× Hello Holidays

Circuit Franta - Elvetia - Germania | 6 zile - Avion | 2020

Recenzii turisti
Ghid insotitor
Variante de plata
Card online
Transfer bancar
Cash

Program detaliat

Circuit Franta - Elvetia - Germania | 6 zile - Avion | 2020

Itinerar: Mulhouse - Colmar - Strasbourg - Berna - Interlaken - Lucerna - Zurich - Cascada Rinului - Freiburg - Baden - Baden - Basel

ZIUA 1  BUCURESTI - BASEL - MULHOUSE

   Intalnire cu reprezentantul agentiei la ora 11.45, imbarcare pe cursa cu destinatia Basel. Sosim la Basel la ora 15.20, transfer catre Mulhouse, al doilea oras ca marime al Alsaciei, situat pe malurile Rinului, la poalele muntilor Vosges si la granita dintre trei importante tari europene -Franta, Germania si Elvetia. Ne plimbam in  Centrul Vechi, unde se pastreaza parte din fortificatiile medievale -Turnul Diavolului si Turnul Bollwerk, vizitam Temple Saint - Etienne, cunoscut ca si Catedrala din Mulhouse, ridicata intre anii 1858-1886, in stil neogotic, cea mai inalta biserica protestanta din Franta, avand o inaltime de 97 de metri. Admiram Hotel de Ville, construita in stil renascentist in anul 1552, fosta primarie a orasului pana la alipirea la Republica Francezadin anul 1798, in prezent adaposteste o sala de ceremonii si intalniri ale si Muzeul de Istorie. Consiliului local, Centrul de informare turistica si ne bucuram de timp liber in Place de la Reunion, considerata epicentrul orasului. Seara cazare Mulhouse, hotel 3*. Optional cina 15 Euro.

ZIUA 2  COLMAR - STRASBOURG - MULHOUSE (cca. 250 km)

   Mic dejun. Program liber sau optional (35 Euro) ne indreptam spre Colmar, supranumit “Mica Venetie”, al treilea oras ca marime al Alsaciei si unul dintre cele mai pitoresti ale Frantei, unde descoperim intr-un tur pietonal in centrul vechi, fermecatoare strazi medievale si impresionante cladiri istorice - Biserica Saint Martin, Casa Adolph, Biserica Saint Matthieu, Casa Pfister, Muzeul Bartholdi, Biserica Dominicana. Localitatea este capitala vinului alsacian, iar in luna martie este gazda Festivalului de primavara, cu aceasta ocazie sunt amplasate in oras atractive targuri cu produse locale, ocazia ideala de a degusta din deliciile gastronomice ale zonei.

   Urmatorul popas din traseul de astazi este reprezentat de orasul Strasbourg - locul in care se afla Parlamentul European, impunatoarea Catedrala Notre Dame, magnificul Palat Rohan, cocheta biserica Saint Pierre Le Jeune si alte numeroase comori ale istoriei indelungate ale urbei. Ne bucuram de o plimbare pe strazile incadrate de case burgheze fermecatoare si palate elegante, iar daca timpul ne permite ne delectam cu o croaziera pe raul Ill. Seara ne intoarcem la Mulhouse, cazare hotel 3*. Optional cina 15 Euro.

ZIUA 3  BERNA - INTERLAKEN - LUCERNA - MULHOUSE (cca. 400 km)

   Mic dejun. Timp liber in Mulhouse sau optional excursie in Elvetia (49 euro). Astazi ne indreptam spre capitala Elvetiei -Berna, oras fondat in anul 1191, intr-un peisaj incantator, pe malurile raului Aare. Pornim de la vestita groapa cu ursi si vizitam Catedrala Sf Vincent, imortalizam cele 11 fantani istorice, ne bucuram de spectacolul interesant oferit de Ceasul Astronomic si descoperim muzeul memorial dedicat vestitului fizician Albert Einstein, ce a locuit aici. La pranz continuam traseul spre alta localitate impresionanta- Interlaken, o destinatie turistica binecunoscuta, una dintre cele mai vechi si populare din Elvetia. Asa cum ii spune si numele, elegantul oras este situat intre doua lacuri alpine - Thun si Brienz, la poalele muntelui Jungfrau, care se inalta maiestuos la 4158 m altitudine. 

   Ne bucuram de timp liber pentru cumparaturi si ne indreptam catre Lucerna, una din preferintele de top ale celor care viziteaza Elvetia. Lacul Lucerna este al patrulea ca marime din tara, se mai numeste si Lacul celor Patru Cantoane Impadurite, este navigabil, a reprezentat pentru secole una dintre cele mai importante cai de transport din Elvetia si este traversat de un pod unic, simbol al orasului -Podul Capelei. Dupa plimbarea pe pod, trecem pe langa teatrul orasului, vizitam Biserica Jesuita, centrul vechi si Biserica Sf Leodegar. Seara revenim la Mulhouse, cazare in hotel 3*. Optional cina 15 Euro.

ZIUA 4  ZURICH - CASCADA RINULUI - MULHOUSE (cca. 340 km)

   Mic dejun. Timp liber sau optional va propunem o incursiune in Elvetia (45 euro). Incepem ziua cu vizitarea orasului Zurich, cel mai mare oras si inima financiara a tarii, situat pe ambele maluri ale raului Limmmat si ale Lacului Zurich. Vizitam Catedrala Mare, Catedrala Maicii Domnului, Biserica Sf Petru, ne plimbam pe vestitul bulevard Bahnhofstrasse si vizitam Muzeul Jucariilor. In a doua parte a zilei ajungem la Cascada Rinului, vizitata anual de 1.5 milioane de turisti, locul in care isi unesc destinele aproximativ 60 de cupluri in fiecare an. Seara cazare la Mulhouse, in hotel 3*. Optional cina 15 Euro.

ZIUA 5  FRAIBURG im BREISGAU - BADEN-BADEN - MULHOUSE (cca. 350 km)

   Mic dejun. Timp liber sau optional (35 Euro) dimineata trecem in Germania si facem prima oprire in orasul Freiburg im Breisgau, considerat poarta de acces catre Padurea Neagra si una dintre cele mai populare destinatii turistice din sud-vestul Germaniei, situat atat pe Drumul Vinului Baden, cat si pe Drumul verde, ceea ce atrage peste un milion de turisti anual. Vizitam Catedrala si Piata Primariei.Incursiunea noastra in Germania continua cu vestita statiune Baden -Baden, fondata de catre imparatul roman Hadrian, in secolul I, cu denumirea de “Apele Aureliene”. Intram in atmosfera de vacanta , vizitam cazinoul si Muzeul Frieder Burda si va invitam sa experimentati  o sedinta de rasfat la unul dintre luxoasele complexe termale. Seara cazare Mulhouse, hotel 3*. Optional cina 15 euro.

ZIUA 6  BASEL - BUCURESTI

   Mic dejun. Optional vizita la Muzeul National de Automobile, gazda unui numar impresionant de 437 de masini, realizate de 99 de producatori, incluzand cea mai mare colectie de Bugatti. La pranz predam camerele si ne indreptam spre Basel, al doilea oras ca marime al Elvetiei, situat pe malurile Rinului, vizitam centrul vechi - Primaria, Piata Centrala Markplatz, Catedrala Munster, Biserica St. Elisabeth, Poarta Turnului St. Alban, apoi la ora 18 pornim spre aeroport, ne imbarcam pentru cursa spre Bucuresti.

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE:
Excursie optionala Colmar, Strasbourg: 70.00 €
Excursie optionala Berna, Interlaken, Lucerna: 98.00 €
Excursie optionala Zurich, Cascada Rinului: 90.00 €
Excursie optionala Freiburg, Baden-Baden: 70.00 €

Bine de știut

Turistii care solicita partaj in camera dubla / tripla, nu vor achita suplimentul de camera Single, daca Agentia nu reuseste sa completeze partajul. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.

Grup minim 25 persoane. Excursiile optionale se organizeaza pentru un numar minim de 20 de pers. 

In cazul nerealizarii grupului minim se va anula excursia, cu posibilitatea inscrierii la un program similar;
In cazul unui grup mai mic de 25 pers. (20-24 persoane) se va achita un supliment de 20 euro/persoana;
Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;
Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.

Transferuri

TRANSFERURI CONTRA COST DIN TARA

Orasul

Locul de intalnire

Tarif/pers.

€/sens

BRAILA

Parcare PENNY Sos. Buzaului

10 €/sens

FOCSANI

Benzinaria LUKOIL Centru

12 €/sens

BRASOV

PETROM - Calea Bucuresti

12 €/sens

CONSTANTA

GARA CFR

12 €/sens

BUZAU

McDonald’s Unirea

8 €/sens

GALATI

McDonald’s

10 €/sens

CRAIOVA

Petrom langa Autogara Bacriz

12 €/sens

Informații

*Transferurile din tara se organizeaza (indiferent de numarul de persoane care solicita transferul) cu ajutorul firmelor ce efectueaza curse de linie. Functie de marimea grupului, se poate organiza transfer privat cu microbuz, minibus sau midibus. Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de imbarcare cu 15- 30 min. inainte de ora comunicata. Orele sunt estimative, in functie de conditiile meteorologice si de trafic. Numerele de telefon ale ghizilor sau soferilor se vor comunica cu 2 – 3 zile inaintea datei plecarii, urmand a tine legatura cu acestia pentru a te informa privind situatia concreta din ziua plecarii (ora exacta a sosirii in orasul tau). Te rugam sa respecti ora imbarcarii, pentru ca grupul nu poate astepta turistii care intarzie. Daca turistii se imbarca dintr-o alta localitate decat din Bucuresti, acestia trebuie sa informeze agentiade turism la care s-au inscris cu minim 15 zile inainte de tata plecarii. Inscrierile cu mai putin de 15 zile inainte se vor face numai in functie de capacitatea mijloacelor de transport utilizate. . 

Pentru turistii din Suceava, Piatra Neamt, Iasi, Bacau, care solicita doar in momentul inscrierii (nu se accepta inscrieri ulterioare), oferim 50% REDUCERE pentru doua cazari (la dus si la retur), in Otopeni la o pensiune de 3 stele in apropierea aeroportului (transferul la terminal sau dupa caz la retur de la terminal) se efectueaza de catre hotel.

- Asistenta turistica se refera la suport oferit de agentia partenera locala pentru ca turistii sa poata comunica mai eficient cu receptia sau restaurantul hotelului, sau in cazuri nedorite in care trebuie sa fie asistati daca necesita spitalizare, daca pierd documentele de identitate ori alte incidente cu Politia locala, etc.
- Obiectivele turistice redactate cu litere ingrosate si inclinate (Bold - Italic), se viziteaza doar la exterior. In situatia in care nu se mentioneaza ca turul de oras este panoramic cu autocarul, implicit turul se va face pietonal. 
- Pentru majoritatea excursiilor, copiii in varsta de 6 - 12 ani, beneficiaza de reducere, numai pentru cazare in camera cu doi adulti.
- Nominalizarea hotelurilor se va face in ultima saptamana inainte de data plecarii, in functie de marimea grupului. Mentiunea “sau similar” in dreptul denumirii hotelului, face referire doar la categoria de confort si regimul de masa al hotelului.
- Pentru reducerea de grup, toti turistii din acel grup trebuie sa fie inscrisi pe acelasi program, aceeasi data de plecare si aceeasi rezervare.
- Pentru ca unui minor sa i se permita calatoria in afara tarii, este necesar sa fie insotit de cel puţin un adult care sa aiba asupra sa acordul scris al ambilor parinti ai minorului, legalizat la notariat, si cazier judiciar, pe care sa-l prezinte in punctul de frontiera. Daca adultul care insoteste minorul este unul din parinti, acesta va avea nevoie doar de acordul scris al celuilalt parinte al minorului, legalizat la notariat. 
- Autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul unei anumite tari a oricarei persoane care nu prezinta suficienta credibilitate. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii care nu pot fi depistate anterior datei  plecarii.
- Categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru pentru o anumita tara, putand exista diferente fata de standardele din Romania, fapt neimputabil agentiei de turism. Repartizarea camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia. Eventuale nemultumiri legate de amplasarea sau aspectul camerei, se rezolva de catre turist direct la receptie, cu ajutorul insotitorului de grup.
- Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.). In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va  informeze cu exactitate asupra lor.
- Asezarea în autocar se face incepand cu bancheta a patra, in ordinea înscrierilor. Ca exceptie, turistii care achita suplimentul de 5% pentru primele 3 banchete in autocar, vor fi repartizati in limita locurilor disponibile incepand cu a 2-a bancheta.
- Preturile sunt valabile pentru un numar limitat de locuri la zbor, dupa epuizarea carora, turisii vor putea sa isi dea acceptul pentru achitarea  diferentei de tarif fata de pretul din ziua achitarii pachetului turistic.
- Programul este cu date fixe de plecare si retur, sincronizate cu programele de autocar, al carui ghid va insotii turistii sositi cu avionul impreuna cu cei sositi cu autocarul
- Pe unele programe, autocarul va prelua turistii sositi cu avionul si pe cei de la Budapesta din/ spre orasele prin care se tranziteaza Romania. Locurile repartizate ambelor grupuri (grupul sosit cu autocarul si grupul sosit cu avionul) sunt limitate.
- Pentru călătorie este necesara cartea de identitate sau paşaportul (in anumite tari doar pasaportul) valabil 6 luni de la data întoarcerii în ţară.  

Reduceri și suplimente

REDUCERE de pana la MAXIM 15% prin CUMULAREA urmatoarelor:   
1. FIRST MINUTE - 7% REDUCERE pentru achitarea unui avans de minim 50% din pretul excursiei pana la data de 30.11.2019. Plata integrala cu 30 zile inainte de data plecarii in excursie. Dupa data de 01.12.2019 reducerile timpurii continua cu:
2. EARLY BOOKING - 5% REDUCERE pt. achitarea unui avans de 100 de euro/ pers. la inscriere si diferenta pana la 50 % din pretul excursiei pana la 15.02.2020. Plata integrala cu 30 zile inainte de data plecarii in excursie.
3. CLIENT FIDEL - 5% REDUCERE pentru turistii care au mai achizitionat programe turistice de la agentia tour operatoare, atat direct, cat si prin intermediul agentiilor partenere a acesteia.
4.REDUCERE DE GRUP: la 8 pers.= 2%, la 12 pers.= 3%, la 15 pers. platitoare, a 16-a GRATUIT
Reducerile se aplica numai la pachetul de baza; acestea nu se aplica la alte taxe sau suplimente de orice fel.

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE:
Excursie optionala Colmar, Strasbourg: 70.00 €
Excursie optionala Berna, Interlaken, Lucerna: 98.00 €
Excursie optionala Zurich, Cascada Rinului: 90.00 €
Excursie optionala Freiburg, Baden-Baden: 70.00 €

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
 

Alte circuite din regiune

Circuit Benelux | 9 zile - Autocar | 2024

Circuit Benelux | 9 zile - Autocar | 2024

Belgia, BENELUX, Luxembourg

  • 8
  • 3
  • 8 Nopti / Mic dejun / Transport cu autocarul
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 16.06.2024

de la 941 €/pers.

Circuit Anglia - Franta - Benelux  | 14 zile - Autocar | 2024

Circuit Anglia - Franta - Benelux | 14 zile - Autocar | 2024

Anglia, Belgia, BENELUX, Franta, Luxembourg, Olanda

  • 13
  • 3
  • 13 Nopti / Mic dejun / Transport cu autocarul
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 24.06.2024

de la 1486 €/pers.

Circuit Paris - Versailles - Fontainebleau - Valea Loirei | 5 zile - Avion | 2024

Circuit Paris - Versailles - Fontainebleau - Valea Loirei | 5 zile - Avion | 2024

Franta

  • 4
  • 3
  • 4 Nopti / Mic dejun / Transport cu avionul
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 18.06.2024

de la 630 €/pers.

Calendar plecari circuite

Aprilie 2024
Mai 2024
Iunie 2024
Iulie 2024
August 2024
Septembrie 2024
Octombrie 2024
Lunile anterioare
Lunile urmatoare
Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

Nu am calatorit cu d-vs, dar mi-as dori!

Labont Eugenia, 12.02.2024 Citeste mai mult

Numai ce ne-am întors din circuitul Emiratelor Arabe “Povestea celor 7 regate!”O experiența minunată, alături de un grup minunat cum rar găsești și cu 2 ghizi de excepție! Dar țin să mulțumesc din suf...

Mona Ciobanu, 31.01.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn