× Hello Holidays

Circuit Egipt Croaziera pe Nil - Cairo - Hurghada | 8 zile - Avion | 2023

Recenzii turisti
Ghid insotitor
Variante de plata
Card online
Transfer bancar
Cash
 • - Zbor charter direct Otopeni - Hurghada si retur, bagaj de cala inclus
 • - 2 nopti cu all inclusive la Hurghada, hotel 5*
 • - 4 nopti cu pensiune completa pe vasul de croziera
 • - 1 noapte cu all inclusive la Hurghada, hotel 5*
 • - Transport cu autocar local, clasificat si dotat cu A/C
 • - Ghid insotitor roman si ghid local vorbitor de engleza

Program detaliat

Circuit Egipt Croaziera pe Nil - Cairo - Hurghada | 8 zile - Avion | 2023
Itinerar: Hurghada - Luxor - Esna - Edfu - Kom Ombo - Aswan - Hurghada

Ziua 1. BUCURESTI - HURGHADA 

Intalnire cu reprezentantul agentiei in aeroportul Henri Coanda din Bucuresti pentru imbarcare pe zborul spre Hurghada. Sosire in Egipt, transfer la hotel si timp liber la hotel 5* in Hurghada.

Ziua 2. HURGHADA

Mic dejun. Soare, plaja, mare si o adiere placuta de vant, iata cateva conditii pentru minunate momente de relaxare in aceasta zi de sejur, sau pentru cei aventurosi si plini de energie va propunem, optional jeep safari.

Ziua 3. HURGHADA - LUXOR

Mic dejun la pachet. Dimineata devreme transfer spre Luxor. Vizitam Templul Karnak - cel mai mare complex antic religios din Egipt, dedicat zeului Amon-Ra, zeitatea suprema al Egiptului. Aflat in inima Tebei, fosta capitala in antichitate al Egiptului, grandiosul templu inca isi pastreaza parca atmosfera sacra. Urmeaza timp liber sau vizita optionala la Templul Luxor (45 €), pentru a admira aici marmura alba si porticuri cu coloane, obeliscuri din granit si porti gigantice, statui uriase ale faraonilor, picturi murale si inscriptii ce ne descriu prin simboluri, netarmuita putere a celor ce au condus Egiptul in acele epoci. Transfer pentru imbarcare, cina si cazare pe vasul de croaziera.

Ziua 4. LUXOR - ESNA - EDFU

Mic dejun. Continuam calatoria si in cursul diminetii ne vom afla pe malul vestic al Nilului pentru a vizita Valea Regilor, unde au fost construite morminte sofisticate pentru generatii intregi de faraoni si nobili. Descoperim criptele taiate in stanci si pazite de Colosii lui Memnon, doua statui masive din piatră ale faraonului Amenhotep al III-lea. Aici, mormantul lui Tutankhamon este singurul care a fost descoperit intact. Vom mai vizita Templul Reginei Hatchepsut, singura femeie faraon din istoria Egiptului.  Ne intoarcem la vasul de croaziera pentru cina si cazare. Navigam spre Edfu, traversand gigantica ecluza de la Esna.

Ziua 5. EDFU - KOM OMBO - ASWAN

Mic dejun pe vas. Dimineata incepem vizita in Edfu la Templul lui Horus (Zeul Cerului), considerat a fi cel mai bine conservat templu din Egipt. Zidurile sale colosale acoperite cu hieroglife uriașe, transmit aceea senzație de putere atotcuprinzătoare si par să fi fost create pentru giganți. Constructia templului a fost inceputa in anul 237 i.H. si a fost finalizata abia doua secole mai tarziu, in timpul lui Ptolomeu al 12-lea, tatal celebrei Regine Cleopatra. Ne intorcem la vasul de croaziera si navigam spre Kom Ombo. Templul de aici este neobisnuit prin faptul ca este dedicat in cinstea a doua zeitati principale care au fost venerate in aceea perioada. Divinitatea principala a jumatatii nordice a templului este Horus, vechiul zeu egiptean al cerului, iar partea de sud a templului este dedicata lui Sobek, vechiul zeu egiptean al fertilității. Deseori reprezentat ca un barbat cu un cap de crocodil, Sobek este, de asemenea, considerat creatorul lumii. Ne intoarcem la vasul de croaziera pentru cazare si cina si continuam calatoria catre Aswan.

Ziua 6. ASWAN

Mic dejun pe vas. Ne bucuram de facilitatile vasului de croaziera, sau optional, excursie la Templul Abu Simbel (95 €), unde descoperim de fapt o stanca pe malul vestic al Nilului, in a carei piatra au fost sapate 2 temple antice, in timpul domniei faraonului Ramses al II-lea (cca. 1298 -1213 i. Hr). Complexul arheologic, situat in Nubia, este pazit de patru statui colosale, care il infatiseaza pe Ramses al II-lea. Continuam cu vizita la Barajul Aswan, a carui constructie a durat 10 ani, fiind inceputa in 1960. Siturile arheologice din zona, au fost mutate in locatii sigure, iar peste 90.000 de nubieni au fost nevoiti sa isi paraseasca locuintele. La capacitate maxima, pot trece prin baraj la fiecare secunda 11.000 m cubi de apa, ce produc jumatate din productia totala de electricitate al Egiptului. Ne indreptam apoi spre Obeliscul Neterminat, cel mai mare obelisc (cca. 37 de metri) pe care egiptenii antici l-au sculptat vreodată. O parte din obelisc a fost finisată, în vreme ce porțiunea de dedesubt a rămas atașată de roca mamă din care ar fi trebuit să fie extras. Specialiștii estimează că un asemenea bloc de granit ar putea cantari 1000 -1200 de tone, aparitia unei fisuri determinand, se pare, abandonarea lucrarii. Revenim la vas pentru masa de pranz. Dupa-amiaza, excursie optionala la Gradina Botanica si Satul Nubian (55 €). Retur la vasul de croziera. Cina si cazare la bord.

Ziua 7. ASWAN - HURGHADA

Mic dejun. Transfer cu autocarul la Hurghada, check-in si cina la hotelul din Hurghada.

Ziua 8. HURGHADA - BUCURESTI

Mic dejun. Transfer la aeroportul din Hurghada pentru zborul de retur spre Romania.

 

Informații

    Perioada 2023

Reducere 15%

Reducere

- 10 %

Reducere

- 5 %

Loc in Dubla

28.01, 04.03

695 €

737 €

778 €

819 €

 

Supliment SGL

Supliment partaj garantat

Copil

6 - 12 ani

Al treilea adult

310 €

200 €

799 €

809 €

PARTAJ GARANTAT: turistii care rezerva tipul de camera “partaj garantat” nu vor fi nevoiti sa achite suplimentul de camera single in cazul in care agentia nu reuseste sa completeze partajul.

PARTAJ NEGARANTAT: turistii care rezerva tipul de camera “partaj negarantat” vor fi nevoiti sa achite suplimentul de camera single in cazul in care agentia nu reuseste sa completeze partajul. Turistii vor fi informati in scris cu maxim 3 zile inainte de plecare.

Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei. Decizia de a renunta la partaj si a opta pentru camera single, se face in baza achitarii suplimentului de camera single de catre ambele persoane.

OFERTE & REDUCERI:

ULTRA FIRST MINUTE -10%, valabil pana la 28.02.2023, cu achitarea unui avans de 30% la inscriere si diferenta de plata cu 30 zile inainte de plecare.

FIRST MINUTE -5%, valabil pana la 30.04.2023, cu achitarea unui avans de 30% la inscriere si diferenta de plata cu 30 zile inainte de plecare.

CLIENT FIDEL - 5%,  pentru turistii care au mai achizitionat programe turistice de la agentia tour operatoare, atat direct, cat si prin intermediul agentiilor partenere a acesteia.

*REDUCERILE sunt oferite in limita locurilor disponibile iar agentia poate modifica perioadele de aplicare a ofertelor!

In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile de calatorie impuse de tara de destinatie, in caz de retragere/renuntare, se aplica penalizari de 100% din valoarea avansului achitat conform pragurilor de mai sus.

SAFE PRICE (Tarif Standard) - 40% avans la inscriere, diferenta de plata cu pana la 14 zile inainte de plecare.

In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile de calatorie impuse de tara de destinatie, in caz de retragere/renuntare, se aplica pragurile de penalizare conform contractului, respectiv:

a) 25 €/persoana - taxa de serviciu, dupa primirea confirmarii serviciilor comandate (cu pana la 60 de zile inainte de plecare/intrare)

b) 25% din contravaloarea pachetului de servicii turistice pentru anulare in intervalul 59-30 zile inainte de plecare/intrare.

c) 40% din contravaloarea pachetului de servicii turistice pentru anulare in intervalul 29-16 zile inainte de plecare/intrare.

d) 100% din contravaloarea pachetului de servicii turistice pentru anulare in intervalul 15-0 zile inainte de plecare/intrare.

In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie de catre agentia organizatoare, turistul va beneficia de rambursarea integrala al avansului achitat, doar cu achitarea taxei de serviciu in cuantum de 25 €/persoana (care va fi scazuta din avansul achitat). Insa, in situatia in care turistul solicita reprogramarea calatoriei la o data ulterioara, nu se percepe taxa de serviciu.

Grup minim 40 pers. In cazul nerealizarii grupului minim se va anula circuitul, cu posibilitatea inscrierii pe un program similar.

In cazul unui grup mai mic de 25 pers., se va achita un supliment de neintrunire grup minim, dupa cum urmeaza: pentru un grup intre 25-29 persoane = 70 /pers; iar pentru un grup intre 30-39 persoane = 45 /pers.

Agentia organizatoare isi rezerva dreptul de a anula programul daca nu se vor inscrie minim 25 persoane, iar turistii vor fi instiintati nu mai tarziu de 20 de zile calendaristice inainte de inceperea executarii pachetului.

Excursiile optionale se organizeaza pentru un numar minim de 25 de persoane. In cazul neintrunirii grupului minim, excursia optionala va fi anulata sau recalculata in functie de numarul de participanti.

Tarifele mentionate in programul detaliat pentru vizitele optionale sunt informative si pot suporta modificari, in functie de partenerii locali/economia tarii sau alte detalii neprevazute.

Pentru obiectivele turistice unde este nevoie de rezervare in prealabil, agentia va percepe o taxa de rezervare.

Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, respectand vizitarea tuturor obiectivelor din program.

Pentru explicatiile in obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.

TRANSFERURI CONTRA COST DIN TARA

Oraşul

Locul de îmbarcare

Tarif

sens

Tarif

Premium*

ROMAN

Hotel Roman

33 €

220 €

PIATRA NEAMȚ

Lidl 1 Mai

33 €

230 €

BACĂU

Parcarea Stadionului Municipal

30 €

190 €

ADJUD

Restaurant Atlantic

28 €

150 €

FOCȘANI

Lidl – Fosta autogara

25 €

130 €

RM. SARAT

Magazin Profi (Mihail Kogalniceanu)

23 €

100 €

BUZĂU

McDonald’s Unirea / Patinoar Restaurant Diana

23 €

80 €

IAȘI

Parcare Lidl – Vis-à-vis Iulius Mall

35 €

250 €

VASLUI

Benzinaria OMV (Str.Stefan cel Mare)

33 €

210 €

BARLAD

Statie Renel / Benzinaria Rompetrol

33 €

180 €

GALAȚI

McDonald’s Sala Sporturilor

25 €

160 €

BRĂILA

Magazin Penny (Șos.Buzaului) / Panda Calarasi

25 €

140 €

FAGARAS

Casa de Cultura

35 €

170 €

BRAȘOV

Benzinaria Mol - Calea Bucureşti

28 €

120 €

SINAIA

Gară

25 €

100 €

CAMPINA

Benzinaria OMV – Nicolae Balcescu 60

23 €

80 €

PLOIEȘTI

Benzinaria Petrom Metro

20 €

70 €

RM. VÂLCEA

Sala Sporturilor / Rompetrol Calea Bucuresti 274

30 €

120 €

PITEȘTI

Petrom Podul Viilor

25 €

90 €

CRAIOVA

Benzinaria Petrom Gara

33 €

150 €

SLATINA

Benzinaria OMV

30 €

120 €

SLOBOZIA

Benzinaria Rompetrol (Sos.Bucuresti-Constanta)

30 €

90 €

TULCEA

Parcare Complex Pelican

40 €

180 €

CONSTANȚA

Gara CFR

35 €

140 €

MEDGIDIA

Restaurant Balada

35 €

130 €

Conditii specifice

TRANSFERURI DE GRUP

-                  Transferurile de grup se confirma automat cu aprox. 14 zile inainte de plecare, indiferent de numarul participantilor. Transferurile se pot efectua cu autoturism, microbuz, minibus, autocar sau prin operatori de linie;

-                  Locurile de imbarcare sunt informative; pot fi diferite in functie de partenerul care efectueaza transferul si se reconfirma o data cu informarea de plecare, cu 3 zile sau, prin excepție, cu maximum 24 de ore inainte de plecare. Traseele pot suferi modificari in functie de nr. participantilor, pot implica mai multe mijloace de transport (3-4 schimbari) si pot exista timpi de asteptare intre imbarcare/debarcare si preluarea/-ile de catre partener/-ii care efectueaza transferul.

-                  Ora de imbarcare si numarul de telefon ale soferului si/sau de dispecerat se vor comunica cu 3 zile (prin exceptie 24 de ore) inaintea datei plecarii. Calatorul va tine legatura cu transportatorul pentru a se informa privind situatia concreta din ziua plecarii. Pentru transferul de retur, detaliile sunt oferite de personalul de la bordul autocarului in timpul calatoriei de intoarcere. Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de imbarcare cu 15-30 min. inainte de ora comunicata - grupul nu poate astepta turistii care intarzie.

-                  Solicitarile de transfer se fac cu min. 14 zile inainte de data plecarii. Pentru transferurile achizitionate cu mai putin de 14 zile sau solicitate la fata locului - direct de la reprezentantii Hello Holidays (ghizi, insotitori, soferi etc.) - se achita un supliment de 5 euro/pers/sens iar confirmarea se va face in functie de disponibilitate.

-                  Toate rezervarile trebuie insotite in mod obligatoriu de numarul de telefon al pasagerilor, disponibil la momentul plecarii, cu roaming activat obligatoriu. Agentiile partenere au obligatia de a transmite numarul de telefon al turistilor inscrisi, catre Hello Holidays.

-                  Numarul de contact al turistilor este foarte important pentru ca, mai ales in cazul transferurilor - cand pot aparea diferite modificari, intarzieri s.a., acestia vor fi contactati de catre sofer/dispecerat. Agentia Hello Holidays nu este raspunzatoare de imposibilitatea contactarii pasagerilor din cauza netransmiterii informatiilor obligatorii solicitate sau transmiterea incorecta a acestora si nu va restitui contravaloarea tranferului sau a pachetului de servicii.

Conditii specifice

TRANSFERURI PREMIUM

-                  *Tarifele sunt de persoana, pe sens.

-                  Transferurile Premium se confirma la cerere, in limita disponibilitatii, cu pana la 7 zile inainite de plecare, se efectueaza cu microbuz/autoturism si se organizeaza pentru min. 2 persoane, max. 7 persoane/masina.

-                  Preluarea si debarcarea se fac de la si la adresa indicata de catre turisti, fara a exista timpi suplimentari de asteptare (exceptie fac cazurile de forta majora) si implica un singur mijloc de transport.

-                  Debarcarea la punctul de plecare a grupului din Bucuresti se face cu max. 30-45 minute inainte de ora de intalnire stabilita conform informarii primite de la agentie.

-                  La retur timpul de preluare din punctul de debarcare este de max. 30-45 minute.

Conditii generale transport rutier

-                  In mijloacele de transport sunt strict interzise: fumatul, consumul de bauturi alcoolice, consumul de droguri si substante stupefiante. Ne rezervam dreptul de a debarca pasagerii in stare de ebrietate si pasagerii care afecteaza ordinea si siguranta celorlalti pasageri sau a conducatorilor auto, ori incalca prezentele conditii, fara rambursarea costurilor de transport.

-                  Pasagerii se obliga sa achite catre societatea de transport contravaloarea oricaror distrugeri aduse mijloacelor de transport.

-                  Transportul animalelor se supune unui regim special. Turistii apartinatori au obligatia de a solicita aprobarea agentiei.

-                  Cazul fortuit si forta majora exonereaza societatea de transport de orice raspundere.

-                  Bagaje admise pentru fiecare pasager ocupant de loc: la cala 1 piesa de bagaj de max. 25 kg/pasager; în autocar se accepta max. 1 rucsac (geanta mica de mână – piesele mai mari vor fi depozitate la cală). În cazul nerespectării regulilor, personalul de la bord are dreptul de a debarca pasagerii.

Observatii / Conditii de calatorie:

 • Pentru ca unui minor sa i se permita calatoria in afara tarii, este necesar sa fie insotit de cel putin un adult care sa aiba asupra sa acordul scris al ambilor parinti ai minorului, legalizat la notariat, si cazier judiciar, pe care sa-l prezinte in punctul de frontiera. Daca adultul care insoteste minorul este unul din parinti, acesta va avea nevoie doar de acordul scris al celuilalt parinte al minorului, legalizat la notariat. Informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro.
 • Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a certificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite). Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
 • In functie de modificarile impuse de compania aeriana, agentia poate percepe un supliment pentru biletul de avion (se confirma in momentul emiterii biletului). 
 • Orarul de zbor mentionat in programul detaliat este informativ si poate suporta modificari impuse de compania aeriana. 
 • Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie nu prezinta urme de deteriorare ale elementelor de siguranta, dar si valabilitatea acestora.
 • Autoritatile de frontiera isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul unei anumite tari ai oricarei persoane, care nu prezinta suficienta credibilitate. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii care nu pot fi depistate anterior datei plecarii.
 • Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, cu respectarea vizitarii tuturor obiectivelor din program. Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.
 • Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala.
 • Obiectivele turistice redactate cu litere ingrosate si inclinate (Bold- Italic), se viziteaza doar la exterior. In situatia in care nu se mentioneaza ca turul de oras este panoramic cu autocarul, implicit turul se va face pietonal.
 • Agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sa a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente.
 • Este interzis fumatul in camerele unitatilor de cazare (cu exceptia camerelor pentru fumatori). In caz contrar, turistul va suporta toate penalizarile impuse de unitatea de cazare.  
 • Agentia organizatoare nu garanteaza existenta anumitor facilitati de cazare (minibar, frigider, aer conditionat, ferestre rabatabile, seif), atat timp cat se asigura clasificarea pe stele mentionata in programul detaliat. Hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar /frigider, seif, aer conditionat, etc); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
 • Nominalizarea hotelurilor se va face in informarea de plecare transmisa cu 3 zile inainte de inceputul calatoriei, in functie de marimea grupului. Mentiunea “sau similar” in dreptul denumirii hotelului, face referire doar la categoria de confort si regimul de masa al hotelului.
 • Hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii.
 • In situatia in care turistul are cerinte speciale, cum ar fi: camere alaturate sau cu o anumita localizare, meniu special, acestea vor fi cu titlul de solicitare catre prestatori dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului.

In ultimii ani tot mai multe hoteluri si vase de croaziera au initiat politica fara bani cash (cash free). Astfel, este posibil ca unii prestatori sa nu mai incaseze bani cash pentru serviciile suplimentare prestate, de aceea este important sa detineti un card de credit cand calatoriti in afara tarii.

 • Acest program nu este recomandat persoanelor cu mobilitate redusa.
 • Avand in vedere epidemia SARS-COV 2 este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii, independent de vointa agentiei (cum ar fi: limitari ale capacitatii de transport in autocar, restrictii de vizitare pentru unele atractii turistice, masuri suplimentare de igiena si control al starii de sanitate, formalitati vamale).
 • Nu sunt necesare vaccinari speciale pentru aceasta destinatie;
 • Pentru majoritatea excursiilor, copiii in varsta de 6 - 12 ani, beneficiaza de reducere, numai pentru cazare in camera cu doi adulti.
 • Pentru reducerea de grup, toti turistii din acel grup trebuie sa fie inscrisi pe acelasi program, aceeasi data de plecare si aceeasi rezervare.

Recomandam incheierea asigurarii Travel (storno + medicala) pentru a va proteja atat inainte de plecare, in cazul anularii calatoriei, cat si dupa plecare in cazul unei situatii neprevazute!

Prezentul program este parte integranta ai informarii precontractuale.

 • - Zbor charter direct Otopeni - Hurghada si retur, bagaj de cala inclus
 • - 2 nopti cu all inclusive la Hurghada, hotel 5*
 • - 4 nopti cu pensiune completa pe vasul de croziera
 • - 1 noapte cu all inclusive la Hurghada, hotel 5*
 • - Transport cu autocar local, clasificat si dotat cu A/C
 • - Ghid insotitor roman si ghid local vorbitor de engleza

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
 

Alte circuite din regiune

Circuit Egipt Croaziera pe Nil - Hurghada | 8 zile - Avion | 2023

Circuit Egipt Croaziera pe Nil - Hurghada | 8 zile - Avion | 2023

Egipt

 • 7
 • 0
 • 7 Nopti / / Transport cu avionul
 • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 28.01.2023

de la 738 €/pers.

Calendar plecari circuite

Mai 2023
Iunie 2023
Iulie 2023
August 2023
Septembrie 2023
Lunile anterioare
Lunile urmatoare
Aboneaza-te la newsltterul Hello Holidays

ABONEAZA-TE si fii la curent cu cele mai mariREDUCERI!