× Hello Holidays

Circuit Egipt - Croaziera pe Nil | 8 zile - Avion | 2022

Recenzii turisti
Ghid insotitor
Variante de plata
Card online
Transfer bancar
Cash

Program detaliat

Circuit Egipt - Croaziera pe Nil | 8 zile - Avion | 2022
Itinerar: 
CAIRO - ASWAN - KOM OMBO - EDFU - ESNA - LUXOR - TEMPLELE KARNAK si LUXOR - VALEA REGILOR - TEMPLUL HATCHEPSUT - HURGHADA

Ziua 1. BUCURESTI - CAIRO

Intalnire cu reprezentantul agentiei in aeroportul Henri Coanda din Bucuresti pentru imbarcare pe zborul spre Cairo. Sosire in capitala Egiptului si transfer la hotel 5*. Timp liber pentru odihna, sau, optional (45 €), va propunem tur al orasului vechi care va incepe cu vizita in Cartierul Copt, un adevarat bastion al creștinismului: Muzeul Copt, Biserica Suspendata și Biserica greaca Sf. Gheorghe, unele dintre aceste structuri datand din sec. VII d.Hr. Urmeaza Old Souk of Khan El Khalili Bazzars, adica Vechiul Bazar, cu strazile sale inguste, pietruite și cu alei sinuoase și interconectate, ce creeaza o atmosfera magica, ca o calatorie inapoi in timp. Vizita la Muzeul de Antichitati Egiptene ce gazduieste o vasta colectie de antichitati din Egiptul Antic, cu multitudinea exponatelor sale cu o valoare inestimabila:de la Colosul lui Amenhotep III si Galeriile dedicate lui Tutantkamon, peste 120.000 de piese, la sculptura in marime naturala a regelui Djoser si Sala Mumiilor, care gazduieste 11 mumii faraonice. Cu peste 136.000 de articole expuse, fara a mai mentiona alte cateva sute de mii de piese aflate la subsol, infiintat acum mai bine de 100 de ani, Muzeul de Egiptologie contine cea mai mare colectie de exponate din lume specifice culturii egiptene antice, cuprinzand Regatul Vechi, Regatul Mijlociu și Regatul Nou. Transfer la hotel pentru cina si cazare.

Ziua 2. CAIRO (Gizah, Memphis)

Dupa un somn odihnitor si servirea micului dejun, ne indreptam spre Gizah, pentru a vizita Piramidele si Sfinxul. Piramida lui Keops, cea mai mare dintre cele trei aflate pe platou si cea mai mare piramida construita vreodata, este singura minune a lumii antice care sfideaza inca trecerea timpului. A fost ridicata ca monument funerar pentru faraonul Keops, intre anii 2700 -2500 i. Hr., si timp de 43 de secole, pana in anul 1889 cand s-a ridicat Turnul Eiffel din Paris, avea sa fie cea mai inalta constructie din intreaga lume, masurand 139 de metri in inaltime. Marele Sfinx de la Gizah se banuiește ca a fost construit in perioada faraonului Khafra, regele celei de a 4-a dinastii (2558 - 2532 i,Hr.), capul monumentului avand trasaturi asemanatoare cu infatișarea acestuia. Constructia se aliniaza cu piramida faraonului, crezandu-se ca ar fi fost construit pentru a pazi mormantul acestuia. Continuam cu vizita la Institutul de Papirusuri si la un laborator de parfumuri. Timp liber pentru odihna sau optional (45 eur/persoana), excursie la Memphis, oras intemeiat in sec. XXXII i.Hr., un adevarat muzeu in aer liber, care etaleaza statui de granit și alabastru, de mari dimensiuni, pe locul primei capitale a Egiptului Faraonic. Urmeaza Saqqara, vasta necropola la Memphis-ului, cu piramida faraonului Djoser, veche de 4.700 de ani și considerata drept cea mai veche inca vizibila din Egipt. Ne intoarcem in Cairo, la hotel, pentru cina.

Ziua 3. CAIRO - ASWAN (860 km, zbor intern)

Mic dejun la pachet si transfer la aeroportul din Cairo pentru imbarcare pe zborul intern cu destinatia Aswan. Sosire la Aswan urmata de un tur panoramic in care vom admira Barajul Aswan, a carui constructie, care a durat 10 ani, a inceput in 1960. Siturile arheologice din zona au fost mutate in locatii sigure, iar peste 90.000 de nubieni au fost nevoiti sa isi paraseasca locuintele. La capacitate maxima, pot trece prin baraj la fiecare secunda 11.000 m cubi de apa, ce produc jumatate din productia totala de electricitate a Egiptului. Continuam cu Philae Temple. Philae a fost o insula pe fluviul Nil, in Egiptul de Sus, fiind considerata lacașul sacru al zeitei Isis. Pe teritoriul insulei se aflau mai multe temple, cel mai vechi datand din secolul VII i.Hr. Ne indreptam apoi spre Obeliscul Neterminat, cel mai mare obelisc (cca. 37 de metri) pe care egiptenii antici l-au sculptat vreodata. O parte din obelisc a fost finisata, in vreme ce portiunea de dedesubt a ramas atașata de roca mama din care ar fi trebuit sa fie extras. Specialiștii estimeaza ca un asemenea bloc de granit ar putea cantari 1000 -1200 de tone, aparitia unei fisuri determinand, se pare, abandonarea lucrarii. Imbarcare pe vas de croaziera de 5*. Dupa masa de pranz, ne bucuram de facilitatile vasului de croaziera, sau optional (45 eur/persoana), excursie la Gradina Botanica si Nubian Village. Cina si cazare pe vasul de Croaziera.

Ziua 4. ASWAN - KOM OMBO - EDFU (50 km, croaziera pe Nil)

Mic dejun pe vas. Timp liber pentru agrement pe vasul de croaziera, sau, optional (75 €), excursie de aproximativ 5h (282 km) la Templul Abu Simbel, unde descoperim de fapt o stanca pe malul vestic al Nilului, in a carei piatra au fost sapate 2 temple antice, in timpul domniei faraonului Ramses al II-lea (cca. 1298 -1213 i. Hr). Complexul arheologic, situat in Nubia, este pazit de patru statui colosale, care il infatişeaza pe Ramses al II-lea. Navigam spre Kom Ombo. Templul de aici este neobișnuit prin faptul ca este dedicat in cinstea a doua zeitati principale care au fost venerate in aceea perioada. Divinitatea principala a jumatatii nordice a templului este Horus, vechiul zeu egiptean al cerului, iar partea de sud a templului este dedicata lui Sobek, vechiul zeu egiptean al fertilitatii. Deseori reprezentat ca un barbat cu un cap de crocodil, Sobek este, de asemenea, considerat creatorul lumii. Continuam calatoria pe Nil catre Edfu. Cina si cazare pe vasul de croaziera.

Ziua 5. EDFU - ESNA - LUXOR - TEMPLELE KARNAK si LUXOR (95 km, croaziera pe Nil)

Mic dejun pe vas. Astazi va propunem o vizita in Edfu la Templul lui Horus (Zeul Cerului), considerat a fi cel mai bine conservat templu din Egipt. Zidurile sale colosale acoperite cu hieroglife uriașe, transmit aceea senzatie de putere atotcuprinzatoare si par sa fi fost create pentru giganti. Constructia templului a fost inceputa in anul 237 i.H. si a fost finalizata abia doua secole mai tarziu, in timpul lui Ptolomeu al 12-lea, tatal celebrei Regine Cleopatra. Revenim la bord pentru masa de pranz si continuam navigarea spre Esna, traversand gigantica ecluza de la Esna in drumul spre Luxor.  Ajunsi aici vom porni sa vizitam Templul

Karnak -cel mai mare complex antic religios din Egipt, dedicat zeului Amon-Ra, zeitatea suprema a Egiptului. Aflat in inima Tebei, fosta capitala in antichitate a Egiptului, grandiosul templu inca isi pastreaza parca atmosfera sacra. Revenim la bord, cina si cazare pe vasul de croaziera.

Ziua 6. LUXOR - VALEA REGILOR - TEMPLUL HATCHEPSUT - HURGHADA

Mic dejun pe vas, debarcare. Continuam calatoria pe uscat spre Templul Luxor, pentru a admira aici marmura alba și porticuri cu coloane, obeliscuri din granit si porti gigantice, statui uriase ale faraonilor, picturi murale si inscriptii ce ne descriu prin simboluri, netarmuita putere a celor ce au condus Egiptul in acele epoci. Ne indreptam spre malul vestic al Nilului pentru a vizita Valea Regilor, unde au fost construite morminte sofisticate pentru generatii intregi de faraoni si nobili. Descoperim criptele taiate in stanci si pazite de Colosii lui Memnon, doua statui masive din piatra ale faraonului Amenhotep al III-lea. Aici, mormantul lui Tutankhamon este singurul care a fost descoperit intact. Vom mai vizita Templul Reginei Hatchepsut, singura femeie faraon din istoria Egiptului, Transfer cu autocarul de la Luxor la Hurghada (aprox. 208 km), superba statiune de la Marea Rosie. Cazare la hotel de 5* in zona Hurghada, All Inclusive.

Ziua 7. HURGHADA

Mic dejun. Timp liber pentru plaja, sau optional (75 €) Jeep Safari este o alegere populara pentru Hurghada. Veti fi preluati de la hotel cu masini jeep 4 x 4 in jurul orei 13:00, durata excursiei este de aproximativ 7 ore. Aventura in desert incepe cu o plimbare cu ATV-urile. Ne vom deplasa intr-o tabara de beduini pentru a descoperi viata si traditiile acestora. Vom avea ocazia sa admiram uimitorul apus de soare in desert si vom face o scurta oprire la mini gradina zoologica, pentru a vedea animalele din desert. Seara o vom incheia cu cina si program artistic cu dansuri orientale si folclorice. Cazare la hotel de 5* in zona Hurghada, All Inclusive.

Ziua 8. HURGHADA - BUCURESTI

Mic dejun. Timp liber, urmat de eliberarea camerelor. In jurul orei 16.00 transfer la aeroportul din Hurghada pentru imbarcare la zborul cu destinatia Bucuresti.

Perioada

Reducere

- 7 %

Reducere

- 5 %

Loc in Dubla

21.03 - 28.03.2022

645 €

660 €

695 €

11.04 – 18.04.2022

02.05 – 09.05.2022

692 €

708 €

745 €

Supliment SGL

Copil

6 - 12 ani

Al treilea adult

205 €

675 €

685 €

245 €

725 €

735 €

 

Excursii optionale:
 Excursie optionala Templul Luxor (+30 EUR)
 Excursie optionala Templul Abu Simbel (+75 EUR)
 Excursie optionala Memphis & Saqqara (+45 EUR)

Transferuri

TRANSFERURI CONTRA COST DIN TARA

Orasul

Locul de intalnire

Tarif/pers.

€/sens

BOTOSANI

Benzinaria Rompetrol

(Cal.Nationala)

28 €/sens

SUCEAVA

Hotel Bucovina

28 €/sens

IASI

McDonald’s Gara

28 €/sens

P. NEAMT

Benzinaria Mol (Blv. Traian)

23 €/sens

ROMAN

Gara

23 €/sens

VASLUI

Benzinaria OMV

(Str.Stefan cel Mare)

23 €/sens

BARLAD

Statie Renel / Benzinaria Rompetrol

20 €/sens

BACAU

Parcarea Stadionului Municipal

20 €/sens

ADJUD

Benzinaria Lukoil

18 €/sens

FOCSANI

Benzinaria Mol (Blv.Bucuresti) / LIDL (Restaurant Moldova)

18 €/sens

GALATI

McDonald’s

15 €/sens

BRAILA

Magazin Penny (Sos.Buzaului)

15 €/sens

RM. SARAT

Magazin Profi (Mihail Kogalniceanu)

13 €/ sens

BUZAU

McDonald’s Unirea

13 €/ sens

TULCEA

Autogara Augustina / Petrom

(Str.Babadag)

23 €/ sens

CONSTANTA

Gara CFR

20 €/sens

MEDGIDIA

Restaurant Balada / LIDL

18 €/sens

TG. MURES

Benzinaria Mol – 1 Dec 1918

25 €/sens

SIGHISOARA

Benzinaria Rompetrol

23 €/sens

MEDIAS

Autogara

23 €/sens

FAGARAS

Casa de Cultura

20 €/sens

BRASOV

Benzinaria Mol Calea Bucuresti

18 €/sens

SINAIA

Gara

15 €/sens

CAMPINA

Popas Casa Bucur Km 92

13 €/sens

PLOIESTI

Benzinaria Petrom Metro

10 €/sens

TARGOVISTE

Hotel Valahia

13 €/sens

CRAIOVA

Benzinaria Petrom Gara

18 €/sens

SLATINA

Benzinaria OMV

15 €/sens

DEVA

McDonald’s GARA

25 €/sens

ORASTIE

Benzinaria Rompetrol

(Str.Unirii)

25 €/sens

ALBA IULIA

Gara

23 €/ sens

SEBES

ROMPETROL iesire Lancram

23 €/ sens

SIBIU

Benzinaria Mol Selimbar

23 €/ sens

RM. VALCEA

Sala Sporturilor

15 €/sens

PITESTI

McDonald’s Gara /

Petrom Podul Viilor

13 €/sens

Conditii generale TRANSFERURI DE GRUP:

  • Tarifele de mai sus sunt de persoana si sunt valabile pentru transport pe sens.
  • Orasele reprezinta puncte de imbarcare/debarcare.
  • Locurile de imbarcare prezentate in tabelul de mai sus sunt informative, acestea pot fi diferite in functie de partenerul care efectueaza transferul si se reconfirma odata cu informarea de plecare.
  • Transferurile de grup se confirma automat si se organizeaza (indiferent de numarul de persoane care solicita transferul).
  • In functie de marimea grupului, transferurile se pot efectua cu: autoturism, microbuz, minibus, autocar sau cu ajutorul firmelor ce efectueaza curse de linie.
  • Transferurile de grup nu au intotdeauna traseu direct, pot implica transbordari (pe mai multe curse, inclusiv cu parteneri diferiti), timpi de asteptare, etc.
  • Traseele pot suferi modificari in functie de numarul de participanti existenti pe ruta respectiva.
  • Timpii de asteptare intre imbarcare/debarcare si preluarea de catre partenerul care efectueaza transferul de grup, poate varia in functie de orarul de cursa al acestuia.
  • Informarile de plecare sunt disponibile cu 2 zile inaintea plecarii.
  • Orele, numerele de telefon ale soferilor sau numerele de dispecerat, se vor comunica cu 2 zile inaintea datei plecarii, urmand sa tineti legatura cu acestia pentru a va informa privind situatia concreta din ziua plecarii (ora exacta a sosirii in orasul dvs).
  • Orele de preluare sunt estimative si pot suferi modificari (timpi de asteptare), in functie de conditiile de trafic si legaturile de transfer, atat la plecare cat si la intoarcere.
  • Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de imbarcare cu 15-30 min. inainte de ora comunicata. Va rugam sa respectati ora imbarcarii, pentru ca grupul nu poate astepta turistii care intarzie .
  • Daca turistii doresc imbarcarea dintr-o alta localitate decat din Bucuresti, acestia trebuie sa informeze agentia de turism la care s-au inscris cu minim 14 zile inainte de data plecarii. Confirmarile de transferuri din tara cu mai putin de 14 zile inainte se vor face On request, in functie de capacitatea mijloacelor de transport utilizate. Pentru transferurile achizitionate cu mai putin de 14 zile sau cele solicitate la fata locului direct de la reprezentantii Hello Holidays (ghizi, insotitori, soferi) se achita un supliment de 5 €/pers/sens, iar confirmarea se va face in functie de disponibilitate.
  • Toate rezervarile trebuie insotite in mod obligatoriu de numarul de telefon (valabil) al pasagerilor si disponibil la momentul plecarii. Agentiile partenere au obligatia, in momentul rezervarii, de transmitere a numarului de telefon valabil al turistilor inscrisi, catre Tour Operatorul Hello Holidays. Numarul de contact al turistilor este foarte important de transmis, deoarece, mai ales in cazul transferurilor cand pot aparea diferite modificari, intarzieri, etc., acestia vor fi contactati de catre sofer/dispecerat, etc. In caz contrar, agentia Hello Holidays nu este raspunzatoare de imposibilitatea contactarii pasagerilor din cauza netransmiterii informatiilor obligatorii solicitate sau transmiterea incorecta a acestora si nu va restitui contravaloarea tranferului confirmat sau a pachetului de servicii contractate.

Observatii / Conditii de calatorie:

  • Pentru ca unui minor sa i se permita calatoria in afara tarii, este necesar sa fie insotit de cel putin un adult care sa aiba asupra sa acordul scris al ambilor parinti ai minorului, legalizat la notariat, si cazier judiciar, pe care sa-l prezinte in punctul de frontiera. Daca adultul care insoteste minorul este unul din parinti, acesta va avea nevoie doar de acordul scris al celuilalt parinte al minorului, legalizat la notariat. Informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro.
  • Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a certificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite). Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
  • Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie nu prezinta urme de deteriorare a elementelor de siguranta, dar si valabilitatea acestora.
  • Autoritatile de frontiera isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul unei anumite tari a oricarei persoane care nu prezinta suficienta credibilitate. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii care nu pot fi depistate anterior datei plecarii.
  • Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, cu respectarea vizitarii tuturor obiectivelor din program. Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.
  • Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala si nu sunt obligatorii.
  • Obiectivele turistice redactate cu litere ingrosate si inclinate (BoldItalic), se viziteaza doar la exterior. In situatia in care nu se mentioneaza ca turul de oras este panoramic cu autocarul, implicit turul se va face pietonal.
  • Agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sa a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente.
  • Turistii care solicita partaj in camera dubla / tripla, nu vor achita suplimentul de camera Single, daca Agentia nu reuseste sa completeze partajul. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei. Decizia de a renunta la partaj si a opta pentru camera single, se face in baza achitarii suplimentului de camera single de catre ambele persoane.
  • Nominalizarea hotelurilor se va face in ultima saptamana inainte de data plecarii, in functie de marimea grupului. Mentiunea “sau similar” in dreptul denumirii hotelului, face referire doar la categoria de confort si regimul de masa al hotelului.
  • Hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii.
  • In situatia in care turistul are cerinte speciale, cum ar fi dar fara a se limita la: camere alaturate sau cu o anumita localizare, meniu special, acestea vor fi cu titlul de solicitare catre prestatori dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului.
  • Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar /frigider, seif, aer conditionat, etc); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
  • In ultimii ani tot mai multe hoteluri si vase de croaziera au initiat politica fara bani cash (cash free). Astfel, este posibil ca unii prestatori sa nu mai incaseze bani cash pentru serviciile suplimentare prestate, de aceea este important sa detineti un card de credit cand calatoriti in afara tarii.
  • Acest program nu este recomandat persoanelor cu mobilitate redusa.
  • Avand in vedere epidemia SARS-COV 2 este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii, independent de vointa agentiei (cum ar fi: limitari ale capacitatii de transport in autocar, restrictii de vizitare pentru unele atractii turistice, masuri suplimentare de igiena si control al starii de sanitate, formalitati vamale).
  • Nu sunt necesare vaccinari speciale pentru aceasta destinatie;
  • Pentru majoritatea excursiilor, copiii in varsta de 6 12 ani, beneficiaza de reducere, numai pentru cazare in camera cu doi adulti.
  • Pentru reducerea de grup, toti turistii din acel grup trebuie sa fie inscrisi pe acelasi program, aceeasi data de plecare si aceeasi rezervare.

Recomandam incheierea asigurarii Travel (storno + medicala) pentru a va proteja atat inainte de plecare, in cazul anularii calatoriei, cat si dupa plecare in cazul unei situatii neprevazute!

Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Reduceri și suplimente

REDUCERE de pana la MAXIM 7% prin CUMULAREA urmatoarelor:  

  1. FIRST MINUTE -5% REDUCERE, valabil pana la 28.02.2022, cu achitarea unui avans de 30% la inscriere, diferenta de plata cu 30 zile inainte de plecare
  2. CLIENT FIDEL 5% REDUCERE pentru turistii care au mai achizitionat programe turistice de la agentia tour operatoare, atat direct, cat si prin intermediul agentiilor partenere a acesteia.20                                                                                                
  3. REDUCERE DE GRUP: la 8 pers= 2%, la 12 pers= 3%, la 15 pers. platitoare, a 16-a GRATUIT

Reducerile se aplica numai la pachetul de baza; acestea nu se aplica la alte taxe sau suplimente de orice fel;

In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid, in caz de retragere/renuntare, se aplica penalizari de 100% din valoarea avansului achitat conform pragurilor de mai sus.

In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher – anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata. Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs Hello Holidays. Turistul nu poate primi contravaloarea in bani a voucherului.

OFERTA SAFE PRICE (TARIF STANDARD):  

Pentru achitarea unui avans de 30% din TARIFUL STANDARD la inscriere, diferenta de plata cu pana la 40 zile inainte de plecare. In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid, in caz de retragere/renuntare, se aplica pragurile de penalizare conform contractului de comercializare a pachetelor de servicii turistice, respectiv:

  1. 25 Euro/persoana-taxa de serviciu, dupa primirea confirmarii serviciilor comandate (cu pana la 60 de zile inainte de plecare/intrare).
  2. 25% din contravaloarea pachetului de servicii turistice dupa primirea confirmarii serviciilor comandate (in intervalul 59-30 de zile inainte de plecare/intrare).
  3. 50% din contravaloarea pachetului de servicii turistice pentru anulare in intervalul 29-16 zile inainte de plecare/intrare.
  4. 100% din contravaloarea pachetului de servicii turistice pentru anulare in intervalul 15-0 zile inainte de plecare/intrare.

In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata. Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs Hello Holidays. Turistul poate solicita restituirea contravalorii sumelor inscrise pe voucher doar cu achitarea unei taxe de serviciu in cuantum de 25 euro/persoana. Taxa de serviciu va fi retinuta din totalul sumei inscrise pe voucher si turistului i se va restitui diferenta.

Grup minim 20 pers. Excursiile optionale se organizeaza pentru un numar minim de 15 de persoane.

In cazul nerealizarii grupului minim se va anula excursia, cu posibilitatea inscrierii pe un program similar;

In cazul unui grup mai mic de 20 pers., pentru un grup de 15-19 se va achita un supliment de 75 euro /pers., Agentia organizatoare isi rezerva dreptul de a anula programul daca nu se vor inscrie minim 15 persoane pana cu 15 zile inainte de data de plecare.

Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, respectand vizitarea tuturor obiectivelor din program

Turistii care solicita partaj in camera dubla / tripla, nu vor achita suplimentul de camera Single, daca Agentia nu reuseste sa completeze partajul. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.

Pentru explicatiile in obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.

Harta

Harta Circuit Egipt - Croaziera pe Nil | 8 zile - Avion | 2022

Excursii optionale:
 Excursie optionala Templul Luxor (+30 EUR)
 Excursie optionala Templul Abu Simbel (+75 EUR)
 Excursie optionala Memphis & Saqqara (+45 EUR)

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

5/5
din 1 recenzie
Adauga recenzie
Denisa Oprea

09.04.2021

Recenzie adaugata cu succes!

Ai calatorit cu noi? Lasa-ne un review!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
 

Alte circuite din regiune

City Break Dubai | 7 zile - Avion | 2024

City Break Dubai | 7 zile - Avion | 2024

Emiratele Arabe Unite

  • 6
  • 3
  • 6 Nopti / Mic dejun / Transport cu avionul
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 20.08.2024

de la 799 €/pers.

Circuit Emiratele Arabe - Povestea celor 7 regate | 9 zile - Avion | 2024

Circuit Emiratele Arabe - Povestea celor 7 regate | 9 zile - Avion | 2024

Emiratele Arabe Unite

  • 8
  • 4
  • 8 Nopti / Mic dejun / Transport cu avionul
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 30.09.2024

de la 1249 €/pers.

Circuit Emiratele Arabe Unite & Sultanatul Oman: Experienta Arabiei | 10 zile - Avion | 2024

Circuit Emiratele Arabe Unite & Sultanatul Oman: Experienta Arabiei | 10 zile - Avion | 2024

Emiratele Arabe Unite

  • 9
  • 4
  • 9 Nopti / / Transport cu avionul
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 06.12.2024

de la 1899 €/pers.

Calendar plecari circuite

Aprilie 2024
Mai 2024
Iunie 2024
Iulie 2024
August 2024
Septembrie 2024
Octombrie 2024
Lunile anterioare
Lunile urmatoare
Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

Nu am calatorit cu d-vs, dar mi-as dori!

Labont Eugenia, 12.02.2024 Citeste mai mult

Numai ce ne-am întors din circuitul Emiratelor Arabe “Povestea celor 7 regate!”O experiența minunată, alături de un grup minunat cum rar găsești și cu 2 ghizi de excepție! Dar țin să mulțumesc din suf...

Mona Ciobanu, 31.01.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn