× Hello Holidays

Recenzii turisti
Ghid insotitor
Variante de plata
Card online
Transfer bancar
Cash
 • Zbor (cu escala) Bucuresti - Tbilisi si retur, cu bagaj de mana si bagaj de cala 20 kg;
 • Transport cu autocar climatizat, clasificat pentru trafic international;
 • 7 cazari cu mic dejun in hotel 3*;
 • Ghid insotitor din partea agentiei pe traseu.

Program detaliat

Circuit Georgia | 8 zile - Avion | 2022

Ziua 1. BUCURESTI - TBILISI

Intalnire cu reprezentantul agentiei la 01:00 in aeroportul Otopeni pentru imbarcare la zborul spre Tbilisi, cu escala la Istanbul. Incepem turul pietonal in capitala Georgiei, admirand biserici ortodoxe vechi de 1500 de ani, o moschee, bai renumite de sulf, strazi inguste pietruite, cu balcoane multicolore sculptate in lemn si case din sec. XIX. Urcam cu telecabina la Fortareata Narikala construita in sec. IV, apoi extinsa de arabi in sec. VII si de Regele David in sec. XI. Totusi majoritatea fortificatiilor dateaza din sec. XVI si XVII si ofera o superba priveliste asupra orasului. Continuam cu Biserica Metekhi, unde gasim o icoana a celor 100.000 de martiri, ce reda tragedia din 1226, cand crestinii din Tbilisi au refuzat sa calce pe icoanele din biserica Sioni, aruncate pe un pod de invadatorii musulmani, acceptand sa fie decapitati pentru credinta lor. Urmeaza semnul distinctiv al orasului, futuristul Pod al Pacii, apoi Piata Libertatii si Bulevardul Rustaveli, iar la final urcam pe Muntele Mtatsminda. Cazare in Tbilisi.

Ziua 2. TBILISI - MTSKHETA - GELATI - KUTAISI (cca. 255 km)

Mic dejun. Pornim spre vechea capitala a Georgiei - Mtskheta, mare oras fortificat, un important centru economic si politic al Regatului Iberiei Caucaziene si cele doua situri ale Patrimoniului Mondial UNESCO: catedrala Svetitskhoveli (sec. XI) si manastirea Jvari (sec. VI). Ajungem in Kutaisi, orasul ce a purtat rolul de capitala a Regatului Colchid, inainte de formarea Georgiei moderne. Continuam cu Manastirea Gelati obiectiv cultural UNESCO, ce a fost construita in epoca de aur a Georgiei, fiind fondata in 1106 de regele David al IV-lea, cel mai mare conducator georgian din istorie, ca centru monahal si educational. Fiind si un promotor al crestinismului, a fost canonizat de Biserica Ortodoxa Georgiana. Cazare in Kutaisi.

Ziua 3. KUTAISI - BORJOMI - AKHALTSIKHE (cca. 185 km)

Dupa micul dejun, pornim spre Borjomi, celebra statiune cu ape termale, inconjurata de paduri seculare. Continuam spre oraselul medieval Akhaltsikhe, construit in jurul castelului Lomisa, de sec. IX. La sfarsitul sec. XII, Lomisa s-a transformat intr-un adevarat oras cu noul nume Akhal-tsikhe (Noua Cetate), care pe langa castel, avea un sistem serios de fortificatii la nivelul intregului oras, cu ziduri inalte, porti de intrare pazite si turnuri de veghe. Din 1576, otomanii au preluat administrarea orasului si l-au transformat in resedinta pasei sub denumirea marele Castel Rabati, in 1752 fiind construita aici prima moschee. Dupa 1829, otomanii au cedat aceste teritorii catre Imperiul Rus, insa abia in 2011 autoritatile georgiene au reconstruit si renovat cetatea, ceea ce a dat un important impuls turismului in regiune. Cazare in zona Akhaltsikhe.

Ziua 4. AKHALTSIKHE - VARDZIA - TBILISI (cca. 285 km)

Mic dejun. Dimineata o alocam vizitarii uimitorului ansamblu de manastiri rupestre de la Vardzia, regiunea fiind locuita inca din epoca bronzului. Principala perioada de realizare a constructiilor de la Vardzia fost in sec. XII, pesterile fiind amplasate de-a lungul stancii pe cca. cinci sute de metri si pana la nouasprezece niveluri pe verticala. Biserica Adormirii, dateaza din anii 1180, in epoca de aur a lui Tamar si Rustaveli, avand o serie importanta de picturi murale, insa a necesitat o reconstructie partiala dupa avariile majore suferite in cutremurul din 1283. Situl a fost in mare parte abandonat dupa preluarea otomana a regiunii in sec. XVI, iar in prezent s-au parcurs majoritatea etapelor pentru a fi inclus in lista monumentrlor protejate UNESCO. Drumul nostru continua spre Tbilisi, trecand pe langa Lacul Paravani. Las de orgine vulcanica, asezat in Platoul Javakheti, cel mai mare lac din Georgia ne asteapta cu privelisti spectaculoase. Cazare in Tbilisi.

Ziua 5. TBILISI – SIGHNAGHI (cca. 225 km)

Mic dejun. Timp liber in Tbilisi sau excursie optionala (35 €) cu masa de pranz inclusa la Sighnaghi, oras renumit pentru podgoriile sale, dar si pentru peisajele fascinante si traditiile care se pastreaza aici de sute de ani. Cunoscut drept orasul dragostei, Sighnaghi este pozitionat strategic, la poalele Muntilor Caucaz, in Valea Alazani. Vom vizita Manastirea Bodbe iar apoi vom merge sa degustam vinurile traditionale din zona. Masa de pranz, cu preparate de casa, o vom servi intr-o casa traditionala. Return in Tbilisi pentru cazare.

Ziua 6. TBILISI - KAZBEGI - GUDAURI (cca. 185 km)

Mic dejun. Pornim pe Autostrada Militara spre granita cu Rusia, una dintre cele mai importante legaturi intre tarile din Caucaz. Pe traseul, vizitam complexul de fortificatii Ananuri, resedinta a ducilor din Aragvi, o dinastie feudala care a condus zona din sec. XIII. Castelul a fost scena a numeroase batalii, ramanand in uz pana la inceputul sec. XIX si fiind propus pentru includerea in Patrimoniul Mondial UNESCO. Pe drum traversam Pasul Jvari (2396m), unde vom face o oprire pentru fotografii panoramice. Folosind (50 €) autoturisme adecvate (5 persoane in fiecare masina), urcam la cota 2170m pentru a admira Biserica Gergeti construita in sec. XIV, avand hramul Sfintei Treimi, un adevarat simbol pentru Georgia, unde ne va coplesi privelistea catre Muntele Kazbegi, cu peste 5000 m altitudine si un abrupt impresionant de peste 2300 m. In perioadele de pericol, au fost aduse aici pentru pastrare relicve pretioase din Mtskheta, iar in perioada sovietica, desi toate slujbele religioase erau interzise, biserica a ramas o destinatie turistica populara. Seara, cina si cazare in renumita statiune de schi Gudauri.

Ziua 7. GUDAURI - GORI - UPLISTSIKHE - TBILISI (cca. 275 km)

Mic dejun. Pornim spre Gori, locul de nastere al lui Iosif Vissarionovici Djugasvil, cunoscut drept dictatorul Stalin, unde vizitam muzeul dedicat amintirii sale. Urmeaza Uplistsikhe, oras antic sapat in piatra. Avand o istorie milenara, orasul imbina armonios culturile anatoliene si iraniene, fiind asezat pe vechiul Drum al Matasii. Cazare la Tbilisi.

Ziua 8. TBILISI - BUCURESTI

Dimineata devreme, transfer spre aerorport pentru zborul spre Bucuresti, via Istanbul.

Tabel preturi

PERIOADA 2022

Reducere - 15 %

Reducere - 10 %

Reducere - 5 %

Loc in Dubla

11.09 – 18.09

709 €

752 €

793 €

835 €

 

Supliment SGL

Copil6 - 12 ani

Al treilea adult

325 €

815 €

825 €

Reduceri și suplimente

REDUCERE de pana la MAXIM 15% prin CUMULAREA urmatoarelor: 

 1. FIRST MINUTE - 10% valabil pana la 28.02.2022, cu achitarea unui avans de 10% la inscriere, inca 20% pana la 28.02 si diferenta de plata cu 30 de zile inainte de plecare.
 2. HELLO SALES - 5% REDUCERE valabil pana la 31.05.2022, cu achitarea unui avans de 20% avans la inscriere si diferenta de plata cu 30 de zile inainte de plecare.
 3. CLIENT FIDEL - 5% REDUCERE pentru turistii care au mai achizitionat programe turistice de la agentia tour operatoare, atat direct, cat si prin intermediul agentiilor partenere a acesteia.
 4. REDUCERE 5% pentru ULTIMA BANCHETA din autocar (in limita locurilor disponibile)
 5. REDUCERE DE GRUP: la 8 pers= 2%, la 12 pers= 3%, la 15 pers. platitoare, a 16-a GRATUIT

Reducerile se aplica numai la pachetul de baza; acestea nu se aplica la alte taxe sau suplimente de orice fel.
In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid, in caz de retragere/renuntare, se aplica penalizari de 100% din valoarea avansului achitat conform pragurilor de mai sus.

SAFE PRICE (Tarif Standard) - 40% avans la inscriere, diferenta de plata cu pana la 14 zile inainte de plecare
In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid, in caz de retragere/renuntare, se aplica pragurile de penalizare conform contractului, respectiv:
a) 25 Euro/persoana - taxa de serviciu, dupa primirea confirmarii serviciilor comandate (cu pana la 45 de zile inainte de plecare/intrare)
b) 25% din contravaloarea pachetului de servicii turistice pentru anulare in intervalul 44-31 zile inainte de plecare/intrare.
c) 40% din contravaloarea pachetului de servicii turistice pentru anulare in intervalul 30-15 zile inainte de plecare/intrare.
d) 100% din contravaloarea pachetului de servicii turistice pentru anulare in intervalul 14-0 zile inainte de plecare/intrare.

In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie de catre agentia organizatoare, turistul va beneficia de rambursarea integrala a avansului achitat, doar cu achitarea taxei de serviciu in cuantum de 25 euro/persoana (care va fi scazuta din avansul achitat). Insa, in situatia in care turistul solicita reprogramarea calatoriei la o data ulterioara, nu se percepe taxa de serviciu.

Grup minim 15 persoane.
Excursiile optionale se organizeaza pentru un numar minim de 15 de persoane.
In cazul nerealizarii grupului minim se va anula excursia, cu posibilitatea inscrierii pe un program similar;
In cazul unui grup mai mic de 35 pers., pentru un grup de 30-34 se va achita un supliment de 50 euro /pers., Agentia organizatoare isi rezerva dreptul de a anula programul daca nu se vor inscrie minim 15 persoane pana cu 15 zile inainte de data de plecare.
Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, respectand vizitarea tuturor obiectivelor din program
Turistii care solicita partaj in camera dubla / tripla, nu vor achita suplimentul de camera Single, daca Agentia nu reuseste sa completeze partajul. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei. Decizia de a renunta la partaj si a opta pentru camera single, se face in baza achitarii suplimentului de camera single de catre ambele persoane.
Turistii care solicita locuri pe primele 3 banchete din autocar, vor achita un supliment de 5% din pretul excursiei.
Pentru explicatiile in obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.

Informații

Observatii / Conditii de calatorie:

 • Pentru ca unui minor sa i se permita calatoria in afara tarii, este necesar sa fie insotit de cel putin un adult care sa aiba asupra sa acordul scris al ambilor parinti ai minorului, legalizat la notariat, si cazier judiciar, pe care sa-l prezinte in punctul de frontiera. Daca adultul care insoteste minorul este unul din parinti, acesta va avea nevoie doar de acordul scris al celuilalt parinte al minorului, legalizat la notariat. Informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro.
 • Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a certificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite). Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
 • Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie nu prezinta urme de deteriorare a elementelor de siguranta, dar si valabilitatea acestora.
 • Autoritatile de frontiera isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul unei anumite tari a oricarei persoane care nu prezinta suficienta credibilitate. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii care nu pot fi depistate anterior datei plecarii.
 • Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, cu respectarea vizitarii tuturor obiectivelor din program. Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.
 • Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala si nu sunt obligatorii.
 • Obiectivele turistice redactate cu litere ingrosate si inclinate (Bold - Italic), se viziteaza doar la exterior. In situatia in care nu se mentioneaza ca turul de oras este panoramic cu autocarul, implicit turul se va face pietonal.
 • Agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sa a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente.
 • Turistii care solicita partaj in camera dubla / tripla, nu vor achita suplimentul de camera Single, daca Agentia nu reuseste sa completeze partajul. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei. Decizia de a renunta la partaj si a opta pentru camera single, se face in baza achitarii suplimentului de camera single de catre ambele persoane.
 • Nominalizarea hotelurilor se va face in ultima saptamana inainte de data plecarii, in functie de marimea grupului. Mentiunea “sau similar” in dreptul denumirii hotelului, face referire doar la categoria de confort si regimul de masa al hotelului.
 • Hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii.
 • In situatia in care turistul are cerinte speciale, cum ar fi dar fara a se limita la: camere alaturate sau cu o anumita localizare, meniu special, acestea vor fi cu titlul de solicitare catre prestatori dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului.
 • Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar /frigider, seif, aer conditionat, etc); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
 • In ultimii ani tot mai multe hoteluri si vase de croaziera au initiat politica fara bani cash (cash free). Astfel, este posibil ca unii prestatori sa nu mai incaseze bani cash pentru serviciile suplimentare prestate, de aceea este important sa detineti un card de credit cand calatoriti in afara tarii.
 • Acest program nu este recomandat persoanelor cu mobilitate redusa.
 • Avand in vedere epidemia SARS-COV 2 este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii, independent de vointa agentiei (cum ar fi: limitari ale capacitatii de transport in autocar, restrictii de vizitare pentru unele atractii turistice, masuri suplimentare de igiena si control al starii de sanitate, formalitati vamale).
 • Nu sunt necesare vaccinari speciale pentru aceasta destinatie;
 • Pentru majoritatea excursiilor, copiii in varsta de 6 - 12 ani, beneficiaza de reducere, numai pentru cazare in camera cu doi adulti.
 • Pentru reducerea de grup, toti turistii din acel grup trebuie sa fie inscrisi pe acelasi program, aceeasi data de plecare si aceeasi rezervare.

Recomandam incheierea asigurarii Travel (storno + medicala) pentru a va proteja atat inainte de plecare, in cazul anularii calatoriei, cat si dupa plecare in cazul unei situatii neprevazute!

 • Zbor (cu escala) Bucuresti - Tbilisi si retur, cu bagaj de mana si bagaj de cala 20 kg;
 • Transport cu autocar climatizat, clasificat pentru trafic international;
 • 7 cazari cu mic dejun in hotel 3*;
 • Ghid insotitor din partea agentiei pe traseu.

Harta

Harta Circuit Georgia | 8 zile - Avion | 2022

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 

Calendar plecari circuite

Iunie 2022
Iulie 2022
August 2022
Septembrie 2022
Octombrie 2022
Lunile anterioare
Lunile urmatoare
Aboneaza-te la newsltterul Hello Holidays

ABONEAZA-TE si fii la curent cu cele mai mariREDUCERI!