× Hello Holidays

Caută-ți vacanța

Circuite Iordania , plecare din Bucuresti

1 circuite găsite

Arata tarif

Hello Premium Tours

Special Offer
 Circuit Iordania - Regatul minunilor | 9 zile - avion | 2024  Circuit Iordania - Regatul minunilor | 9 zile - avion | 2024

Circuit Iordania - Regatul minunilor | 9 zile - avion | 2024

  • Date de plecare: 17.03.2024
  • Itinerar: Amman - Jerash - Ajloun - Castelele desertului - Marea Moarta - Madaba - Muntele Nebo - Karak - Petra - Desertul Wadi Rum - Marea Rosie
de la 1359 €
1199 € / pers

Iordania: Portalul spre Trecut si Minuni Naturale cu HelloHolidays

Iordania este o tara unde istoria biblica se impleteste cu peisaje spectaculoase si ospitalitatea legendara a locuitorilor sai. Alegand o vacanta in Iordania, vei pasi in orase antice sculptate in piatra, deserturi nesfarsite si ape vindecatoare. Fie ca te gandesti la un circuit Iordania pentru a descoperi secretele sale arheologice sau planuiesti o imersiune in cultura beduina, Iordania te asteapta cu aventuri si povesti nespuse.

Petra, cunoscuta si sub numele de „Orasul Roz”, este unul dintre cele mai faimoase situri arheologice din lume. Taiata in stancile rosii de catre nabateeni, aceasta veche capitala impresioneaza prin grandiozitatea si maiestria sa arhitecturala. Nu departe de aici, Wadi Rum, sau „Valea Lunii”, te invita sa explorezi vastitatea si frumusetea salbatica a desertului, fie ca alegi sa calatoresti pe camila sau intr-un 4x4.

Marea Moarta, situata la cel mai joasa altitudine de pe Pamant, ofera o oportunitate unica de a pluti fara efort datorita concentratiei sale mari de sare, avand totodata beneficii terapeutice recunoscute. In timp ce in nord, orasul Ierash dezvaluie ruinele unei metropole romane, cu temple, teatre si strazi pietruite.

Gastronomia iordaniana, cu specialitati cum ar fi mansaf, tabbouleh si falafel, este o sarbatoare pentru papilele gustative, fiind completata de ceaiul traditional servit in corturile beduine.

Daca esti pregatit sa descoperi o tara care ofera atat relicve istorice cat si experiente moderne, atunci cu HelloHolidays, Iordania te invita sa intri in inima Orientului Mijlociu. Un circuit prin Iordania te va conduce printr-o lume fascinanta de istorie, traditie si peisaje de neuitat, creand amintiri ce vor ramane pentru toata viata.

Calendar plecari circuite

Martie 2024
Aprilie 2024
Mai 2024
Iunie 2024
Iulie 2024
August 2024
Septembrie 2024
Octombrie 2024
Lunile anterioare
Lunile urmatoare
Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

Am avut bucuria să particip la circuitul Târgurile de Craciun Viena - Praga- Dresda din data de 29.11.2023. Stimata doamnă Oana Popescu ne-a împletit pe tot traseul parcurs, cu un stil admirabil, tot...

florentina tantos, 07.12.2023 Citeste mai mult

Super excursie. Ghid de exceptie. Multumim domnul Munteanu Gheorghe! Recomandam cu drag!

Spiridon Sofia, 05.12.2023 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn