× Hello Holidays

Circuit Georgia - Armenia - Turcia de Rasarit | 12 zile - Avion | 2021

Recenzii turisti
Ghid insotitor
Variante de plata
Card online
Transfer bancar
Cash

Program detaliat

Circuit Georgia - Armenia - Turcia de Rasarit | 12 zile - Avion | 2021

Itinerar: Trabzon - Man. Soumela - Gonio - Batumi - Man. Gelati - Gori - Samtavisi - Anauri - Man. Gergeti - Mtskheta - Jvari - Svetitskhoveli - Tbilisi - Man. Haghpat si Haghartsin - Dilijan - Man. Sevanavank si Gheghard - Defileul Garni - Yerevan - Ejmiatsin - Templul Zvartnots - Man. Khor Virap si Hovhanavank - Gyumri - Orasul subteran Vardzia - Kars - Ani - Dogubeyazit - Mt. Ararat - Van

ZIUA 1  BUCURESTI - TRABZON - Man. SOUMELA (cca. 95 km)

   Intalnire cu reprezentantul agentiei la 07:00 in aeroportul Otopeni pentru imbarcare la zborul spre Trabzon, cu escala la Istanbul. Transfer din aeroport spre Man. Soumela. Fondata in sec. al IV-lea de doi calugari de la Atena deasupra unei vai adanci de 300 metri, manastirea a fost de-a lungul veacurilor unul din cele mai importante centre spirituale. Chiar si dupa ocuparea otomana, a continuat sa beneficieze de protectie, dar si de multiple drepturi si privilegii. Ajungem in Trabzon si incepem turul orasului, vizitand Muzeul Hagia Sofia, Pavilionul lui Ataturk si Dealul Boztepe, de unde ne vom bucura de panorama asupra orasului. Cazare in Trabzon.

ZIUA 2  TRABZON - GONIO - BATUMI - KUTAISI (cca. 355 km)

   Mic dejun. Urmam drumul pe coasta Marii Negre spre Sarpi, punctul de frontiera prin care intram in Georgia. Schimbam autocarul /microbuzul si incepem vizitarea fortaretei romane Gonio (sec. I dH), locul unde se spune ca ar fi ingropat apostolul Matia. Dupa un binemeritat popas in statiunea Batumi, considerata perla Marii Negre, continuam deplasarea pentru a ne caza in Kutaisi.

ZIUA 3  Man. GELATI - Muzeul STALIN - SAMTAVISI - ANANURI - GUDAURI (cca. 310 km)

   Dupa micul dejun, vizitam Man. Gelati obiectiv cultural UNESCO, ce a fost construita in epoca de aur a Georgiei, fiind fondata in 1106 de regele David al IV-lea, cel mai mare conducator georgian din istorie, ca centru monahal si educational. Fiind si un promotor al crestinismului, a fost canonizat de Biserica Ortodoxa Georgiana. Pornind spre est, urmatoarea vizita este la Gori, locul de nastere al lui Iosif Vissarionovici Djugasvil, cunoscut drept dictatorul Stalin, unde vizitam muzeul dedicat amintirii sale. Continuam cu catedrala Samtavisi, unde edificiul principal a fost construit in 1030 pe locul unei prime manastiri fondata de misionarul asirian Isidore in 572. Fiind puternic deteriorata de o serie de cutremure, cupola si partial zidul de vest si stalpii s-au prabusit. Fatada estica decorata magistral este singura structura originala care a supravietuit. Dupa amiaza ne indreptam spre nord, catre granita cu Rusia, intr-o zona montana superba. Inainte de a ne caza in renumita statiune de schi Gudauri, ne bucuram de o ultima vizita la complexul de fortificatii Ananuri, resedinta a ducilor din Aragvi, o dinastie feudala care a condus zona din sec. XIII. Castelul a fost scena a numeroase batalii, ramanand in uz pana la inceputul sec. XIX si fiind propus pentru includerea in Patrimoniul Mondial UNESCO. Cazare si cina la Gudauri.

ZIUA 4  Bis. GERGETI - defileul DARIALI - MTSKHETA - Man. JVARI si SVETITSKHOVELI (cca. 215 km)

   Mic dejun. Folosind (contra cost) autoturisme adecvate, urcam la cota 2170 m pentru a admira Biserica Gergeti construita in sec. XIV, avand hramul Sfintei Treimi, un adevarat simbol pentru Georgia, unde ne va coplesi privelistea catre Muntele Kazbegi, cu peste 5000 m altitudine si un abrupt impresionant de peste 2300 m. In perioadele de pericol, au fost aduse aici pentru pastrare relicve pretioase din Mtskheta, iar in perioada sovietica, desi toate slujbele religioase erau interzise, biserica a ramas o destinatie turistica populara. Vom urma defileul Dariali, langa granita Georgia-Rusia, apoi revenim spre sud, catre capitala Tbilisi. Pe traseu oprim pentru a vizita capitala veche a Georgiei - Mtskheta, mare oras fortificat, un important centru economic si politic al Regatului Iberiei Caucaziene si cele doua situri ale Patrimoniului Mondial UNESCO: catedrala Svetitskhoveli (sec. XI) si manastirea Jvari (sec. VI). Cazare la Tbilisi.

ZIUA 5  TBILISI - un mixt unic intre orient si occident

   Mic dejun. Incepem turul pietonal in capitala Georgiei, admirand biserici ortodoxe vechi de 1500 de ani, o moschee, bai renumite de sulf, strazi inguste pietruite, cu balcoane multicolore sculptate in lemn si case din sec. XIX. Urcam cu telecabina la Fortareata Narikala construita in sec. IV, apoi extinsa de arabi in sec. VII si de Regele David in sec. XI. Totusi majoritatea fortificatiilor dateaza din sec. XVI si XVII si ofera o superba priveliste asupra orasului. Continuam cu Bis. Metekhi, unde gasim o icoana a celor 100.000 de martiri, ce reda tragedia din 1226, cand crestinii din Tbilisi au refuzat sa calce pe icoanele din biserica Sioni, aruncate pe un pod de invadatorii musulmani, acceptand sa fie decapitati pentru credinta lor. Urmeaza semnul distinctiv al orasului, futuristul Pod al Pacii, apoi Piata Libertatii si Bulevardul Rustaveli, iar la final urcam pe Muntele Mtatsminda. Ne intoarcem la cazare la acelasi hotel din Tbilisi.

ZIUA 6  TBILISI - Man. HAGHPAT si HAGHARTSIN - DILIJAN (cca. 225 km)

   Mic dejun. Parasim Tbilisi, dupa doar cateva zeci de km trecem frontiera, schimbam autocarul /microbuzul si ghidul si incepem vizita in Armenia cu Man Haghpat, parte a patrimoniului cultural Mondial UNESCO. S-au pastrat in conditii aproape intacte atat catedrala Surp Nshan construita in sec. X, cat si Bisericile Surp Grigor din sec. XI si Surp Astvatsatsi, impreuna cu turnul clopotnita, biblioteca, sala de mese si numeroase Khachkars - pietre de mormant sculptate, toate din sec. XIII. In continuare vom vizita manastirea Haghartsin, datata tot din sec. X - XIII, ambele complexe monahale ilustrand apogeul infloriri arhitecturii religioase armene, al carui stil unic s-a dezvoltat prin imbinarea de elemente ale arhitecturii bisericesti bizantine si arhitectura traditionala a regiunii caucaziene. In apropiere ne cazam in pitoreasca statiune Dilijan, cunoscuta drept Mica Elvetie a Armeniei, unde avem si un scurt tur de oras. Intre obiective parcurgem si strada Sharambeyan din orasul vechi, renumita pentru numeroasele ateliere artizanale ale diversilor mestesugari.

ZIUA 7  DILIJAN - lacul SEVAN - Canionul GARNI - Man. GEGHARD - YEREVAN (cca. 165 km)

   Dupa micul dejun pornim spre Sevan, “ochiul albastru al Armeniei”, amplasat intr-un cadru natural fascinant. Pe o mica insula in nordul unuia din cele mai mari lacuri cu apa dulce din lume, in anul 874 au fost construite doua biserici aproape identice, la cererea printesei Mariam, fiica regelui Ashot I. Dupa drenarea lacului in perioada lui Stalin, nivelul apei a scazut cu cca. 20 de metri, insula devenind o peninsula, ceea ce a diminuat frumusetea peisajului, dar a facut mai facil accesul in zona. Deplasare spre Templul de la Garni, dedicat zeului Mihr, singurul templu pagan care a fost pastrat din secolul I d.Hr in Armenia. In 1679 a fost distrus de un cutremur si abia in 1975 a putut fi restaurat. Ne imbarcam in masini de teren din perioada sovietica pentru a admira canionul Garni si renumita formatiune stancoasa „Simfonia pietrelor”. Circuitul nostru mai include vizita la Man. Geghard, monument UNESCO construit in 1215, pe locul unei vechi manastiri infiintata in sec. IV de catre Sf. Grigorie Luminatorul, fondatorul Bisericii Armene. In anul 301, acesta a convertit la crestinism populatia armeana, care a devenit primul popor ce a adoptat crestinismul ca religie oficiala. Aici se crede ca apostolul Iuda, numit si Tadeu, a adus legendara lance care a strapuns trupul lui Hristos. Cazare in Yerevan, capitala Armeniei. 

ZIUA 8  EJMIATSIN - Templul ZVARTNOTS - Man. KHOR VIRAP - YEREVAN (cca. 115 km)

   Mic dejun. Azi vom fi fascinati de 3 obiective admise de UNESCO in lista Patrimoniului Mondial. Catedrala Ejmiatsin, biserica mama a Bisericii apostolice Armene, este prima catedrala construita intre 301 - 303 in tara, si cea mai veche din lume. Sf.Grigorie Luminatorul a ridicat-o deasupra unui templu pagan, iar nucleul constructiei actuale a fost realizat in sec. V, in urma distrugerilor provocate de o invazie persana. La doar cativa km distanta, templul Zvartnots din sec. VII, desi inca in ruine, impresioneaza prin structura interioara in forma crucii grecesti, in timp ce exteriorul era un poligon cu 32 de laturi, care de la distanta parea circular. Dupa amiaza incheim vizita cu Man. Khor Virap, insemnand „Temnita adanca”, situata la doar cativa km distanta de granita inchisa cu Turcia. De aici avem si o splendida priveliste asupra Muntelui sacru Ararat, simbolul Armeniei. Importanta manastirii ca loc de pelerinaj, rezida din faptul ca aici a fost intemnitat Sf. Grigorie Luminatorul timp de 14 ani de catre regele armean Tridates al III-lea, cel caruia Sf. Grigorie i-a devenit ulterior mentor si cu ajutorul caruia a vestit evanghelia intregului popor. Revenim la cazare la acelasi hotel din Yerevan.

ZIUA 9  HOVHANAVANK - GYUMRI - Fortareata KHERTVISI - VARDZIA (cca. 255 km)

   Dupa micul dejun, parasim Yerevanul si dupa doar cateva zeci de km, oprim pentru a admira Man. Hovhanavank, cunoscuta pana in sec. XVII ca un important centru educational si teologic. Impresionanta este Bazilica Sf. Karapet (Inainte mergatorul), fondata la inceputul sec. IV de Sf. Grigorie Luminatorul, la care insa, incepand cu sec. XVII, o serie de lucrari de renovare au adus modificari insemnate, astfel ca cel mai valoros ansamblu ramane Catedrala din 1216, cu o cupola in forma de umbrela, unica pentru bisericile armene. In 1918, cupola si zidul sudic au fost distruse de un cutremur puternic, ambele fiind reconstruite in anii 1990. Ultima vizita in Armenia o vom avea in Gyumri, al doilea cel mai important centru economic si administrativ al tarii, unde ne vom bucura de o plimbare in pitorescul centru istoric. Dupa parcurgerea formalitatilor de frontiera, schimbam autocarul /microbuzul si ghidul si strabatem sud-vestul Georgiei pana la Fortareata Khertvisi, ridicata pe un deal inalt si stancos dintr-un canion ingust al raului Mtkvari. Este una dintre cele mai vechi cetati din tara, mentionata inca din sec. X si a fost functionala pe tot parcursul perioadei feudale georgiene. Biserica de aici a fost construita in 985, iar zidurile actuale au fost construite in 1354, dupa devastarea regiunii de catre mongoli. In secolul al XVI-lea, regiunea de sud a Georgiei a fost invadata de turci pentru urmatorii 300 de ani. Seara suntem asteptati pentru cazarea in Vardzia.

ZIUA 10  VARDZIA - AKHALTSIKHE - KARS (cca. 235 km)

   Mic dejun. Dimineata o alocam vizitarii uimitorului ansamblu de manastiri rupestre de la Vardzia, regiunea fiind locuita inca din epoca bronzului. Principala perioada de realizare a constructiilor de la Vardzia fost in sec. XII, pesterile fiind amplasate de-a lungul stancii pe cca. cinci sute de metri si pana la nouasprezece niveluri pe verticala. Biserica Adormirii, dateaza din anii 1180, in epoca de aur a lui Tamar si Rustaveli, avand o serie importanta de picturi murale, insa a necesitat o reconstructie partiala dupa avariile majore suferite in cutremurul din 1283. Situl a fost in mare parte abandonat dupa preluarea otomana a regiunii in sec. XVI, iar in prezent s-au parcurs majoritatea etapelor pentru a fi inclus in lista monumentrlor protejate UNESCO. Dupa pranz ne bucuram de ultima vizita in Georgia, admirand oraselul medieval Akhaltsikhe, construit in jurul castelului Lomisa, de sec. IX. La sfarsitul sec. XII, Lomisa s-a transformat intr-un adevarat oras cu noul nume Akhal-tsikhe (Noua Cetate), care pe langa castel, avea un sistem serios de fortificatii la nivelul intregului oras, cu ziduri inalte, porti de intrare pazite si turnuri de veghe. Din 1576, otomanii au preluat administrarea orasului si l-au transformat in resedinta pasei sub denumirea marele Castel Rabati, in 1752 fiind construita aici prima moschee. Dupa 1829, otomanii au cedat aceste teritorii catre Imperiul Rus, insa abia in 2011 autoritatile georgiene au reconstruit si renovat cetatea, ceea ce a dat un important impuls turismului in regiune. Dupa doar cativa km ajungem in punctul de frontiera prin care intram in Turcia. Schimbam autocarul /microbuzul si ghidul, apoi urmam drumul catre sud, pentru a ne caza la Kars. 

ZIUA 11  KARS - ANI - DOGUBEYAZIT - VAN (cca. 445 km)

   Mic dejun. Incepem ziua cu cele mai importante obiective din Kars: Cetatea de secol XII, Biserica celor 12 Apostoli si Moscheea Fethiye. Ne continuam, apoi, drumul spre Ani, fost capitala a Armeniei, in sec. al X-lea, unul din cele mai importante orase ale Evului Mediu. Cea mai bine pastrata biserica este cea a Sfantului Gheorghe. Dupa-amiaza ajungem in zona orasului Dogubeyazit, unde vom admira Muntele Ararat, care atinge impresionanta altitudine de 5137 metri. Potrivit marturiei biblice, Muntele Ararat este locul unde s-a oprit Arca lui Noe, dupa incetarea potopului si retragerea apelor. In Dogubeyazit vom vizita si Palatul Ishak, construit in sec. XVII si intrat din 2000 pe lista patrimoniului mondial UNESCO. Seara, cazare in Van.

ZIUA 12  VAN - ISTANBUL - BUCURESTI

   Mic dejun. Incepem turul de oras in Van cu Castelul, urmat de Moscheea Ulu si Moscheea Kaya Celebi. Cea mai interesanta vizita a zilei o facem la Casa Pisicilor de Van. Poreclita drept “pisica inotatoare”, este o specie inedita, iubitoare de apa, avand, de cele mai multe ori, un ochi albastru si un ochi verde. Dupa amiaza, transfer spre aerorportul din Van pentru zborul spre Bucuresti, via Istanbul.

Reduceri și suplimente

REDUCERE de pana la MAXIM 7% prin CUMULAREA urmatoarelor: 
1. FIRST MINUTE – 7% REDUCERE, valabil pana la 28.02.2021, cu achitarea unui avans de 10% la inscriere, diferenta pana la 30% cu pana la 28.02.2021 si rest de plata cu pana la 60 zile inainte de plecare. 
2. REDUCERE DE GRUP: la 15 pers. platitoare, a 16-a GRATUIT
Reducerile se aplica numai la pachetul de baza; acestea nu se aplica la alte taxe sau suplimente de orice fel.
 
In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid 19, in caz de retragere/renuntare, se aplica penalizari de 100% din valoarea avansului achitat conform pragurilor de mai sus. 
In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher – anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pt. intreaga suma achitata. Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pt. un produs Hello Holidays. Turistul nu poate primi contravaloarea in bani a voucherului.
 
OFERTA SAFE PRICE (TARIF STANDARD): 
Pentru achitarea unui avans de 30% din TARIFUL STANDARD la inscriere, diferenta de plata cu pana la 40 zile inainte de plecare. In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid, in caz de retragere/renuntare, se aplica pragurile de penalizare conform contractului de comercializare a pachetelor de servicii turistice, respectiv: 
a) 25 Euro/persoana-taxa de serviciu, dupa primirea confirmarii serviciilor comandate (cu pana la 60 de zile inainte de plecare/intrare).
b) 25% din contravaloarea pachetului de servicii turistice dupa primirea confirmarii serviciilor comandate (in intervalul 59-30 de zile inainte de plecare/intrare).
c) 50% din contravaloarea pachetului de servicii turistice pentru anulare in intervalul 29-16 zile inainte de plecare/intrare.
d) 100% din contravaloarea pachetului de servicii turistice pentru anulare in intervalul 15-0 zile inainte de plecare/intrare.
 
In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher – anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata. Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs Hello Holidays. Turistul poate solicita restituirea contravalorii sumelor inscrise pe voucher doar cu achitarea unei taxe de serviciu in cuantum de 25 euro/persoana. Taxa de serviciu va fi retinuta din totalul sumei inscrise pe voucher si turistului i se va restitui diferenta.

Bine de știut

Grup minim 12 persoane.
 
In cazul nerealizarii grupului minim se va anula excursia, cu posibilitatea inscrierii la un program similar;
Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, cu respectarea vizitarii tuturor obiectivelor din program;
 
Turistii care solicita partaj in camera dubla / tripla, nu vor achita suplimentul de camera Single, daca Agentia nu reuseste sa completeze partajul. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.

Transferuri

TRANSFERURI CONTRA COST DIN TARA

Orasul

(curse de linie)

Locul de intalnire

(transfer chiar si pt. 1 pers.)

Tarif/pers.

€/sens

PLOIESTI

Petrom - Metro

8 € /sens

CAMPINA

Casa BUCUR - popas Km 92

10 €/sens

BRASOV

PETROM - Calea Bucuresti

14 €/sens

CRAIOVA

PETROM langa Autogara Bacriz

14 €/sens

CONSTANTA

GARA CFR

14 €/sens

Orasul

(Transf. privat)

Locul de intalnire

(transfer pt. minim 2 pers)

Tarif/pers.

€/sens

FOCSANI

Benzinaria LUKOIL Centru

12 €/sens

BRAILA

Parcare PENNY Sos. Buzaului

10 €/sens

GALATI

McDonald’s

10 €/sens

BUZAU

McDonald’s Unirea

10 €/sens

Informații

*Transferurile din tara se organizeaza (indiferent de numarul de persoane care solicita transferul) cu ajutorul firmelor ce efectueaza curse de linie. Functie de marimea grupului, se poate organiza transfer privat (minim 2 pers.) cu autoturism, microbuz, minibus sau midibus. Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de imbarcare cu 15-30 min. inainte de ora comunicata. Orele sunt estimative, in functie de conditiile meteorologice si de trafic. Numerele de telefon ale ghizilor sau soferilor se vor comunica cu 2 – 3 zile inaintea datei plecarii, urmand a tine legatura cu acestia pentru a te informa privind situatia concreta din ziua plecarii (ora exacta a sosirii in orasul tau). Te rugam sa respecti ora imbarcarii, pentru ca grupul nu poate astepta turistii care intarzie. Daca turistii se imbarca dintr-o alta localitate decat din Bucuresti, acestia trebuie sa informeze agentiade turism la care s-au inscris cu minim 15 zile inainte de tata plecarii. Inscrierile cu mai putin de 15 zile inainte se vor face numai in functie de capacitatea mijloacelor de transport utilizate. 
 - In situatia in care nu se mentioneaza ca turul de oras este panoramic cu autocarul, implicit turul se va face pietonal. 
 - Conform legislatiei Ministerului Turismului din Turcia, obligatoriu se achita 10 euro / pers. pentru inchirierea ghizilor locali.
 - Pentru majoritatea excursiilor, copiii in varsta de 6 - 12 ani, beneficiaza de reducere, numai pentru cazare in camera cu doi adulti.
 - Nominalizarea hotelurilor se va face in ultima saptamana inainte de data plecarii, in functie de marimea grupului. Mentiunea “sau similar” in dreptul denumirii hotelului, face referire doar la categoria de confort si regimul de masa al hotelului.
 - Pentru reducerea de grup, toti turistii din acel grup trebuie sa fie inscrisi pe acelasi program, aceeasi data de plecare si aceeasi rezervare.
 - Pentru ca unui minor sa i se permita calatoria in afara tarii, este necesar sa fie insotit de cel putin un adult care sa aiba asupra sa acordul scris al ambilor parinti ai minorului, legalizat la notariat, si cazier judiciar, pe care sa-l prezinte in punctul de frontiera. Daca adultul care insoteste minorul este unul din parinti, acesta va avea nevoie doar de acordul scris al celuilalt parinte al minorului, legalizat la notariat. 
 - Autoritatile de frontiera isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul unei anumite tari a oricarei persoane care nu prezinta suficienta credibilitate. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii care nu pot fi depistate anterior datei plecarii.
 - Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru pentru o anumita tara, putand exista diferente fata de standardele din Romania, fapt neimputabil agentiei de turism. Repartizarea camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia. Eventuale nemultumiri legate de amplasarea sau aspectul camerei, se rezolva de catre turist direct la receptie, cu ajutorul insotitorului de grup.
 - Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelul poate solicita taxe suplimentare (minibar /frigider, seif, aer conditionat, etc.). In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
 - Pentru calatorie este necesar pasaportul valabil 6 luni de la data intoarcerii in tara. 

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

5/5
din 1 recenzie
Adauga recenzie
Denisa Oprea

09.04.2021

Recenzie adaugata cu succes!

Ai calatorit cu noi? Lasa-ne un review!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
 

Alte circuite din regiune

Circuit Georgia & Armenia - In inima Caucazului | 12 zile - Avion | 2024

Circuit Georgia & Armenia - In inima Caucazului | 12 zile - Avion | 2024

GEORGIA

  • 11
  • 4
  • 11 Nopti / / Transport cu avionul
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 15.06.2024

de la 1599 €/pers.

Calendar plecari circuite

Aprilie 2024
Mai 2024
Iunie 2024
Iulie 2024
August 2024
Septembrie 2024
Octombrie 2024
Lunile anterioare
Lunile urmatoare
Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

Nu am calatorit cu d-vs, dar mi-as dori!

Labont Eugenia, 12.02.2024 Citeste mai mult

Numai ce ne-am întors din circuitul Emiratelor Arabe “Povestea celor 7 regate!”O experiența minunată, alături de un grup minunat cum rar găsești și cu 2 ghizi de excepție! Dar țin să mulțumesc din suf...

Mona Ciobanu, 31.01.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn