× Hello Holidays

Circuit Franta - Italia | 12 zile - Autocar | 2022

Recenzii turisti
Ghid insotitor
Variante de plata
Card online
Transfer bancar
Cash

Program detaliat

Circuit Franta - Italia | 12 zile - Autocar | 2022

Itinerar: Viena - Salzburg - München - Strasbourg - Reims - Paris - Versailles - Valea Loirei (Chambord si Blois) - Chambery Grenoble - Avignon - Marsilia - Monaco - Nice - Cannes - Genova - Milano - Sirmione - Padova - Ljubljana - Belgrad

Ziua 1. BUCURESTI -SIBIU -ARAD -BUDAPESTA (cca. 815 km)

Plecare din Bucuresti la 6.00 din parcarea de la Academia Militara (Universitatea de Aparare Carol I - acces dinspre Metrou Eroilor), spre Budapesta. Optional croaziera pe Dunare la Budapesta (25 €), pentru a admira principalele obiective ale orasului: Parlamentul, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, Basilica Sf. Matyas, Palatul Regal, Stanca Gellert. Cazare in zona Budapesta.

Ziua 2. VIENA -SALZBURG -MÜNCHEN (cca. 685 km)

Mic dejun. Traversam Ungaria spre Austria, pentru un tur panoramic cu autocarul in Viena pe Ringstrasse: cladirea fostului Minister de Razboi, cu statuia Maresalului Radetzky, Piata Schwarzenberg cu o frumoasa deschidere catre Palatele Belvedere, Opera de Stat, Piata Maria Tereza, Palatul Imperial Hofburg, Parlamentul, Primaria, Burgtheatre, Universitatea, Biserica Votiva. Continuam deplasarea spre Salzburg- “orasul muzicii”, cunoscut pentru gradinile si palatul Mirabell- ridicat de printul arhiepiscop Wolf Dietrich Raitenau ca resedinta pentru amanta sa Salome Alt, Casa lui Mozart- locul in care a copilarit geniul muzicii, Domul in stil baroc, unde acesta a fost botezat si Orasul Vechi protejat de Fortareata Hohensalzburg. Deplasare pentru cazare in zona München.

Ziua 3. MUNCHEN -STRASBOURG (cca. 365 km)

Mic dejun. In München capitala Bavariei, descoperim Marienplatz din centrul orasului, cu Noua Primarie de sec. XIX si coloana Fecioarei Maria, Frauenkirche- catedrala construita in sec. XV-XVI in stil gotic si renascentist. Incheiem turul cu o plimbare pe strada pietonala Kaufinger Strasse pana la Karlplatz. Seara sosire la Strasbourg, capitala Alsaciei, care imbina armonios traditiile germane cu cele franceze. Vom vizita impresionanta Catedrala gotica (a 4-a ca inaltime din lume), iar in apropiere vom admira Palatul Rohan, o frumoasa cladire baroca de sec. XVIII aflata pe lista monumentelor istorice. Optional ne bucuram de o croaziera cu vaporasul pe raul Ill, care ne va oferi prilejul de a admira pitorescul cartier Petit France si Consiliul Europei. Cazare in zona Strasbourg.

Ziua 4. STRASBOURG -REIMS -PARIS ( cca. 490 km)

Astazi, dupa micul dejun de la hotel, ne indreptam spre Reims, unde vizitam impozanta Catedrala gotica (sec.XIII), loc de incoronare a numerosi monarhi francezi de-a lungul vremii. Catedrala Notre Dame, palatul Tau si fosta manastire Sf. Remi fac parte din anul 1991 din patrimoniul mondial UNESCO. Cazare in zona Paris.

Ziua 5. PARIS -VERSAILLES

Mic dejun. Dimineata vizitam Palatul Versailles, sediul puterii in timpul “Regelui-Soare” Ludovic al XIV-lea, unul din cele mai mari si opulente palate din lume (2.300 camere) avand si unele dintre cele mai vaste gradini. Revenind in Paris, facem un tur cu autocarul in “Orasul Luminilor”: La Defence (cartierul de zgarie-nori), Place de la Concorde, Arcul de Triumf, Champs Elysees, Podul Alexandru al III-lea, Grand Palais, Petit Palais, Palais de Chaillot, Tour Eiffel. Urmeaza Scoala Militara, Domul Invalizilor (cu mormantul lui Napoleon Bonaparte), L`Ille de la Cite- leaganul antic si centrul spiritual al Parisului. Continuam spre cartierul Latin si Panteon cu fatada realizata dupa cel din Roma (un memorial unde odihnesc ramasitele pamantesti ale marilor personalitati franceze, apoi Opera Garnier- o bijuterie arhitectonica de sec. XIX, Galeriile Lafayette, Place Pigale cu cele mai cunoscute cabarete din Paris, intre care si Moulin Rouge. Urcam in Montmartre la Basilica Sacre Coeur- construita in stil romano- bizantin dupa razboiul cu Prusia din 1870 si Place du Tertre, faimoasa din perioada in care Montmartre era “Mecca artei moderne” si refugiu pt. artisti, intre care Van Gogh, Pablo Picasso, Salvador Dali, s.a. Cazare in zona Paris.

Ziua 6. PARIS- Orasul Luminilor - FONTAINEBLEAU(cca. 150 km)

Mic dejun. Timp liber in Paris pentru vizite individuale, cu transport public. Recomandam deplasare cu RER la Disneyland sau vizita la Muzeele Luvru si d`Orsay si la Centrul Pompidou cu Atelierul Brancusi. Noi va propunem o deplasare optionala (20 €) la Palatul Fontainebleau, resedinta regala pentru mai mult de 8 secole, care impresioneaza prin stilul manierist si decoratiunile interioare de sec. XVI. Seara va sugeram o ascensiune in Turnul Eiffel sau Croaziera pe Sena (cca 20 €). Intoarcere la acelasi hotel din zona Paris pentru cazare.   

Ziua 7. VALEA LOIREI: Castelele Chambord si Blois - LYON (cca. 625 km)

Mic dejun. Pornim spre Valea Loirei, unde vom vizita Castelul Chambord, care se distinge prin arhitectura sa renascentista de inspiratie franceza si prin interioarele spatioase. Urmeaza Castelul Blois, monument UNESCO candva resedinta favorita a regilor Frantei, unde ne vom o plimba pe stradutele pitoresti ale oraselului, descoperind atmosfera medievala din centrul istoric. Seara cazare in zona Lyon.

Ziua 8. CHAMBERY- GRENOBLE- AVIGNON- AIX-en-PROVENCE (cca. 470 km)

Mic dejun. Pornim spre Chambery, capitala Savoei intre 1295 si 1563, astazi parte a regiunii Rhone- Alpes. Istoria orasului e strans legata de Casa de Savoia, care a reusit sa isi extinda teritoriile spre Torino, Geneva si Nice. Vom admira castelul, succesiv extins si redecorat timp de aproape 6 secole, Catedrala -transformata dintr-o capela Franciscana din sec. XV si simbolul orasului, monumentala Fantana a elefantilor. Strabatand zone montane cu peisaje spectaculoase, ajungem la Grenoble, supranumit “Capitala Alpilor”. Initial un sat galic, devine oras in timpul stapanirii romane, iar dupa raspandirea crestinismului incepand cu sec. IV, episcopii locali au exercitat o reala putere politica pana la Revolutia Franceza. Din acest motiv, orasul a suferit mult in urma razboaielor religioase dintre catolici si hughenoti.

Ulterior, zona fiind una sub influenta calvinista, Grenoble a avut o expansiune economica spectaculoasa, devenind astazi cel mai important centru de cercetare, tehnologie si inovatie din Europa, fiecare al cincilea locuitor lucrand in domeniul cercetarii. Incheiem vizitele la Avignon- capitala regiunii Provence, unde vom descoperi fostul Palat Papal (sec. XIII)- cea mai mare si mai importanta cladire gotica medievala din Europa. Imaginati-va cele mai mari 4 catedrale gotice din lume, puneti-le una langa alta si aveti imaginea acestui grandios palat, care a servit 72 de ani drept resedinta pontificala. Centrul medieval din Avignon, inscris din 1995 pe lista patrimoniului UNESCO, impreuna cu faimosul Pod peste Rhone Saint-Benézet, vechi de aproape 1000 de ani, care avea in acele vremuri peste 900 de metri lungime. Continuam traseul pentru cazare in zona Aix-en-Provence.

Ziua 9. MARSILIA -MONACO -NICE -CANNES -GENOVA (420 km)

Mic dejun. Incepem vizita in Marsilia- al doilea oras din Franta ca marime. Aici admiram Vieux Port -cel mai vechi port si cu adevarat inima orasului, cu o istorie milenara care i-a adus prosperitatea, dar si imigranti din toate colturile lumii. Acum, sunt ancorate sute de barci si iahturi luxoase, iar in jur sunt hoteluri, restaurante, baruri si terase de unde turistii pot admira silueta masiva a Chateau d’lf, unde ar fi fost inchis Contele de Monte Cristo. Este, de fapt, o cetate construita pentru a apara orasul de atacurile de pe mare, din ordinul regelui Francisc I in sec. XV, si devenita apoi inchisoare, prin sec. XVII. Datorita romanului lui Alexandre Dumas, insula si fortificatiile au dobandit o faima care atrage acum turisti din toate colturile lumii. Continuam traseul spre Cannes, candva un simplu sat de pescari, astazi considerat cel mai elegant si exclusivist oras de pe Riviera Franceza. Palais des Festivals et Congres a facut din Cannes una din cele mai populare destinatii, in special in luna mai, cand aici are loc faimosul Festival International de Film. Urmeaza Nice, unde oprim pentru o plimbare pe Promenades des Anglais si admiram cel mai stilat hotel de pe intreaga Coasta de Azur, Hotel Negresco- construit de romanul Henri Negrescu. Incheiem ziua in Monaco, micul stat cunoscut in intreaga lume drept paradis fiscal si pentru Cazinoul de aici si cursele de Formula 1. Dupa ce  admiram Muzeul Oceanografic, Catedrala Sf. Nicolae si Palatul Princiar, vom parcurge traseul Circuitului de “Formula 1” spre faimosul Cazino. Seara, cazare in zona Genova -Savona.

Ziua 10. GENOVA- MILANO- SIRMIONE -PADOVA (cca. 385 km)

Mic dejun. Incepem vizita in capitala Liguriei cu un obiectiv UNESCO, centrul istoric al orasului Genova: Porta Soprana - cea mai veche constructie (sec. X-XII), Casa lui Christofor Columb, Palatul Ducal, Catedrala San Lorenzo, Portul Vechi si Acvariul- unul din cele mai mari din Europa. Urmeaza Milano, capitala Lombardiei si totodata “capitala modei”, ce se impune prin monumentele sale: Castelul Sforzesco, construit in sec. XIV, Domul- cea mai mare catedrala gotica din lume, cu fatada sa impunatoare de marmura alba, Galeriile Vittorio Emanuele- cea mai veche galerie comerciala si Opera Scala- unul din cele mai prestigioase teatre lirice ale lumii. Plecam apoi spre Padova, cu oprire pt. a explora Sirmione, situat pe malul lacului Garda, cel mai mare lac din Italia. Aspectul medieval, cu stradute inguste si case pitoresti e amplificat de fortareata construita in sec. XII-XIII, la care accesul se facea numai pe poduri mobile, fiind practic inconjurata de ape. In interiorul Castelului exista un mic muzeu cu artefacte medievale. Seara, cazare in zona Padova.

Ziua 11. PADOVA - LJUBLJANA - BELGRAD (cca. 780 km)

Mic dejun. Plecare spre Ljubljana pentru a parcurge turul capitalei Sloveniei: Piata Congresului, Biserica Franciscana, Podul Triplu, Primaria, Catedrala, Podul Dragonului. Deplasarea continua spre Belgrad, unde seara va invitam sa descoperiti pitorescul cartier Skadarlija (supranumit Montmartre-ul belgradean ). Zona s-a dezvoltat incepand din sec. XIX, datorita numerosilor artisti ce si-au stabilit aici atelierele de creatie si au transformat-o intr-o atractie boema. Pe stradutele inguste, cu mici galerii cochete, expozitii in aer liber si muzicieni ambulanti se afla unele dintre cele mai cunoscute restaurante locale, prilej pentru a degusta din deliciile bucatariei sarbesti intr-un program optional (40 €). Cazare la Belgrad.

Ziua 12. BELGRAD -TIMISOARA -SIBIU -BUCURESTI (cca. 695 km)

Mic dejun. Intoarcere in Romania, cu sosire in Bucuresti in jurul orei 23.30, in functie de trafic si de durata formalitatilor din frontiera.

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE:
» Croaziera pe Dunare la Budapesta (+25 EUR)
» Excursie optionala Palatul Fontainbleau (+20 EUR)
» Seara ungureasca cu cina traditionala (+40 EUR)

Informații

Date de plecare 2022

Reducere

15 %

Reducere

10 %

Reducere

5 %

Loc in Dubla

06.07, 24.08

574 €

607 €

641 €

675 €

 

Supliment SGL

Copil

6 12 ani

Al treilea adult

255 €

655 €

665 €

REDUCERE de pana la MAXIM 15% prin CUMULAREA urmatoarelor: 

  1. FIRST MINUTE -10% valabil pana la 28.02.2022, cu achitarea unui avans de 10% la inscriere, inca 20% pana la 28.02 si diferenta de plata cu 30 de zile inainte de plecare.

  2. HELLO SALES 5% REDUCERE valabil pana la 31.05.2022, cu achitarea unui avans de 20% avans la inscriere si diferenta de plata cu 30 de zile inainte de plecare.

  3. CLIENT FIDEL 5% REDUCERE pentru turistii care au mai achizitionat programe turistice de la agentia tour operatoare, atat direct, cat si prin intermediul agentiilor partenere a acesteia.

  4. REDUCERE 5% pentru ULTIMA BANCHETA din autocar (in limita locurilor disponibile)

  5. REDUCERE DE GRUP: la 6 pers= 3%, la 8 pers= 4%, la 10 pers. platitoare, a 11-a GRATUIT

Reducerile se aplica numai la pachetul de baza; acestea nu se aplica la alte taxe sau suplimente de orice fel.

In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid, in caz de retragere/renuntare, se aplica penalizari de 100% din valoarea avansului achitat conform pragurilor de mai sus.

SAFE PRICE (Tarif Standard) 40% avans la inscriere, diferenta de plata cu pana la 14 zile inainte de plecare

In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid, in caz de retragere/renuntare, se aplica pragurile de penalizare conform contractului, respectiv:

a) 25 €/persoana taxa de serviciu, dupa primirea confirmarii serviciilor comandate (cu pana la 45 de zile inainte de plecare/intrare)

b) 25% din contravaloarea pachetului de servicii turistice pentru anulare in intervalul 44-31 zile inainte de plecare/intrare.

c) 40% din contravaloarea pachetului de servicii turistice pentru anulare in intervalul 30-15 zile inainte de plecare/intrare.

d) 100% din contravaloarea pachetului de servicii turistice pentru anulare in intervalul 14-0 zile inainte de plecare/intrare.

In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie de catre agentia organizatoare, turistul va beneficia de rambursarea integrala a avansului achitat, doar cu achitarea taxei de serviciu in cuantum de 25 €/persoana (care va fi scazuta din avansul achitat). Insa, in situatia in care turistul solicita reprogramarea calatoriei la o data ulterioara, nu se percepe taxa de serviciu.

Grup minim 35 pers. Excursiile optionale se organizeaza pentru un numar minim de 30 de persoane.

In cazul nerealizarii grupului minim se va anula excursia, cu posibilitatea inscrierii pe un program similar;

In cazul unui grup mai mic de 35 pers., pentru un grup de 30-34 se va achita un supliment de 35 € /pers., Agentia organizatoare isi rezerva dreptul de a anula programul daca nu se vor inscrie minim 15 persoane pana cu 15 zile inainte de data de plecare.

Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, respectand vizitarea tuturor obiectivelor din program

Turistii care solicita partaj in camera dubla / tripla, nu vor achita suplimentul de camera Single, daca Agentia nu reuseste sa completeze partajul. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei. Decizia de a renunta la partaj si a opta pentru camera single, se face in baza achitarii suplimentului de camera single de catre ambele persoane.

Turistii care solicita locuri pe primele 3 banchete din autocar, vor achita un supliment de 5% din pretul excursiei.

Pentru explicatiile in obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.

IMBARCARI GRATUITE DIN TARA

Orasul

Locul de intalnire

BUCURESTI

ACADEMIA MILITARA

PITESTI

PETROM Pitesti Est (Podul Viilor)

RM. VALCEA

ROMPETROL Calea Bucuresti nr. 274

SIBIU

Benzinaria MOL Calea Surii Mari

SEBES

ROMPETROL iesire Lancram

DEVA

McDonald’s GARA

TIMISOARA

ROMPETROL Dumbravita

ARAD

GAZPROM Calea Timisorii

TRANSFERURI CONTRA COST DIN TARA

Orasul

Locul de intalnire

Tarif/pers.

BOTOSANI

Benzinaria Rompetrol (Cal.Nationala)

33 €/sens

SUCEAVA

Hotel Bucovina

33 €/sens

IASI

McDonald’s Gara

30 €/sens

P. NEAMT

Benzinaria Mol (Blv.Traian)

28 €/sens

ROMAN

Gara

28 €/sens

VASLUI

Benzinaria OMV (Str.Stefan cel Mare)

28 €/sens

BARLAD

Statie Renel / Benzinaria Rompetrol

25 €/sens

BACAU

Parcarea Stadionului Municipal

25 €/sens

ADJUD

Benzinaria Lukoil

23 €/sens

FOCSANI

Benzinaria Mol (Blv.Bucuresti) / LIDL (Restaurant Moldova)

20 €/sens

GALATI

McDonald’s

23 €/sens

BRAILA

Magazin Penny (Sos.Buzaului)

23 €/sens

RM. SARAT

Magazin Profi (Mihail Kogalniceanu)

18 €/sens

BUZAU

McDonald’s Unirea

20 €/sens

TULCEA

Autogara Augustina / Petrom (Str.Babadag)

35 €/sens

CONSTANTA

Gara CFR

30 €/sens

MEDGIDIA

Restaurant Balada / LIDL

25 €/sens

SLOBOZIA

Benzinaria Rompetrol (Sos.Bucuresti-Constanta)

23 €/sens

FAGARAS

Casa de Cultura

28 €/sens

BRASOV

Benzinaria Mol Calea Bucuresti

23 €/sens

SINAIA

Gara

20 €/sens

CAMPINA

Hotel Muntenia/Popas Casa Bucur Km 92

18 €/sens

PLOIESTI

Benzinaria Petrom Metro

13 €/sens

TARGOVISTE

Hotel Valahia

15 €/sens

CRAIOVA

Benzinaria Petrom Gara

25 €/sens

SLATINA

Benzinaria OMV

23 €/sens

TG JIU Orastie

Gara

38 €/sens

PETROSANI Orastie

Autogara Siva Trans

25 €/sens

CLUJ Orastie

Centrul comercial SIGMA

36 €/sens

TURDA Orastie

Parcare ANAF, Romana 15

28 €/sens

ALBA IULIA Orastie

Gara

15 €/sens

TG. MURES Sibiu

Benzinaria Mol – 1 Dec 1918

31 €/sens

SIGHISOARA Sibiu

Benzinaria Rompetrol

24 €/sens

MEDIAS Sibiu

Autogara

23 €/sens

Conditii generale TRANSFERURI DE GRUP:

  • Tarifele de mai sus sunt de persoana si sunt valabile pentru transport pe sens.

  • Transferurile catre Orastie si Sibiu se realizeaza pentru un grup minim de 4 persoane. In caz de mai putine persoane inscrise la transfer, tariful se recalculeaza sau transferul se anuleaza cu restituirea integrala a tarifului achitat pentru transfer.

  • Orasele reprezinta puncte de imbarcare/debarcare.

  • Locurile de imbarcare prezentate in tabelul de mai sus sunt informative, acestea pot fi diferite in functie de partenerul care efectueaza transferul si se reconfirma odata cu informarea de plecare.

  • Transferurile de grup se confirma automat si se organizeaza (indiferent de numarul de persoane care solicita transferul).

  • In functie de marimea grupului, transferurile se pot efectua cu: autoturism, microbuz, minibus, autocar sau cu ajutorul firmelor ce efectueaza curse de linie.

  • Transferurile de grup nu au intotdeauna traseu direct, pot implica transbordari (pe mai multe curse, inclusiv cu parteneri diferiti), timpi de asteptare, etc.

  • Traseele pot suferi modificari in functie de numarul de participanti existenti pe ruta respectiva.

  • Timpii de asteptare intre imbarcare/debarcare si preluarea de catre partenerul care efectueaza transferul de grup, poate varia in functie de orarul de cursa al acestuia.

  • Informarile de plecare sunt disponibile cu 2 zile inaintea plecarii.

  • Orele, numerele de telefon ale soferilor sau numerele de dispecerat, se vor comunica cu 2 zile inaintea datei plecarii, urmand sa tineti legatura cu acestia pentru a va informa privind situatia concreta din ziua plecarii (ora exacta a sosirii in orasul dvs).

  • Orele de preluare sunt estimative si pot suferi modificari (timpi de asteptare), in functie de conditiile de trafic si legaturile de transfer, atat la plecare cat si la intoarcere.

  • Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de imbarcare cu 15-30 min. inainte de ora comunicata. Va rugam sa respectati ora imbarcarii, pentru ca grupul nu poate astepta turistii care intarzie .

  • Daca turistii doresc imbarcarea dintr-o alta localitate decat din Bucuresti, acestia trebuie sa informeze agentia de turism la care s-au inscris cu minim 14 zile inainte de data plecarii. Confirmarile de transferuri din tara cu mai putin de 14 zile inainte se vor face On request, in functie de capacitatea mijloacelor de transport utilizate. Pentru transferurile achizitionate cu mai putin de 14 zile sau cele solicitate la fata locului direct de la reprezentantii Hello Holidays (ghizi, insotitori, soferi) se achita un supliment de 5 €/pers/sens, iar confirmarea se va face in functie de disponibilitate.

  • Toate rezervarile trebuie insotite in mod obligatoriu de numarul de telefon (valabil) al pasagerilor si disponibil la momentul plecarii. Agentiile partenere au obligatia, in momentul rezervarii, de transmitere a numarului de telefon valabil al turistilor inscrisi, catre Tour Operatorul Hello Holidays. Numarul de contact al turistilor este foarte important de transmis, deoarece, mai ales in cazul transferurilor cand pot aparea diferite modificari, intarzieri, etc., acestia vor fi contactati de catre sofer/dispecerat, etc. In caz contrar, agentia Hello Holidays nu este raspunzatoare de imposibilitatea contactarii pasagerilor din cauza netransmiterii informatiilor obligatorii solicitate sau transmiterea incorecta a acestora si nu va restitui contravaloarea tranferului confirmat sau a pachetului de servicii contractate.

Observatii / Conditii de calatorie:

  • Pentru ca unui minor sa i se permita calatoria in afara tarii, este necesar sa fie insotit de cel putin un adult care sa aiba asupra sa acordul scris al ambilor parinti ai minorului, legalizat la notariat, si cazier judiciar, pe care sa-l prezinte in punctul de frontiera. Daca adultul care insoteste minorul este unul din parinti, acesta va avea nevoie doar de acordul scris al celuilalt parinte al minorului, legalizat la notariat. Informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro.

  • Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a certificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite). Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

  • Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie nu prezinta urme de deteriorare a elementelor de siguranta, dar si valabilitatea acestora.

  • Autoritatile de frontiera isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul unei anumite tari a oricarei persoane care nu prezinta suficienta credibilitate. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii care nu pot fi depistate anterior datei  plecarii.

  • Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, cu respectarea vizitarii tuturor obiectivelor din program. Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.

  • Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala si nu sunt obligatorii.

  • Obiectivele turistice redactate cu litere ingrosate si inclinate (BoldItalic), se viziteaza doar la exterior. In situatia in care nu se mentioneaza ca turul de oras este panoramic cu autocarul, implicit turul se va face pietonal.

  • Agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sa a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente.

  • Turistii care solicita partaj in camera dubla / tripla, nu vor achita suplimentul de camera Single, daca Agentia nu reuseste sa completeze partajul. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei. Decizia de a renunta la partaj si a opta pentru camera single, se face in baza achitarii suplimentului de camera single de catre ambele persoane.

  • Nominalizarea hotelurilor se va face in ultima saptamana inainte de data plecarii, in functie de marimea grupului. Mentiunea “sau similar” in dreptul denumirii hotelului, face referire doar la categoria de confort si regimul de masa al hotelului.

  • Hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii.

  • In situatia in care turistul are cerinte speciale, cum ar fi dar fara a se limita la: camere alaturate sau cu o anumita localizare, meniu special, acestea vor fi cu titlul de solicitare catre prestatori dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului.

  • Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar /frigider, seif, aer conditionat, etc); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

  • In ultimii ani tot mai multe hoteluri si vase de croaziera au initiat politica fara bani cash (cash free). Astfel, este posibil ca unii prestatori sa nu mai incaseze bani cash pentru serviciile suplimentare prestate, de aceea este important sa detineti un card de credit cand calatoriti in afara tarii.

  • Acest program nu este recomandat persoanelor cu mobilitate redusa.

  • Avand in vedere epidemia SARS-COV 2 este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii, independent de vointa agentiei (cum ar fi: limitari ale capacitatii de transport in autocar, restrictii de vizitare pentru unele atractii turistice, masuri suplimentare de igiena si control al starii de sanitate, formalitati vamale).

  • Nu sunt necesare vaccinari speciale pentru aceasta destinatie;

  • Pentru majoritatea excursiilor, copiii in varsta de 6 12 ani, beneficiaza de reducere, numai pentru cazare in camera cu doi adulti.

  • Pentru reducerea de grup, toti turistii din acel grup trebuie sa fie inscrisi pe acelasi program, aceeasi data de plecare si aceeasi rezervare.

Recomandam incheierea asigurarii Travel (storno + medicala) pentru a va proteja atat inainte de plecare, in cazul anularii calatoriei, cat si dupa plecare in cazul unei situatii neprevazute!

Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Harta

Harta Circuit Franta - Italia | 12 zile - Autocar | 2022

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE:
» Croaziera pe Dunare la Budapesta (+25 EUR)
» Excursie optionala Palatul Fontainbleau (+20 EUR)
» Seara ungureasca cu cina traditionala (+40 EUR)

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
 

Alte circuite din regiune

Circuit Benelux | 9 zile - Autocar | 2024

Circuit Benelux | 9 zile - Autocar | 2024

Belgia, BENELUX, Luxembourg

  • 8
  • 3
  • 8 Nopti / Mic dejun / Transport cu autocarul
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 16.06.2024

de la 941 €/pers.

Circuit Anglia - Franta - Benelux  | 14 zile - Autocar | 2024

Circuit Anglia - Franta - Benelux | 14 zile - Autocar | 2024

Anglia, Belgia, BENELUX, Franta, Luxembourg, Olanda

  • 13
  • 3
  • 13 Nopti / Mic dejun / Transport cu autocarul
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 24.06.2024

de la 1414 €/pers.

Circuit Paris - Versailles - Fontainebleau - Valea Loirei | 5 zile - Avion | 2024

Circuit Paris - Versailles - Fontainebleau - Valea Loirei | 5 zile - Avion | 2024

Franta

  • 4
  • 3
  • 4 Nopti / Mic dejun / Transport cu avionul
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 18.06.2024

de la 595 €/pers.

Calendar plecari circuite

Aprilie 2024
Mai 2024
Iunie 2024
Iulie 2024
August 2024
Septembrie 2024
Octombrie 2024
Lunile anterioare
Lunile urmatoare
Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

Nu am calatorit cu d-vs, dar mi-as dori!

Labont Eugenia, 12.02.2024 Citeste mai mult

Numai ce ne-am întors din circuitul Emiratelor Arabe “Povestea celor 7 regate!”O experiența minunată, alături de un grup minunat cum rar găsești și cu 2 ghizi de excepție! Dar țin să mulțumesc din suf...

Mona Ciobanu, 31.01.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn