× Hello Holidays

Egipt - Cairo - Hurghada | Circuit cu Sejur Hotel 5* Deluxe | 8 zile - Avion | 2021

Recenzii turisti
Ghid insotitor
Variante de plata
Card online
Transfer bancar
Cash

Program detaliat

Egipt - Cairo - Hurghada | Circuit cu Sejur Hotel 5* Deluxe | 8 zile - Avion | 2021

Itinerar: Piramidele si Sfinxul din GIZA - Jeep Safari - Plimbare cu submarinul - Insula Giftun - vechiul Cairo Coptic - Vechiul Bazar - Muzeul de Egiptologie - Alexandria 

ZIUA 1  BUCURESTI - CAIRO (Gizah, Memphis) - HURGHADA

   Zbor la 00:30, din aeroportul Otopeni spre Cairo. Dupa formalitatile de frontiera, transfer din aeroport la Hotel. Dupa un somn odihnitor si servirea micului dejun, ne indreptam spre Gizah, pentru a vizita Piramidele si Sfinxul. Piramida lui Keops, cea mai mare dintre cele trei aflate pe platou si cea mai mare piramida construita vreodata, este singura minune a lumii antice, care sfideaza inca trecerea timpului. A fost ridicata ca monument funerar pentru faraonul Keops, intre anii 2700 - 2500 i. Hr., si timp de 43 de secole, pana in anul 1889 cand s-a ridicat Turnul Eiffel din Paris, avea sa fie cea mai inalta constructie din intreaga lume, masurand 139 de metri in inaltime. Marele Sfinx de la Giza se banuieste ca a fost construit in perioada faraonului Khafra, regele celei de a 4-a dinastii (2558 - 2532 i,Hr.), capul monumentului avand trasaturi asemanatoare cu infatisarea acestuia. Constructia se aliniaza cu piramida faraonului, crezandu-se ca ar fi fost construit pentru a pazi mormantul acestuia. Continuam cu vizita la Institutul de Papirusuri si la un laborator de parfumuri. Timp liber, sau optional 45 euro, excursie la Memphis, oras intemeiat in sec. XXXII i.Hr., un adevarat muzeu in aer liber, care etaleaza statui de granit si alabastru, de mari dimensiuni, pe locul primei capitale a Egiptului Faraonic. Urmeaza Saqqara, vasta necropola la Memphis-ului, cu piramida faraonului Djoser, veche de 4.700 de ani si considerata drept cea mai veche inca vizibila din Egipt. Ne intoarcem in Cairo, la hotel pentru check-out. Transfer la Hurghada, la Jasmine Palace Resort (sau similar) 5***** standard, pentru servirea cinei in regim All Inclusive si cazare. 

ZIUA 2  HURGHADA - SOARE, VALURI si MULTA DISTRACTIE

   Soare, plaja, mare si o adiere placuta de vant, iata cateva conditii pentru minunate momente de relaxare in aceste zile de sejur, pe care le putem alterna cu zile mai antrenante, alegand excursiile optionale. Cazare si mese in regim All Inclusive la hotelul ales.

   Intre programele optionale va sugeram: Jeep Safari, Plimbare cu submarinul Sindbad, Croaziera spre insula Giftun, etc.

ZIUA 2,3,4  HURGHADA - SOARE, VALURI si MULTA DISTRACTIE

   Soare, plaja, mare si o adiere placuta de vant, iata cateva conditii pentru minunate momente de relaxare in aceste zile de sejur, pe care le putem alterna cu zile mai antrenante, alegand excursiile optionale. Cazare si mese in regim All Inclusive la hotelul ales.

   Intre programele optionale va sugeram: Jeep Safari, Plimbare cu submarinul Sindbad, Croaziera spre insula Giftun, etc.

ZIUA 5  HURGHADA - CAIRO

   Mic dejun. Ne bucuram de plaja si de facilitatile hotelului ales, sau optional excursie la Sand City si parcul Mini Egypt. Transfer la Cairo pentru servirea cinei si cazare.

ZIUA 6  CAIRO (Cartierul Copt, Muzeul de antichitati egiptene)

   Mic dejun. Incepem vizita in Cartierul Copt, un adevarat bastion al crestinismului, aflat in zona veche a orasului: Muzeul Copt, Bis. Suspendata si Bis. greaca Sf. Gheorghe, unele dintre aceste structuri datand din sec. VII d.Hr. Urmeaza Old Souk of Khan El Khalili Bazzars, adica Vechiul Bazar, cu strazile sale inguste, pietruite si cu alei sinuoase si interconectate, ce creeaza o atmosfera magica, ca o calatorie inapoi in timp. Vizita la Muzeul de Antichitati Egiptene, unde de multitudinea exponatelor cu o valoare inestimabila: de la Colosul lui Amenhotep III si Galeriile dedicate lui Tutantkamon, ce gazduiesc peste 1700 de piese, la sculptura in marime naturala a regelui Djoser si Sala Mumiilor, care gazduieste 11 mumii faraonice. Cu peste 136.000 de articole expuse, fara a mai mentiona alte cateva sute de mii de piese aflate la subsol, infiintat acum mai bine de 100 de ani, Muzeul de Egiptologie contine cea mai mare colectie de exponate din lume specifice culturii egiptene antice, cuprinzand Regatul Vechi, Regatul Mijlociu si Regatul Nou. Transfer la hotel pentru cina si cazare.

ZIUA 7  CAIRO - ALEXANDRIA - CAIRO

   Mic dejun. Timp liber in Cairo, sau optional 75 euro, excursie la Alexandria, oras fondat de Alexandru Macedon in anul 334 i.Hr. In jurul anului 1300, Marco Polo vorbeste despre Alexandria ca despre unul dintre cele mai aglomerate doua porturi ale lumii, dupa Quanzhou, China. La fel de faimoase ca intemeietorul sau, sunt Farul si Biblioteca din Alexandria. Dintre cele sapte minuni ale lumii antice, numai Farul din Alexandria avea si un scop practic, fiind ridicat pe insulita Pharos pana la inaltimea de 127 m, iar lumina reflectata de oglinda farului, putea fi vazuta de la o distanta de 50 de kilometri de tarm. Vizitam Catacombele romane - o retea de tuneluri ce constituie cel mai mare sit funerar din perioada greco-romana, iar in apropiere descoprim Columna lui Pompei - monument antic din granit, cu o inaltime de 27 de metri, ridicat in onoarea imparatului Diocletian in anul 297 d.Hr. Urmeaza Citadela Qaitbay, construit in 1477 d.Hr., pe locul pe care se inalta altadata Farul din Alexandria, folosindu-se structurile si pietrele ramase de la acesta, de catre sultanul Al-Ashraf Sayf al-Din Qa'it Bay, pentru a apara Alexandria de atacurile Imperiului Otoman. Servim masa de pranz si ne intoarcem la acelasi hotel din Cairo pentru cina si cazare.

ZIUA 8  CAIRO - BUCURESTI

   Mic dejun. Dupa ce eliberam camerele, transfer la aeroport pentru imbarcare la zborul cu destinatia Bucuresti.

Bine de știut

Turistii care solicita partaj in camera dubla / tripla, nu vor achita suplimentul de camera Single, daca Agentia nu reuseste sa completeze partajul. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.
 
Grup minim 15 persoane. Excursiile optionale se organizeaza pentru un numar minim de 10 de persoane.
 
In cazul nerealizarii grupului minim se va anula excursia, cu posibilitatea inscrierii la un program similar;
In cazul unui grup mai mic de 15 pers. (10-14 persoane) se va achita un supliment de 25 euro/persoana;
Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului.

Reduceri și suplimente

REDUCERE DE GRUP: la 8 pers.= 2%, la 12 pers.= 3%, la 15 pers. platitoare, a 16-a GRATUIT
Reducerile se aplica numai la pachetul de baza; acestea nu se aplica la alte taxe sau suplimente de orice fel.

Transferuri

TRANSFERURI CONTRA COST DIN TARA

Orasul

(curse de linie)

Locul de intalnire

(transfer chiar si pt. 1 pers.)

Tarif/pers.

€/sens

PLOIESTI

Petrom - Metro

8 € /sens

CAMPINA

Casa BUCUR - popas Km 92

10 €/sens

BRASOV

PETROM - Calea Bucuresti

14 €/sens

FOCSANI

Benzinaria LUKOIL Centru

12 €/sens

Orasul

(Transf. privat)

Locul de intalnire

(transfer pt. minim 2 pers)

Tarif/pers.

€/sens

GALATI

McDonald’s

10 €/sens

BUZAU

McDonald’s Unirea

8 €/sens

CONSTANTA

GARA CFR

14 €/sens

BRAILA

Parcare PENNY Sos. Buzau

10 €/sens

Informații

*Transferurile din tara se organizeaza cu ajutorul firmelor ce efectueaza curse de linie. Functie de marimea grupului, se poate organiza transfer privat (minim 2 pers.) cu autoturism, microbuz, minibus sau midibus. Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de imbarcare cu 15-30 min. inainte de ora comunicata. Orele sunt estimative, in functie de conditiile meteorologice si de trafic. Numerele de telefon ale ghizilor sau soferilor se vor comunica cu 2 – 3 zile inaintea datei plecarii, urmand a tine legatura cu acestia pentru a te informa privind situatia concreta din ziua plecarii (ora exacta a sosirii in orasul tau). Te rugam sa respecti ora imbarcarii, pentru ca grupul nu poate astepta turistii care intarzie. Daca turistii se imbarca dintr-o alta localitate decat Bucuresti, acestia trebuie sa informeze agentiade turism la care s-au inscris cu minim 15 zile inainte de data plecarii. Inscrierile cu mai putin de 15 zile inainte se vor face numai in functie de capacitatea mijloacelor de transport utilizate. 
 - Obiectivele turistice redactate cu litere ingrosate si inclinate (Bold - Italic), se viziteaza doar la exterior. In situatia in care nu se mentioneaza ca turul de oras este panoramic cu autocarul, implicit turul se va face pietonal. 
 - Pentru majoritatea excursiilor, copiii in varsta de 6 - 12 ani, beneficiaza de reducere, numai pentru cazare in camera cu doi adulti.
 - Nominalizarea hotelurilor se va face in ultima saptamana inainte de data plecarii, in functie de marimea grupului. Mentiunea “sau similar” in dreptul denumirii hotelului, face referire doar la categoria de confort si regimul de masa al hotelului.
 - Pentru reducerea de grup, toti turistii din acel grup trebuie sa fie inscrisi pe acelasi program, aceeasi data de plecare si aceeasi rezervare.
 - Pentru ca unui minor sa i se permita calatoria in afara tarii, este necesar sa fie insotit de cel putin un adult care sa aiba asupra sa acordul scris al ambilor parinti ai minorului, legalizat la notariat, si cazier judiciar, pe care sa-l prezinte in punctul de frontiera. Daca adultul care insoteste minorul este unul din parinti, acesta va avea nevoie doar de acordul scris al celuilalt parinte al minorului, legalizat la notariat. 
 - Autoritatile de frontiera isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul unei anumite tari a oricarei persoane care nu prezinta suficienta credibilitate. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii care nu pot fi depistate anterior datei plecarii.
 - Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru pentru o anumita tara, putand exista diferente fata de standardele din Romania, fapt neimputabil agentiei de turism. Repartizarea camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia. Eventuale nemultumiri legate de amplasarea sau aspectul camerei, se rezolva de catre turist direct la receptie, cu ajutorul insotitorului de grup.
 - Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.). In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
 - Pentru calatorie este necesar pasaportul valabil 6 luni de la data intrarii in Egipt. 

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

5/5
din 1 recenzie
Adauga recenzie
Denisa Oprea

09.04.2021

Recenzie adaugata cu succes!

Ai calatorit cu noi? Lasa-ne un review!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
 

Alte circuite din regiune

City Break Dubai | 7 zile - Avion | 2024

City Break Dubai | 7 zile - Avion | 2024

Emiratele Arabe Unite

  • 6
  • 3
  • 6 Nopti / Mic dejun / Transport cu avionul
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 20.08.2024

de la 799 €/pers.

Circuit Emiratele Arabe - Povestea celor 7 regate | 9 zile - Avion | 2024

Circuit Emiratele Arabe - Povestea celor 7 regate | 9 zile - Avion | 2024

Emiratele Arabe Unite

  • 8
  • 4
  • 8 Nopti / Mic dejun / Transport cu avionul
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 30.09.2024

de la 1249 €/pers.

Circuit Emiratele Arabe Unite & Sultanatul Oman: Experienta Arabiei | 10 zile - Avion | 2024

Circuit Emiratele Arabe Unite & Sultanatul Oman: Experienta Arabiei | 10 zile - Avion | 2024

Emiratele Arabe Unite

  • 9
  • 4
  • 9 Nopti / / Transport cu avionul
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 06.12.2024

de la 1899 €/pers.

Calendar plecari circuite

Aprilie 2024
Mai 2024
Iunie 2024
Iulie 2024
August 2024
Septembrie 2024
Octombrie 2024
Lunile anterioare
Lunile urmatoare
Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

Nu am calatorit cu d-vs, dar mi-as dori!

Labont Eugenia, 12.02.2024 Citeste mai mult

Numai ce ne-am întors din circuitul Emiratelor Arabe “Povestea celor 7 regate!”O experiența minunată, alături de un grup minunat cum rar găsești și cu 2 ghizi de excepție! Dar țin să mulțumesc din suf...

Mona Ciobanu, 31.01.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn