× Hello Holidays

Circuit Coasta Licia - Antalya | 8 zile - Avion Suceava | 2021


Circuit Coasta Licia - Antalya | 8 zile - Avion Suceava | 2021
Recenzii turisti
Ghid insotitor
Variante de plata
Card online
Transfer bancar
Cash

Program detaliat

Circuit Coasta Licia - Antalya | 8 zile - Avion Suceava | 2021

Itinerar: Antalya - Myra - Lycia - Dalyan - Kusadasi - Efes - Casa Fecioarei Maria - Sirince - Pamukkale - Hierapolis

ZIUA 1  BUCURESTI - ANTALYA

   Intalnire cu reprezentantul agentiei in aeroportul Henri Coanda din Bucuresti / aeroportul din Suceava pentru imbarcare pe zborul spre Antalya. Odata ajunsi pe aeroportul din Antalya, vom avea transfer spre hotel 5*. Cocktail de bun venit si cazare.

ZIUA 2  MYRA - BISERICA SF. NICOLAE

   Mic dejun. Pornim pe drumul de coasta, de-a lungul Marii Mediterane. Parcurgem un traseu superb plin de paduri de pin in care vom admira varfurile stancoase ale Muntilor Taurus. Ajungem in Myra, unde vom vizita celebrele morminte de piatra, unele din cele mai fascinante obiective turistice din intreaga Turcia. Datand din secolul IV i.Hr, vestigiile fostului Regat Lycia fascineaza si astazi atat turistii, cat si cercetatorii. In apropiere vizitam si Biserica Sfantului Nicolae, important lacas de cult care aduce aminte de perioada in care crestinii traiau in aceste locuri. Seara, cazare in zona Mugla.

ZIUA 3  LYCIA - DALYAN - KUSADASI

   Mic dejun. Incepem ziua cu o croaziera in Delta Dalyan, urmand ca la final sa ajungem in zona Plajei Testoaselor, accesibila exclusiv de pe mare. Timp liber pentru plaja si baie, urmat de drumul spre Kusadasi. Ajungem in frumoasa statiune de la Marea Egee pentru cazare.

ZIUA 4  EFES - CASA FECIOAREI MARIA - SIRINCE

   Dupa micul dejun incepem explorarea fascinantelor obiective din zona Kusadasi: Efes, Casa Fecioarei Maria, Sirince. Incepem cu orasul antic Efes, al treilea port ca marime al Imperiului Roman, cu vestigii admirabil pastrate, printre care se detaseaza celebra Biblioteca a lui Celsus, refacuta de catre arheologii austrieci. Starea de conservare a cetatii este incredibila. Urmeaza sa vizitam Agora, templul Domitian, izvoarele termale, celebrul amfiteatru cu o capacitate de 25.000 de locuri, aleea din marmura Arkadia si biblioteca lui Celsus. Continuam, optional cu Casa Fecioarei Maria si cu satul Sirince, locuit odinioara de greci. Cazare la acelasi hotel din Kusadasi.

ZIUA 5  PAMUKKALE

   Mic dejun, urmat de drumul spre Pamukkale, supranumit drept “Castelul de Bumbac”. Cunoscut si “Perla Turciei”, adevarat amfiteatru de calcar alb si fenomen geologic foarte rar, exploatat turistic inca de pe vremea romanilor. Acest spectacol fascinant al naturii a dus la atribuirea unui efect curativ acestui izvor, inca din Antichitate. Sosire in Pamukkale, timp liber pentru baie in apele termale de la hotelul unde ne vom caza.

ZIUA 6  HIERAPOLIS

   Mic dejun. In apropiere de Pamukkale se afla si ruinele orasului antic Hierapolis, unde vom putea admira Piscina Cleopatrei. Ruinele magnificului oras, care a inflorit in perioada Imperiului Roman, se intind deasupra teraselor de travertin. Aici vom vedea Templul lui Apollo (sec II), dar si impunatorul si somptuosul Teatru Roman. Drumul nostru continua spre Antalya, parcurgand zona Muntilor Taurus. Pe traseu, vizita la un atelier de tesatorie, unde vom vedea cum materia prima, ca matasea, bumbacul sau lana, ajung produs finit pentru comercializare. Sosire si cazare in zona Antalya.

ZIUA 7  ANTALYA - CASCADA KARPUZKALDIRAN

   Mic dejun. Tur de oras in Antalya, emblematicul oras de pe Riviera turceasca a Marii Mediterane. Vom vizita portul, centrul vechi si faimosul minaret - simbolul orasului, Yivli Minare. Timp liber pentru cumparaturi la un magazin de bijuterii, dar si la unul cu articole din piele. Continuam, apoi, cu impresionanta cascada Karpuzkaldiran. Seara, cazare la acelasi hotel din zona Antalya.

ZIUA 8  ANTALYA - BUCURESTI

   Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul de retur spre Bucuresti / Suceava.

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE:

Pachet 3 mese de pranz - 45€/pers.
Vizita Acvariul Antalya - 30€/pers.
Croaziera la Orasul scufundat Demre si masa de pranz inclusa - 45€/pers.
Excursie la Casa Fecioarei Maria si Sirince - 50€/pers

*In cazul in care se achizitioneaza toate excursiile optionale, pachetul costa 140 €/pers.

Tarife orientative intrari obiective turistice

Ofertă

OFERTA SAFE PRICE (TARIF STANDARD): 
Pentru achitarea unui avans de 30% din TARIFUL STANDARD la inscriere, diferenta de plata cu pana la 40 zile inainte de plecare. In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid, in caz de retragere/renuntare, se aplica pragurile de penalizare conform contractului de comercializare a pachetelor de servicii turistice, respectiv: 
a) 25 Euro/persoana-taxa de serviciu, dupa primirea confirmarii serviciilor comandate (cu pana la 60 de zile inainte de plecare/intrare).
b) 25% din contravaloarea pachetului de servicii turistice dupa primirea confirmarii serviciilor comandate (in intervalul 59-30 de zile inainte de plecare/intrare).
c) 50% din contravaloarea pachetului de servicii turistice pentru anulare in intervalul 29-16 zile inainte de plecare/intrare.
d) 100% din contravaloarea pachetului de servicii turistice pentru anulare in intervalul 15-0 zile inainte de plecare/intrare.
 
In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher - anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata. Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs Hello Holidays. Turistul poate solicita restituirea contravalorii sumelor inscrise pe voucher doar cu achitarea unei taxe de serviciu in cuantum de 25 euro/persoana. Taxa de serviciu va fi retinuta din totalul sumei inscrise pe voucher si turistului i se va restitui diferenta.

Bine de știut

Turistii care solicita locuri pe primele 3 banchete din autocar, vor achita un supliment de 5% din pretul excursiei.
Turistii care solicita partaj in camera dubla / tripla, nu vor achita suplimentul de camera Single, daca Agentia nu reuseste sa completeze partajul. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.
 
Grup minim 20 persoane.
 
In cazul nerealizarii grupului minim se va anula excursia, cu posibilitatea inscrierii la un program similar;
Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, cu respectarea vizitarii tuturor obiectivelor din program;
Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.

Informații

*Transferurile din tara se organizeaza (indiferent de numarul de persoane care solicita transferul) cu ajutorul firmelor ce efectueaza curse de linie. Functie de marimea grupului, se poate organiza transfer privat (minim 2 pers.) cu autoturism, microbuz, minibus sau midibus. Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de imbarcare cu 15-30 min. inainte de ora comunicata. Orele sunt estimative, in functie de conditiile meteorologice si de trafic. Numerele de telefon ale ghizilor sau soferilor se vor comunica cu 2 - 3 zile inaintea datei plecarii, urmand a tine legatura cu acestia pentru a te informa privind situatia concreta din ziua plecarii (ora exacta a sosirii in orasul tau). Te rugam sa respecti ora imbarcarii, pentru ca grupul nu poate astepta turistii care intarzie. Daca turistii se imbarca dintr-o alta localitate decat din Bucuresti, acestia trebuie sa informeze agentiade turism la care s-au inscris cu minim 15 zile inainte de tata plecarii. Inscrierile cu mai putin de 15 zile inainte se vor face numai in functie de capacitatea mijloacelor de transport utilizate. 
 - Obiectivele turistice redactate cu litere ingrosate si inclinate (Bold - Italic), se viziteaza doar la exterior. In situatia in care nu se mentioneaza ca turul de oras este panoramic cu autocarul, implicit turul se va face pietonal. 
 - Pentru majoritatea excursiilor, copiii in varsta de 6 - 12 ani, beneficiaza de reducere, numai pentru cazare in camera cu doi adulti.
 - Nominalizarea hotelurilor se va face in ultima saptamana inainte de data plecarii, in functie de marimea grupului. Mentiunea “sau similar” in dreptul denumirii hotelului, face referire doar la categoria de confort si regimul de masa al hotelului.
 - Pentru ca unui minor sa i se permita calatoria in afara tarii, este necesar sa fie insotit de cel putin un adult care sa aiba asupra sa acordul scris al ambilor parinti ai minorului, legalizat la notariat, si cazier judiciar, pe care sa-l prezinte in punctul de frontiera. Daca adultul care insoteste minorul este unul din parinti, acesta va avea nevoie doar de acordul scris al celuilalt parinte al minorului, legalizat la notariat. 
 - Autoritatile de frontiera isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul unei anumite tari a oricarei persoane care nu prezinta suficienta credibilitate. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii care nu pot fi depistate anterior datei plecarii.
 - Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru pentru o anumita tara, putand exista diferente fata de standardele din Romania, fapt neimputabil agentiei de turism. Repartizarea camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia. Eventuale nemultumiri legate de amplasarea sau aspectul camerei, se rezolva de catre turist direct la receptie, cu ajutorul insotitorului de grup.
 - Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelul poate solicita taxe suplimentare (minibar /frigider, seif, aer conditionat, etc.). In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
 - Pentru calatorie este necesar pasaportul valabil 6 luni de la data intoarcerii in tara. 

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE:

Pachet 3 mese de pranz - 45€/pers.
Vizita Acvariul Antalya - 30€/pers.
Croaziera la Orasul scufundat Demre si masa de pranz inclusa - 45€/pers.
Excursie la Casa Fecioarei Maria si Sirince - 50€/pers

*In cazul in care se achizitioneaza toate excursiile optionale, pachetul costa 140 €/pers.

Tarife orientative intrari obiective turistice

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
 

Alte circuite din regiune

Circuit Grecia Clasica si Insula Corfu | 10 zile - Autocar | 2024

Circuit Grecia Clasica si Insula Corfu | 10 zile - Autocar | 2024

Grecia

  • 9
  • 3
  • 9 Nopti / Mic dejun / Transport cu autocarul
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 26.06.2024

de la 720 €/pers.

Circuit Grecia - Peloponez  | 7 zile -  Autocar | 2024

Circuit Grecia - Peloponez | 7 zile - Autocar | 2024

Grecia

  • 6
  • 3
  • 6 Nopti / Mic dejun / Transport cu autocarul
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 01.06.2024

de la 564 €/pers.

Circuit Istanbul - Comoara de pe doua continente | 5 zile - Avion | 2024

Circuit Istanbul - Comoara de pe doua continente | 5 zile - Avion | 2024

Turcia

  • 4
  • 3
  • 4 Nopti / Mic dejun / Transport cu avionul
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 10.04.2024

de la 540 €/pers.

Calendar plecari circuite

Aprilie 2024
Mai 2024
Iunie 2024
Iulie 2024
August 2024
Septembrie 2024
Octombrie 2024
Lunile anterioare
Lunile urmatoare
Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

Nu am calatorit cu d-vs, dar mi-as dori!

Labont Eugenia, 12.02.2024 Citeste mai mult

Numai ce ne-am întors din circuitul Emiratelor Arabe “Povestea celor 7 regate!”O experiența minunată, alături de un grup minunat cum rar găsești și cu 2 ghizi de excepție! Dar țin să mulțumesc din suf...

Mona Ciobanu, 31.01.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn