× Hello Holidays

Circuit Elvetia - Coasta de Azur | 8 zile - Avion | 2020

Recenzii turisti
Ghid insotitor
Variante de plata
Card online
Transfer bancar
Cash

Program detaliat

Circuit Elvetia - Coasta de Azur | 8 zile - Avion | 2020

BONUS: GRATUIT excursia optionala la Castelele Bavariei pentru achitarea din tara a excursiilor optionale Chamonix - Mont Blanc si Coasta de Azur

Itinerar: Viena - Wachau - Durnstein - Abatia Melk - Innsbruck - Linderhof - Neuschwanstein - Liechtenstein -  Schauffhausen - St. Gallen -  Zurich - Lucerna - Interlaken - Berna - Montreux - Lausanne - Geneva - Chamonix - Aiguille du Midi - Zermatt Matterhorn - Lago Magiore - Genova - Monaco - Nice - Cannes - Milano

ZIUA 1  BUCURESTI - VIENA

   Intalnire cu reprezentantul agentiei la ora 05.30 in aeroportul Henri Coanda din Bucuresti pentru imbarcare la zborul spre Viena. Transfer din aeroport  in centrul orasului, la Piata Maria Tereza. Timp liber in Viena pana la pranz, cand are loc intalnirea cu ghidul si grupul sosit din Budapesta cu autocarul. Incepem deplasarea spre defileului Dunarii din regiunea Wachau (patrimoniu UNESCO), si ruinele Castelului Durnstein, unde regele Angliei Richard- Inima de Leu a fost tinut captiv dupa cruciada III. In apropiere admiram Manastirea Benedictina Melk, a fost construita in sec. XI pe o inaltime stancoasa de pe malul Dunarii, si a constituit un important nucleu de cultura. Constructia actuala, un baroc opulent de inceput de sec. XVIII, adaposteste si o faimoasa Biblioteca, cu o colectie impresionanta de manuscrise rare. Cazare in zona Innsbruck.

ZIUA 2  INNSBRUCK - LINDERHOF - NEUSCHWANSTEIN (cca. 240 km)

   Mic dejun. Dimineata vizitam Innsbruck, oras aflat in inima Alpilor, unde in turul pietonal vom descoperi Centrul Vechi cu o istorie de 8 secole: Teatrul de Stat - Landstheater, Hofkirche - biserica gotica de sec. XVI, Palatul Hofburg, Domul Sf. Jabob- frumoasa biserica baroca din sec. XVIII si Acoperisul de aur - Goldenes Dachl, simbolul orasului, cu 2500 placi de cupru aurite. Continuam traseul pentru cazare in zona Tyrol. Timp liber la dispozitia turistilor sau excursie optionala (20 euro) spre Germania, unde vizitam castelele lui Ludwig II- “regele visator” al Bavariei: in Palatul Linderhof traia retras in lumea fanteziei sale, iar Neuschwanstein cu arhitectura sa extravaganta, in stil romantic renascentist, reflecta pasiunea lui pentru basm si decoruri teatrale, castelul inspirandu-l pe Walt Disney sa creioneze palatul Frumoasei din Padurea Adormita. Cazare in regiunea Tyrol.

ZIUA 3  LIECHTENSTEIN - ST. GALLEN - CASCADA RINULUI - ZURICH - LUCERNA (cca. 345 km)

   Mic dejun. Timp liber in Vaduz, capitala micului stat Liechtenstein, sau excursie spre Lacul Konstanz- cel mai mare lac din Alpi si ne vom opri la Sankt Gallen pentru a vizita Abatia Benedictina- inclusa in patrimoniul UNESCO. A fondată în sec. VII de Sfantul Gallus, misionar irlandez, iar biblioteca sa - una din cele mai bogate și mai vechi din lume, pastreaza manuscrise prețioase. Continuam cu oprire la Schauffhausen, unde admira spectaculoasa cascada a Rinului, apoi vizitam Zurich - capitala econo-mica a Elvetiei, unul dintre cele mai bogate si mai curate orase din intreaga lume: Biserica Mare (Grossmunster), fondată de Carol cel Mare si care a fost locul de pornire al Reformei Protestante in Elvetia,  Fraumünster - care impresioneaza cu vitraliile sale realizate de Marc Chagall si Primaria - Rathaus. Pentru iubitorii de shopping recomandam o plimbare pe Bahnhofstrasse - principala artera comerciala a orasului. Încheiem ziua la Lucerna cu un tur de oras: Kappellbrucke, cel mai vechi pod de lemn al Europei si turnul de apa - Wasserturm, St. Peterskapelle in stil Baroc (sec. XVIII), Primaria Veche - Altes Rathaus. Deplasare pt. cazare in zona Feldkirch.

ZIUA 4  INTERLAKEN - BERNA - MONTREUX - LAUSANNE (495 km)

   Mic dejun. Ne deplasam spre Interlaken- cea mai populara statiune din Elvetia, amplasata feeric intre doua lacuri la poalele Alpilor, apoi continuam cu Berna, capitala Elvetiei, unde vom vizita centru istoric- monument UNESCO, cu stradute pitoresti flancate cu arcade- Marktgasse si Kramgasse si cu numeroase fantani decorate cu statui. Incepem turul pietonal de la Barengraben- Groapa cu Ursi, simbolul orasului, Primaria, Turnul cu Ceas “Zytglogge” si Catedrala Sf. Vicentiu, construita in stilul goticului tarziu, avand un turn impresionant, cel mai inalt din Elvetia. Urmează eleganta si opulenta statiune Montreux de pe malul Lacului Leman, unde vom putea admira Castelul Chilon (sec. XIII). Incheiem ziua cu o vizita in Lausanne, unde ne deplasam prin centrul istoric spre Catedrala construita in sec. XIII in stil gotic, de pe esplanada careia avem o priveliste larga spre Palatul Rumine, o impresionanata contructie in stilul renasterii Florentine si spre Muzeul de Istorie, gazduit in fostul palat al Episcopului. Cazare in zona Bellegarde.

ZIUA 5  GENEVA - CHAMONIX - MONT BLANC - VF. AIGUILLE DU MIDI (cca. 275 km)

   Mic dejun. Plecam spre Geneva, si admiram trei din atractiile orasului, inainte de a porni in turul pietonal: Jet d`eau - cea mai inalta fantana arteziana din lume (145 m), L’horologe Fleurie  Ceasul cu flori, avand limba secundarului de peste 2.5 m (cel mai mare din lume) si Podul Mont Blanc- cel mai mare din oras. Parcurgem pietonal Orasul Vechi, pitoresc asezat in jurul colinei Catedralei St. Pierre- constuita intre sec. XII-XIII cu un interior gotic, simplu dar impresionanat, spre Maison Tavel - care pastreaza arhitectura medievala si ramane cea mai veche cladire din oras. Primaria cu stilul sau renascentist este locul unde s-a semnat prima Conventie a Crucii Rosii, iar Place Neuve, unde incheiem turul, este dominata de cele 3 cladiri dedicate culturii: Conservatorul de Muzica, Grand Theatre si Muzeul Rath.

   Timp liber in Geneva sau excursie optionala (25€) la Chamonix- Mont Blanc, capitala mondiala sporturilor de iarna, unde putem incerca o experienta de neuitat urcand (daca vremea va permite) cu cea mai moderna telecabina din Europa, catre statia Aiguille du Midi (3.842m), care dispune de o terasa cu deschidere de 360 de grade si putem admira in apropiere varful Mont Blanc - stapanul absolut al Alpilor. Intoarcere la Bellegarde pentru cazare.

ZIUA 6  ZERMATT - MATTERHORN - LAGO MAGGIORE - GENOVA (585 km)

   Mic dejun. Revenim in Tara Cantoanelor si stabatem zone montane de un pitoresc desavarsit catre Tasch, pentru a urca (contra cost) cu trenuletul cu cremaliera la Zermatt, statiune protejata ecologic, unde vehiculele motorizate sunt interzise. De aici, opţional putem face o ascensiune la cota 3.883 m, la  cea mai inalta statie de telecabina din Europa.  Matterhorn îți fură pur și simplu privirea cu forma sa de dinte ştirbit, privind solitar cele 38 de vârfuri de peste 4.000 de metri din Alpi, care-l înconjoară.

   Traversam in Italia prin tunelul de sub pasul Simplon, si stabatem regiunea Piemonte spre lacul glaciar Lago Maggiore, al 2-lea ca marime dupa Lago di Garda. Peisajul este impresionant chiar si privind de pe autostrada, Insulele Borromee - „perlele plutitioare” ale lacului Maggiore incantandu-ne nu doar cu frumusetea naturala, ci aici puteti descoperi intr-o excursie viitoare Palatul Borromeo, fastuos construit in sec. XVII, avand si o superba gradina exotica. Intre oaspeţii de marcă ce i-au trecut pragul, se numara Napoleon Bonaparte şi soţia sa Josephine, aceasta din urma fiind atat de incantata, incat a facut o oferta pentru cumpararea insulei, fiind insa politicos refuzata de gazde. Traseul nostru continua spre sud, pentru cazare in zona Genova- Savona.

ZIUA 7  MONACO - NICE - CANNES - GENOVA (390 km)

   Mic dejun. Timp liber la dispozitie, sau excursie optionala (35 euro) pe Coasta de Azur, unde pentru inceput ne vom opri in Monaco, micul stat cunoscut in intreaga lume drept paradis fiscal si pentru Cazinoul de aici si cursele de Formula 1. Dupa ce  admiram Muzeul Oceanografic, Catedrala Sf. Nicolae si Palatul Princiar, vom parcurge traseul Circuitului de “Formula 1” spre faimosul Cazino. Continuam cu Nice, unde oprim pentru o plimbare pe Promenades des Anglais si admiram cel mai stilat hotel de pe intreaga Coasta de Azur, Hotel Negresco - construit de romanul Henri Negrescu. Incheiem ziua in Cannes, candva un simplu sat de pescari, astazi considerat cel mai elegant si exclusivist oras de pe Riviera Franceza. Palais des Festivals et Congres a facut din Cannes una din cele mai populare destinatii, in special in luna mai, cand aici are loc faimosul Festival International de Film. Intoarcere pentru cazare în acelasi hotel din zona Genova - Savona.

ZIUA 8  GENOVA - MILANO - BUCURESTI (150 km + zbor)

   Mic dejun. Vom vizita Milano, capitala Lombardiei si totodata “capitala modei”, care se impune prin monumentele sale: Castelul Sforzesco, construit in sec. XIV, Domul - cea mai mare catedrala gotica din lume, cu fatada sa impunatoare de marmura alba, Galeriile Vitorio Emanuel- cea mai veche galerie comerciala si Opera Scala - unul dintre cele mai prestigioase teatre lirice ale lumii. Dupa amiaza, transfer catre aeroport, pentru zborul spre Romania.

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE:
Excursie optionala Linderhof si Neuschwanstein: 20 €/ persoana;
Excursie optionala Chamonix - Mont Blanc: 25 €/ persoana;
Excursie optionala Coasta de Azur: 35 €/ persoana.

Tarife orientative intrari obiective turistice

Reduceri și suplimente

REDUCERE de pana la MAXIM 15% prin CUMULAREA urmatoarelor:   
1. FIRST MINUTE - 7% REDUCERE pentru achitarea unui avans de minim 50% din pretul excursiei pana la data de 30.11.2019. Plata integrala cu 30 zile inainte de data plecarii in excursie. Dupa data de 01.12.2019 reducerile timpurii continua cu:
2. EARLY BOOKING - 5% REDUCERE pt. achitarea unui avans de 100 de euro/ pers. la inscriere si diferenta pana la 50 % din pretul excursiei pana la 15.02.2020. Plata integrala cu 30 zile inainte de data plecarii in excursie.
3. CLIENT FIDEL - 5% REDUCERE pentru turistii care au mai achizitionat programe turistice de la agentia tour operatoare, atat direct, cat si prin intermediul agentiilor partenere a acesteia.
4.REDUCERE DE GRUP: la 8 pers.= 2%, la 12 pers.= 3%, la 15 pers. platitoare, a 16-a GRATUIT
Reducerile se aplica numai la pachetul de baza; acestea nu se aplica la alte taxe sau suplimente de orice fel.

Bine de știut

Programele de Elvetia au fost efectuate de 10 ori in anii precedenti. Toate autocarele utilizate au fost de 3* sau 4* stele, an de fabricatie recent  - Euro 5 si Euro 6. Hoteluri utilizate in 2019: zona Innsbruck - H. Olympia 3*, regiunea Tyrol - H. Tyrol 3*, zona Varese - H. La Perla, zona Bellegarde - H. Kyriad Bellegarde 3*, zona Genova - H. Riviera Celle 3*

Turistii care solicita locuri pe primele 3 banchete din autocar, vor achita un supliment de 5% din pretul excursiei.
Turistii care solicita partaj in camera dubla/tripla, nu vor achita suplimentul de camera Single, daca agentia nu reuseste sa completeze partajul. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.

Grup minim 35 persoane, turistii sositi cu avionul, impreuna cu cei plecati din tara cu autocarul.
Excursiile optionale se organizeaza pentru un numar minim de 25 de persoane(turistii sositi cu avionul, impreuna cu cei plecati din tara cu autocarul).
 
In cazul nerealizarii grupului minim se va anula excursia, cu posibilitatea inscrierii la un program similar;
In cazul unui grup mai mic de 35 pers. (30-34 persoane) se va achita un supliment de 25 euro/persoana;
Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;
Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali

Transferuri

TRANSFERURI CONTRA COST DIN TARA

Orasul

Locul de intalnire

Tarif/pers.

€/sens

BRAILA

Parcare PENNY Sos. Buzaului

10 €/sens

FOCSANI

Benzinaria LUKOIL Centru

12 €/sens

BRASOV

PETROM - Calea Bucuresti

12 €/sens

CONSTANTA

GARA CFR

12 €/sens

BUZAU

McDonald’s Unirea

8 €/sens

GALATI

McDonald’s

10 €/sens

CRAIOVA

Petrom langa Autogara Bacriz

12 €/sens

Informații

*Transferurile din tara se organizeaza (indiferent de numarul de persoane care solicita transferul) cu ajutorul firmelor ce efectueaza curse de linie. Functie de marimea grupului, se poate organiza transfer privat cu microbuz, minibus sau midibus. Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de imbarcare cu 15- 30 min. inainte de ora comunicata. Orele sunt estimative, in functie de conditiile meteorologice si de trafic. Numerele de telefon ale ghizilor sau soferilor se vor comunica cu 2 – 3 zile inaintea datei plecarii, urmand a tine legatura cu acestia pentru a te informa privind situatia concreta din ziua plecarii (ora exacta a sosirii in orasul tau). Te rugam sa respecti ora imbarcarii, pentru ca grupul nu poate astepta turistii care intarzie. Daca turistii se imbarca dintr-o alta localitate decat din Bucuresti, acestia trebuie sa informeze agentiade turism la care s-au inscris cu minim 15 zile inainte de tata plecarii. Inscrierile cu mai putin de 15 zile inainte se vor face numai in functie de capacitatea mijloacelor de transport utilizate. . 

Pentru turistii din Suceava, Piatra Neamt, Iasi, Bacau, care solicita doar in momentul inscrierii (nu se accepta inscrieri ulterioare), oferim 50% REDUCERE pentru doua cazari (la dus si la retur), in Otopeni la o pensiune de 3 stele in apropierea aeroportului (transferul la terminal sau dupa caz la retur de la terminal) se efectueaza de catre hotel.

- Asistenta turistica se refera la suport oferit de agentia partenera locala pentru ca turistii sa poata comunica mai eficient cu receptia sau restaurantul hotelului, sau in cazuri nedorite in care trebuie sa fie asistati daca necesita spitalizare, daca pierd documentele de identitate ori alte incidente cu Politia locala, etc.
- Obiectivele turistice redactate cu litere ingrosate si inclinate (Bold - Italic), se viziteaza doar la exterior. In situatia in care nu se mentioneaza ca turul de oras este panoramic cu autocarul, implicit turul se va face pietonal. 
- Pentru majoritatea excursiilor, copiii in varsta de 6 - 12 ani, beneficiaza de reducere, numai pentru cazare in camera cu doi adulti.
- Nominalizarea hotelurilor se va face in ultima saptamana inainte de data plecarii, in functie de marimea grupului. Mentiunea “sau similar” in dreptul denumirii hotelului, face referire doar la categoria de confort si regimul de masa al hotelului.
- Pentru reducerea de grup, toti turistii din acel grup trebuie sa fie inscrisi pe acelasi program, aceeasi data de plecare si aceeasi rezervare.
- Pentru ca unui minor sa i se permita calatoria in afara tarii, este necesar sa fie insotit de cel puţin un adult care sa aiba asupra sa acordul scris al ambilor parinti ai minorului, legalizat la notariat, si cazier judiciar, pe care sa-l prezinte in punctul de frontiera. Daca adultul care insoteste minorul este unul din parinti, acesta va avea nevoie doar de acordul scris al celuilalt parinte al minorului, legalizat la notariat. 
- Autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul unei anumite tari a oricarei persoane care nu prezinta suficienta credibilitate. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii care nu pot fi depistate anterior datei  plecarii.
- Categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru pentru o anumita tara, putand exista diferente fata de standardele din Romania, fapt neimputabil agentiei de turism. Repartizarea camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia. Eventuale nemultumiri legate de amplasarea sau aspectul camerei, se rezolva de catre turist direct la receptie, cu ajutorul insotitorului de grup.
- Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.). In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va  informeze cu exactitate asupra lor.
- Asezarea în autocar se face incepand cu bancheta a patra, in ordinea înscrierilor. Ca exceptie, turistii care achita suplimentul de 5% pentru primele 3 banchete in autocar, vor fi repartizati in limita locurilor disponibile incepand cu a 2-a bancheta.
- Preturile sunt valabile pentru un numar limitat de locuri la zbor, dupa epuizarea carora, turisii vor putea sa isi dea acceptul pentru achitarea  diferentei de tarif fata de pretul din ziua achitarii pachetului turistic.
- Programul este cu date fixe de plecare si retur, sincronizate cu programele de autocar, al carui ghid va insotii turistii sositi cu avionul impreuna cu cei sositi cu autocarul
- Pe unele programe, autocarul va prelua turistii sositi cu avionul si pe cei de la Budapesta din/ spre orasele prin care se tranziteaza Romania. Locurile repartizate ambelor grupuri (grupul sosit cu autocarul si grupul sosit cu avionul) sunt limitate.
- Pentru călătorie este necesara cartea de identitate sau paşaportul (in anumite tari doar pasaportul) valabil 6 luni de la data întoarcerii în ţară.   

Recomandam incheierea asigurarii Travel (storno + medicala) pentru a va proteja atat inainte de plecare, in cazul anularii calatoriei, cat si dupa plecare in cazul unei situatii neprevazute!

Harta

Harta Circuit Elvetia - Coasta de Azur | 8 zile - Avion | 2020

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE:
Excursie optionala Linderhof si Neuschwanstein: 20 €/ persoana;
Excursie optionala Chamonix - Mont Blanc: 25 €/ persoana;
Excursie optionala Coasta de Azur: 35 €/ persoana.

Tarife orientative intrari obiective turistice

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
 

Alte circuite din regiune

Circuit Elvetia - Bavaria | 9 zile - Autocar | 2024

Circuit Elvetia - Bavaria | 9 zile - Autocar | 2024

Elvetia, Germania

  • 8
  • 3
  • 8 Nopti / Mic dejun / Transport cu autocarul
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 22.07.2024

de la 876 €/pers.

Circuit Elvetia - Coasta de Azur | 11 zile - Autocar | 2024

Circuit Elvetia - Coasta de Azur | 11 zile - Autocar | 2024

Elvetia, Franta

  • 10
  • 3
  • 10 Nopti / Mic dejun / Transport cu autocarul
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 30.06.2024

de la 1015 €/pers.

Circuit Italia - Marile Lacuri - Coasta de Azur - Insula Capri | 9 zile - Avion | 2024

Circuit Italia - Marile Lacuri - Coasta de Azur - Insula Capri | 9 zile - Avion | 2024

Italia

  • 8
  • 3
  • 8 Nopti / Mic dejun / Transport cu avionul
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 15.06.2024

de la 1289 €/pers.

Calendar plecari circuite

Aprilie 2024
Mai 2024
Iunie 2024
Iulie 2024
August 2024
Septembrie 2024
Octombrie 2024
Lunile anterioare
Lunile urmatoare
Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

Nu am calatorit cu d-vs, dar mi-as dori!

Labont Eugenia, 12.02.2024 Citeste mai mult

Numai ce ne-am întors din circuitul Emiratelor Arabe “Povestea celor 7 regate!”O experiența minunată, alături de un grup minunat cum rar găsești și cu 2 ghizi de excepție! Dar țin să mulțumesc din suf...

Mona Ciobanu, 31.01.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn