 • Acest program nu este recomandat persoanelor cu mobilitate redusa.
 • Avand in vedere epidemia SARS-COV 2 este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii, independent de vointa agentiei (cum ar fi: limitari ale capacitatii de transport in autocar, restrictii de vizitare pentru unele atractii turistice, masuri suplimentare de igiena si control al starii de sanitate, formalitati vamale).
 • Nu sunt necesare vaccinari speciale pentru aceasta destinatie;
 • Pentru majoritatea excursiilor, copiii in varsta de 6 - 12 ani, beneficiaza de reducere, numai pentru cazare in camera cu doi adulti.
 • Pentru reducerea de grup, toti turistii din acel grup trebuie sa fie inscrisi pe acelasi program, aceeasi data de plecare si aceeasi rezervare.

Recomandam incheierea asigurarii Travel (storno + medicala) pentru a va proteja atat inainte de plecare, in cazul anularii calatoriei, cat si dupa plecare in cazul unei situatii neprevazute!

 • Bilet avion Bucuresti - Basel - Bucuresti cu bagaj mic de mana (40x30x20cm);
 • Transport cu autocar climatizat, clasificat pentru curse internationale;
 • Transfer aeroport hotel aeroport;
 • 6 cazari cu mic dejun in hotel 3*;
 • Ghid insotitor din partea agentiei pe traseu.

Excursii optionale:

Optional vizita la Palatul Ludwigsburg (+15 EUR)
Vizita optionala la Basel (+25 EUR)
Excursie optionala in Elvetia - Berna, Interlaken, Lucerna (+49 EUR)
Excursie optionala in Elvetia - Zurich si Cascada Rinului (+45 EUR)
Excursie optionala in Germania (+35 EUR)
Optional cina in ziua 6 (+15 EUR)

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
 

Alte circuite din regiune

Circuit Anglia Franta | 12 zile - Autocar | 2022

Circuit Anglia Franta | 12 zile - Autocar | 2022

Anglia, Franta

 • 11
 • 3
 • 11 Nopti / Mic dejun / Transport cu autocarul
 • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 14.07.2022

de la 725 €/pers.

Circuit Benelux | 9 zile - Autocar | 2022

Circuit Benelux | 9 zile - Autocar | 2022

BENELUX, Luxembourg, OLANDA

 • 8
 • 3
 • 8 Nopti / Mic dejun / Transport cu autocarul
 • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 17.06.2022

de la 537 €/pers.

Circuit Anglia - Franta - Benelux | 14 zile - Autocar | 2022

Circuit Anglia - Franta - Benelux | 14 zile - Autocar | 2022

Anglia, BENELUX, Franta, Luxembourg

 • 13
 • 3
 • 13 Nopti / Mic dejun / Transport cu autocarul
 • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 26.06.2022

de la 847 €/pers.

Calendar plecari circuite

Aprilie 2022
Mai 2022
Iunie 2022
Iulie 2022
August 2022
Septembrie 2022
Octombrie 2022
Lunile anterioare
Lunile urmatoare
Aboneaza-te la newsltterul Hello Holidays

ABONEAZA-TE si fii la curent cu cele mai mariREDUCERI!