× Hello Holidays

HONG KONG & MACAO - Revelion 2019 în Las Vegasul Asiei | 10 zile - Avion | 2019

Recenzii turisti
Ghid insotitor
Variante de plata
Card online
Transfer bancar
Cash

Program detaliat

HONG KONG & MACAO - Revelion 2019 în Las Vegasul Asiei | 10 zile - Avion |  2019

Tur Kowloon si Piata de Jad ( aprox.3h):  25 USD/persoana, pentru minimum 20 participanti;
Bilet la spectacolul HOUSE OF DANCING:  90 USD/persoana, in limita disponibilitatii in momentul rezervarii;
Evadare noaptea in Macao:  45 USD/persoana, pentru minimum 20 participanti;
Vizita la Parcul Oceanic in Hong Kong:  75 USD/persoana, pentru minimum 20 participanti;
Croaziera Asfintitului:  90 USD/persoana, pentru minimum 20 participanti.

Itinerar

Ziua 1 (27.12.2018) Bucuresti - via Istanbul – Hong Kong 
        
Intalnire la Aeroportul Otopeni Henri Coanda cu reprezentatul agentiei, la ora 19.00 si imbarcare la cursa Turkish Airlines TK1046 cu decolare la 21.35 spre Istanbul.
 
Ziua 2 (28.12.2018) Istanbul – Hong Kong
​        Aterizare la Istanbul la ora 00.05, trecere prin zona de tranzit a aeroportului, pentru imbarcare la cursa TK70 si decolare la ora 02.00 spre Hong Kong. Sosire la Hong Kong la ora 17.00 local. Transfer de la aeroport la hotel. Seara libera pentru plimbari si acomodare.cu  atmosfera din Hong Kong, unul dintre cele mai cosmopolite si indragite orase ale Asiei, care este totodata un important centru comercial, de interes turistic si unul dintre cele mai vizitate de catre iubitorii culturii asiatice. Daca suntem in Hong Kong nu trebuie sa aratam cateva dintre atractiile sale: Hollywood Road, zona cu magazine unde veti gasi cele mai fine si bune antichitati, sau puteti face o escapada in Dragon Eye, cel mai exclusivist si modern club al orasului.
​        Va puteti delecta si simturile gustative savurand o cina copioasa pe Strada Templului din Yau Ma Tei, Piata Doamnelor din Mong Kok, strada Tung Choi Tsim Sha Tsui, strada Mei Lun in partea continentala sau pe aleile din golful Causeway si Wan Chai, pe partea insulara. Dintre deliciile gastronomiei locale, nu ratati: delicioasele prajituri din castane, bulgarii din cocos, ha gao - gogosele din aluat de orez umplute cu creveti, sau zongzi - gogosi din orez prajit, cu diverse umpluturi, in forma de piramida, invelite in frunze de bambus.
Cazare la hotel 5* in Hong Kong.

Ziua 3 (29.12.2018) Hong Kong – Turul orasului Hong Kong inclus si optional, tur Peninsula Kowloon si Piata de jad
​        Mic dejun. Tur panoramic al orasului Hong Kong, ce include: Colina Victoria, cel mai inalt punct de pe insula (550 m altitudine), de unde aveti o panorama complete a orasului, golfului si Peninsulei Kawloon, Piata Stanley, Golful Repulse, cu statuia zeitei milei, Kwun Yum si templul Tin Hau, inchinat zeitei Mazu, ocrotitoarea marinarilor si a pescarilor, portul Aberdeen, nume dat de scotienii care au colonizat Hong Kong-ul, port animat de numeroase restaurante unde aveti posibilitatea sa serviti dejunul sau sa faceti o mica plimbare cu traditionalele ambarcatiuni sampan (aprox. 8 USD/persoana).
​        La intoarcerea spre hotel, se face o vizita la o fabrica de bijuterii. Doritorii, pot continua ziua cu un tur optional, la Templul Wong Tai, pe aleea celebritatilor -Walk of Fame, unde pot face poze cu statuia ce il reprezinta pe renumitul actor Bruce Lee si vizita la Piata de Jad in Yau Ma Tei.
Cazare la hotel 5* in Hong Kong.

Ziua 4 (30.12.2018) Hong Kong – Macao –  Turul orasului Macao supranumit Las Vegasul Asiei
​        Mic dejun. Transfer cu autocarul si traversare cu ferryboat din Hong in Macau, sau daca se va inaugura noul pod intre Hong Kong si Macao, transferul se va face cu autocarul pe cel mai lung pod din lume de 55 km, cu 6 insule artificiale si un tunel de 7 km sub apele marii. Sosire la Macao si tur de oras inclus. Regiunea Macao, fosta colonie portugheza, este situata la o distanta de aproximativ 70 km sud vest de Hong Kong si este cea mai veche colonie europeana (portugheza) din China, ce dateaza inca din secolul al XVI-lea. Intreaga zona cu edificiile sale a fost inscrisa in lista Patrimoniului Mondial UNESCO.
​         Turul include: ruinele bisericii romano-catolice Sao Paulo (simbolul insulei), Biserica Penha, Piata Senatului, Poarta Barierei, Templul Zeitei A-Ma, Templul Kun, Muzeul Macao si Turnul Macau, de unde veti putea surprinde o priveliste panoramica de exceptie. Intrare la unul din renumitele cazinouri din Macau (doar pentru persoane peste 21 de ani).
Cazare la hotel 5* in Macao.

Ziua 5 (31.12.2018) Macao – La multi ani 2019!
​        Mic dejun. Zi libera pentru cumparaturi, plimbare si odihna. Macao este renumit prin nenumaratele cazinouri, cu mall-uri ce includ nenumarate magazine cu oferte tentante si cu activitati specifice temei, plimbari cu gondola etc. Seara, participare la petrecerea publica de Revelion de la hotel Parisian Macao cu numaratoarea inversa la trecerea dintre ani de la Turnul Eiffel Macao. Optional, Cina Festiva.
Cazare la hotel 5* in Macao.

Ziua 6 (01.01.2019) Macao – Optional, show House of Dancing Water
​        Mic dejun. Zi libera, iar seara, optional, participare la un spectacol unic, fantastic, la House of Dancing Water sau la excursia organizata tot optional Evadare noaptea in Macao.
Cazare la hotel 5* in Macao.

Ziua 7 (02.01.2019) Macao – Hong Kong – Optional, vizita la Parcul Oceanic
​        Mic dejun. La ora 12.00 eliberarea camerelor si plecare spre Hong Kong. Sosire la Hong Kong.  Timp liber pentru relaxare sau optional, vizita la Parcul Oceanic, cel mai mare din Asia, ce se intinde pe o suprafata de aproximativ 870.000 m patrati. Aici puteti gasi o multitudine de posibilitati pentru petrecerea timpului, dresuri de animale, plimbari cu telecabina, etc. Fiecare punct de atractie are in apropierea sa un restaurant, magazine de dulciuri si inghetata.
Cazare la hotel 5* in Hong Kong.

Ziua 8 (03.01.2019) – Hong Kong – Excursie optionala la Insula Lantau si Croaziera Asfintitului
​        Mic dejun. Timp liber sau optional excursie in Insula Lantau, unde veti putea descoperi frumusetea naturii inconjuratore, precum si cea mai mare statuie a lui Budha, din bronz, situata pe platoul Ngogng Ping, in apropierea manastirii budiste Po Lin. Dupa vizita si fotografii, dejun vegetarian, servit la restaurantul manastirii. Intoarecere la Hong Kong.
​        Seara, optional, Croziera Asfintitului in satul pescaresc Lei-Yue-Mun. Dupa un cocktail la bordul vasului de unde veti putea avea o perspectiva asupra Hong Kong-ului noaptea, debarcati in satul pescaresc Lei-Yue-Mun, unde veti putea servi o delicioasa cina cu fructe de mare.
Cazare la hotel 5* in Hong Kong.

Ziua 9 (04.01.2019) – Hong Kong
​        Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 12:00 (la cerere, supliment late check out). Timp liber pentru ultimele cumparaturi si fotografii. In cursul serii, la ora 20:00, transfer hotel/aeroport pentru zbor Turkish Airlines – TK 71 catre Bucuresti. Decolare la ora 23:15.

Ziua 10 (05.01.2019) 
​        Sosire la Istanbul la ora 06:05. Trecere prin zona de transit si imbarcare la cursa TK1043 cu decolare din Istanbul la ora 08.15 si aterizare pe Aeroportul Otopeni-Henri Coanda la ora locala 08.35.

Hotel

HONG KONG – HARBOUR GRAND KOWLOON 5*  - http://kowloon.harbourgrand.com sau similar;
MACAO – SHERATON GRAND 5* - www.sheratongrand.com sau similar.

Bine de știut

GRUP MINIM 30 PERSOANE. Pentru grup intre 25 si 29 persoane platitoare, se percepe supliment 35 €/pers., iar pentru grup intre 20-24 persoane platitoare, se percepe supliment de 50 €/persoana;
Pasaport permanent valabil minimum 6 luni de la data intoarcerii in tara;
La inscriere turistul achita 50% din valoarea excursiei, iar diferenta pana la data de 25 noiembrie 2018;
Contravaloarea excursiei poate fi achitata in EURO sau RON la curs EXIMBANK din ziua platii;
Conditiile de participare sunt prevazute in contractul de comercializare a pachetului de servicii, care trebuie semnat obligatoriu la inscriere, la care se adauga conditiile specifice aferente acestui program, care sunt urmatoarele:
Anulare intre data confirmarii pana la data de 25 Noiembrie 2018: penalizare 100% din pretul pachetului de servicii;
ATENTIE Biletele de avion sunt nerambursabile si nemodificabile din momentul emiterii lor.
Corectitudinea numelor si a datei de nastere intra in responsabilitatea agentiei/ agentului care a efectuat inscrierea, iar orice modificare a numelui sau a datei de nastere se taxeaza cu 25 €/modificare/persoana;
Compania Turkish Airlines nu accepta la imbarcare nume gresite, nici macar cu o litera! In acest caz, compania nu imbarca turistul cu numele gresit;
Camerele sunt distribuite de receptie, iar cazarea in prima zi si predarea in ultima zi se va face in functie de politica orara a fiecarui hotel si functie de disponibilitatile de moment (in general cazare dupa ora 14:00 si predare pana in ora 12:00);
Hotelierii solicita plati suplimentare pentru utilizarea facilitatilor din camera si hotel (ex.mini bar/frigider, seif). Recomandam turistilor, ca in momentul cazarii in hotel, sa solicite la receptie detalii despre aceste costuri suplimentare; la unele hotelurile de 4 si 5 stele se solicita garantie numerar sau card, ce se restituie/deblocheaza la predarea camerei. Aceste sume se blocheaza pentru garantarea platii facilitatilor hotelului;
Categoria hotelului, a restaurantului si a mijloacelor de transport turistic, este cea acordata de ministerul de resort local;
Tarifele excursiilor optionale sunt orientative; clientii nu sunt obligati sa le cumpere de la partenerul agentiei noastre (sunt doar recomandate ca servicii sigure); Plangerile si solutionarea acestora se fac doar pe perioada sejurului!;
Important! Pe destinatiile externe, mesele festive oferite cu ocazia unor evenimente sau sarbatori (Paste, Craciun, Revelion) sunt diferite de cele traditionale romanesti, atat ca meniu, cat si ca durata si divertisment;
Tinuta decenta este obligatorie pentru orice cina servita la unul din restaurantele hotelului . Domnii au acces cu pantalon lung si incaltaminte inchisa (nu in pantalon scurt si papuci sau sandale), iar doamnele in tinuta eleganta;
ATENTIE Verificati documentele necesare calatoriei inainte de plecare – carte de identitate (pentru tarile UE) sau pasaport valabil min. 6 luni de la data sosirii in tara! Persoanele care detin alt tip de pasaport decat cel turistic (pasaport diplomatic etc) sunt rugate sa se intereseze in ce conditii pot calatori cu pasaportul pe care il detin. Documentele necesare calatoriei pentru minorii insotiti de un singur parinte sau nici unul le gasiti la www.politiadefrontiera.ro. Conform legislatiei in vigoare, copiii si infantii (pana la 14 ani), calatoresc DOAR PE BAZA DE PASAPORT!;
Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu; agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport sau a serviciilor suplimentare, in situatia in care acestea sunt impuse de terti (compania aeriana, unitatile de cazare); compania aeriana are dreptul de a modifica orarul de zbor, prin urmare, agentia noastra nu este raspunzatoare pentru decolarea/aterizarea avioanelor la o alta ora decat cea mentionata in programul excursiei;
DOCUMENTELE DE CALATORIE (bilet/detalii program final cu informare plecare) SE ELIBEREAZA CU O SAPTAMANA INAINTEA PLECARII si se vor transmite pe e-mailul din rezervare clientului sau agentiei unde acesta a efectuat inscrierea!.

Tur Kowloon si Piata de Jad ( aprox.3h):  25 USD/persoana, pentru minimum 20 participanti;
Bilet la spectacolul HOUSE OF DANCING:  90 USD/persoana, in limita disponibilitatii in momentul rezervarii;
Evadare noaptea in Macao:  45 USD/persoana, pentru minimum 20 participanti;
Vizita la Parcul Oceanic in Hong Kong:  75 USD/persoana, pentru minimum 20 participanti;
Croaziera Asfintitului:  90 USD/persoana, pentru minimum 20 participanti.

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
 

Alte circuite din regiune

Circuit clasic PASTE la PRAGA | 6 zile - Autocar | 2024

Circuit clasic PASTE la PRAGA | 6 zile - Autocar | 2024

Cehia

  • 5
  • 3
  • 5 Nopti / Mic dejun / Transport cu autocarul
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 02.05.2024

de la 500 €/pers.

Senior Holidays COSTA DEL SOL 8 zile Avion 2024 CLUJ

Senior Holidays COSTA DEL SOL 8 zile Avion 2024 CLUJ

Spania

  • 7
  • 4
  • 7 Nopti / Demipensiune / Transport cu avionul
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 23.10.2024

de la 649 €/pers.

Senior Holidays Napoli si Coasta Amalfitana | 8 zile - Avion | Plecare din Cluj Napoca 2024

Senior Holidays Napoli si Coasta Amalfitana | 8 zile - Avion | Plecare din Cluj Napoca 2024

Italia

  • 7
  • 4
  • 7 Nopti / Demipensiune / Transport cu avionul
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 06.09.2024

de la 619 €/pers.

Calendar plecari circuite

Mai 2024
Iunie 2024
Iulie 2024
August 2024
Septembrie 2024
Octombrie 2024
Lunile anterioare
Lunile urmatoare
Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

Azi 10 03 2024 am fost intr o excursie de 1 zi minunată, multumesc atât șoferului cât și ghidului ptr faptul că ne au facut ziua frumoasă

Constantin Marinita, 10.03.2024 Citeste mai mult

Nu am calatorit cu d-vs, dar mi-as dori!

Labont Eugenia, 12.02.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn