× Hello Holidays

Circuit Lisabona - Madeira | 10 zile - Avion | 2022

Recenzii turisti
Ghid insotitor
Variante de plata
Card online
Transfer bancar
Cash
 • Bilete de avion Bucuresti - Lisabona si retur, Lisabona - Madeira si retur;
 • Bagaj de mana, dimensiuni 40x30x20 cm;
 • 9 nopti cazare cu mic dejun hotel 3*;
 • Transport autocar pe toata durata circuitului;
 • Vizitele din program;
 • Ghid de turism.

Program detaliat

Circuit Lisabona - Madeira | 10 zile - Avion | 2022

Ziua 1. BUCURESTI - LISABONA

Intalnire la ora 5.30 la Aeroportul Henri Coanda cu ghidul agentiei, pentru imbarcarea pe zborul de ora 7.30 cu destinatia Lisabona, unde aterizam la ora locala 10.00. Pornim sa descoperim din frumusetea orasului intr-un tur de oras combinat, pietonal si autocar– Parcul Natiunilor, un simbol al orasului modern, aflat in proximitatea Estuarului Tagus, zona transformata la sfarsitul secolului XX, cu ocazia Expozitie Mondiale Expo 98; Muzeul National al Placilor Ceramice – o bijuterie a orasului, in interior se afla o impresionanta colectie provenind de pe teritoriul portughez, spaniol, italian si indian (Goa), Panteonul National, aflat in Biserica Santa Egracia, adaposteste mormintele mai multor presedinti portughezi, al scriitorului Almeida Garett ai al celei mai faimoase cantarete de Fado – Amalia Rodrigues; Piata Comertlui – construita dupa cutremurul din 1755, cu arcadele sale ample, fatadele galben pal si mozaicurile incantatoare, ce pare inca o poarta de acces spre vechea cetate, asa cum era pe vremuri; Manastirea Ieronimilor (dupa prima comunitate de calugari carora le-a fost incredintata initial manastirea), Manastirea Jeronimos este, fara indoiala, cel mai prestigios locas de cult din Lisabona. Regele Manuel I a fost cel care a comandat construirea sa, lucrarile fiind incheiate in 1502. In prezent manastirea este, alaturi de Turnul Belem, parte a Patrimoniului Mondial UNESCO (statut pe care il detine din 1983), ceea ce nu este, de fapt, surprinzator, avand in vedere unicitatea sa arhitecturala si trecutul istoric al edificiului. Dupa amiaza timp liber in capitala sau optional (30 € ) o excursie de jumatate de zi la Sintra si Cabo da Roca. Urmand coasta Alanticului, trecem prin vestitele statiuni litorale Cascais si Estoril, pentru a ajunge la resedinta regala de la Sintra si apoi la cel mai vestic punct al continentului – Cabo da Roca. Aici puteti obtine contra cost o diploma care sa-ti ateste faptul ca ai ajuns la „locul in care se termina pamantul si incepe marea”. Seara cazare zona Lisabona.

Ziua 2. LISABONA - FUNCHAL

Mic dejun. Timp liber. La ora 11 plecare spre aeroport, pentru imbarcare pe cursa de Funchal, unde sosim la 15.55. Transfer de la aeroport la hotel si tur panoramic de Funchal. Cazare Hotel Jardin Da Ajuta 4*. Timp liber. Optional cina.

Ziua 3. FUNCHAL - MONTE SI TROPICAL GARDEN

Mic dejun. Timp liber sau optional vizita in zona Monte si la vestita Gradina Tropicala (40 €). Dupa amiaza tur pietonal in capitala insulei, pe parcursul caruia vizitam Catedrala Se, Piata locala, Fabrica de broderie, zona pietonala si de promenada. Incheiem turul cu o degustare de vinuri intr-o crama tarditionala. Celor pasionati de fotbal le recomandam vizitarea muzeului CR7 destinat activitatii sportive a lui Cristiano Ronaldo. Seara cazare Hotel Jardin Da Ajuta 4*. Optional cina.

Ziua 4. FUNCHAL - Pico do Arieiro - Eira do Serrado si Curral das Freiras

Mic dejun. Timp liber sau optional (50 €) ne indreptam spre Pico Do Arieiro, al treilea cel mai inalt varf al insulei, situat la o altitudine de 1818 metri, de unde ne vom bucura de o priveliste panoramica, continuam cu puctul de belvedere de la Eira do Serrado aflat si el la o inaltime de 1095 de metri si incheiem vizita noastra in Curral das Freiras sau Valea Maicutelor, asa cum este numita cocheta localitate pozitionata intr-un peisaj feeric, inconjurata de culmile cutezatoare ale muntilor. Seara cazare Hotel Jardin Da Ajuta 4*. Optional cina.

Ziua 5. FUNCHAL

Mic dejun. Timp liber pentru cumparaturi sau pentru a beneficia de facilitatile hotelului sau a complexului acvatic Ponta Gorda aflat in apropiere. Optional (50 €) va sugeram participarea la o cina traditionala cu program de fado, intr-un local autentic portughez. Seara cazare Hotel Jardin Da Ajuta 4*. Optional cina.

Ziua 6. FUNCHAL - Porto Santo

Mic dejun. Pentru astazi va propunem o excursie de o zi la Porto Santo, idilica insula cu plaje aurii, aflata la 46 km nord de Madeira, locul in care Cristofor Columb s-a casatorit in anul 1486 cu fiica guvernatorului local. Aici aveti ocazia sa va bucurati de mare si soare, sa faceti plaja pe nisipul fin, sau sa vizitati capitala insulei – Vila Baleira. Seara cazare Hotel Jardin Da Ajuta 4*. Optional cina.

Ziua 7. FUNCHAL - Coasta de Est

Mic dejun. Timp liber sau optional (50 €) o excursie de o zi catre Santana, satul traditional aflat in nord estul insulei. Pe traseu vom vizita Camacha, vom avea ocazia sa ne bucuram de numeroase puncte de panorama si vom face o oprire pe malul marii in statiunea Ponte Delgada. Seara cazare Hotel Jardin Da Ajuta 4*. Optional cina.

Ziua 8. FUNCHAL - Porto Moniz si Coasta de vest

Mic dejun. Timp liber sau astazi ne indreptam optional (50 €) catre Porto Moniz, incredibila statiune, cu ale sale unice piscine naturale. Pe traseu imortalizam peisajul oferit de cel mai inalt promotoriu al Europei - Cabo Girao, aflat la 580 de metri deasupra apelor Atlanticului, ne oprim pe malul oceanului la Ponta do Sol si ne bucuram de timp liber la Porto Moniz. Seara cazare Hotel Jardin Da Ajuta 4*. Optional cina.

Ziua 9. FUNCHAL

Mic dejun. Timp liber pentru cumparaturi sau pentru a beneficia de facilitatile hotelului sau a complexului acvatic Ponta Gorda aflat in apropiere. Seara cazare Hotel Jardin Da Ajuta 4*. Optional cina.

Ziua 10. FUNCHAL - LISABONA - BUCURESTI

Dupa micul dejun transfer catre aeroport, imbarcare pe cursa de 09.30 catre Lisabona, unde ajungem la ora 11.15. Timp liber in Lisabona sau program optional (40 €) la Mafra, unde se afla cel mai mare complex monastic al Portugaliei, comparat cu Escorialul spaniol, dar mult mai grandios, locul in care liliecii sunt cei mai buni bibliotecari si Palatul Queluz reprezentativ pentru arhitectura in stil neoclasic si rococo a Portugaliei de secol XVIII. Seara retur la Lisbona, ora 21 transfer la aeroport, pentru imbarcarea pe cursa de 23.30 cu destinatia Bucuresti.

Informații

Observatii / Conditii de calatorie:

 • Pentru ca unui minor sa i se permita calatoria in afara tarii, este necesar sa fie insotit de cel putin un adult care sa aiba asupra sa acordul scris al ambilor parinti ai minorului, legalizat la notariat, si cazier judiciar, pe care sa-l prezinte in punctul de frontiera. Daca adultul care insoteste minorul este unul din parinti, acesta va avea nevoie doar de acordul scris al celuilalt parinte al minorului, legalizat la notariat. Informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro.
 • Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a certificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite). Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
 • Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie nu prezinta urme de deteriorare a elementelor de siguranta, dar si valabilitatea acestora.
 • Autoritatile de frontiera isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul unei anumite tari a oricarei persoane care nu prezinta suficienta credibilitate. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii care nu pot fi depistate anterior datei plecarii.
 • Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, cu respectarea vizitarii tuturor obiectivelor din program. Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.
 • Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala si nu sunt obligatorii.
 • Obiectivele turistice redactate cu litere ingrosate si inclinate (Bold - Italic), se viziteaza doar la exterior. In situatia in care nu se mentioneaza ca turul de oras este panoramic cu autocarul, implicit turul se va face pietonal.
 • Agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sa a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente.
 • Turistii care solicita partaj in camera dubla / tripla, nu vor achita suplimentul de camera Single, daca Agentia nu reuseste sa completeze partajul. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei. Decizia de a renunta la partaj si a opta pentru camera single, se face in baza achitarii suplimentului de camera single de catre ambele persoane.
 • Nominalizarea hotelurilor se va face in ultima saptamana inainte de data plecarii, in functie de marimea grupului. Mentiunea “sau similar” in dreptul denumirii hotelului, face referire doar la categoria de confort si regimul de masa al hotelului.
 • Hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii.
 • In situatia in care turistul are cerinte speciale, cum ar fi dar fara a se limita la: camere alaturate sau cu o anumita localizare, meniu special, acestea vor fi cu titlul de solicitare catre prestatori dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului.
 • Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar /frigider, seif, aer conditionat, etc); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
 • In ultimii ani tot mai multe hoteluri si vase de croaziera au initiat politica fara bani cash (cash free). Astfel, este posibil ca unii prestatori sa nu mai incaseze bani cash pentru serviciile suplimentare prestate, de aceea este important sa detineti un card de credit cand calatoriti in afara tarii.
 • Acest program nu este recomandat persoanelor cu mobilitate redusa.
 • Avand in vedere epidemia SARS-COV 2 este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii, independent de vointa agentiei (cum ar fi: limitari ale capacitatii de transport in autocar, restrictii de vizitare pentru unele atractii turistice, masuri suplimentare de igiena si control al starii de sanitate, formalitati vamale).
 • Nu sunt necesare vaccinari speciale pentru aceasta destinatie;
 • Pentru majoritatea excursiilor, copiii in varsta de 6 - 12 ani, beneficiaza de reducere, numai pentru cazare in camera cu doi adulti.
 • Pentru reducerea de grup, toti turistii din acel grup trebuie sa fie inscrisi pe acelasi program, aceeasi data de plecare si aceeasi rezervare.

Recomandam incheierea asigurarii Travel (storno + medicala) pentru a va proteja atat inainte de plecare, in cazul anularii calatoriei, cat si dupa plecare in cazul unei situatii neprevazute!

Tabel preturi

 

Perioada 2022

Reducere - 15 %

Reducere - 10 %

Reducere - 5 %

Loc in Dubla

03.10 – 12.10.2022

499 €

530 €

559 €

589 €

 

Supliment SGL

Copil 6 - 12 ani

Al treilea adult

275 €

569 €

579 €

Îmbarcări & Transferuri

REDUCERE de pana la MAXIM 15% prin CUMULAREA urmatoarelor: 

 1. FIRST MINUTE - 10% valabil pana la 28.02.2022, cu achitarea unui avans de 10% la inscriere, inca 20% pana la 28.02 si diferenta de plata cu 30 de zile inainte de plecare.
 2. HELLO SALES - 5% REDUCERE valabil pana la 31.05.2022, cu achitarea unui avans de 20% avans la inscriere si diferenta de plata cu 30 de zile inainte de plecare.
 3. CLIENT FIDEL - 5% REDUCERE pentru turistii care au mai achizitionat programe turistice de la agentia tour operatoare, atat direct, cat si prin intermediul agentiilor partenere a acesteia.
 4. REDUCERE DE GRUP: la 8 pers= 2%, la 12 pers= 3%, la 15 pers. platitoare, a 16-a GRATUIT

Reducerile se aplica numai la pachetul de baza; acestea nu se aplica la alte taxe sau suplimente de orice fel.
In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid, in caz de retragere/renuntare, se aplica penalizari de 100% din valoarea avansului achitat conform pragurilor de mai sus.

SAFE PRICE (Tarif Standard) - 40% avans la inscriere, diferenta de plata cu pana la 14 zile inainte de plecare
In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid, in caz de retragere/renuntare, se aplica pragurile de penalizare conform contractului, respectiv:
a) 25 €/persoana - taxa de serviciu, dupa primirea confirmarii serviciilor comandate (cu pana la 45 de zile inainte de plecare/intrare)
b) 25% din contravaloarea pachetului de servicii turistice pentru anulare in intervalul 44-31 zile inainte de plecare/intrare.
c) 40% din contravaloarea pachetului de servicii turistice pentru anulare in intervalul 30-15 zile inainte de plecare/intrare.
d) 100% din contravaloarea pachetului de servicii turistice pentru anulare in intervalul 14-0 zile inainte de plecare/intrare.

In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie de catre agentia organizatoare, turistul va beneficia de rambursarea integrala a avansului achitat, doar cu achitarea taxei de serviciu in cuantum de 25 €/persoana (care va fi scazuta din avansul achitat). Insa, in situatia in care turistul solicita reprogramarea calatoriei la o data ulterioara, nu se percepe taxa de serviciu.

Grup minim 35 persoane.
Excursiile optionale se organizeaza pentru un numar minim de 30 de persoane.
In cazul nerealizarii grupului minim se va anula excursia, cu posibilitatea inscrierii pe un program similar;
In cazul unui grup mai mic de 35 pers., pentru un grup de 30-34 se va achita un supliment de 25 € /pers., Agentia organizatoare isi rezerva dreptul de a anula programul daca nu se vor inscrie minim 15 persoane pana cu 15 zile inainte de data de plecare.
Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, respectand vizitarea tuturor obiectivelor din program
Turistii care solicita partaj in camera dubla / tripla, nu vor achita suplimentul de camera Single, daca Agentia nu reuseste sa completeze partajul. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei. Decizia de a renunta la partaj si a opta pentru camera single, se face in baza achitarii suplimentului de camera single de catre ambele persoane.
Pentru explicatiile in obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.

 • Bilete de avion Bucuresti - Lisabona si retur, Lisabona - Madeira si retur;
 • Bagaj de mana, dimensiuni 40x30x20 cm;
 • 9 nopti cazare cu mic dejun hotel 3*;
 • Transport autocar pe toata durata circuitului;
 • Vizitele din program;
 • Ghid de turism.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
 

Alte circuite din regiune

Circuit Spania - Andaluzia | 8 zile - Avion | 2022

Circuit Spania - Andaluzia | 8 zile - Avion | 2022

SPANIA

 • 7
 • 3
 • 7 Nopti / Mic dejun / Transport cu avionul
 • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 16.06.2022

de la 570 €/pers.

Circuit Spania - Portugalia - Tara Bascilor | 14 zile - Avion | 2022

Circuit Spania - Portugalia - Tara Bascilor | 14 zile - Avion | 2022

Portugalia, SPANIA

 • 13
 • 3
 • 13 Nopti / Mic dejun / Transport cu avionul
 • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 15.09.2022

de la 894 €/pers.

Circuit Portugalia - Spania de Nord - Tara Bascilor | 9 zile - Avion | 2022

Circuit Portugalia - Spania de Nord - Tara Bascilor | 9 zile - Avion | 2022

Portugalia, SPANIA

 • 8
 • 3
 • 8 Nopti / Mic dejun / Transport cu avionul
 • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 15.09.2022

de la 680 €/pers.

Calendar plecari circuite

Iunie 2022
Iulie 2022
August 2022
Septembrie 2022
Octombrie 2022
Lunile anterioare
Lunile urmatoare
Aboneaza-te la newsltterul Hello Holidays

ABONEAZA-TE si fii la curent cu cele mai mariREDUCERI!