× Hello Holidays

Circuit Franta - Belgia | 10 zile - Autocar | 2020


Circuit Franta  - Belgia - Germania
Recenzii turisti
Ghid insotitor
Variante de plata
Card online
Transfer bancar
Cash

Program detaliat

Circuit Franta - Belgia | 10 zile - Autocar | 2020

BONUS: 50% REDUCERE** la Croaziera pe Sena si pentru excursia optionala la Bruges

Itinerar: Viena - Salzburg - München - Strasbourg - Reims - Paris - Versailles - Fontainebleau - Valea Loirei - Gent - Bruges - Bruxelles - Köln - Valea Rinului - Frankurt - Nürnberg - Melk

ZIUA 1  BUCURESTI - SIBIU - ARAD - BUDAPESTA (cca. 815 km)

Plecare din Bucuresti la 6.00 din parcarea de la Academia Militara (Universitatea de Aparare Carol I - acces dinspre Metrou Eroilor), spre Budapesta. Optional croaziera pe Dunare la Budapesta (15€ fara masa), pt. a admira principalele obiective ale capitalei Ungariei: Parlamentul, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, Basilica Sf. Matyas, Palatul Regal, Stanca Ghelert. Cazare in zona Budapesta.

ZIUA 2  VIENA - SALZBURG - MÜNCHEN (cca. 655 km)

Mic dejun. Traversam Ungaria spre Austria, pentru un tur panoramic cu autocarul in Viena pe Ringstrasse: cladirea fostului Minister de Razboi, cu statuia Maresalului Radetzky, Piata Schwarzenberg cu o frumoasa deschidere catre Palatele Belvedere, Opera de Stat, Piata Maria Terezia, Palatul Imperial Hofburg, Parlamantul, Primaria, Burgtheatre, Universitatea, Biserica Votiva. Continuam deplasarea spre Salzburg- “orasul muzicii”, cunoscut pentru gradinile si palatul Mirabell - ridicat de prințul arhiepiscop Wolf Dietrich Raitenau ca reședință pentru amanta sa Salome Alt, Casa lui Mozart - locul in care a copilarit geniul muzicii, Domul in stil baroc, unde acesta a fost botezat si Orasul Vechi protejat de Fortareata Hohensalzburg. Incheiem vizitele din aceasta zi in München, capitala landului Bavaria, unde vom descoperi Marienplatz din centrul orasului cu Noua Primarie de sec. XIX si coloana Fecioarei Maria, Frauenkirche- catedrala orasului construita intre sec XV-XVI in stil gotic si renascentist. Cazare in zona München.

ZIUA 3  MÜNCHEN - STRASBOURG - REIMS - PARIS ( cca. 820 km)

Mic dejun. Plecam spre Strasbourg, capitala regiunii franceze Alsacia, care imbina armonios traditiile germane cu cele franceze. Vizitam impresionanta Catedrala gotica “Notre Dame de Strasbourg” (a 4-a ca inaltime din lume), admiram in apropiere Palatul Rohan, o frumoasa cladire baroca de sec. XVIII si optional putem face o plimbare cu vaporasul pe raul ILL, care ne va oferi prilejul de a admira pitorescul cartier Petit France si Consiliul Europei. Deplasare spre Reims, unde vizitam impozanta Catedrala gotica (sec.XIII), loc de incoronare a numerosi monarhi francezi de-a lungul vremii. Cazare la Paris.

ZIUA 4  PARIS - VERSAILLES

Mic dejun. Dimineata vizitam Palatul Versailles, sediul puterii in timpul “Regelui-Soare” Ludovic al XIV-lea, unul din cele mai mari si opulente palate din lume (2.300 camere) avand si unele dintre cele mai vaste gradini. Revenind in Paris, facem un tur cu autocarul in “Orasul Luminilor”: La Defence (cartierul de zgarie-nori), Place de la Concorde, Arcul de Triumf, Champs Elysees, Podul Alexandru al III-lea, Grand Palais, Petit Palais, Palais de Chaillot, Tour Eiffel. Urmeaza Scoala Militara, Domul Invalizilor (cu mormantul lui Napoleon Bonaparte), L`Ille de la Cite- leaganul antic si centrul spiritual al Parisului, unde vizitam Catedrala Notre Dame - cu fatada sa inconfundabila intre cele doua turnuri, devenite celebre datorita personajului lui Victor Hugo din “Cocosatul de la Notre Dame”. Continuam spre cartierul Latin si Panteon cu fatada realizata dupa cel din Roma (un memorial unde odihnesc ramasitele pamantesti ale marilor personalitati franceze, apoi Oprera Garnier - o bijuterie arhitectonica de sec. XIX, Galeriile Lafayette, Place Pigale cu cele mai cunoscute cabarete din Paris, intre care si Moulin Rouge. Urcam in Montmartre la Basilica Sacre Coeur- construita in stil romano- bizantin dupa razboiul cu Prusia din 1870 si Place du Tertre, faimoasa din perioada in care Montmartre era “Mecca artei moderne” si refugiu pt. artisti, intre care Van Gogh, Pablo Picasso, Salvador Dali, s.a. Cazare la Paris.

ZIUA 5  PARIS - Orasul Luminilor

Mic dejun. Timp liber in Paris pt. vizite individuale, cu transport public. Recomandam deplasare cu RER la Disneyland sau vizita la Muzeele Luvru si d`Orsay si la Centrul Pompidou cu Atelierul Brancusi. Seara va sugeram o ascensiune in Turnul Eiffel sau Croaziera pe Sena (cca 15 €) ** - REDUCERE 50% la achitarea din tara a optionalei V. Loirei. Intoarcere la acelasi hotel de la Paris pt. cazare.   

ZIUA 6  PARIS - FONTAINEBLEAU - VALEA LOIREI (cca. 400 km)

Mic dejun. Timp liber in Paris pt. vizite individuale sau excursie optionala (10 €) la Palatul Fontainebleau, resedinta regala pt. mai mult de 8 secole, care impresioneaza prin stilul manierist si decoratiunile interioare de sec. XVI. Excursia continua pe Valea Loirei (35 €), unde vom vizita Castelul Chambord, care se distinge prin arhitectura sa renascentista de inspiratie franceza si prin interioarele spatioase. Urmeaza Castelul Blois, monument UNESCO candva resedinta favorite a regilor Frantei, unde ne vom o plimba pe stradutele pitoresti ale oraselului, descoperind atmosfera medievala din centrul istoric. Intoarcere la acelasi hotel de la Paris pentru cazare.

ZIUA 7  PARIS - GENT - BRUGES - BRUXELLES (cca. 375 km)

Mic dejun. Plecam spre Belgia, unde vizitam Gent si admiram bogatiile medievale din centrul orasului: Biserica St. Jacob cunoscuta pentru adevarata sa colectie de arta, Castelul Gravensteen - singurul loc din Belgia care reflecta stilul de trai din Evul Mediu, Primaria cu diferitele sale fatade (in stil gotic flamboyant si renascentist), Catedrala St. Bavo (a carei piatra de temelie a fost pusa inca din sec. al X-lea) si care impresioneaza prin altarul sau deosebit. Timp liber in Gent sau excursie optionala (15 € ** - REDUCERE 50% la achitarea din tara a optionalei V.Loirei) in Bruges, oras flamand de o frumusete unica al carui centru istoric, unul dintre cele mai bine conservate din Europa este protejat UNESCO. Aici vom descoperi Piata Centrala- inima orasului, Primaria construita in sec. XIV in stil gotic flamboyant, Turnul Belfort - unul dintre cele mai proeminente simboluri ale orasului, Biserica Sf. Maria care adaposteste o adevarata comoara de arta: “Fecioara cu pruncul” de Michelangelo. Sosire la Bruxelles, capitala Belgiei si a Uniunii Europene, pentru un tur de oras: Palatul Regal, sediul oficial al monarhiei belgiene, Palatul de Justitie - o impozanta constructie de sec. XIX, Grand Place- Marea Piata, monument UNESCO, inconjurata de cladiri gotice (foste bresle ale mestesugarilor) care ii dau un farmec aparte. Tot aici gasim Primaria - o frumoasa constructie gotica de sec. XV cu un turn de 96 m si Casa Regala de sec. XVI, in care nu a locuit niciodata un rege, iar in apropiere simpatica statuie Manneken Pis- unul dintre simbolurile orasului. Cazare in zona Buxelles.

ZIUA 8  KÖLN - Valea RINULUI - FRANKFURT - NÜRNBERG (cca. 655 km)

Mic dejun. Plecam spre Germania si vizitam orasul Köln, unde descoperim Catedrala, cea mai mare biserica gotica din Europa de Nord, a carei piatra de temelie a fost pusa in 1248 si admiram faimosul pod peste Rin, inaugurat in 1911 de Kaiserul Wilhelm II. Parcurgem apoi unul dintre cele mai impresionante trasee turistice, Valea Rinului- Patrimoniu UNESCO, cu numeroase castele, sate pitoresti si legendara Stanca Lorelei, spre Frankurt, oras al contrastelor, cu cele mai mari si mai avangardiste zgarie-nori din Europa alaturi de cladiri istorice bine intretinute si strazi pitoresti de sec. XIX. Continuam deplasarea pentru cazare in zona Nürnberg.

ZIUA 9  NÜRNBERG - MELK - BUDAPESTA (cca. 725 km)

Mic dejun. Incepem in Nürnberg, oras cu o istorie de peste 1000 de ani. Arhitectura moderna se imbina armonios cu atmosfera medievala din centrul istoric, pe care il vom descoperi in turul pietonal: St. Lorenzkirche- construita intre sec. XIII-XV si considerata cea mai frumoasa din oras, Hauptmarkt- piata centrala a orasului, Schoner Brunnen- “Fantana Frumoasa” situata langa Primarie, Frauenkirche- construita in sec. al XIV-lea, in stil gotic, Zidurile de incinta cu Frauentor (Poarta Fecioarei), Biserica St. Sebaldus si Castelul Imperial - principala atractie a orasului. Traversam Austria spre Ungaria cu o vizita la Abatia Benedictina Melk, construita in sec. XI pe o inaltime stancoasa de pe malul Dunarii ce a constituit un important nucleu de cultura. Cazare in zona Budapesta.

ZIUA 10  BUDAPESTA - ARAD - SIBIU - BUCURESTI (cca. 815 km)

Mic dejun. Intoarcere in Romania, cu sosire in Bucuresti in jurul orei 23.30, in functie de trafic si de durata formalitatilor din frontiera.

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE:
Croaziera pe Dunare la Budapesta: 15 €/ persoana;
Croaziera pe Sena: 15 €/ persoana;
Excursie optionala Palatul Fontainebleau: 10 €/ persoana;
Excursie optionala Valea Loirei: 35 €/ persoana;
Excursie optionala Bruges: 15 €/ persoana.

Tarife orientative intrari obiective turistice

Reduceri și suplimente

REDUCERE de pana la MAXIM 15% prin CUMULAREA urmatoarelor:   
1. FIRST MINUTE - 7% REDUCERE pentru achitarea unui avans de minim 50% din pretul excursiei pana la data de 30.11.2019. Plata integrala cu 30 zile inainte de data plecarii in excursie. Dupa data de 01.12.2019 reducerile timpurii continua cu:
2. EARLY BOOKING - 5% REDUCERE pt. achitarea unui avans de 50 de euro/ pers. la inscriere si diferenta pana la 50 % din pretul excursiei pana la 15.02.2020. Plata integrala cu 30 zile inainte de data plecarii in excursie.
3. CLIENT FIDEL - 5% REDUCERE pentru turistii care au mai achizitionat programe turistice de la agentia tour operatoare, atat direct, cat si prin intermediul agentiilor partenere a acesteia.
4. REDUCERE DE GRUP: la 6 pers.= 3%, la 8 pers.= 4%, la 10 pers. platitoare, a 11-a GRATUIT
5. REDUCERE 5% pentru ULTIMA BANCHETA din autocar (in limita locurilor disponibile)
Reducerile se aplica numai la pachetul de baza; acestea nu se aplica la alte taxe sau suplimente de orice fel

Bine de știut

Programele de Franta au fost efectuate de 11 ori in anii precedenti. Opt din autocarele utilizate au fost de 3* sau 4* stele, an de fabricatie recent – Euro 5 si Euro 6. Hoteluri utilizate in 2019:
Budapesta- H. Millenium 3* si H. Berlin 3*, Munchen - H. Mercure Ost Messe 3*, Paris - Kyriad Porte d’Ivry 3*, Bruxelles - H. Gosset 3*, Nurnberg - H. Ibis City am Plarrer.
 
Turistii care solicita locuri pe primele 3 banchete din autocar, vor achita un supliment de 5% din pretul excursiei.
Turistii care solicita partaj in camera dubla / tripla, nu vor achita suplimentul de camera Single, daca Agentia nu reuseste sa completeze partajul. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.
 
Grup minim 35 pers. Excursiile optionale se organizeaza pentru un numar minim de 25 de persoane.
 
In cazul nerealizarii grupului minim se va anula excursia, cu posibilitatea inscrierii la un program similar;
In cazul unui grup mai mic de 35 pers. (30-34 persoane) se va achita un supliment de 25 euro/persoana;
Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;
Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.

Îmbarcări & Transferuri

IMBARCARI GRATUITE DIN TARA                      

Orasul

Locul de intalnire

Ora

Bucuresti

ACADEMIA MILITARA

06.00

PITESTI

PETROM Pitesti Est (Podul Viilor)

07.00

    Rm. VALCEA

 ROMPETROL Calea Bucuresti nr. 274

08.30

SIBIU

Benzinaria MOL Calea Surii Mari

11.00

SEBES

ROMPETROL iesire Lancram

11.30

DEVA

Mc Donald’s GARA

14.00

   TIMISOARA

   Benzinaria GAZPROM Dumbravita

15.30

ARAD

GAZPROM Calea Timisorii

16.30

 

TRANSFERURI CONTRA COST DIN TARA

Orasul

(curse de linie)

Locul de intalnire

(transfer chiar si pt. 1 pers.)

Ora

Tarif/pers.

€/sens

PLOIESTI

Petrom - Metro

 

6 € /sens

CAMPINA

Casa BUCUR- popas Km 92

 

9 €/sens

BRASOV

PETROM - Calea Bucuresti

 

12 €/sens

CONSTANTA

GARA CFR

2.00

12 €/sens

CRAIOVA

PETROM langa Autogara Bacriz

3.30

12 €/sens

BUZAU

McDonald’s Unirea

3.00

10 €/sens

BRAILA

Parcare PENNY Sos. Buzaului

1.30

10 €/sens

GALATI

McDonald’s

1.00

10 €/sens

FOCSANI

Benzinaria LUKOIL Centru

2.00

12 €/sens

BACAU-Bv

Parcare Stadion Municipal

6.00

18 €/sens

P.Neamt-Bc-Bv

Parcare Hotel Central

4.30

8 +18 €/sens

IASI -Bc -Bv

Autogara Codreanu

3.00

10+18 €/sens

Suceava-Bc -Bv

Parcare Hotel Bucovina

3.00

12+18 €/sens

Botosani-Bc-Bv

Rompetrol Cal. Nationala

2.00

12+18 €/sens

CLUJ -Sebes

Centrul comercial SIGMA

9.30

12 €/sens

TURDA -Sebes

Parcare ANAF, Romana 15

10.0

10 €/sens

Tg.MURES-SB

OMV Bd. 1 Dec.1918, nr.256

8.00

15 €/sens

Sighisoara -SB

Hotel Transilvania, N.Filip. 1A

9.00

12 €/sens

MEDIAS -SB

Petrom, Sos. Sibiu, nr.98

9.45

7 €/sens

Informații

*Transferurile din tara se organizeaza (indiferent de numarul de persoane care solicita transferul) cu ajutorul firmelor ce efectueaza curse de linie. Functie de marimea grupului, se poate organiza transfer privat (minim 2 pers.) cu autoturism, microbuz, minibus sau midibus. Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de imbarcare cu 15-30 min. inainte de ora comunicata. Orele sunt estimative, in functie de conditiile meteorologice si de trafic. Numerele de telefon ale ghizilor sau soferilor se vor comunica cu 2 – 3 zile inaintea datei plecarii, urmand a tine legatura cu acestia pentru a te informa privind situatia concreta din ziua plecarii (ora exacta a sosirii in orasul tau). Te rugam sa respecti ora imbarcarii, pentru ca grupul nu poate astepta turistii care intarzie. Daca turistii se imbarca dintr-o alta localitate decat din Bucuresti, acestia trebuie sa informeze agentiade turism la care s-au inscris cu minim 15 zile inainte de tata plecarii. Inscrierile cu mai putin de 15 zile inainte se vor face numai in functie de capacitatea mijloacelor de transport utilizate. 
- Obiectivele turistice redactate cu litere ingrosate si inclinate (Bold - Italic), se viziteaza doar la exterior. In situatia in care nu se mentioneaza ca turul de oras este panoramic cu autocarul, implicit turul se va face pietonal. 
- Pentru majoritatea excursiilor, copiii in varsta de 6 - 12 ani, beneficiaza de reducere, numai pentru cazare in camera cu doi adulti.
- Nominalizarea hotelurilor se va face in ultima saptamana inainte de data plecarii, in functie de marimea grupului. Mentiunea “sau similar” in dreptul denumirii hotelului, face referire doar la categoria de confort si regimul de masa al hotelului.
- Pentru reducerea de grup, toti turistii din acel grup trebuie sa fie inscrisi pe acelasi program, aceeasi data de plecare si aceeasi rezervare.
- Pentru ca unui minor sa i se permita calatoria in afara tarii, este necesar sa fie insotit de cel puţin un adult care sa aiba asupra sa acordul scris al ambilor parinti ai minorului, legalizat la notariat, si cazier judiciar, pe care sa-l prezinte in punctul de frontiera. Daca adultul care insoteste minorul este unul din parinti, acesta va avea nevoie doar de acordul scris al celuilalt parinte al minorului, legalizat la notariat. 
- Autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul unei anumite tari a oricarei persoane care nu prezinta suficienta credibilitate. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii care nu pot fi depistate anterior datei  plecarii.
- Categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru pentru o anumita tara, putand exista diferente fata de standardele din Romania, fapt neimputabil agentiei de turism. Repartizarea camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia. Eventuale nemultumiri legate de amplasarea sau aspectul camerei, se rezolva de catre turist direct la receptie, cu ajutorul insotitorului de grup.
- Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.). In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va  informeze cu exactitate asupra lor.
- Asezarea în autocar se face incepand cu bancheta a patra, in ordinea înscrierilor. Ca exceptie, turistii care achita suplimentul de 5% pentru primele 3 banchete in autocar, vor fi repartizati in limita locurilor disponibile incepand cu a 2-a bancheta.
- Pt. călătorie este necesara cartea de identitate sau paşaportul (in anumite tari doar pasaportul) valabil 6 luni de la data întoarcerii în ţară.   

Recomandam incheierea asigurarii Travel (storno + medicala) pentru a va proteja atat inainte de plecare, in cazul anularii calatoriei, cat si dupa plecare in cazul unei situatii neprevazute!

Harta

Harta Circuit Franta - Belgia | 10 zile - Autocar | 2020

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE:
Croaziera pe Dunare la Budapesta: 15 €/ persoana;
Croaziera pe Sena: 15 €/ persoana;
Excursie optionala Palatul Fontainebleau: 10 €/ persoana;
Excursie optionala Valea Loirei: 35 €/ persoana;
Excursie optionala Bruges: 15 €/ persoana.

Tarife orientative intrari obiective turistice

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
 

Alte circuite din regiune

Circuit Benelux | 9 zile - Autocar | 2024

Circuit Benelux | 9 zile - Autocar | 2024

Belgia, BENELUX, Luxembourg

  • 8
  • 3
  • 8 Nopti / Mic dejun / Transport cu autocarul
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 16.06.2024

de la 941 €/pers.

Circuit Anglia - Franta - Benelux  | 14 zile - Autocar | 2024

Circuit Anglia - Franta - Benelux | 14 zile - Autocar | 2024

Anglia, Belgia, BENELUX, Franta, Luxembourg, Olanda

  • 13
  • 3
  • 13 Nopti / Mic dejun / Transport cu autocarul
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 24.06.2024

de la 1414 €/pers.

Circuit Paris - Versailles - Fontainebleau - Valea Loirei | 5 zile - Avion | 2024

Circuit Paris - Versailles - Fontainebleau - Valea Loirei | 5 zile - Avion | 2024

Franta

  • 4
  • 3
  • 4 Nopti / Mic dejun / Transport cu avionul
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 18.06.2024

de la 595 €/pers.

Calendar plecari circuite

Aprilie 2024
Mai 2024
Iunie 2024
Iulie 2024
August 2024
Septembrie 2024
Octombrie 2024
Lunile anterioare
Lunile urmatoare
Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

Nu am calatorit cu d-vs, dar mi-as dori!

Labont Eugenia, 12.02.2024 Citeste mai mult

Numai ce ne-am întors din circuitul Emiratelor Arabe “Povestea celor 7 regate!”O experiența minunată, alături de un grup minunat cum rar găsești și cu 2 ghizi de excepție! Dar țin să mulțumesc din suf...

Mona Ciobanu, 31.01.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn