× Hello Holidays

Paste - Circuit Portugalia - Spania | 8 zile - Avion | 2022

Recenzii turisti
Ghid insotitor
Variante de plata
Card online
Transfer bancar
Cash

Program detaliat

Paste - Circuit Portugalia - Spania | 8 zile - Avion | 2022

Itinerar: Lisabona - Cascais - Estoril - Sintra - Cabo da Roca - Mafra - Obidos - Fatima - Tomar - Batalha - Nazare - Alcobaca - Coimbra - Porto - Salamanca - Madrid

Ziua 1. BUCURESTI - LISABONA

Intalnire  cu reprezentantul agentiei la aeroportul Henri Coanda la ora 18.00, imbarcare cu destinatia Lisabona, pe cursa de 20.10. Sosim la Lisabona la ora 22.30, transfer catre hotel.  Seara cazare zona Lisabona.

Ziua 2. LISABONA - CASCAIS - ESTORIL - SINTRA - CABO DA ROCA (cca. 100 km)

Mic dejun. Pornim sa descoperim din frumusetea orasului intr-un tur de oras combinat, pietonal si autocar Parcul Natiunilor, un simbol al orasului modern, aflat in proximitatea Estuarului Tagus, zona transformata la sfarsitul secolului XX, cu ocazia Expozitie Mondiale Expo 98;  Muzeul National al Placilor Ceramice – o bijuterie a orasului, in interior se afla o impresionanta colectie provenind de pe teritoriul portughez, spaniol, italian si indian ( Goa),  Panteonul National, aflat in Biserica Santa Egracia, adaposteste mormintele mai multor presedinti portughezi, al scriitorului Almeida Garett ai al  celei mai faimoase cantarete de Fado – Amalia Rodrigues; Piata Comertlui – construita dupa cutremurul din 1755, cu arcadele sale ample, fatadele galben pal si mozaicurile incantatoare, ce pare inca o poarta de acces spre vechea cetate, asa cum era pe vremuri;  Manastirea Ieronimilor (după prima comunitate de calugari carora le-a fost incredintata initial manastirea), Manastirea Jeronimos este, fara îndoiala, cel mai prestigios locas de cult din Lisabona. Regele Manuel I a fost cel care a comandat construirea sa, lucrarile fiind încheiate în 1502. În prezent manastirea este, alaturi de Turnul Belem, parte a Patrimoniului Mondial UNESCO (statut pe care îl detine din 1983), ceea ce nu este, de fapt, surprinzator, avand în vedere unicitatea sa arhitecturala şi trecutul istoric al edificiului.  Dupa amiaza timp liber in capitala sau optional (25 Euro) o excursie de jumatate de zi la Sintra si Cabo da Roca. Urmand coasta Alanticului, trecem prin vestitele statiuni  litorale Cascais si Estoril, pentru a ajunge la resedinta regala de la Sintra si apoi la cel mai vestic punct al continentului – Cabo da Roca. Aici puteti obtine contra cost o diploma care sa-ti ateste faptul ca ai ajuns la „locul in care se termina pamantul si incepe marea”.  Seara cazare zona Lisabona.

Ziua 3. LISABONA - MAFRA - OBIDOS - FATIMA (cca. 215 km)

Mic dejun. Plecam spre  Mafra, unde se afla cel mai mare complex monastic al Portugaliei, comparat cu Escorialul spaniol, dar mult mai grandios, locul in care liliecii sunt cei mai buni bibliotecari. Continuam cu o plimbare pietonala in Obidos – cel mai romantic sat medieval din Portugalia, oferit ca dar de nunta Reginei Isabel de Aragon, de catre sotul sau regele Dinis. Urmand Rua Direita ( strada principala) vizitam cele mai importante obiective turistice si degustam specialitatea locului – lichiorul servit in pahare de ciocolata. Dupa amiaza continuam spre Fatima pentru cazare. Optional cina.

Ziua 4. FATIMA - BATALHA - NAZARE - ALCOBACA (cca. 125 km)

Mic dejun, timp liber in Fatima, sau optional excursie la Batalha, Nazare si Alcobaca (35 Euro). Dimineta ne indreptam spre impresionanta Manastire gotica de la Batalha, ce comemoreaza o importanta batalie purtata in evul mediu de catre portughezi impotriva spaniolilor. Continuam cu vechiul port pescaresc Nazare, astazi o importanta statiune litorala, aflata pe malurile Atlanticului. Numele asezarii vine de la biblicul Nazaret, portul fiind botezat dupa o statuie a Sfintei Fecioare adusa din Tara Sfanta. Al treilea popas din periplul de astazi este reprezentat de Alcobaca – locul in care se afla Manastirea Santa Maria, una dintre cele sapte minuni ale Portugaliei, aflata pe lista obiectivelor UNESCO. Intr-un tur pietonal, insufletiti de povestea de dragoste a lui Pedro si Ines de Castro, vom descoperi farmecul cochetei asezari si vom degusta delicioasele bauturi locale. Seara cazare in zona  Fatima. Optional cina.

Ziua 5. FATIMA - TOMAR (cca. 100 km)

Mic dejun, dimineata viizitam Sanctuarul Fecioarei de la Fatima, Bazilica da Nostra Senhora de Rosario si Capela Aparitiilor. Optional  (25 Euro) participare la pranzul festiv organizat intr-un restaurant local. Dupa amiaza timp liber sau optional vizita la Cetatea templierilor de la Tomar (25 Euro) – o alta minune a Portugaliei, inscrisa in patrimoniul UNESCO, sediul  central al ordinului militar infiintat in Ierusalim, in anul 1119, pentru a apara Sfantul Mormant. Seara cazare in zona Fatima. Optional cina.

Ziua 6. FATIMA - COIMBRA - PORTO (cca. 220 km)

Mic dejun. Ne indreptam spre Coimbra, fosta capitala a Portugaliei din anul 1139 si pana in anul 1260 si un important centru universitar, facem un tur pietonal in centrul urbei – Catedrala Veche, Palatul Sub-Ripas, Piata Republicii, Universitatea, Biblioteca Joanina, Noua Catedrala. Dupa amiaza ajungem  la Porto, situat in Delta raului Douro si pornim in plimbare prin oras– Podul Dom Luis, Catedrala Se, Biserica San Francisco, Jardim de Moro. Optional croaziera si degustari de vinuri, cazare in zona Porto.

Ziua 7. PORTO – SALAMANCA - MADRID (560 km)

Mic dejun. Astazi parasim Portugalia, primul popas il vom face intr-unul dintre cele mai frumoase orase spaniole -  Salamanca, vizitam una din primele universitati din lume, infiintata in anul 1134 si centrul istoric al urbei, inclus in patrimoniul UNESCO – Muzeul Orasului, Cladirea Primariei, Catedrala Veche, ridicata incepand cu anul 1140, Catedrala Noua, proiectata de catre arhitectii Anton de Egas si Alonso Rodrigues pe naosul stang al vechii biserici, constructia prelungindu-se pe o perioada de peste 200 de ani, 1513-1733, Casa Las Conchas – ridicata la ordinul lui Don Rodrigo Maldonado da Talavera, Cavaler al Ordinului Sf. Iacob, Manastirea San Esteban, Turnul Clavero. Seara sosim la Madrid, vizita panoramica a capitalei Spaniei-Torres si Plaza Colon, Palacio de Justicia, Biblioteca Nacional, Plaza de Cibeles, Puerta del Sol, Plaza Mayor, Plaza Independencia, celebrul Bulevard Gran Via, Plaza de Espana. Cazare in zona Madrid.

Ziua 8. MADRID - BUCURESTI

Dupa micul dejun, transfer catre aeroport, pentru imbarcare pe zborul de la ora 10.50, cu destinatia Bucuresti, unde sosim la ora 15.30.

Excursii optionale: Optional excursie la Sintra si Cabo da Roca (+25 EUR)
Optional excursie la Batalha, Nazare si Alcobaca (+35 EUR)
Optional vizita la Cetatea templierilor de la Tomar (+25 EUR)
Supliment pranz de Paste si 3 cine 70 €/persoana
(Daca se doreste doar pranzul festiv de Paste 25 €/persoana)
Croaziera si degustari de vinuri 25 €/persoana

Ofertă

Perioada 2022

Reducere

- 15 %

Reducere

- 10 %

Reducere

- 5 %

Loc in Dubla

20.04 – 27.04.2022

555 €

589 €

622 €

655 €

 

Supliment SGL

Copil

6 - 12 ani

Al treilea adult

275 €

635 €

645 €

 

Reduceri și suplimente

REDUCERE de pana la MAXIM 15% prin CUMULAREA urmatoarelor: 

 1. FIRST MINUTE -10% valabil pana la 28.02.2022, cu achitarea unui avans de 10% la inscriere, inca 20% pana la 28.02 si diferenta de plata cu 30 de zile inainte de plecare.

 2. CLIENT FIDEL - 5% REDUCERE pentru turistii care au mai achizitionat programe turistice de la agentia tour operatoare, atat direct, cat si prin intermediul agentiilor partenere a acesteia.

 3. REDUCERE DE GRUP: la 8 pers= 2%, la 12 pers= 3%, la 15 pers. platitoare, a 16-a GRATUIT

Reducerile se aplica numai la pachetul de baza; acestea nu se aplica la alte taxe sau suplimente de orice fel.

In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid, in caz de retragere/renuntare, se aplica penalizari de 100% din valoarea avansului achitat conform pragurilor de mai sus.

SAFE PRICE (Tarif Standard) - 40% avans la înscriere, diferenta de plata cu pana la 14 zile inainte de plecare

In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid, in caz de retragere/renuntare, se aplica pragurile de penalizare conform contractului, respectiv:

a) 25 Euro/persoana - taxa de serviciu, dupa primirea confirmarii serviciilor comandate (cu pana la 45 de zile inainte de plecare/intrare)

b) 25% din contravaloarea pachetului de servicii turistice pentru anulare in intervalul 44-31 zile inainte de plecare/intrare.

c) 40% din contravaloarea pachetului de servicii turistice pentru anulare in intervalul 30-15 zile inainte de plecare/intrare.

d) 100% din contravaloarea pachetului de servicii turistice pentru anulare in intervalul 14-0 zile inainte de plecare/intrare.

In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie de catre agentia organizatoare, turistul va beneficia de rambursarea integrala a avansului achitat, doar cu achitarea taxei de serviciu in cuantum de 25 euro/persoana (care va fi scazuta din avansul achitat). Insa, in situatia in care turistul solicita reprogramarea calatoriei la o data ulterioara, nu se percepe taxa de serviciu.

Grup minim 35 pers. Excursiile optionale se organizeaza pentru un numar minim de 30 de persoane.

In cazul nerealizarii grupului minim se va anula excursia, cu posibilitatea inscrierii pe un program similar;

In cazul unui grup mai mic de 35 pers., pentru un grup de 30-34 se va achita un supliment de 25 euro /pers., Agentia organizatoare isi rezerva dreptul de a anula programul daca nu se vor inscrie minim 15 persoane pana cu 15 zile inainte de data de plecare.

Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, respectand vizitarea tuturor obiectivelor din program

Turistii care solicita partaj in camera dubla / tripla, nu vor achita suplimentul de camera Single, daca Agentia nu reuseste sa completeze partajul. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei. Decizia de a renunta la partaj si a opta pentru camera single, se face in baza achitarii suplimentului de camera single de catre ambele persoane.

Turistii care solicita locuri pe primele 3 banchete din autocar, vor achita un supliment de 5% din pretul excursiei.

Pentru explicatiile in obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.

Îmbarcări & Transferuri

TRANSFERURI CONTRA COST DIN TARA

Orasul

Locul de intalnire

Tarif/pers.

€/sens

BOTOSANI

Benzinaria Rompetrol

(Cal.Nationala)

28 €/sens

SUCEAVA

Hotel Bucovina

28 €/sens

IASI

McDonald’s Gară

28 €/sens

P. NEAMT

Benzinaria Mol (Blv.Traian)

23 €/sens

ROMAN

Gara

23 €/sens

VASLUI

Benzinaria OMV (Str.Stefan cel

Mare)

23 €/sens

BARLAD

Statie Renel / Benzinaria Rompetrol

20 €/sens

BACAU

Parcarea Stadionului Municipal

20 €/sens

ADJUD

Benzinaria Lukoil

18 €/sens

FOCSANI

Benzinaria Mol (Blv.Bucuresti) / LIDL (Restaurant Moldova)

18 €/sens

GALATI

McDonald’s

15 €/sens

BRAILA

Magazin Penny (Șos.Buzaului)

15 €/sens

RM. SARAT

Magazin Profi (Mihail Kogalniceanu)

13 €/ sens

BUZAU

McDonald’s Unirea

13 €/ sens

TULCEA

Autogara Augustina / Petrom

(Str.Babadag)

23 €/ sens

CONSTANTA

Gara CFR

20 €/sens

MEDGIDIA

Restaurant Balada / LIDL

18 €/sens

TG. MURES

Benzinaria Mol – 1 Dec 1918

25 €/sens

SIGHISOARA

Benzinaria Rompetrol

23 €/sens

MEDIAS

Autogară

23 €/sens

FAGARAS

Casa de Cultura

20 €/sens

BRASOV

Benzinaria Mol - Calea Bucureşti

18 €/sens

SINAIA

Gară

15 €/sens

CAMPINA

Popas Casa Bucur - Km 92

13 €/sens

PLOIESTI

Benzinaria Petrom Metro

10 €/sens

TARGOVISTE

Hotel Valahia

13 €/sens

CRAIOVA

Benzinaria Petrom Gara

18 €/sens

SLATINA

Benzinaria OMV

15 €/sens

DEVA

McDonald’s GARA

25 €/sens

ORASTIE

Benzinaria Rompetrol

(Str.Unirii)

25 €/sens

ALBA IULIA

Gară

23 €/ sens

SEBES

ROMPETROL iesire Lancram

23 €/ sens

SIBIU

Benzinăria Mol - Șelimbăr

23 €/ sens

RM. VALCEA

Sala Sporturilor

15 €/sens

PITESTI

McDonald’s Gară / Petrom

Podul Viilor

13 €/sens

 

Conditii generale TRANSFERURI DE GRUP:

 • Tarifele de mai sus sunt de persoană și sunt valabile pentru transport pe sens.
 • Orașele reprezintă puncte de îmbarcare/debarcare.
 • Locurile de imbarcare prezentate in tabelul de mai sus sunt informative, acestea pot fi diferite in functie de partenerul care efectueaza transferul si se reconfirma odata cu informarea de plecare.
 • Transferurile de grup se confirma automat si se organizeaza (indiferent de numarul de persoane care solicita transferul).
 • In functie de marimea grupului, transferurile se pot efectua cu: autoturism, microbuz, minibus, autocar sau cu ajutorul firmelor ce efectuează curse de linie.
 • Transferurile de grup nu au intotdeauna traseu direct, pot implica transbordari (pe mai multe curse, inclusiv cu parteneri diferiti), timpi de asteptare, etc.
 • Traseele pot suferi modificări în funcție de numărul de participanți existenți pe ruta respectivă.
 • Timpii de asteptare intre imbarcare/debarcare si preluarea de catre partenerul care efectueaza transferul de grup, poate varia in functie de orarul de cursa al acestuia.
 • Informarile de plecare sunt disponibile cu 2 zile inaintea plecarii.
 • Orele, numerele de telefon ale soferilor sau numerele de dispecerat, se vor comunica cu 2 zile inaintea datei plecarii, urmand sa tineti legatura cu acestia pentru a va informa privind situatia concreta din ziua plecarii (ora exacta a sosirii in orasul dvs).
 • Orele de preluare sunt estimative și pot suferi modificări (timpi de așteptare), în funcție de condițiile de trafic și legăturile de transfer, atât la plecare cât si la întoarcere.
 • Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de imbarcare cu 15-30 min. inainte de ora comunicata. Va rugam sa respectati ora imbarcarii, pentru ca grupul nu poate astepta turistii care intarzie .
 • Daca turistii doresc imbarcarea dintr-o alta localitate decat din Bucuresti, acestia trebuie sa informeze agentia de turism la care s-au inscris cu minim 14 zile inainte de data plecarii. Confirmarile de transferuri din tara cu mai putin de 14 zile inainte se vor face On request, in functie de capacitatea mijloacelor de transport utilizate. Pentru transferurile achizitionate cu mai putin de 14 zile sau cele solicitate la fata locului - direct de la reprezentantii Hello Holidays (ghizi, insotitori, soferi) se achita un supliment de 5 euro/pers/sens, iar confirmarea se va face in functie de disponibilitate.
 • Toate rezervarile trebuie insotite in mod obligatoriu de numarul de telefon (valabil) al pasagerilor si disponibil la momentul plecarii. Agentiile partenere au obligatia, in momentul rezervarii, de transmitere a numarului de telefon valabil al turistilor inscrisi, catre Tour Operatorul Hello Holidays. Numarul de contact al turistilor este foarte important de transmis, deoarece, mai ales in cazul transferurilor cand pot aparea diferite modificari, intarzieri, etc., acestia vor fi contactati de catre sofer/dispecerat, etc. In caz contrar, agentia Hello Holidays nu este raspunzatoare de imposibilitatea contactarii pasagerilor din cauza netransmiterii informatiilor obligatorii solicitate sau transmiterea incorecta a acestora si nu va restitui contravaloarea tranferului confirmat sau a pachetului de servicii contractate.

Observatii / Conditii de calatorie:

 • Pentru ca unui minor sa i se permita calatoria in afara tarii, este necesar sa fie insotit de cel puţin un adult care sa aiba asupra sa acordul scris al ambilor parinti ai minorului, legalizat la notariat, si cazier judiciar, pe care sa-l prezinte in punctul de frontiera. Daca adultul care insoteste minorul este unul din parinti, acesta va avea nevoie doar de acordul scris al celuilalt parinte al minorului, legalizat la notariat. Informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro.
 • Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a certificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite). Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
 • Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie nu prezinta urme de deteriorare a elementelor de siguranta, dar si valabilitatea acestora.
 • Autoritatile de frontiera isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul unei anumite tari a oricarei persoane care nu prezinta suficienta credibilitate. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii care nu pot fi depistate anterior datei plecarii.
 • Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, cu respectarea vizitarii tuturor obiectivelor din program. Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.
 • Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala si nu sunt obligatorii.
 • Obiectivele turistice redactate cu litere ingrosate si inclinate (Bold- Italic), se viziteaza doar la exterior. In situatia in care nu se mentioneaza ca turul de oras este panoramic cu autocarul, implicit turul se va face pietonal.
 • Agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sa a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente.
 • Turistii care solicita partaj in camera dubla / tripla, nu vor achita suplimentul de camera Single, daca Agentia nu reuseste sa completeze partajul. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei. Decizia de a renunta la partaj si a opta pentru camera single, se face in baza achitarii suplimentului de camera single de catre ambele persoane.
 • Nominalizarea hotelurilor se va face in ultima saptamana inainte de data plecarii, in functie de marimea grupului. Mentiunea “sau similar” in dreptul denumirii hotelului, face referire doar la categoria de confort si regimul de masa al hotelului.
 • Hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii.
 • In situatia in care turistul are cerinte speciale, cum ar fi dar fara a se limita la: camere alaturate sau cu o anumita localizare, meniu special, acestea vor fi cu titlul de solicitare catre prestatori dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului.
 • Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar /frigider, seif, aer conditionat, etc); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
 • In ultimii ani tot mai multe hoteluri si vase de croaziera au initiat politica fara bani cash (cash free). Astfel, este posibil ca unii prestatori sa nu mai incaseze bani cash pentru serviciile suplimentare prestate, de aceea este important sa detineti un card de credit cand calatoriti in afara tarii.
 • Acest program nu este recomandat persoanelor cu mobilitate redusa.
 • Avand in vedere epidemia SARS-COV 2 este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii, independent de vointa agentiei (cum ar fi: limitari ale capacitatii de transport in autocar, restrictii de vizitare pentru unele atractii turistice, masuri suplimentare de igiena si control al starii de sanitate, formalitati vamale).
 • Nu sunt necesare vaccinari speciale pentru aceasta destinatie;
 • Pentru majoritatea excursiilor, copiii in varsta de 6 - 12 ani, beneficiaza de reducere, numai pentru cazare in camera cu doi adulti.
 • Pentru reducerea de grup, toti turistii din acel grup trebuie sa fie inscrisi pe acelasi program, aceeasi data de plecare si aceeasi rezervare.

Recomandam incheierea asigurarii Travel (storno + medicala) pentru a va proteja atat inainte de plecare, in cazul anularii calatoriei, cat si dupa plecare in cazul unei situatii neprevazute!

Harta

Harta Paste - Circuit Portugalia - Spania | 8 zile - Avion | 2022

Excursii optionale: Optional excursie la Sintra si Cabo da Roca (+25 EUR)
Optional excursie la Batalha, Nazare si Alcobaca (+35 EUR)
Optional vizita la Cetatea templierilor de la Tomar (+25 EUR)
Supliment pranz de Paste si 3 cine 70 €/persoana
(Daca se doreste doar pranzul festiv de Paste 25 €/persoana)
Croaziera si degustari de vinuri 25 €/persoana

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
 

Alte circuite din regiune

Circuit Spania - Portugalia - Tara Bascilor | 13 zile - Avion | 2024

Circuit Spania - Portugalia - Tara Bascilor | 13 zile - Avion | 2024

Portugalia, Spania

 • 12
 • 3
 • 12 Nopti / Mic dejun / Transport cu avionul
 • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 27.09.2024

de la 1716 €/pers.

Circuit Portugalia - Spania de Nord si Tara Bascilor | 8 zile - Avion | 2024

Circuit Portugalia - Spania de Nord si Tara Bascilor | 8 zile - Avion | 2024

Portugalia, Spania

 • 7
 • 3
 • 7 Nopti / Mic dejun / Transport cu avionul
 • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 27.09.2024

de la 1440 €/pers.

Spania - Circuit si sejur pe Costa Brava | 13 zile - Autocar | 2024

Spania - Circuit si sejur pe Costa Brava | 13 zile - Autocar | 2024

Spania

 • 12
 • 3
 • 12 Nopti / Demipensiune / Transport cu autocarul
 • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 11.09.2024

de la 915 €/pers.

Calendar plecari circuite

August 2024
Septembrie 2024
Octombrie 2024
Noiembrie 2024
Decembrie 2024
Lunile anterioare
Lunile urmatoare
Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

Am sosit aseara din acest circuit,unde l-am avut ca si ghid pe dl.Ion RACHERU(o adevrarata enciclopedie mobila).In primul rand ,,FELICITARI !"dl Ion Racheru pentru tot ceea ce a-ti facut in acest cir...

Mihaita Boariu, 25.06.2024 Citeste mai mult

Super ghid, domnul Radu N.???? dar și domnul șofer Ștefan D. ✨️ Cu siguranță voi mai călători cu această agenție!!

Matei Adelina, 03.06.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn
Solicita oferta