× Hello Holidays

Clever Holidays | Circuit Coasta de Azur | 7 zile - Avion | 2021

Recenzii turisti
Ghid insotitor
Variante de plata
Card online
Transfer bancar
Cash

Program detaliat

GRATUIT 6 CINE cu apa si vin incluse la achitarea din tara a celor 6 excursii optionale (exceptie croazierele)

Clever Holidays | Circuit Coasta de Azur | 7 zile - Avion | 2021

Sanremo - Genova - Portofino - Cannes - Antibes - Nisa - Menton - Torino - Monaco - Monte Carlo - Cinque Terre

Ziua 1. BUCURESTI - NISA - SANREMO 
Intalnire cu reprezentantul agentiei la ora 10.00 in aeroportul Henri Coanda din Bucuresti pentru imbarcare la zborul spre Nice. Transfer din aeroport la hotelul din Sanremo pentru cazare. 
 
Zilele 2 - 6. EXCURSII OPTIONALE
- GENOVA si PORTOFINO (55 €): Obiectiv UNESCO, centrul istoric al orasului Genova ne va incanta cu: Porta Soprana- cea mai veche constructie din oras (sec. X – XII), Casa lui Christofor Columb, Palatul Ducal, Catedrala San Lorenzo, Portul Vechi si Acvariul- unul dintre cele mai mari din Europa. Portofino este cunoscut pentru clădirile sale zugravite in culori vii, grupate în jurul portului plin de iahturi și bărci de pescuit și flancat de restaurante cu fructe de mare, cafenele și hoteluri de lux. Pe o inaltime la intrarea in port, Castelul medieval Castello Brown din sec. XVI, este înconjurat de o bogata grădină cu flora mediteraneană.
 
- CANNES si ANTIBES (29 €): Cannes, candva un simplu sat de pescari, este astazi considerat cel mai elegant si exclusivist oras de pe Riviera Franceza. Palais des Festivals et Congres a facut din Cannes una din cele mai populare destinatii, in special in luna mai, cand aici are loc faimosul Festival International de Film. Incepem turul pietonal de pe Bulevard la Croisette, spre Portul Vechi, Primaria, Biserica Notre Dame d’Esperance si Chateau de la Castre. Antibes este atat o statiune de lux de pe Riviera Franceza, cat si un orasel medieval, care ne va incanta cu Fortul Carre, ridicat in sec XVI in forma de stea cu 4 colturi, Portul Vauban - cel mai aglomerat port de agreement din Mediterana, Catedrala, care a suferit numeroase distrugeri in cele peste 16 secole de existenta, constructia actuala datand din 1747. Incheiem vizita la Castelul Grimaldi, care gazduieste muzeul faimosului pictor Pablo Picasso.
 
- NICE si MENTON (29 €): In Nice, capitala Coastei de Azur, ne bucuram de o plimbare pe Promenades des Anglais si admiram cel mai stilat hotel de pe intreaga Coasta de Azur, Hotel Negresco- construit de romanul Henri Negrescu. Continuam turul pietonal cu Piata Massena si Fantana Soarelui, Piata de Flori Cours Saleya, Palatul ducilor de Savoya, Palatul de Justitie si Catedrala Sainte Reparate. Dupa amiaza vizitam Menton, un orasel cochet, care beneficiind de un microclimate unic in Franta, este propice culturii citricelor, astfel ca insusi simbolul orasului este reprezentat de un lamai. Incepem vizita cu Bazilica arhanghelului Mihail, construita intr-un elegant stil baroc de secol XVII, Primaria, Palatul Europa si Casino Barierre.
 
- TORINO (45 €): Torino- prima capitala a Italiei, unde admiram simbolul orasului, Mole Antonelliana- care gazduieste Muzeul Cinematografiei Italiene, apoi intr-un tur pietonal vom descoperi: Teatrul Regio, Palatul Regal- fosta resedinta a regilor de Savoya, Domul San Giovanni- unde se spune ca se pastreaza Giulgiul Mantuitorului, Palatele Madama si Carignano, si Biserica Santa Cristina. 
 
- MONACO si MONTE CARLO (29 €): Monaco, al doilea cel mai mic stat, este cunoscut in intreaga lume drept paradis fiscal, pentru Cazinoul de aici si pentru cursele de Formula 1. Dupa ce  admiram in Monaco Muzeul Oceanografic, Catedrala Sf. Nicolae si Palatul Princiar, vom parcurge traseul Circuitului de “Formula 1” spre Opera si faimosul Cazino din Monte Carlo, definitie a luxului, inconjurat de cafenele si hoteluri faimoase, de terase si restaurante exclusiviste.  
 
- CINQUE TERRE si SANREMO (59 €): Pentru a vizita Parcul National Cinque Terre ne vom deplasa spre La Spezia, de unde, utilizand trenuletul vom admira cateva dintre cele “5 sate” agatate pe tarmul stancos, incluse in Patrimoniul UNESCO. Vom vizita Vernazza si Manarola, intr-o plimbare pe stradutele pitoresti unde vom gasi mici cafenele, ateliere ale artizanilor si artistilor si peisaje de basm pentru care a meritat tot efortul. Apoi ne reintoarce la masina in La Spezia. Sanremo este celebru pentru Festivlul Muzical organizat anual la Teatrul Ariston, cat si pentru ca aici Alfred Nobel a descoperit dinamita, casa in care a locuit, fiind azi muzeu. Vom descoperi centrul orasului vechi “La Pigna”, denumire care provine de la felul in care strazile inconjoara dealul precum solzii unui con de pin si descrie labirintul de piatete, arcade, porti, alei inguste cu scari, toate de un pitoresc aparte, precum si modernul Cazinou, catedrala San Siro in stil romanic de secol XII si artera pietonala Giacomo Matteotti.
 
Ziua 7. NISA - BUCURESTI 
Mic dejun. Dimineata timp liber. In jurul orei 18.00, imbarcare in microbuzul de transfer catre aeroport, pentru zborul spre Romania. 
 

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE:
GENOVA si PORTOFINO: 55 euro/pers
CANNES si ANTIBES: 29 euro/pers
NICE si MENTON: 29 euro/pers
TORINO: 45 euro/pers
MONACO si MONTE CARLO: 29 euro/pers
CINQUE TERRE si SANREMO: 59 euro/pers

Reduceri și suplimente

BONUS: Turistii care achita din tara cele 6 excursii optionale (exceptie croazierele), GRATUIT 7 CINE cu apa si vin incluse.

REDUCERE de pana la MAXIM 15% prin CUMULAREA urmatoarelor:  
1. FIRST MINUTE -  10% REDUCERE, valabil pana la 31.03.2021, cu achitarea unui avans de 10% la inscriere, diferenta pana la 30% cu pana la 31.03.2021 si rest de plata cu pana la 60 zile inainte de plecare. 
2. CLIENT FIDEL -  5% REDUCERE pentru turistii care au mai achizitionat programe turistice de la agentia tour operatoare, atat direct, cat si prin intermediul agentiilor partenere a acesteia.
3. REDUCERE DE GRUP: la 6 pers.= 3%, la 8 pers.= 4%, la 10 pers. platitoare, a 11-a GRATUIT
Reducerile se aplica numai la pachetul de baza; acestea nu se aplica la alte taxe sau suplimente de orice fel;
 
Turistii care solicita partaj in camera dubla / tripla, nu vor achita suplimentul de camera Single, daca Agentia nu reuseste sa completeze partajul. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.
 
Grup minim 15 pers. Excursiile optionale se organizeaza pentru un numar minim de 10 de persoane. 
 
In cazul nerealizarii grupului minim se va anula excursia, cu posibilitatea inscrierii la un program similar;
In cazul unui grup mai mic de 15 pers. (10-14 persoane) se va achita un supliment de 25 euro /persoana;
Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;
Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali

Reduceri și suplimente

TRANSFERURI CONTRA COST DIN TARA

Orasul

Locul de intalnire

Tarif/pers.

€/sens

 

Orasul

Locul de intalnire

Tarif/pers.

€/sens

PLOIESTI

Petrom -  Metro

8 € /sens

 

BUZAU

Mc Donald’s Unirea

10 €/sens

CAMPINA

Casa BUCUR- popas Km 92

10 €/sens

 

BRAILA

     Parcare Hotel Traian

10 €/sens

BRASOV

  PETROM Calea Bucuresti

14 €/sens

 

GALATI

Mc Donald’s

10 €/sens

Constanta

 Kaufland Bd.I.C.Bratianu

14 €/sens

 

FOCSANI

Benzinaria LUKOIL Centru

12 €/sens

CRAIOVA

  Autogara Nord

14 €/sens

 

 

 

 

*Transferurile din tara se organizeaza (indiferent de numarul de persoane care solicita transferul) cu ajutorul firmelor ce efectueaza curse de linie. Functie de marimea grupului, se poate organiza transfer privat cu microbuz, minibus sau midibus. Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de imbarcare cu 15- 30 min. inainte de ora comunicata. Orele sunt estimative, in functie de conditiile meteorologice si de trafic. Numerele de telefon ale ghizilor sau soferilor se vor comunica cu 2 – 3 zile inaintea datei plecarii, urmand a tine legatura cu acestia pentru a te informa privind situatia concreta din ziua plecarii (ora exacta a sosirii in orasul tau). Te rugam sa respecti ora imbarcarii, pentru ca grupul nu poate astepta turistii care intarzie. Daca turistii se imbarca dintr-o alta localitate decat din Bucuresti, acestia trebuie sa informeze agentiade turism la care s-au inscris cu minim 15 zile inainte de data plecarii. Inscrierile cu mai putin de 15 zile inainte se vor face numai in functie de capacitatea mijloacelor de transport utilizate.

- Asistenta turistica se refera la suport oferit de agentia partenera locala pentru ca turistii sa poata comunica mai eficient cu receptia sau restaurantul hotelului, sau in cazuri nedorite in care trebuie sa fie asistati daca necesita spitalizare, daca pierd documentele de identitate ori alte incidente cu Politia locala, etc.

- Obiectivele turistice redactate cu litere ingrosate si inclinate (Bold- Italic), se viziteaza doar la exterior. In situatia in care nu se mentioneaza ca turul de oras este panoramic cu autocarul, implicit turul se va face pietonal.

- Pentru majoritatea excursiilor, copiii in varsta de 6 -  12 ani, beneficiaza de reducere, numai pentru cazare in camera cu doi adulti.

- Nominalizarea hotelurilor se va face in ultima saptamana inainte de data plecarii, in functie de marimea grupului. Mentiunea “sau similar” in dreptul denumirii hotelului, face referire doar la categoria de confort si regimul de masa al hotelului.

- Pentru reducerea de grup, toti turistii din acel grup trebuie sa fie inscrisi pe acelasi program, aceeasi data de plecare si aceeasi rezervare.

- Pentru ca unui minor sa i se permita calatoria in afara tarii, este necesar sa fie insotit de cel puţin un adult care sa aiba asupra sa acordul scris al ambilor parinti ai minorului, legalizat la notariat, si cazier judiciar, pe care sa-l prezinte in punctul de frontiera. Daca adultul care insoteste minorul este unul din parinti, acesta va avea nevoie doar de acordul scris al celuilalt parinte al minorului, legalizat la notariat.

- Autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul unei anumite tari a oricarei persoane care nu prezinta suficienta credibilitate. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii care nu pot fi depistate anterior datei  plecarii.

- Categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru pentru o anumita tara, putand exista diferente fata de standardele din Romania, fapt neimputabil agentiei de turism. Repartizarea camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia. Eventuale nemultumiri legate de amplasarea sau aspectul camerei, se rezolva de catre turist direct la receptie, cu ajutorul insotitorului de grup.

- Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.). In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va  informeze cu exactitate asupra lor.

- Preturile sunt valabile pentru un numar limitat de locuri la zbor, dupa epuizarea carora, turisii vor putea sa isi dea acceptul pentru achitarea  diferentei de tarif fata de pretul din ziua achitarii pachetului turistic.

- Programul este cu date fixe de plecare si retur, sincronizate cu programele de autocar, al carui ghid va insotii turistii sositi cu avionul impreuna cu cei sositi cu autocarul

- Pe unele programe, autocarul va prelua turistii sositi cu avionul si pe cei de la Budapesta din/ spre orasele prin care se tranziteaza Romania. Locurile repartizate ambelor grupuri (grupul sosit cu autocarul si grupul sosit cu avionul) sunt limitate.

- Pt. călătorie este necesara cartea de identitate sau paşaportul (in anumite tari doar pasaportul) valabil 6 luni de la data întoarcerii în ţară.  

 

Recomandam incheierea asigurarii Travel (storno + medicala) pentru a va proteja atat inainte de plecare, in cazul anularii calatoriei, cat si dupa plecare in cazul unei situatii neprevazute!

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE:
GENOVA si PORTOFINO: 55 euro/pers
CANNES si ANTIBES: 29 euro/pers
NICE si MENTON: 29 euro/pers
TORINO: 45 euro/pers
MONACO si MONTE CARLO: 29 euro/pers
CINQUE TERRE si SANREMO: 59 euro/pers

Recenzii

5/5
din 1 recenzie
Adauga recenzie
Denisa Oprea

09.04.2021

Recenzie adaugata cu succes!

adauga-o-recenzie-title

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
 

Alte circuite din regiune

Circuit Benelux | 6 zile - Avion | 2021

Circuit Benelux | 6 zile - Avion | 2021

Belgia, Luxembourg, Olanda

 • 5
 • 3
 • 5 Nopti / Mic dejun / Transport cu avionul
 • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 31.07.2021

de la 419 €/pers.

Circuit Anglia Franta | 12 zile - Autocar | 2021

Circuit Anglia Franta | 12 zile - Autocar | 2021

Anglia, Franta

 • 11
 • 3
 • 11 Nopti / Mic dejun / Transport cu autocarul
 • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 01.07.2021

de la 613 €/pers.

Circuit BENELUX 9 zile Autocar 2021

Circuit BENELUX 9 zile Autocar 2021

Belgia, BENELUX, Luxembourg, Olanda

 • 8
 • 3
 • 8 Nopti / Mic dejun / Transport cu autocarul
 • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 30.07.2021

de la 460 €/pers.

Calendar plecari circuite

Mai 2021
Iunie 2021
Iulie 2021
August 2021
Septembrie 2021
Octombrie 2021
Lunile anterioare
Lunile urmatoare
Aboneaza-te la newsltterul Hello Holidays

ABONEAZA-TE si fii la curent cu cele mai mariREDUCERI!

Solicita oferta