× Hello Holidays

Amarande

Ayia Napa, Cipru

  • 4

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Important! Anumite unitati de cazare au un minim de sedere intre 2-7 nopti.
In cazul in care cautarea dvs. nu a generat rezultate va rugam sa o refaceti pe un numar mai mare de nopti.
Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului

All rooms at Amarande - Adults Only include a flat-screen satellite TV, room automation panel system, USB charging points and bathrooms with double sink vanity sets. Free WiFi is available throughout.

Amarande - Adults Only has a large outdoor pool and terrace area surrounded by sun loungers. Guests of Prestige Swim-up Suites are also offered a private deck with sun loungers and an exclusive swimming pool. There’s also a gym with modern facilities and a hot tub, sauna, an indoor pool and a steam bath. Guests can also play tennis on floodlit hard-surface tennis courts.

Amarande - Adults Only has 2 restaurants. The main buffet restaurant offers live cooking stations, a healthy section and local delicacies corner each night. Guests can also eat at the a la carte restaurant which offers spectacular Mediterranean cuisine.

There’s also lobby bar and poolside bar serving drinks and light snacks.


Localizare

Situat pe plaja in golful Nabq, hotelul dispune de un parc acvatic impresionant si ofera facilitati chiar si pentru cei mai pretentiosi oaspeti.


Facilitati copii

Pentru cei mici este disponibil Kids Club cu locuri de joaca, piscine si tobogane, 2 locuri de joaca jungle-gym.


Spa & Wellness

Hotelul dispune de club Spa, unde turistii se pot rasfata, existand o mare varietate de masaje, tratamente faciale si corporale.


Facilitati camere

Dispune de 645 camere si cateva suite cu suprafata intre 25 si 37 m2; dotate cu TV satelit, aer conditionat, balcon sau terasa, cabina de dus si WC, minibar, seif, telefon, uscator de par.


Drinks & Food

Turistii isi pot rasfata preferintele culinare intr-unul din restaurantele luxoase si barurile selecte.
El Nakheel si Al Zaytoun - restaurante tip bufet cu specific oriental, international si local.
La Piazza - specific italienesc.
Makai Tukai - specific chinezesc.
Sofra - specific Oriental.
Shourouk si Oriental Flair - baruri unde turistii pot savura cocktailuri sau bauturile lor preferate.
Blue Bar si Las Palmas - snack barurile de langa piscine.
Coral & Reef - deschise non stop cu bauturi si snacks-uri.


Sport si Divertisment

Turistii pot face snorkeling si scufundari, se pot bucura de piscine, sala de fitness, spectacole la amfiteatru, club de noapte Glow, terenuri de volei pe plaja, tennis pe plaja, fotbal pe plaja, terenuri de tenis iluminate si programe de animatie.


CONDITII ASIGURARE!

Asigurarea Cocktail Travel Protection fara fransiza – pentru cazurile de storno, valoarea maxima despagubita este de 25.000 Ron / rezervare
EXCEPTIE!: pentru anulare inainte de plecare din motive de imbolnavire sau carantina cauzata de o epidemie sau pandemie (ex: Covid19) - se aplica fransiza 30%
Riscurile acoperite si sumele maxim despagubite le regasiti in Insurance Product Information Document care poate fi descarcat AICI


Informatii precontractuale

Conform OG2/ 2018, la momentul ofertarii unui pachet de servicii de calatorie, atat agentia de turism organizatoare cat si agentia de turism intermediara, trebuie sa furnizeze calatorului informatiile precontractele valabile pentru acest pachet turistic / destinatie. Acestea se descarca de pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/informatii-precontractuale/

Informatiile de mai sus sunt valabile si vor fi folosite doar in cazul in care Cocktail Holidays este agentia organizatoare, iar agentia de unde se oferteaza / achizitioneaza pachetul actioneaza ca intermediar.
Cocktail Holidays nu isi asuma raspunderea in cazul in care informatiile de mai sus nu sunt inmanate turistilor, la momentul ofertarii pachetelor.

Oferta generata din sistemul agentiei Cocktail Holidays, impreuna cu informatiile standard & precontractuale sunt parte integranta a contractului privind pachetul de servicii de calatorie achizitionat si nu pot fi modificate decat prin acordul explicit al partilor contractante.


Informatii standard

Conform OG2/ 2018, la momentul ofertarii unui pachet de servicii de calatorie, atat agentia de turism organizatoare cat si agentia de turism intermediara, trebuie sa furnizeze calatorului informatiile standard valabile pentru acest pachet turistic. Acestea se descarca de pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/informatii-standard/


Conditii de plata si penalizare

Conditiile de plata si penalizare valabile pentru acest hotel le regasiti pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/conditii-plata-penalizare/


Facilitati hotel

Hotelul dispune de o plaja mare, 4 piscine partial incalzite, 2 piscine de copii incalzite, Mirabel Spa, Health Club cu sauna, baie turceasca si jacuzzi, sala de fitness, 2 terenuri de tenis, 2 terenuri de volei pe plaja, 1 teren de sport pentru mai multe activitati, teren de mini fotbal pe plaja, amfiteatru, teren de tras cu arcul, 5 tobogane, 2 Kids Club, Mirabel Market cu magazine, coafor, supermarket, sala de conferinte cu o capacitate de 100 de persoane, servicii de spalatorie, un restaurant principal, 8 baruri, 3 restaurante a-la-carte, discoteca, Health Club & Spa, snorkeling si scufundari, se pot bucura de piscine, sala de fitness, spectacole la amfiteatru, club de noapte Glow, programe de animatie.


ATENTIE! Persoanele cu dizabilitati trebuie sa anunte gradul de invaliditate, cu toate amanuntele necesare, din momentul inscrierii si confirmarii rezervarii. Nu ne asumam eventualele servicii speciale, ce nu pot fi oferite de terti, in cazul in care nu au fost semnalate in rezervari si in contractul de prestari servicii.

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

Azi 10 03 2024 am fost intr o excursie de 1 zi minunată, multumesc atât șoferului cât și ghidului ptr faptul că ne au facut ziua frumoasă

Constantin Marinita, 10.03.2024 Citeste mai mult

Nu am calatorit cu d-vs, dar mi-as dori!

Labont Eugenia, 12.02.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn