× Hello Holidays

Circuit Cernauti - Chisinau - Odesa | 7 zile - Autocar | 2022

Recenzii turisti
Ghid insotitor
Variante de plata
Card online
Transfer bancar
Cash

Program detaliat

Circuit Cernauti - Chisinau - Odesa | 6 zile - Autocar | 2022

Itinerar: Cetatea Alba Odesa – Chisinau – Crama Milestii Mici – Chisinau – Cricova – Tiraspol – Man. Curchi – Orheiul Vechi Cetatea Hotin – Cernauti – Cetatea Neamtului

Ziua 1. BUCURESTI - Cetatea Alba - ODESA (cca. 595  km)

Plecare din Bucuresti, la ora 6.00, din parcarea de la Academia Militara (Universitatea de Aparare Carol I - acces dinspre Metrou Eroilor) spre Odesa. Pe traseu vizitam Cetatea Alba (sec. XIII-XV) monument istoric de dimensiuni considerabile (9 ha), dintre cele mai bine conservate fortificatii din Ucraina. Sub stapanirea lui Alexandru cel Bun si a lui Stefan cel Mare, a avut un important rol de aparare impotriva turcilor, fiind considerata “poarta crestinatatii”. Nucleul este format din vechea citadela incojurata de ziduri masive, prevazute cu turnuri si bastioane, intre care: Turnul cu pisanie, Turnul cu caturi, Turnul prafului de pusca, Turnul Neamtului, Turnul Slujnicei si Turnul portii de intrare care pastreaza inca stema Moldovei.pentru a vizita Cetatea Neamtului (sec. XIV), construita in timul domniei lui Petru Musat si care (la sf. sec. al XVII-lea) a scris o frumoasa pagina de istorie surprinsa de Ioan Neculce in nuvela “Sobietki si romanii”. Parcurgand un tur in interior, vom descoperi diferitele sali ale cetatii, vechiul paraclis, bucataria, monetaria si dormitoarele. Continuam, daca timpul ne permite,  optional ( 15 Euro/pers.), cu o vizita la  Shabo, apoi traversam stramtoarea Tarigradului, pe podul de la Zatoka, aflat la varsarea Nistrului in Marea Neagra, pentru a ajunge la Odesa pentru cazare.

Ziua 2. ODESA

Mic dejun. Astazi descoperim “perla Marii Negre”, oras cu influente evreiesti, atragator prin monumentele si arhitectura sa si prin plajele cu nisip fin rasfatate de razele soarelui. Principalele atractii sunt concentrate in Centrul Vechi, unde parcurgem un tur cu autocarul: Gara centrala, Cladirea Guvernului, Teatrul Filarmonic (toate de sec. XIX) si Catedrala Schimbarii la fata (sec XVIII). Urmeaza Muzeul de Arte Frumoase gazduit de Palatul Potocky, Palatal Vorontsov, Teatrul de opera si balet cel mai vechi teatru din Odesa, avand o frumoasa arhitectura neo-baroc si Statuia Ducelui de Richelieu unul dintre fondatorii orasului. De aici coboram pe Scarile Potemkin, dintre cele mai lungi din lume, considerate simbolul orasului, admirand privelistea superba asupra golfului si portului Odesei. Dupa amiaza ne bucuram de timp liber in Odesa, iar seara va propunem participarea la un spectacol de opera. Cazare Odesa.

Ziua 3. ODESA - CHISINAU - Crama Milestii Mici (cca. 225 km)

Mic dejun. Dimineata trecem frontiera in Republica Moldova si ne indreptam spre Chisinau, unde incepem un tur cu autocarul: Universitatea Tehnica, Parlamentul, Gradina publica (cel mai vechi parc din oras amenajat in sec. XIX in stil clasic), cu statuile lui Aleksandr Puskin si Stefan cel Mare si 12 busturi ale clasicilor literaturii romane. Urmeaza Senatul, Arcul de Triumf (sec. XIX) care comemoreaza victoria armatelor rusesti din Razboiul ruso-turc (1828-1829) si care adaposteste in interior un clopot gigant (6,4 t) turnat din turnurile turcesti capturate. Continuam vizita in capitala Rep. Moldova si ne indreptam spre Parcul Catedralei si Catedrala Mitropolitana “Nasterea Domnului” (sec. XIX), cu un exterior neoclasic si un interior in stil bizantin. Timp liber pentru a vizita Muzeul National de Istorie a Moldovei si pentru a cumpara diverse souveniruri pentru cei dragi de acasa. Pe drumul spre hotel ne oprim la Magazinul de fabrica Bucuria, pentru a ne asigura cadourile dulci pentru cei dragi. Cazare la Chisinau. Seara partcipam optional (35 Euro/pers.) la o vizita cu degustare de vinuri la Milestii Mici.

Ziua 4. CHISINAU - CRICOVA - TIRASPOL - Castel Mimi (cca. 175 km)

Mic dejun. Dimineata timp liber in Chisinau sau va propunem o deplasare optionala ( 20 Euro/pers.) la crama Cricova, patrimoniu cultural-national al Republicii Moldova, cel mai mare complex subteran (cca. 53 ha) cunoscut in lume, cu peste 200 de soiuri (multe dintre ele foarte rare sau unice) si peste 30 milioane de litri de vin pentru care a intrat in Cartea Recordurilor (2005). Deschisa in 1952, crama se prezinta ca un labirint de strazi/ bulevarde (cu o lungime totala de cca 120 km) cu denumiri specifice: Legenda Plaiului, Strada Cabernet, Chardonnay s.a., pe care ne vom plimba si noi cu trenuletul turistic dupa achitarea biletului de intrare, fara degustare de vinuri inclusa,  sau excursie optionala (35 euro) la Tiraspol si Castel Mimi. Ajunsi in Trasnistria, admiram din autocar Cetatea Tighina (sec. XV) construita de Stefan cel Mare si urmam drumul spre Tiraspol- oras “ciudat”, care pare mult mai sovietic decat Moscova din zilele noastre, putand fi comparat cu un adevarat muzeu in aer liber pentru cei interesati de o bizara calatorie in timp. Parcurgem un tur de oras cu autocarul si admiram: Stadionul de fotbal Sheriff, ruinele Cetatii-Fortarete Tiraspol (sec. XVIII) construita in urma Tratatului de la Iasi, care stabilea granita dintre Imperiile Tarist si Otoman pe Nistru, Muzeul de Istorie locala, Sovietul Suprem al Guvernului cu bustul solemn al lui Lenin, iar in apropiere un tanc sovietic T-34 (care comemoreaza victoria Uniunii Sovietice in al doilea Razboi Mondial). Pe traseul de retur ne oprim la Castel Mimi Intoarcere la Chisinau pentru cazare la acelasi hotel.

Ziua 5. CHISINAU – Man. Curchi – Orheiul Vechi – CERNAUTI (cca. 405 km)

Mic dejun. Dimineata vizitam Manastirea Curchi, important monument al arhitecturii basarabene, ridicata in 1773 de fratii Curchi, la inceput sub forma unui schit modest din lemn, iar de-a lungul timpului s-au zidit alte cinci biserici din piatra. Fiind inconjurata de un zid inalt de piatra, in perioada sovietica manastirea a fost transformata in spital de psihiatrie, s-au distrus icoanele, s-au ars cca 4 000 de volume de carte si unele incaperi au devenit depozite. In 1999 a fost redata bisericii, care a refacut-o si in curtea ei a amenajat un parc dendrologic cu specii rare de arbori si arbusti. Continuam deplasarea spre Orheiul Vechi, cel mai important obiectiv cultural din Rep. Moldova, care pastreaza fortificatii, lacase de cult (inclusiv mnastiri rupestre), locuinte, bai, s.a din cele doua perioade majore: tataro-mongola (sec. XIII-XIV) si moldoveneasca (sec.XV-XVI), reunite intr-un Complex Muzeal in aer liber. In “perioada moldoveneasca” Orheiul  fost unul dintre cele mai importante centre de aparare nationala, cand aici exista o Cetate (ale carei ruine sunt vizibile) consolidata de Stefan cel Mare si Petru Rares, dar distusa ulterior de Alexandru Lapusneanu la ordinul turcilor. Optional (20 Euro/pers.) pranz traditional cu program folcloric, intr-o fermecatoare gospodarie din satul Trebujeni. Dupa pranz ne deplasam spre Cetatea Hotinului, declarata “una dintre cele 7 minuni ale Ucrainei”, parte a sistemului defensiv al Moldovei medievale. Cetatea pastreaza aspectul de sec. XV (care i se datoareaza domnitorului Stefan cel Mare), zidurile masive prevazute cu turnuri inalte adapostind, printre altele, Biserica Al. Nevski. Seara ajungem la Cernauti pentru cazare.

Ziua 6. CERNAUTI

Mic dejun. Incepem turul orasului Cernauti supranumit “mica Viena”, ce ofera un mixt de stiluri (baroc, neoclassic si secession) din timpul stapanirii Austro-Ungare, stilul moldovenesc si neo-romanesc al perioadei interbelice de administratie romaneasca. Admiram “Complexul Mitropolitilor”, Patrimoniul UNESCO, (azi sediul Universitatii si Bilbiotecii Krayova- prima biblioteca din Bucovina), proiectat in sec. XIX care cuprinde diferite elemente romanice, bizantine, gotice, bucovinene si absolut curios: Steaua lui David pe cupola. Urmeaza monumentul lui Eminescu, vandalizat de cca. 20 ori, Teatrul Dramatic, Piata Centrala construita din ordinul imparatului Iosif II, unde cea mai veche cladire este Hotelul Vulturul Negru (sec. XVIII), iar printre cele mai frumoase: Banca Nationala, Muzeul de Arte Frumoase (in stil art-nouveau) si Primaria (in stilul renasterii) care se impune cu turnul cu ceas, inalt de 50 m, unde in fiecare zi la ora 12 un trompetist imbracat in costum traditional bucovinean canta "Marichka”, o melodie a compozitorului cernautean Stepan Sabadash. Vizitam Catedrala Sf. Nicolae (cea mai mare biserica ortodoxa din Cernauti, care seamana izbitor cu Biserica Manastirii Curtea de Arges) apoi ne bucuram de timp liber pe strada Kobylyanska, principala artera pietonala din oras, strajuita de cladiri pastelate (bogat ornamentate), numeroase magazine si cafenele. Dupa amiaza timp liber. Cazare la hotel in Cernauti.

Ziua 7. CERNAUTI - BUCURESTI (cca. 530 km)

Mic dejun. Pornim spre Bucuresti si pe traseu vizitam Cetatea Neamtului (sec. XIV), construita in timul domniei lui Petru Musat si care (la sf. sec. al XVII-lea) a scris o frumoasa pagina de istorie surprinsa de Ioan Neculce in nuvela “Sobietki si romanii”. Parcurgand un tur in interior, vom descoperi diferitele sali ale cetatii, vechiul paraclis, bucataria, monetaria si dormitoarele.  Continuam drumul spre capitala si ajungem in Bucuresti la Academia Militara in jurul orei 23.30, in functie de trafic si formalitatile de frontiera.

Excursii optionale:
 Excursie optionala la Shabo (+15 EUR)
 Vizita cu degustare de vinuri la Milestii Mici (+35 EUR)
 Deplasare optionala la crama Cricova (+20 EUR)
 Excursie optionala la Tiraspol si Castel Mimi (+35 EUR)
 Pranz traditional cu program folcloric (+20 EUR)

Ofertă

Date de plecare 2022

Reducere

15 %

Reducere

10 %

Reducere

5 %

Loc in Dubla

15.06, 22.07, 12.08, 09.09

285 €

302 €

318 €

335 €

 

Supliment SGL

Copil

6 12 ani

Al treilea adult

135 €

315 €

325 €

 

Reduceri și suplimente

REDUCERE de pana la MAXIM 15% prin CUMULAREA urmatoarelor: 

  1. FIRST MINUTE -10% valabil pana la 28.02.2022, cu achitarea unui avans de 10% la inscriere, inca 20% pana la 28.02 si diferenta de plata cu 30 de zile inainte de plecare.

  2. CLIENT FIDEL 5% REDUCERE pentru turistii care au mai achizitionat programe turistice de la agentia tour operatoare, atat direct, cat si prin intermediul agentiilor partenere a acesteia.

  3. REDUCERE 5% pentru ULTIMA BANCHETA din autocar (in limita locurilor disponibile)

  4. REDUCERE DE GRUP: la 6 pers= 3%, la 8 pers= 4%, la 10 pers. platitoare, a 11-a GRATUIT

Reducerile se aplica numai la pachetul de baza; acestea nu se aplica la alte taxe sau suplimente de orice fel.

In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid, in caz de retragere/renuntare, se aplica penalizari de 100% din valoarea avansului achitat conform pragurilor de mai sus.

SAFE PRICE (Tarif Standard) 40% avans la înscriere, diferenta de plata cu pana la 14 zile inainte de plecare

In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid, in caz de retragere/renuntare, se aplica pragurile de penalizare conform contractului, respectiv:

a) 25 €/persoana taxa de serviciu, dupa primirea confirmarii serviciilor comandate (cu pana la 45 de zile inainte de plecare/intrare)

b) 25% din contravaloarea pachetului de servicii turistice pentru anulare in intervalul 44-31 zile inainte de plecare/intrare.

c) 40% din contravaloarea pachetului de servicii turistice pentru anulare in intervalul 30-15 zile inainte de plecare/intrare.

d) 100% din contravaloarea pachetului de servicii turistice pentru anulare in intervalul 14-0 zile inainte de plecare/intrare.

In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie de catre agentia organizatoare, turistul va beneficia de rambursarea integrala a avansului achitat, doar cu achitarea taxei de serviciu in cuantum de 25 €/persoana (care va fi scazuta din avansul achitat). Insa, in situatia in care turistul solicita reprogramarea calatoriei la o data ulterioara, nu se percepe taxa de serviciu.

Grup minim 35 pers. Excursiile optionale se organizeaza pentru un numar minim de 25 de persoane.

In cazul nerealizarii grupului minim se va anula excursia, cu posibilitatea inscrierii pe un program similar;

In cazul unui grup mai mic de 35 pers., pentru un grup de 30-34 se va achita un supliment de 30 € /pers., Agentia organizatoare isi rezerva dreptul de a anula programul daca nu se vor inscrie minim 15 persoane pana cu 15 zile inainte de data de plecare.

Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, respectand vizitarea tuturor obiectivelor din program

Turistii care solicita partaj in camera dubla / tripla, nu vor achita suplimentul de camera Single, daca Agentia nu reuseste sa completeze partajul. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei. Decizia de a renunta la partaj si a opta pentru camera single, se face in baza achitarii suplimentului de camera single de catre ambele persoane.

Turistii care solicita locuri pe primele 3 banchete din autocar, vor achita un supliment de 5% din pretul excursiei.

Pentru explicatiile in obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.

Transferuri

TRANSFERURI CONTRA COST DIN TARA

Orasul

Locul de intalnire

Tarif/pers.

GALATI

McDonald’s

15 €/sens

BRAILA

Magazin Penny (Șos.Buzaului)

15 €/sens

TG. MURES

Benzinaria Mol – 1 Dec 1918

25 €/sens

SIGHISOARA

Benzinaria Rompetrol

23 €/sens

MEDIAS

Autogară

23 €/sens

FAGARAS

Casa de Cultura

20 €/sens

BRASOV

Benzinaria Mol Calea Bucureşti

18 €/sens

SINAIA

Gară

15 €/sens

CAMPINA

Popas Casa Bucur Km 92

13 €/sens

PLOIESTI

Benzinaria Petrom Metro

10 €/sens

TARGOVISTE

Hotel Valahia

13 €/sens

SLOBOZIA

Benzinaria Rompetrol (Sos.Bucuresti-Constanta)

13 €/sens

CRAIOVA

Benzinaria Petrom Gara

18 €/sens

SLATINA

Benzinaria OMV

15 €/sens

DEVA

McDonald’s GARA

25 €/sens

ORASTIE

Benzinaria Rompetrol (Str.Unirii)

25 €/sens

ALBA IULIA

Gară

23 €/sens

SEBES

ROMPETROL iesire Lancram

23 €/sens

SIBIU

Benzinăria Mol Șelimbăr

20 €/sens

RM. VALCEA

Sala Sporturilor

15 €/sens

PITESTI

McDonald’s Gară / Petrom Podul Viilor

13 €/sens

TULCEA

Autogara Augustina / Petrom (Str.Babadag)

23 €/sens

CONSTANTA

Gara CFR

20 €/sens

MEDGIDIA

Restaurant Balada / LIDL

18 €/sens

Conditii generale TRANSFERURI DE GRUP:

  • Tarifele de mai sus sunt de persoană și sunt valabile pentru transport pe sens.
  • Orașele reprezintă puncte de îmbarcare/debarcare.
  • Locurile de imbarcare prezentate in tabelul de mai sus sunt informative, acestea pot fi diferite in functie de partenerul care efectueaza transferul si se reconfirma odata cu informarea de plecare.
  • Transferurile de grup se confirma automat si se organizeaza (indiferent de numarul de persoane care solicita transferul).
  • In functie de marimea grupului, transferurile se pot efectua cu: autoturism, microbuz, minibus, autocar sau cu ajutorul firmelor ce efectuează curse de linie.
  • Transferurile de grup nu au intotdeauna traseu direct, pot implica transbordari (pe mai multe curse, inclusiv cu parteneri diferiti), timpi de asteptare, etc.
  • Traseele pot suferi modificări în funcție de numărul de participanți existenți pe ruta respectivă.
  • Timpii de asteptare intre imbarcare/debarcare si preluarea de catre partenerul care efectueaza transferul de grup, poate varia in functie de orarul de cursa al acestuia.
  • Informarile de plecare sunt disponibile cu 2 zile inaintea plecarii.
  • Orele, numerele de telefon ale soferilor sau numerele de dispecerat, se vor comunica cu 2 zile inaintea datei plecarii, urmand sa tineti legatura cu acestia pentru a va informa privind situatia concreta din ziua plecarii (ora exacta a sosirii in orasul dvs).
  • Orele de preluare sunt estimative și pot suferi modificări (timpi de așteptare), în funcție de condițiile de trafic și legăturile de transfer, atât la plecare cât si la întoarcere.
  • Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de imbarcare cu 15-30 min. inainte de ora comunicata. Va rugam sa respectati ora imbarcarii, pentru ca grupul nu poate astepta turistii care intarzie .
  • Daca turistii doresc imbarcarea dintr-o alta localitate decat din Bucuresti, acestia trebuie sa informeze agentia de turism la care s-au inscris cu minim 14 zile inainte de data plecarii. Confirmarile de transferuri din tara cu mai putin de 14 zile inainte se vor face On request, in functie de capacitatea mijloacelor de transport utilizate. Pentru transferurile achizitionate cu mai putin de 14 zile sau cele solicitate la fata locului direct de la reprezentantii Hello Holidays (ghizi, insotitori, soferi) se achita un supliment de 5 €/pers/sens, iar confirmarea se va face in functie de disponibilitate.
  • Toate rezervarile trebuie insotite in mod obligatoriu de numarul de telefon (valabil) al pasagerilor si disponibil la momentul plecarii. Agentiile partenere au obligatia, in momentul rezervarii, de transmitere a numarului de telefon valabil al turistilor inscrisi, catre Tour Operatorul Hello Holidays. Numarul de contact al turistilor este foarte important de transmis, deoarece, mai ales in cazul transferurilor cand pot aparea diferite modificari, intarzieri, etc., acestia vor fi contactati de catre sofer/dispecerat, etc. In caz contrar, agentia Hello Holidays nu este raspunzatoare de imposibilitatea contactarii pasagerilor din cauza netransmiterii informatiilor obligatorii solicitate sau transmiterea incorecta a acestora si nu va restitui contravaloarea tranferului confirmat sau a pachetului de servicii contractate.

Observatii / Conditii de calatorie:

  • Pentru ca unui minor sa i se permita calatoria in afara tarii, este necesar sa fie insotit de cel puţin un adult care sa aiba asupra sa acordul scris al ambilor parinti ai minorului, legalizat la notariat, si cazier judiciar, pe care sa-l prezinte in punctul de frontiera. Daca adultul care insoteste minorul este unul din parinti, acesta va avea nevoie doar de acordul scris al celuilalt parinte al minorului, legalizat la notariat. Informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro.
  • Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a certificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite). Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
  • Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie nu prezinta urme de deteriorare a elementelor de siguranta, dar si valabilitatea acestora.
  • Autoritatile de frontiera isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul unei anumite tari a oricarei persoane care nu prezinta suficienta credibilitate. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii care nu pot fi depistate anterior datei  plecarii.
  • Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, cu respectarea vizitarii tuturor obiectivelor din program. Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.
  • Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala si nu sunt obligatorii.
  • Obiectivele turistice redactate cu litere ingrosate si inclinate (BoldItalic), se viziteaza doar la exterior. In situatia in care nu se mentioneaza ca turul de oras este panoramic cu autocarul, implicit turul se va face pietonal.
  • Agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sa a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente.
  • Turistii care solicita partaj in camera dubla / tripla, nu vor achita suplimentul de camera Single, daca Agentia nu reuseste sa completeze partajul. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei. Decizia de a renunta la partaj si a opta pentru camera single, se face in baza achitarii suplimentului de camera single de catre ambele persoane.
  • Nominalizarea hotelurilor se va face in ultima saptamana inainte de data plecarii, in functie de marimea grupului. Mentiunea “sau similar” in dreptul denumirii hotelului, face referire doar la categoria de confort si regimul de masa al hotelului.
  • Hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii.
  • In situatia in care turistul are cerinte speciale, cum ar fi dar fara a se limita la: camere alaturate sau cu o anumita localizare, meniu special, acestea vor fi cu titlul de solicitare catre prestatori dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului.
  • Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar /frigider, seif, aer conditionat, etc); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
  • In ultimii ani tot mai multe hoteluri si vase de croaziera au initiat politica fara bani cash (cash free). Astfel, este posibil ca unii prestatori sa nu mai incaseze bani cash pentru serviciile suplimentare prestate, de aceea este important sa detineti un card de credit cand calatoriti in afara tarii.
  • Acest program nu este recomandat persoanelor cu mobilitate redusa.
  • Avand in vedere epidemia SARS-COV 2 este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii, independent de vointa agentiei (cum ar fi: limitari ale capacitatii de transport in autocar, restrictii de vizitare pentru unele atractii turistice, masuri suplimentare de igiena si control al starii de sanitate, formalitati vamale).
  • Nu sunt necesare vaccinari speciale pentru aceasta destinatie;
  • Pentru majoritatea excursiilor, copiii in varsta de 6 12 ani, beneficiaza de reducere, numai pentru cazare in camera cu doi adulti.
  • Pentru reducerea de grup, toti turistii din acel grup trebuie sa fie inscrisi pe acelasi program, aceeasi data de plecare si aceeasi rezervare.

Recomandam incheierea asigurarii Travel (storno + medicala) pentru a va proteja atat inainte de plecare, in cazul anularii calatoriei, cat si dupa plecare in cazul unei situatii neprevazute!

Harta

Harta Circuit Cernauti - Chisinau - Odesa | 7 zile - Autocar | 2022

Excursii optionale:
 Excursie optionala la Shabo (+15 EUR)
 Vizita cu degustare de vinuri la Milestii Mici (+35 EUR)
 Deplasare optionala la crama Cricova (+20 EUR)
 Excursie optionala la Tiraspol si Castel Mimi (+35 EUR)
 Pranz traditional cu program folcloric (+20 EUR)

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

5/5
din 2 recenzii
Adauga recenzie
Denisa Oprea

09.04.2021

Denisa Oprea

09.04.2021

Recenzie adaugata cu succes!

Ai calatorit cu noi? Lasa-ne un review!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
 

Alte circuite din regiune

Excursie Transfagarasan - Transalpina | 2 zile - Microbuz | 2024

Excursie Transfagarasan - Transalpina | 2 zile - Microbuz | 2024

Romania

  • 1
  • 3
  • 1 Nopti / Mic dejun / Transport cu autocarul
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 28.06.2024

de la 950 Lei/pers.

Circuit Cluj - Apuseni | 3 zile - Autocar | 2024

Circuit Cluj - Apuseni | 3 zile - Autocar | 2024

Romania

  • 2
  • 3
  • 2 Nopti / Mic dejun / Transport cu autocarul
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 28.06.2024

de la 1400 Lei/pers.

Circuit Maramures - Bucovina | 5 zile - Autocar | 2024

Circuit Maramures - Bucovina | 5 zile - Autocar | 2024

Romania

  • 4
  • 3
  • 4 Nopti / Mic dejun / Transport cu autocarul
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 22.05.2024

de la 1805 Lei/pers.

Calendar plecari circuite

Aprilie 2024
Mai 2024
Iunie 2024
Iulie 2024
August 2024
Septembrie 2024
Octombrie 2024
Lunile anterioare
Lunile urmatoare
Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

Nu am calatorit cu d-vs, dar mi-as dori!

Labont Eugenia, 12.02.2024 Citeste mai mult

Numai ce ne-am întors din circuitul Emiratelor Arabe “Povestea celor 7 regate!”O experiența minunată, alături de un grup minunat cum rar găsești și cu 2 ghizi de excepție! Dar țin să mulțumesc din suf...

Mona Ciobanu, 31.01.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn