× Hello Holidays

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Important! Anumite unitati de cazare au un minim de sedere intre 2-7 nopti.
In cazul in care cautarea dvs. nu a generat rezultate va rugam sa o refaceti pe un numar mai mare de nopti.
Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului

Profil: Relaxare si Tratament

Localizare: Hotel Doina 3*** Neptun Olimp este situat in centrul statiunii Neptun, la circa 100 metri de gara si 620 metri de mare, avand in vecinatate padurea Comorova si doua lacuri cu apa dulce.
Descriere: Renovat complet, hotelul ofera spatii de cazare dotate cu aer conditionat, TV, frigider, telefon cu acces direct, balcon, baie cu cabina de dus, incalzire centrala, wi fi. Complexul Doina detine 3 certificari ISO pentru calitate, mediu si siguranta alimentelor.

Restaurantul hotelului, cu o frumoasa terasa, ofera o generoasa varietate de mancaruri traditionale romanesti dar si specialitati culinare internationale.

Camere: 
Hotelul Doina dispune de 320 de camere single, duble si apartamente, dotate cu mobilier nou, aer conditionat, TV color cu programe prin cablu, frigider, telefon cu acces direct, balcon, baie cu cabina de dus, incalzire centrala si minibar. La parter sunt 3 camere pentru persoane cu dizabilitati, care nu sunt dotate cu balcon.
- Camerele duble sunt dotate cu aer conditionat, TV cu programe prin cablu, mini-frigider, telefon cu acces direct, balcon cu mobilier, baie cu cabina dus, incalzire centrala, wi fi, uscator de par.  Camerele de la parter nu sunt dotate cu balcon. Camerele pot avea pat matrimonial (160x200) sau doua paturi twin (90x200), repartizarea se face la receptie, in momentul cazarii, in functie de disponibilitate. 
- Camera single are aceleasi dotari ca si cea dubla, insa patul este mai mic (140x200). 
- Apartamentul se compune din living cu canapea extensibila, dormitor cu pat matrimonial, baie cu cabina de dus si uscator de par si 2 balcoane (cate unul la fiecare camera). Exista usa despartitoare si sunt dotate cu aer conditionat, TV, mini-frigider si wi fi.

Policlinica Doina: Are acces direct din hotel, iar renumele international pe deplin meritat l-a dobandit datorita eficientei curelor antireumatismale si rezultatelor obtinute in tratamentul anumitor afectiuni. Policlinica este dotata cu aparatura moderna ce permite efectuarea unor proceduri complexe de tratament sub atenta indrumare a medicilor reumatologi si balneologi. 

Centrul International de Conferinte Neptun: dispune de 4 sali cu capacitati diferite : 2 sali de cate 50 locuri, 1 sala de 100 de locuri si 1 sala de 300 locuri. Salile dispun de urmatoarele facilitati : aer conditionat, acustica si sonorizare, sistem integrat pentru traducere simultana cu 300 casti, videoproiectoare, ecrane mobile, conectare la internet, sisteme de panotaj.

Parcarea este gratuita in limita disponibilitatilor.

Toti turistii din hotel au accesul gratuit la piscina interioara a Complexului Doina, in afara orelor de cura balnearasi in limita locurior disponibile!

Animale de companie: Accesul in hotel cu animale de companie nu este permis.

Atractii in zona: Oferta de agrement pentru turisti este foarte variata: practicarea de sporturi nautice (yole, jet-sky, sky nautic), plimbari cu barca sau hidrobiciclete pe cele doua lacuri din statiuni, paint-ball, plimbari cu caleasca trasa de cai, 5 terenuri de tenis si 3 terenuri de minigolf, Bowling Neptun si Bowling Olimp, Gradina de vara Neptun, pentru filme si spectacole in aer liber. 

Tratament: 5zile/ saptamana proceduri (sambata si duminica clinica Doina va fi inchisa)

Alte info:- piscina interioara Policlinica Doina se acorda gratuit pentru turistii din hotel Doina care au cumparat pachete de tratament
Serviciile de masa (mic dejun, pranz si cina) se servesc sub forma de bufet suedez pentru mai mult de 30 de oaspeti. Sub 30 de oaspeti, mesele se vor servi sub forma de meniu fix (3 variante de meniu).

Ora check-in: 16:00          Ora check-out: 12:00

Incepand cu sezonul 2021 se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL 283/23.12.2020




Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
 

Alte hoteluri in zona

2D RESORT and SPA

2D RESORT and SPA

Neptun, Jud. Constanta, Romania

  • 5
  • 3
  • 5 Nopti / Mic dejun / Transport individual
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 06.08.2024

de la 1199 Lei/pers.

Q Hotel

Q Hotel

Neptun, Jud. Constanta, Romania

  • 5
  • 3
  • 5 Nopti / Mic dejun Bonuri valorice 75 lei/pers/zi / Transport individual
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 09.08.2024

de la 1457 Lei/pers.

Proton K3

Proton K3

Neptun, Jud. Constanta, Romania

  • 5
  • 2
  • 5 Nopti / / Transport individual
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 21.06.2024

de la 423 Lei/pers.

Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

Azi 10 03 2024 am fost intr o excursie de 1 zi minunată, multumesc atât șoferului cât și ghidului ptr faptul că ne au facut ziua frumoasă

Constantin Marinita, 10.03.2024 Citeste mai mult

Nu am calatorit cu d-vs, dar mi-as dori!

Labont Eugenia, 12.02.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn