× Hello Holidays

Circuit Italia de Nord - Coasta de Azur si Elvetia | 9 zile - Autocar | 2020


Circuit Italia de Nord - Coasta de Azur si Elvetia | 9  zile - Autocar | 2020
Recenzii turisti
Ghid insotitor
Variante de plata
Card online
Transfer bancar
Cash

Program detaliat

Circuit Italia de Nord - Coasta de Azur si Elvetia | 9  zile - Autocar | 2020

Itinerar: Belgrad - Zagreb - Verona - Milano - Monaco - Nice - Cannes - Genova - Cinque Terre - Aosta - Chamonix - Aiguille du Midi - Annecy - Geneva - Montreux - Berna - Zurich - St. Gallen - Liechtenstein - Innsbruck - Melk 

ZIUA 1  BUCURESTI - SIBIU - TIMISOARA - BELGRAD (cca. 695 km)

   La ora 06:00 dimineața, plecăm din Bucuresti, parcarea de la Academia Militara (Universitatea de Aparare Carol I - acces dinspre statia de Metrou Eroilor) spre Sibiu - Timisoara. Seara ajungem in Belgrad, Capitala Serbiei, unde incepem vizita cu fortareata Kalemegdan, pitoresc amplasata pe malul Dunarii. Multimea de magazine si terase de pe strada Knez Mihailov ne vor oferi o “portie” de relaxare, apoi in drum spre cazare, parcurgem un tur panoramic cu autocarul spre Catedrala ortodoxa si Parlament. Cazare la Belgrad.

ZIUA 2  BELGRAD - ZAGREB - PADOVA (cca. 785 km)

   Mic dejun. Străbatem Serbia pentru a ajunge in Croatia, la Zagreb - capitala tarii, unde admiram din autocar: Piata Tomislav, cu statuia primului rege Croat (sec. X), Muzeul Mimara, avand cele mai remarcabile colectii de arta din intreaga tara, Universitatea si Teatrul National - cea mai eleganta cladire din oras, prin stilul sau neo-baroc de sec. XIX. Urmeaza turul pietonal: pornim din vechiul cartier Kaptol de la Catedrala construita in stil gotic la inceputul sec. XIII, spre Piata Ban Jelacic (patriot croat pasoptist). Timp liber in Zagreb, pe stradute inguste pline de terase, cafenele si magazine de artizanat. Traseul continua spre Slovenia si Italia, pt. cazare in zona Padova.

ZIUA 3  PADOVA - VERONA - MILANO - GENOVA (cca. 395 km)

   Astăzi, după micul dejun, incepem un frumos tur pietonal al Veronei: Arenele Romane, amfiteatru roman excelent conservat, faimos pt. concertele si spectacolele de opera, Casa si balconul Julietei, Piata delle Erbe, Palatul si Mormintele Scaligerilor. Dupa amiaza vizitam Milano, capitala Lombardiei si totodata “capitala modei” care se impune prin monumentele sale: Castelul Sforzesco, construit in sec. XIV, Domul - cea mai mare catedrala gotica din lume, cu fatada sa impunatoare de marmura alba, Galeriile Vitorio Emanuel - cea mai veche galerie comerciala si Opera Scala - unul dintre cele mai prestigioase teatre lirice ale lumii. Cazare zona Genova - Savona.

ZIUA 4  MONACO - NICE - CANNES - GENOVA (cca. 390 km)

   Mic dejun. Azi te bucuri de timp liber sau excursie optionala (35 euro) pe Coasta de Azur, unde vom opri in Monaco micul stat cunoscut in intreaga lume drept paradis fiscal si pentru Cazinoul de aici si cursele de Formula 1. Dupa ce admiram Muzeul Oceanografic, Catedrala Sf. Nicolae si Palatul Princiar, vom parcurge traseul Circuitului de “Formula 1” spre faimosul Cazino. Continuam cu Nice, unde oprim pentru o plimbare pe Promenades des Anglais si admiram cel mai stilat hotel de pe intreaga Coasta de Azur, Hotel Negresco - construit de romanul Henri Negrescu. Incheiem ziua in Cannes, candva un simplu sat de pescari, astazi considerat cel mai elegant si exclusivist oras de pe Riviera Franceza. Palais des Festivals et Congres a facut din Cannes una din cele mai populare destinatii, in special in luna mai, cand aici are loc faimosul Festival International de Film. Cazare în acelasi hotel din zona Genova - Savona.

ZIUA 5  GENOVA - PARCUL NATIONAL CINQUE TERRE - AOSTA (cca. 200 + 195 km)

   Mic dejun. Timp liber la dispozitie, sau excursie optionala (15+ 20 euro) la Genova si Parcul National Cinque Terre. Turistii care raman la hotel, vor elibera camerele pana la ora 11:00 si vor lasa bagajele camera de depozitare. Incepem excursia optionala cu un obiectiv UNESCO, centrul istoric al orasului Genova: Porta Soprana - cea mai veche constructie din Genova (sec. X-XII), Casa lui Christofor Columb, Palatul Ducal, Catedrala San Lorenzo, Portul Vechi si Acvariul - unul dintre cele mai mari din Europa.

   Apoi ne vom deplasa spre Sestri Levante, de unde, utilizand trenuletul (contra-cost) vom admira Cinque Terre, cele “5 sate” agatate pe tarmul stancos, incluse in Patrimoniul UNESCO. Vom vizita Vernazza si Manarola, intr-o plimbare pe stradutele pitoresti unde vom gasi mici cafenele, ateliere ale artizanilor si artistilor, si peisaje de basm pentru care a meritat tot efortul. Apoi, intalnindu-ne cu autocarul in La Spezia, ne vom intoarce spre Genova, apoi continuam spre nord, catre minunata Vale Aosta. Cazare in zona Aosta.

ZIUA 6  CHAMONIX - MONT BLANC - VF. AIGUILLE DU MIDI - ANNECY - GENEVA (cca. 235 km)

   Mic dejun. Traversam Alpii in Franta prin tunelul Mont Blanc spre mica statiune St. Gervais les Bains. Timp liber in statiune sau excursie optionala (15 €) la Chamonix - Mont Blanc, capitala mondiala a sporturilor de iarna, unde incercam o experienta de neuitat urcand (daca vremea permite) cu cea mai moderna telecabina din Europa, spre statia Aiguille du Midi (3.842m), ce dispune de o terasa cu deschidere de 360 de grade si putem admira in apropiere varful Mont Blanc- stapanul absolut al Alpilor.

   Dupa amiaza oprim in cel mai romantic oras din Apli, Annecy supranumit “mica Venetie” si admiram pitoreasca “impletire” a numeroaselor canale si stradute pietonale: Palatul Insulei (din sec XII) - o fosta inchisoare de maxima securitate, Castelul Medieval - resedinta a Contilor de Geneva si a ducilor de Savoya si Catedrala St. Pierre - considerat monument national. Incheiem ziua in Geneva si admiram trei din atractiile orasului, inainte de a porni in turul pietonal: Jet d`eau - cea mai inalta fantana arteziana din lume (145 m), l’Horloge Fleurie Ceasul cu flori, avand limba secundarului de peste 2.5 m (cel mai mare din lume), si Podul Mont Blanc - cel mai mare din oras.

   Parcurgem pietonal Orasul Vechi, pitoresc asezat in jurul colinei Catedralei St. Pierre - constuita intre sec. XII-XIII cu un interior gotic, simplu dar impresionanat, spre Maison Tavel - care pastreaza arhitectura medievala si ramane cea mai veche cladire din oras. Primaria cu stilul sau renascentist este locul unde s-a semnat prima Conventie a Crucii Rosii, iar Place Neuve, unde incheiem turul, este dominata de cele 3 cladiri dedicate culturii: Conservatorul de Muzica, Grand Theatre si Muzeul Rath. Deplasare in zona Bellegarde pentru cazare.

ZIUA 7  MONTREUX - BERNA - ZURICH - ST. GALLEN - LIECHTENSTEIN (cca. 505 km)

   Mic dejun. Incepem vizita in Tara Cantoanelor cu eleganta si opulenta statiune Montreux de pe malul Lacului Leman, unde vom admira Castelul Chilon (sec. XIII), apoi continuam cu Berna, capitala Elvetiei, unde vom vizita centrul istoric - monument UNESCO, cu stradute pitoresti flancate cu arcade - Marktgasse si Kramgasse si cu numeroase fantani decorate cu statui. Incepem turul pietonal de la Barengraben - Groapa cu Ursi, simbolul orasului, Primaria, Turnul cu Ceas “Zytglogge” si Catedrala Sf. Vicentiu, construita in stilul goticului tarziu, avand un turn impresionant, cel mai inalt din Elvetia.

   In continuare admiram Zurich - capitala economica a Elvetiei, unul din cele mai bogate si curate orase din intreaga lume: Biserica Mare (Grossmunster), fondata de Carol cel Mare si care a fost locul de pornire al Reformei Protestante in Elvetia, Fraumünster - care impresioneaza cu vitraliile sale realizate de Marc Chagall si Primaria - Rathaus. Spre seara ne vom opri la Sankt Gallen pentru a vizita Abatia Benedictina - inclusa in patrimoniul UNESCO. A fost fondată în sec. VII de Sfantul Gallus, misionar irlandez, iar biblioteca sa, una din cele mai bogate și mai vechi din lume, pastreaza manuscrise prețioase. Incheiem aceasta zi atat de “densa” cu oprire in Vaduz, capitala micului stat Liechtenstein. Cazare in zona Tyrol din Austria.

ZIUA 8  INNSBRUCK - ABATIA MELK - BUDAPESTA (cca. 770 km)

   Mic dejun. Dimineata vizitam Innsbruck, oras aflat in inima Alpilor, unde in turul pietonal vom descoperi Centrul Vechi cu o istorie de 8 secole: Teatrul de Stat - Landstheater, Hofkirche- biserica gotica de sec. XVI, Palatul Hofburg, Domul Sf. Jabob - frumoasa biserica baroca din sec. XVIII si Acoperisul de aur - Goldenes Dachl, simbolul orasului, cu 2500 placi de cupru aurite. Continuam traseul spre Abatia Benedictina Melk, care a fost construita in sec. XI pe o inaltime stancoasa de pe malul Dunarii, si a constituit un important nucleu de cultura. Constructia actuala, un baroc opulent de inceput de sec. XVIII, adaposteste si o faimoasa Biblioteca, cu o colectie impresionanta de manuscrise rare. Parasind Austria, intram in Ungaria, pentru cazare la Budapesta.

ZIUA 9  BUDAPESTA - ARAD - SIBIU - BUCURESTI (cca. 815 km)

   Mic dejun. Intoarcere in Romania, cu sosire in Bucuresti in jurul orei 23:30, in functie de trafic si de durata formalitatilor din frontiera.

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE:
Excursie optionala Coasta de Azur: 35 €/ persoana;
Excursie optionala Genova si Cinque Terre: 35 €/ persoana;
Excursie optionala Chamonix - Mont Blanc: 15 €/ persoana.

Tarife orientative intrari obiective turistice

Reduceri și suplimente

REDUCERE de pana la MAXIM 15% prin CUMULAREA urmatoarelor:   
1. FIRST MINUTE - 7% REDUCERE pentru achitarea unui avans de minim 50% din pretul excursiei pana la data de 30.11.2019. Plata integrala cu 30 zile inainte de data plecarii in excursie. Dupa data de 01.12.2019 reducerile timpurii continua cu:
2. EARLY BOOKING - 5% REDUCERE pt. achitarea unui avans de 50 de euro/ pers. la inscriere si diferenta pana la 50 % din pretul excursiei pana la 15.02.2020. Plata integrala cu 30 zile inainte de data plecarii in excursie.
3. CLIENT FIDEL - 5% REDUCERE pentru turistii care au mai achizitionat programe turistice de la agentia tour operatoare, atat direct, cat si prin intermediul agentiilor partenere a acesteia.
4. REDUCERE DE GRUP: la 6 pers.= 3%, la 8 pers.= 4%, la 10 pers. platitoare, a 11-a GRATUIT
5. REDUCERE 5% pentru ULTIMA BANCHETA din autocar (in limita locurilor disponibile)
Reducerile se aplica numai la pachetul de baza; acestea nu se aplica la alte taxe sau suplimente de orice fel

Bine de știut

Programul a fost efectuat de 4 ori in anii precedenti. 

Turistii care solicita locuri pe primele 3 banchete din autocar, vor achita un supliment de 5% din pretul excursiei.

Turistii care solicita partaj in camera dubla / tripla, nu vor achita suplimentul de camera Single, daca Agentia nu reuseste sa completeze partajul. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.

Grup minim 35 pers. Excursiile optionale se organizeaza pentru un numar minim de 25 de persoane. 

In cazul nerealizarii grupului minim se va anula excursia, cu posibilitatea inscrierii la un program similar;
In cazul unui grup mai mic de 35 pers. (30-34 persoane) se va achita un supliment de 20 euro/persoana;
Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;
Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.

Îmbarcări & Transferuri

IMBARCARI GRATUITE DIN TARA

Orasul

Locul de intalnire

Ora

BUCURESTI

ACADEMIA MILITARA

06:00

PITESTI

PETROM Pitesti Est (Podul Viilor)

07:00

RM. VALCEA

ROMPETROL Calea Bucuresti nr. 274

08:30

SIBIU

Benzinaria MOL - Calea Surii Mari

11:00

SEBES

ROMPETROL iesire Lancram

11:30

DEVA

McDonald’s GARA

14:00

TIMISOARA

GAZPROM - Dumbravita

15:30


TRANSFERURI CONTRA COST DIN TARA

Orasul

(curse de linie)

Locul de intalnire

(transfer chiar si pt. 1 pers.)

Ora

Tarif/pers.

€/sens

PLOIESTI

Petrom - Metro

 

6 € /sens

CAMPINA

Casa BUCUR- popas Km 92

 

9 €/sens

BRASOV

PETROM - Calea Bucuresti

 

12 €/sens

CONSTANTA

GARA CFR

2.00

12 €/sens

CRAIOVA

PETROM langa Autogara Bacriz

3.30

12 €/sens

BUZAU

McDonald’s Unirea

3.00

10 €/sens

BRAILA

Parcare PENNY Sos. Buzaului

1.30

10 €/sens

GALATI

McDonald’s

1.00

10 €/sens

FOCSANI

Benzinaria LUKOIL Centru

2.00

12 €/sens

BACAU-Bv

Parcare Stadion Municipal

6.00

18 €/sens

P.Neamt-Bc-Bv

Parcare Hotel Central

4.30

8 +18 €/sens

IASI -Bc -Bv

Autogara Codreanu

3.00

10+18 €/sens

Suceava-Bc -Bv

Parcare Hotel Bucovina

3.00

12+18 €/sens

Botosani-Bc-Bv

Rompetrol Cal. Nationala

2.00

12+18 €/sens

CLUJ -Sebes

Centrul comercial SIGMA

9.30

12 €/sens

TURDA -Sebes

Parcare ANAF, Romana 15

10.0

10 €/sens

Tg.MURES-SB

OMV Bd. 1 Dec.1918, nr.256

8.00

15 €/sens

Sighisoara -SB

Hotel Transilvania, N.Filip. 1A

9.00

12 €/sens

MEDIAS -SB

Petrom, Sos. Sibiu, nr.98

9.45

7 €/sens

Informații

*Transferurile din tara se organizeaza (indiferent de numarul de persoane care solicita transferul) cu ajutorul firmelor ce efectueaza curse de linie. Functie de marimea grupului, se poate organiza transfer privat (minim 2 pers.) cu autoturism, microbuz, minibus sau midibus. Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de imbarcare cu 15-30 min. inainte de ora comunicata. Orele sunt estimative, in functie de conditiile meteorologice si de trafic. Numerele de telefon ale ghizilor sau soferilor se vor comunica cu 2-3 zile inaintea datei plecarii, urmand a tine legatura cu acestia pentru a va informa privind situatia concreta din ziua plecarii (ora exacta a sosirii in orasul Dvs.). Va rugam sa respectati ora imbarcarii, pentru ca grupul nu poate astepta turistii care intarzie. Daca turistii se imbarca dintr-o alta localitate decat din Bucuresti, acestia trebuie sa informeze agentiade turism la care s-au inscris cu minim 15 zile inainte de data plecarii. Inscrierile cu mai putin de 15 zile inainte se vor face numai in functie de capacitatea mijloacelor de transport utilizate. 
- Asistenta turistica se refera la suport oferit de agentia partenera locala pentru ca turistii sa poata comunica mai eficient cu receptia sau restaurantul hotelului, sau in cazuri nedorite in care trebuie sa fie asistati daca necesita spitalizare, daca pierd documentele de identitate ori alte incidente cu Politia locala, etc.
- In unele orase, autoritatile solicita o taxa de genul taxei de statiune, care se va achita cash de catre turisti la receptia hotelurilor.
- Obiectivele turistice redactate cu litere ingrosate si inclinate (Bold-Italic), se viziteaza doar la exterior. In situatia in care nu se mentioneaza ca turul de oras este panoramic cu autocarul, implicit turul se va face pietonal. 
- Pentru majoritatea excursiilor, copiii in varsta de 6-11,99 ani, beneficiaza de reducere, numai pt. cazare in camera cu doi adulti.
- Nominalizarea hotelurilor se va face in ultima saptamana inainte de data plecarii, in functie de marimea grupului. Mentiunea “sau similar” in dreptul denumirii hotelului, face referire doar la categoria de confort si regimul de masa al hotelului.
- Pt. reducerea de grup, toti turistii din grup trebuie sa fie inscrisi pe acelasi program, aceeasi data de plecare si aceeasi rezervare.
- Pentru ca unui minor sa i se permita calatoria in afara tarii, este necesar sa fie insotit de cel puţin un adult care sa aiba asupra sa acordul scris al ambilor parinti ai minorului, legalizat la notariat, si cazier judiciar, pe care sa-l prezinte in punctul de frontiera. Daca adultul care insoteste minorul este unul din parinti, acesta va avea nevoie doar de acordul scris al celuilalt parinte al minorului, legalizat la notariat. 
- Autoritatile vamale pot refuza intrarea pe teritoriul unei anumite tari a oricarei persoane care nu prezinta suficienta credibilitate. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii care nu pot fi depistate anterior datei plecarii.
- Categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea oficiala pt. o anumita tara, putand exista diferente fata de standardele din Romania, fapt neimputabil agentiei de turism. Repartizarea camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia. Eventuale nemultumiri legate de amplasarea sau aspectul camerei, se rezolva de catre turist la receptie, cu ajutorul insotitorului de grup.
- Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif/ AC etc.). In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
- Asezarea în autocar se face incepand cu bancheta a patra, in ordinea înscrierilor. Ca exceptie, turistii care achita suplimentul de 5% pentru primele 3 banchete in autocar, vor fi repartizati in limita locurilor disponibile incepand cu a 2-a bancheta.
- Preturile sunt valabile pentru un numar limitat de locuri la zbor, dupa epuizarea carora, turisii vor putea sa isi dea acceptul pentru achitarea diferentei de tarif fata de pretul din ziua achitarii pachetului turistic.
- Programul este de tip City Break (cu locuri limitate) cu date fixe de plecare si retur, sincronizate cu programele de autocar, al carui ghid va insoti turistii sositi cu avionul impreuna cu cei sositi cu autocarul.
- Pe unele programe, autocarul va prelua turistii sositi cu avionul si pe cei de la Budapesta din/spre orasele prin care se tranziteaza Romania. Locurile repartizate ambelor grupuri (grupul sosit cu autocarul si grupul sosit cu avionul) sunt limitate.
- Pentru calatorie este necesara cartea de identitate sau pasaportul, valabile minim 6 luni de la data intoarcerii in tara.

Recomandam incheierea asigurarii Travel (storno + medicala) pentru a va proteja atat inainte de plecare, in cazul anularii calatoriei, cat si dupa plecare in cazul unei situatii neprevazute!

Harta

Harta Circuit Italia de Nord - Coasta de Azur si Elvetia | 9  zile - Autocar | 2020

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE:
Excursie optionala Coasta de Azur: 35 €/ persoana;
Excursie optionala Genova si Cinque Terre: 35 €/ persoana;
Excursie optionala Chamonix - Mont Blanc: 15 €/ persoana.

Tarife orientative intrari obiective turistice

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
 

Alte circuite din regiune

Circuit Elvetia - Bavaria | 9 zile - Autocar | 2024

Circuit Elvetia - Bavaria | 9 zile - Autocar | 2024

Elvetia, Germania

  • 8
  • 3
  • 8 Nopti / Mic dejun / Transport cu autocarul
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 22.07.2024

de la 876 €/pers.

Circuit Elvetia - Coasta de Azur | 11 zile - Autocar | 2024

Circuit Elvetia - Coasta de Azur | 11 zile - Autocar | 2024

Elvetia, Franta

  • 10
  • 3
  • 10 Nopti / Mic dejun / Transport cu autocarul
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 30.06.2024

de la 1015 €/pers.

Circuit Roma - Insula Capri | 5 zile - Avion | 2024

Circuit Roma - Insula Capri | 5 zile - Avion | 2024

Italia

  • 4
  • 3
  • 4 Nopti / Mic dejun / Transport cu avionul
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 03.06.2024

de la 608 €/pers.

Calendar plecari circuite

Aprilie 2024
Mai 2024
Iunie 2024
Iulie 2024
August 2024
Septembrie 2024
Octombrie 2024
Lunile anterioare
Lunile urmatoare
Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

Nu am calatorit cu d-vs, dar mi-as dori!

Labont Eugenia, 12.02.2024 Citeste mai mult

Numai ce ne-am întors din circuitul Emiratelor Arabe “Povestea celor 7 regate!”O experiența minunată, alături de un grup minunat cum rar găsești și cu 2 ghizi de excepție! Dar țin să mulțumesc din suf...

Mona Ciobanu, 31.01.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn