• Circuit Benelux
 • Circuit Benelux
 • Circuit Benelux
 • Circuit Benelux
 • Circuit Benelux
 • Circuit Benelux

Itinerar

AVANTAJ CLIENT 55€50% REDUCERE la opționale pentru pecarea din 20.08.

Circuit Benelux | 6 zile - Avion | 2019
München - Luxembourg - Bruxelles - Gent - Bruges - Waterloo - Anvers - Rotterdam - Delft - Haga - Amsterdam - Volendam - Marken - Köln - Valea Rinului

ZIUA 1.
BUCURESTI- MÜNCHEN

        Prezentare dimineata la ora 06.30 in aeroportul Henri Coanda din Bucuresti pentru imbarcare la zborul spre Munchen. Transfer din aeroport la Hotelul de la Munchen. Veti depozita bagajele in camera de bagaje de la receptia hotelului. Dupa pranz veti putea prelua camera in hotel. Timp liber in Munchen pana seara, cand are loc intalnirea cu ghidul si grupul sosit din Romania, impreuna cu care vizitam capitala landului Bavaria, unde vom descoperi Marienplatz din centrul orasului cu Noua Primarie de sec. XIX si coloana Fecioarei Maria, Frauenkirchecatedrala orasului construita intre sec XV-XVI in stil gotic si renascentist.
Cazare la München

ZIUA 2.
MÜNCHEN - LUXEMBOURG - BRUXELLES (cca. 725 km)

        Mic dejun. Deplasare spre Luxembourg, oras cosmopolit si modern, sediul Parlamentului Uniunii Europene. Aici vom descoperi Pi ata Constitutiei cu monumentul dedicat eroilor din cele doua razboaie mondiale, Catedrala - o magnifica structura gotica de sec. XVII, Palatul Ducal, cu frumoasa sa arhitectura renascentista flamanda de sec. XVI si fortificatiile impunatoare. Ne indreptam apoi spre Bruxelles capitala Belgiei si a Uniunii Europene. Aici vom face un tur de oras care include: Palatul Regal, sediul oficial al monarhiei belgiene, Palatul de Justitie - o impozanta constructie de sec. XIX, Grand Place - Marea Piata, monument UNESCO, inconjurata de cladiri gotice (foste bresle ale mestesugarilor) care ii dau un farmec aparte. Tot aici gasim Primaria - o frumoasa constructie gotica de sec. XV cu un turn de 96 m si Casa Regala de sec. XVI, in care nu a locuit niciodata un rege, iar in apropiere simpatica statuie Manneken Pis - unul dintre simbolurile orasului.
Cazare in zona Bruxelles.

ZIUA 3.
GENT - BRUGES - WATERLOO - BRUXELLES (cca. 230 km)

        Mic dejun. Timp liber in Bruxelles pentru vizite individuale, utilizand transportul in comun. Sugeram vizita la Atomium si pentru familiile cu copii la Minieuropa. Excursie optionala (25 €) Gent - Bruges - Waterloo. La Gent admiram bogatiile medievale din centrul orasului: Biserica St. Jacob cunoscuta pentru adevarata sa colectie de arta, Castelul Gravensteen - singurul loc din Belgia care reflecta stilul de trai din Evul Mediu, Primaria cu diferitele sale fatade (in stil gotic flamboyant si renascentist), Catedrala St. Bavo (a carei piatra de temelie a fost pusa inca din sec. X) si care impresioneaza prin arhitectura gotica si prin altarul sau deosebit.
        Urmeaza Bruges, oras flamand de o frumusete unica, al carui centru istoric, unul dintre cele mai bine conservate din Europa este parte din Patrimoniul UNESCO. Aici vom descoperi Piata Centrala - inima orasului, Primaria construita in sec. XIV in stil gotic flamboyant, Turnul Belfort - unul dintre cele mai proeminente simboluri ale orasului, Biserica Sf. Maria care adaposteste o adevarata comoara de arta: “Fecioara cu pruncul” de Michelangelo. Excursia optionala se incheie in Waterloo, unde vizitam monumentul care comemoreaza sangeroasa infr angere a lui Napoleon in 1815.
Intoarcere pentru cazare la acelasi hotel de la Bruxelles.

ZIUA 4.
BRUXELLES - ANVERS - ROTTERDAM - DELFT - HAGA (cca. 175 km)

        Mic dejun. Plecam spre Anvers, cel mai mare oras din Flandra, unde marele pictor Rubens a ales sa-si traiasca ultimii 30 de ani din viata. Vom vizita centrul istoric cu pitoreasca piata centrala Grote Markt inconjurata de cladiri din sec. XVI (foste bresle ale mestesugarilor), Primaria, Catedrala - cel mai mare edificiu gotic din Belgia, construita intre sec. XIV. Continuam spre Rotterdam, cel mai mare oras-port din Europa, unde vom parcurge un placut tur pietonal in centrul orasului, catre Podul Erasmus. Urmeaza incantatorul Delft (renumit pentru ceramica albastra) unde odinioara “Parintele Patriei” (Wilhelm Villem) si-a stabilit resedinta favorita. Incheiem cu vizita in Haga, care prezinta un contrast inedit intre strazile inguste cu iz medieval si bulevardele largi marginite de case somptuoase de sec. XVIII. Admiram Palatul Pacii construit din caramida rosie in stil neo-renascentist, care gazduieste Curtea Internationala de Justitie, Binnenhof - Parlamentul (un complex de caldiri gotice de sec. XIII), cel mai vechi sediu (fara intrerupere) al unui Parlament din lume.
Cazare in zona Haga.

ZIUA 5.
AMSTERDAM - VOLENDAM - MARKEN - HAGA (cca. 170 km)

        Mic dejun. Plecam spre Amsterdam, unde vom descoperi: Rijkmuseum - dedicat artelor si istoriei orasului, Muzeul Van Gogh, “Coster Diamonds” - una din cele mai vechi fabrici de diamante din Amsterdam, unde putem invata despre complicatele procese de taiere si lustruir e a diamantelor. Programul continua cu o mini-croaziera pe canale (contra cost), prilej de a intra in atmosfera acestui oras considerat “Venetia Nordului”. Timp liber in Amsterdam sau excursie optionala (15 €) spre pitorestile Volendam si Marken, atractii foarte populare in Olanda, ce conserva traditionalismul atat in aspectul caselor, cat si in tinuta locuitorilor, multi dintre ei purtand cu mandrie costumele traditonale in viata de zi cu zi. In Marken - sat traditional situat in peninsula cu acelasi nume, ramasa izolata de continent din sec. XIII pana la mijlocul sec. XX, vom descoperi un loc unic, ce cucereste cu atmosfera sa, intregita de casutele de lemn, portul “animat” de barcile pescarilor si nu in ultimul rand de Muzeul Marken.
Intoarcere pentru cazare la Haga.

ZIUA 6.
KÖLN - Valea RINULUI - FRANKFURT - BUCURESTI (cca. 490 km + zbor)

        Mic dejun la pachet. Dimineata devreme plecam spre Germania si vizitam orasul Köln, unde descoperim Catedrala, cea mai mare biserica gotica din Europa de Nord, a carei piatra de temelie a fost pusa in 1248. Dupa ce admiram faimosul pod peste Rin, inaugurat in 1911 de Kaiserul Wilhelm II, parcurgem apoi unul dintre cele mai impresionante trasee turistice, Valea Rinului- Patrimoniu UNESCO, cu numeroase castele, sate pitoresti si legendara Stanca Lorelei, spre Frankurt.
Transfer catre aeroportul din Frankfurt, pentru zborul spre Romania.

TRANSFERURI CONTRA COST DIN TARA
Orasul - Locul de intalnire  |  Tarif /pers. €/sens

PLOIESTI - Petrom-Metro |  6 €/sens
CAMPINA - Casa BUCUR-popas Km |  9 €/sens
BRASOV - Mc Donald’s Cal. Bucuresti |  12 €/sens
Constanta - Gara |  12 €/sens
CRAIOVA - Autogara Nord |  12 €/sens
BUZAU - Mc Donald’s Unirea |  10 €/sens
BRAILA - Parcare HOTEL TRAIAN|  10 €/sens
GALATI - Mc Donald’s |  10 €/sens
FOCSANI - Benzinaria LUKOIL Centru |  12 €/sens

REDUCERE de pana la MAXIM 15% prin CUMULAREA urmatoarelor:
1. EARLY BOOKING - 5% REDUCERE pentru achitarea unui avans de 50% pentru inscrieri intre 16.01.2019 - 15.03.2019. Restul se achita cu pana la 30 zile inainte de data plecarii;
2. CLIENT FIDEL - 5% REDUCERE pentru turistii care au mai achizitionat programe turistice de la agentia tour operatoare, atat direct, cat si prin intermediul agentiilor partenere ale acesteia;
3. REDUCERE DE GRUP: la 8 pers.= 2%, la 12 pers.= 3%, la 15 pers. platitoare, a 16-a GRATUIT 5. REDUCERE 5% pentru ULTIMA BANCHETA din autocar (in limita locurilor disponibile).
Reducerile se aplica numai la pachetul de baza; acestea nu se aplica la alte taxe sau suplimente de orice fel.

Obiectivele turistice redactate cu litere ingrosate si inclinate (Bold - Italic), se viziteaza doar la exterior. In situatia in care nu se mentioneaza ca turul de oras este panoramic cu autocarul, implicit turul se va face pietonal. 
Recomandam incheierea asigurarii Travel (storno + medicala) pentru a va proteja atat inainte de plecare, in cazul anularii calatoriei, cat si dupa plecare in cazul unei situatii neprevazute!
Turistii care solicita locuri pe primele 3 banchete din autocar, vor achita un supliment de 5% din pretul excursiei. 
Turistii care solicita partaj in camera dubla / tripla, nu vor achita suplimentul de camera Single, daca Agentia nu reuseste sa completeze partajul. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei;
In cazul nerealizarii grupului minim se va anula excursia, cu posibilitatea inscrierii la un program similar;
In cazul unui grup mai mic de 35 pers. (30-34 persoane) se va achita un supliment de 30 euro/persoana;
Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;
Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali;
Excursiile optionale se organizeaza cu un grup minim de 25 pers.

 
 

Alte circuite din regiune

Hotel Circuit Franţa | 8 zile - Autocar | 2019

Hotel Circuit Franţa | 8 zile - Autocar | 2019

Franta

 • 7
 • 3
 • 7 Nopti / Mic dejun / Transport cu autocarul
 • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 08.09.2019

de la 469

Calendar plecari circuite

Septembrie 2019
Decembrie 2019
Lunile anterioare Lunile urmatoare

SPUNE HELLO
VACANTELOR TALE

 • Agentie organizatoare pentru vacante in Grecia si Turcia
 • Agentie organizatoare pentru circuite Europa Avion si Autocar dar si excursii in Romania si Bulgaria
 • Unitati proprii atent selectionate si verificate de toti consultantii nostri
 • Flota proprie de autocare ultra moderne

HELLO HOLIDAYS
EXCLUSIVE

 • Alege hotelurile si circuitele “Hello Holidays EXCLUSIVE”
 • GARANTAT cel mai mic tarif!

CALL CENTER &
SUPORT NON STOP

 • Consultanti bine instruiti si cu experienta in turism
 • Call Center: 031 131 00 00 de Luni-Vineri 09:00 - 19:00
 • Suport Non Stop la numarul de telefon 031 131 00 00
Aboneaza-te la newsltterul Hello Holidays

NEWSLETTER

Solicita oferta