× Hello Holidays

Circuit Egipt Croaziera pe Nil - Cairo - Hurghada | 8 zile - Avion | 2023

Recenzii turisti
Ghid insotitor
Variante de plata
Card online
Transfer bancar
Cash

Program detaliat

Circuit Egipt Croaziera pe Nil - Cairo - Hurghada | 8 zile - Avion | 2023
Itinerar: Hurghada - Cairo - Aswan - Kom Ombo - Luxor – Hurghada

Ziua 1. BUCURESTI – HURGHADA 
Intalnire cu reprezentantul agentiei in aeroportul Henri Coanda din Bucuresti pentru imbarcare pe zborul spre Hurghada. Sosire in Egipt, transfer la hotel si timp liber la hotel 5* in Hurghada.

Ziua 2. HURGHADA – CAIRO
Mic dejun la hotel. Ne indreptam spre Gizah, pentru a vizita Piramidele si Sfinxul. Piramida lui Keops, cea mai mare dintre cele trei aflate pe platou si cea mai mare piramida construita vreodata, este singura minune a lumii antice, care sfideaza inca trecerea timpului. A fost ridicata ca monument funerar pentru faraonul Keops, intre anii 2700 -2500 i. Hr., si timp de 43 de secole, pana in anul 1889 cand s-a ridicat Turnul Eiffel din Paris, avea sa fie cea mai inalta constructie din intreaga lume, masurand 139 de metri in inaltime. Marele Sfinx de la Giza se banuieste ca a fost construit in perioada faraonului Khafra, regele celei de a 4-a dinastii (2558 - 2532 i.Hr.), capul monumentului avand trasaturi asemanatoare cu infatisarea acestuia. Constructia se aliniaza cu piramida faraonului, crezandu-se ca ar fi fost construit pentru a pazi mormantul acestuia. Continuam cu vizita la Institutul de Papirusuri si la un laborator de parfumuri. Cina si cazare.

Ziua 3. CAIRO 
Mic dejun. Timp liber in Cairo, sau optional, excursie la Alexandria (90 €), oras fondat de Alexandru Macedon in anul 334 i.Hr. In jurul anului 1300, Marco Polo vorbeste despre Alexandria ca despre unul dintre cele mai aglomerate doua porturi ale lumii, dupa Quanzhou, China. La fel de faimoase ca intemeietorul sau, sunt Farul si Biblioteca din Alexandria. Dintre cele sapte minuni ale lumii antice, numai Farul din Alexandria avea si un scop practic, fiind ridicat pe insulita Pharos pana la inaltimea de 127 m, iar lumina reflectata de oglinda farului, putea fi vazuta de la o distanta de 50 de kilometri de tarm. Vizitam Catacombele romane: o retea de tuneluri ce constituie cel mai mare sit funerar din perioada greco-romană, iar in apropiere descoprim Columna lui Pompei - monument antic din granit, cu o inaltime de 27 de metri, ridicat in onoarea imparatului Diocletian in anul 297 d.Hr. Urmeaza Citadela Qaitbay, construit in 1477 d.Hr., pe locul pe care se inalta altadata Farul din Alexandria, folosindu-se structurile si pietrele ramase de la acesta, de catre sultanul Al-Ashraf Sayf al-Din Qa'it Bay, pentru a apara Alexandria de atacurile Imperiului Otoman. Servim masa de pranz si ne intoarcem la acelasi hotel din Cairo pentru cina si cazare.

Ziua 4. CAIRO - ASWAN 
Mic dejun. Transfer la aeroportul din Cairo pentru zborul spre Aswan. Sosire in Aswan si imbarcare pe vasul de croziera. Vizitam Barajul Aswan, a carui constructie care a durat 10 ani, a inceput in 1960. Siturile arheologice din zona, au fost mutate in locatii sigure, iar peste 90.000 de nubieni au fost nevoiti sa isi paraseasca locuintele. La capacitate maxima, pot trece prin baraj la fiecare secunda 11.000 m cubi de apa, ce produc jumatate din productia totala de electricitate a Egiptului. Ne indreptam apoi spre Obeliscul Neterminat, cel mai mare obelisc (cca. 37 de metri) pe care egiptenii antici l-au sculptat vreodata. O parte din obelisc a fost finalizata, in vreme ce portiunea de dedesubt a ramas atasata de roca mama din care ar fi trebuit sa fie extras. Specialistii estimeaza ca un asemenea bloc de granit ar putea cantari 1000 -1200 de tone, aparitia unei fisuri determinand, se pare, abandonarea lucrarii. Optional, vizitam satul Nubian (55 €). Ne intoarcem pe vasul de croziera, servim pranzul si dupa-amiaza va propunem o excursie optionala la Templul Philae (55 €). Cina si cazare pe vas.

Ziua 5. KOM OMBO 
Ne bucuram de facilitatile vasului de croaziera, sau optional, excursie la Templul Abu Simbel (95 €), unde descoperim de fapt o stanca pe malul vestic al Nilului, in a carei piatra au fost sapate 2 temple antice, in timpul domniei faraonului Ramses al II-lea (cca. 1298 -1213 i. Hr). Complexul arheologic, situat in Nubia, este pazit de patru statui colosale, care il infatiseaza pe Ramses al II-lea. Revenim la vasul de croaziera si continuam sa navigam spre Kom Ombo. Servim masa de pranz si apoi vizitam Templul Kom Ombo. Templul de aici este neobisnuit prin faptul ca este dedicat in cinstea a doua zeitati principale care au fost venerate in acea perioada. Divinitatea principala a jumatatii nordice a templului este Horus, vechiul zeu egiptean al cerului, iar partea de sud a templului este dedicată lui Sobek, vechiul zeu egiptean al fertilitatii. Deseori reprezentat ca un bărbat cu un cap de crocodil, Sobek este, de asemenea, considerat creatorul lumii. Continuam spre Edfu. Cina si cazare pe vas.

Ziua 6. LUXOR 
Mic dejun. Dimineata incepem vizita in Edfu la Templul lui Horus (Zeul Cerului), considerat a fi cel mai bine conservat templu din Egipt. Zidurile sale colosale acoperite cu hieroglife uriase, transmit aceea senzatie de putere atotcuprinzatoare si par sa fi fost create pentru giganti. Constructia templului a fost inceputa in anul 237 i.H. si a fost finalizata abia doua secole mai tarziu, in timpul lui Ptolomeu al 12-lea, tatal celebrei Regine Cleopatra. Continuam spre Esna si Luxor. Vizitam Templul Karnak – cel mai mare complex antic religios din Egipt, dedicat zeului Amon-Ra, zeitatea suprema a Egiptului. Aflat in inima Tebei, fosta capitala in antichitate a Egiptului, grandiosul templu inca isi pastreaza parca atmosfera sacra. Urmeaza timp liber sau vizita optionala (45 €) la Templul Luxor, pentru a admira aici marmura alba si porticuri cu coloane, obeliscuri din granit si porti gigantice, statui uriase ale faraonilor, picturi murale si inscriptii ce ne descriu prin simboluri, netarmuita putere a celor ce au condus Egiptul in acele epoci. Cina si cazare la bordul vasului de croaziera.

Ziua 7. LUXOR – HURGHADA
Mic dejun. Ne vom afla pe malul vestic al Nilului pentru a vizita Valea Regilor, unde au fost construite morminte sofisticate pentru generatii intregi de faraoni si nobili. Descoperim criptele taiate in stanci si pazite de Colosii lui Memnon, doua statui masive din piatră ale faraonului Amenhotep al III-lea. Aici, mormantul lui Tutankhamon este singurul care a fost descoperit intact. Vom mai vizita Templul Reginei Hatchepsut, singura femeie faraon din istoria Egiptului.  Transfer la Hurghada, cina si cazare.

Ziua 8. HURGHADA
Mic dejun. Transfer la aeroportul din Hurghada pentru zborul de retur spre Romania.

Bine de știut

Grup minim 40 persoane. In cazul nerealizarii grupului minim se va anula circuitul, cu posibilitatea inscrierii pe un program similar.
In cazul unui grup mai mic de 25 pers., se va achita un supliment de neintrunire grup minim, dupa cum urmeaza: pentru un grup intre 25-29 persoane = 70 €/pers; iar pentru un grup intre 30-39 persoane = 45 /pers.
Agentia organizatoare isi rezerva dreptul de a anula programul daca nu se vor inscrie minim 25 persoane, iar turistii vor fi instiintati nu mai tarziu de 20 de zile calendaristice inainte de inceperea executarii pachetului.

- Excursiile optionale se organizeaza pentru un numar minim de 25 de persoane. In cazul neintrunirii grupului minim, excursia optionala va fi anulata sau recalculata in functie de numarul de participanti.
-Tarifele mentionate in programul detaliat pentru vizitele optionale sunt informative si pot suporta modificari, in functie de partenerii locali/economia tarii sau alte detalii neprevazute.
- Inscrierea la anumite excursii optionale, in timpul circuitului, se face in functie de marimea grupului si al locurilor disponibile in autocar.
- Pentru obiectivele turistice unde este nevoie de rezervare in prealabil, agentia va percepe o taxa de rezervare.
- Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, respectand vizitarea tuturor obiectivelor din program.
- Pentru explicatiile in obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.

Informații

PARTAJ GARANTAT: turistii care rezerva tipul de camera “partaj garantat” nu vor fi nevoiti sa achite suplimentul de camera single in cazul in care agentia nu reuseste sa completeze partajul.

PARTAJ NEGARANTAT: turistii care rezerva tipul de camera “partaj negarantat” vor fi nevoiti sa achite suplimentul de camera single in cazul in care agentia nu reuseste sa completeze partajul. Turistii vor fi informati in scris cu maxim 3 zile inainte de plecare. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei. Decizia de a renunta la partaj si a opta pentru camera single, se face in baza achitarii suplimentului de camera single de catre ambele persoane.

OFERTE & REDUCERI:
REDUCERE
de pana la MAXIM 15% prin CUMULAREA urmatoarelor:
ULTRA FIRST MINUTE -10%, valabil pana la 28.02.2023, cu achitarea unui avans de 30% la inscriere si diferenta de plata cu 30 zile inainte de plecare.
FIRST MINUTE -5%, valabil pana la 30.04.2023, cu achitarea unui avans de 30% la inscriere si diferenta de plata cu 30 zile inainte de plecare.
CLIENT FIDEL -5% REDUCERE pentru turistii care au mai achizitionat programe turistice de la agentia tour operatoare, atat direct, cat si prin intermediul agentiilor partenere a acesteia.
REDUCERE -5% pentru ULTIMA BANCHETA din autocar (in limita locurilor disponibile). Reducerea se aplica doar daca locurile sunt solicitate in mod expres la momentul rezervarii. In cazul in care bancheta este ocupata de ultimii turisti inscrisi, tariful va fi cel standard.
REDUCERE DE GRUP: la 6 pers= 3%, la 8 pers= 4%, la 10 pers. platitoare, a 11-a GRATUIT.
*REDUCERILE sunt oferite in limita locurilor disponibile iar agentia poate modifica perioadele de aplicare a ofertelor!

In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile de calatorie impuse de tara de destinatie, in caz de retragere/renuntare, se aplica penalizari de 100% din valoarea avansului achitat conform pragurilor de mai sus.

SAFE PRICE (Tarif Standard) - 40% avans la inscriere, diferenta de plata cu pana la 14 zile inainte de plecare.
In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile de calatorie impuse de tara de destinatie, in caz de retragere/renuntare, se aplica pragurile de penalizare conform contractului, respectiv:
a) 25 €/persoana - taxa de serviciu, dupa primirea confirmarii serviciilor comandate (cu pana la 60 de zile inainte de plecare/intrare)
b) 25 % din contravaloarea pachetului de servicii turistice pentru anulare in intervalul 59-30 zile inainte de plecare/intrare.
c) 50 % din contravaloarea pachetului de servicii turistice pentru anulare in intervalul 29-16 zile inainte de plecare/intrare.
d) 100 % din contravaloarea pachetului de servicii turistice pentru anulare in intervalul 15-0 zile inainte de plecare/intrare.

In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie de catre agentia organizatoare, turistul va beneficia de rambursarea integrala a avansului achitat, doar cu achitarea taxei de serviciu in cuantum de 25 €/persoana (care va fi scazuta din avansul achitat). Insa, in situatia in care turistul solicita reprogramarea calatoriei la o data ulterioara, nu se percepe taxa de serviciu.

Conditii specifice TRANSFERURI DE GRUP*
- Transferurile de grup se confirma automat cu pana la 14 zile inainte de plecare, indiferent de numarul participantilor. Transferurile se pot efectua cu autoturism, microbuz, minibus, autocar sau prin operatori de linie;
- Locurile de imbarcare sunt informative; pot fi diferite in functie de partenerul care efectueaza transferul si se reconfirma o data cu informarea de plecare, cu 3 zile sau, prin exceptie, cu maximum 24 de ore inainte de plecare. Traseele pot suferi modificari in functie de nr. participantilor, pot implica mai multe mijloace de transport (3-4 schimbari) si pot exista timpi de asteptare intre imbarcare/debarcare si preluarea/-ile de catre partener/-ii care efectueaza transferul.
- Ora de imbarcare si numarul de telefon ale soferului si/sau de dispecerat se vor comunica cu 3 zile (prin exceptie 24 de ore) inaintea datei plecarii. Calatorul va tine legatura cu transportatorul pentru a se informa privind situatia concreta din ziua plecarii. Pentru transferul de retur, detaliile sunt oferite de personalul de la bordul autocarului in timpul calatoriei de intoarcere. Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de imbarcare cu 15-30 min. inainte de ora comunicata - grupul nu poate astepta turistii care intarzie.
- Solicitarile de transfer se fac cu min. 14 zile inainte de data plecarii. Pentru transferurile achizitionate cu mai putin de 14 zile sau solicitate la fata locului - direct de la reprezentantii Hello Holidays (ghizi, insotitori, soferi etc.) - se achita un supliment de 5 euro/pers/sens iar confirmarea se va face in functie de disponibilitate.
- Toate rezervarile trebuie insotite in mod obligatoriu de numarul de telefon al pasagerilor, disponibil la momentul plecarii, cu roaming activat obligatoriu. In cazul in care rezervarea este efectuata de catre o agentie partenera, aceasta are obligatia de a transmite numarul de telefon al turistilor inscrisi, catre Hello Holidays.
- Numarul de contact al turistilor este foarte important pentru ca, mai ales in cazul transferurilor - cand pot aparea diferite modificari, intarzieri s.a., acestia vor fi contactati de catre sofer/dispecerat. Agentia Hello Holidays nu este raspunzatoare de imposibilitatea contactarii pasagerilor din cauza netransmiterii informatiilor obligatorii solicitate sau transmiterea incorecta a acestora si nu va restitui contravaloarea tranferului sau a pachetului de servicii.

Conditii specifice TRANSFERURI PREMIUM**
- Transferurile Premium se confirma la cerere, in limita disponibilitatii, cu pana la 7 zile inainite de plecare, se efectueaza cu microbuz/autoturism si se organizeaza pentru min. 2 persoane, max. 7 persoane/masina.
- Preluarea si debarcarea se fac de la si la adresa indicata de catre turisti, fara a exista timpi suplimentari de asteptare (exceptie fac cazurile de forta majora) si implica un singur mijloc de transport.
- Debarcarea la punctul de plecare a grupului din Bucuresti se face cu max. 30-45 minute inainte de ora de intalnire stabilita conform informarii primite de la agentie.
- La retur timpul de preluare din punctul de debarcare este de max. 30-45 minute.

Conditii generale transport rutier
- In mijloacele de transport sunt strict interzise: fumatul, consumul de bauturi alcoolice, consumul de droguri si substante stupefiante. Ne rezervam dreptul de a debarca pasagerii in stare de ebrietate si pasagerii care afecteaza ordinea si siguranta celorlalti pasageri sau a conducatorilor auto, ori incalca prezentele conditii, fara rambursarea costurilor de transport.
- Pasagerii se obliga sa achite catre societatea de transport contravaloarea oricaror distrugeri aduse mijloacelor de transport.
- Transportul animalelor se supune unui regim special. Turistii apartinatori au obligatia de a solicita aprobarea agentiei.
- Cazul fortuit si forta majora exonereaza societatea de transport de orice raspundere.
Bagaje admise pentru fiecare pasager ocupant de loc: la cala 1 piesa de bagaj de max. 25 kg/pasager; in autocar se accepta max. 1 rucsac (geanta mica de mana - piesele mai mari vor fi depozitate la cala). In cazul nerespectarii regulilor, personalul de la bord are dreptul de a incasa o taxa suplimentara in valoare de 30 € per bagaj sau  de a debarca pasagerii.

TRANSFERURI CONTRA COST DIN TARA

Orasul

Locul de imbarcare

Pret/pers./

Sens*

Pret/ pers./sens

Premium**

ROMAN

Hotel Roman

33 €

220 €

PIATRA NEAMT

Lidl 1 Mai

33 €

230 €

BACAU

Parcarea Stadionului Municipal

30 €

190 €

ADJUD

Restaurant Atlantic

27 €

150 €

FOCSANI

Lidl – Fosta autogara

25 €

130 €

RM. SARAT

Magazin Profi (Mihail Kogalniceanu)

23 €

100 €

BUZAU

Patinoar Restaurant Diana

23 €

80 €

IASI

Parcare Lidl – Vis-à-vis Iulius Mall

35 €

250 €

VASLUI

Benzinaria OMV (Str.Stefan cel Mare)

33 €

210 €

BARLAD

Statie Renel / Benzinaria Rompetrol

33 €

180 €

GALATI

McDonald’s Sala Sporturilor

25 €

160 €

BRAILA

Panda Calarasi

25 €

140 €

FAGARAS

Casa de Cultura

35 €

170 €

BRASOV

Benzinaria Mol - Calea Bucuresti

28 €

120 €

SINAIA

Gara

25 €

100 €

CAMPINA

Benzinaria OMV – Nicolae Balcescu 60

23 €

80 €

PLOIESTI

Benzinaria Petrom Metro

20 €

70 €

SLATINA

Benzinaria OMV

30 €

120 €

CRAIOVA

Benzinaria Petrom Gara

33 €

150 €

SLOBOZIA

Benzinaria Rompetrol (Sos.Bucuresti-Constanta)

30 €

90 €

TULCEA

Parcare Complex Pelican

40 €

180 €

CONSTANTA

Gara CFR

35 €

140 €

MEDGIDIA

Restaurant Balada

35 €

130 €

SIBIU

Benzinaria Mol - Selimbar

43 €

180 €

RM. VALCEA

Sala Sporturilor

30 €

120 €

PITESTI

Petrom Podul Viilor

25 €

90 €

Observatii / Conditii de calatorie:
- Pentru ca unui minor sa i se permita calatoria in afara tarii, este necesar sa fie insotit de cel putin un adult care sa aiba asupra sa acordul scris al ambilor parinti ai minorului, legalizat la notariat, si cazier judiciar, pe care sa-l prezinte in punctul de frontiera. Daca adultul care insoteste minorul este unul din parinti, acesta va avea nevoie doar de acordul scris al celuilalt parinte al minorului, legalizat la notariat. Informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro.
- Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a certificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite). Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
- In functie de modificarile impuse de compania aeriana, agentia poate percepe un supliment pentru biletul de avion (se confirma in momentul emiterii biletului). 
- Orarul de zbor mentionat in programul detaliat este informativ si poate suporta modificari impuse de compania aeriana. 
​​​​​​​- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie nu prezinta urme de deteriorare ale elementelor de siguranta, dar si valabilitatea acestora.
​​​​​​​- Autoritatile de frontiera isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul unei anumite tari ai oricarei persoane, care nu prezinta suficienta credibilitate. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii care nu pot fi depistate anterior datei plecarii.
​​​​​​​- Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, cu respectarea vizitarii tuturor obiectivelor din program. Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.
​​​​​​​- Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala.
​​​​​​​- Obiectivele turistice redactate cu litere ingrosate si inclinate (Bold- Italic), se viziteaza doar la exterior. In situatia in care nu se mentioneaza ca turul de oras este panoramic cu autocarul, implicit turul se va face pietonal.
​​​​​​​- Agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sa a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente.
​​​​​​​- Este interzis fumatul in camerele unitatilor de cazare (cu exceptia camerelor pentru fumatori). In caz contrar, turistul va suporta toate penalizarile impuse de unitatea de cazare.  
​​​​​​​- Agentia organizatoare nu garanteaza existenta anumitor facilitati de cazare (minibar, frigider, aer conditionat, ferestre rabatabile, seif), atat timp cat se asigura clasificarea pe stele mentionata in programul detaliat. Hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar /frigider, seif, aer conditionat, etc); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
​​​​​​​- Nominalizarea hotelurilor se va face in informarea de plecare transmisa cu 3 zile inainte de inceputul calatoriei (sau prin exceptie cu maximum 24h inainte de plecare), in functie de marimea grupului. Mentiunea sau similar” in dreptul denumirii hotelului, face referire doar la categoria de confort si regimul de masa al hotelului.
​​​​​​​- Hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii.
​​​​​​​- In situatia in care turistul are cerinte speciale, cum ar fi: camere alaturate sau cu o anumita localizare, meniu special, acestea vor fi cu titlul de solicitare catre prestatori dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului.
​​​​​​​- In ultimii ani tot mai multe hoteluri si vase de croaziera au initiat politica fara bani cash (cash free). Astfel, este posibil ca unii prestatori sa nu mai incaseze bani cash pentru serviciile suplimentare prestate, de aceea este important sa detineti un card de credit cand calatoriti in afara tarii.
​​​​​​​- Acest program nu este recomandat persoanelor cu mobilitate redusa.
​​​​​​​- Avand in vedere epidemia SARS-COV 2 este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii, independent de vointa agentiei (cum ar fi: limitari ale capacitatii de transport in autocar, restrictii de vizitare pentru unele atractii turistice, masuri suplimentare de igiena si control al starii de sanitate, formalitati vamale).
​​​​​​​- Nu sunt necesare vaccinari speciale pentru aceasta destinatie;
​​​​​​​- Pentru majoritatea excursiilor, copiii in varsta de 6 - 12 ani, beneficiaza de reducere, numai pentru cazare in camera cu doi adulti.
​​​​​​​- Pentru reducerea de grup, toti turistii din acel grup trebuie sa fie inscrisi pe acelasi program, aceeasi data de plecare si aceeasi rezervare.
Recomandam incheierea asigurarii Travel (storno + medicala) pentru a va proteja atat inainte de plecare, in cazul anularii calatoriei, cat si dupa plecare in cazul unei situatii neprevazute! 

​​​​

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
 

Alte circuite din regiune

City Break Dubai | 7 zile - Avion | 2024

City Break Dubai | 7 zile - Avion | 2024

Emiratele Arabe Unite

  • 6
  • 3
  • 6 Nopti / Mic dejun / Transport cu avionul
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 20.08.2024

de la 799 €/pers.

Circuit Emiratele Arabe - Povestea celor 7 regate | 9 zile - Avion | 2024

Circuit Emiratele Arabe - Povestea celor 7 regate | 9 zile - Avion | 2024

Emiratele Arabe Unite

  • 8
  • 4
  • 8 Nopti / Mic dejun / Transport cu avionul
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 30.09.2024

de la 1249 €/pers.

Circuit Emiratele Arabe Unite & Sultanatul Oman: Experienta Arabiei | 10 zile - Avion | 2024

Circuit Emiratele Arabe Unite & Sultanatul Oman: Experienta Arabiei | 10 zile - Avion | 2024

Emiratele Arabe Unite

  • 9
  • 4
  • 9 Nopti / / Transport cu avionul
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 06.12.2024

de la 1899 €/pers.

Calendar plecari circuite

Aprilie 2024
Mai 2024
Iunie 2024
Iulie 2024
August 2024
Septembrie 2024
Octombrie 2024
Lunile anterioare
Lunile urmatoare
Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

Nu am calatorit cu d-vs, dar mi-as dori!

Labont Eugenia, 12.02.2024 Citeste mai mult

Numai ce ne-am întors din circuitul Emiratelor Arabe “Povestea celor 7 regate!”O experiența minunată, alături de un grup minunat cum rar găsești și cu 2 ghizi de excepție! Dar țin să mulțumesc din suf...

Mona Ciobanu, 31.01.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn