× Hello Holidays

Stogu

Baile Olanesti, Jud. Valcea, Romania

  • 3

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Important! Anumite unitati de cazare au un minim de sedere intre 2-7 nopti.
In cazul in care cautarea dvs. nu a generat rezultate va rugam sa o refaceti pe un numar mai mare de nopti.
Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului

Hotelul este situat in centrul Statiunii Baile Olanesti la 18 km de Ramnicu Valcea, pe malul raului Olanesti avand in imediata apropiere Parcul Mihai Eminescu. Hotelul este construit modern, fiind amplasat in vecinatatea bazei noi de tratament, a strandului si a parcarii supraetajate (aceste proiecte apartin Primariei Statiunii Olanesti, proiecte cu fonduri europene in curs de finalizare).

Hotel Stogu a fost dat in folosinta in anul 2003 .Finisarile si dotarile sunt de calitate , camerele sunt spatioase si dispun de balcon.

Hotelul Stogu are in componenta sa 25 de camere duble si un apartament, toate avand dotarile impuse de cele 3 stele, si anume: baie proprie, TV, frigider, cablu TV, aer conditionat in toate camerele, balcon, internet, incalzire centrala, minibar.

Hotel Stogu, pe langa serviciile de cazare, ofera si servicii de masa. Acesta dispune de un restaurant modern de 150 locuri si de o terasa deasupra raului Olanesti cu o capacitate de 50 locuri. Bucataria restaurantului prepara pe langa meniurile traditionale/internationale si meniuri dietetice (5 tipuri de diete). Pe langa cele 3 mese servite in incinta restaurantului se pot savura si bauturi diverse in incinta barului de zi.

Masa este sub forma de meniu fix (exista mai multe diete, in functie de recomandarea medicului specialist) sau sub forma de bonuri valorice (masa a la carte) unde valoarea de masa poate fi suplimentata la cererea turistilor.

De asemenea, pe langa restaurantul si terasa din cadrul hotelului, societatea mai detine si Restaurantul Cascada, nou renovat, disponibil pentru diverse evenimente.
Ofera pe langa gama variata de produse caracteristice serviciilor hoteliere si alte servicii cu destinatie turistica: excursii in zona cu microbus propriu, transport pentru grupuri, ghid turistic, acces la internet.

Tratamentul pentru oferta standard include: consultatie medicala, trei proceduri medicale/zi (mai putin sambata si duminica) si crenoterapie.Turistii trebuie sa prezinte bilet de trimitere si card de sanatate.

Hotel Stogu pune la dispozitie urmatoarele servicii de tratament:
- baza de tratament proprie;
- curenti diadinamici;
- curenti interferentiali;
- curenti galvanizati;
- magnetodiaflux;
- ionizari;
- ultrasunete;
- unde scurte;
- solux;
- trabert;
- impachetari calde;
- masaj.

Terapia cu medicatia moderna a facut ca terapia cu mijloace naturiste, in care un rol important il are balneoclimatoterapia, sa nu fie folosita la valoarea ei. In conditiile vietii actuale, pe langa confortui dorit, se produce si o solicitare a ritmurilor biologice, o modificare a alimentatiei si o reducere a miscarii. Reducerea eforturilor fizice duce la instalarea unui sindrom hipokinetic care este insotit frecvent de aparitia unor tulburari cardio-vasculare, respiratorii, digestive, renale, endocrine, nervoase etc. Cura balneara este o terapie de excitatie, iar prin reactia pe care o provoaca, regleaza organismul din punct de vedere metabolic, imunologic. Aplicarea tratamentului balnear se face numai dupa un consult medical, in prescrierea tratamentului, medicul tinand seama de toata patologia bolnavului.

Cura balneara la Olanesti se adreseaza afectiunilor:
- digestive;
- renale;
- metabolice;
- cutanate. 
Apele sulfuroase isi gasesc utilizarea in urmatoarele afectiuni:
- Crenoterapia sulfuiroasa este indicata in bolile aparatului digestiv si ale glandelor anexe: gastrite, ulcer, afectiuni ale cailor biliare, diabet, guta, obezitate, boli ale aparatului renal, afectiuni dermatologice, intoxicatii cronice cu metale grele;
- Bai cu ape sulfuroase: recomandate in boli reumatismale, afectiuni cronice ale sistemului nervos periferic, afectiuni vasculare, afectiuni dermatologice, afectiuni ginecologice cronice, intoxicatii cronice cu metale grele;
- Aerosolterapia cu ape sulfuroase, se recomanda in: rinosinuzite, faringolaringite, bronsite cronice, astm bronsic;
- Administrarea parentala a apelor sulfuroase se recomanda in: afectiuni dermatologice, afectiuni alergice respiratorii;
- Tratamentul dietetic: in acest sens la Olanesti se prepara zilnic un numar de 5 regimuri majore;
- Climatoterapia ofera doi factori importanti atat pentru tratamentul curativ cat si pentru cel profilactic, respectiv un factor de calmare cat si un factor activ excitant ce consta in schimbarea conditiilor climatice, atmosferice si geografice.

Turistii sosisti la tratament trebuie sa se prezinte la medicul din hotel cu dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere pentru serviciile clinice/ bilet de internare utilizat in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. Tratamentul se poate efectua doar de la minim 5 nopti de cazare.

Hotelul Stogu ofera pe langa gama de produse si servicii caracteristice serviciilor hoteliere si alte servicii cu destinatie turistica cum ar fi excursii in zona cu microbusul propriu, transport pentru grupuri, ghid turistic, acces la internet, etc.
Animale de companie: permite accesul animalelor de companie - talie mica. (se pot percepe taxe)




Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
 

Alte hoteluri in zona

Parang

Parang

Baile Olanesti, Jud. Valcea, Romania

  • 4
  • 2
  • 4 Nopti / / Transport individual
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 05.12.2024

de la 271 Lei/pers.

Suprem

Suprem

Baile Olanesti, Jud. Valcea, Romania

  • 5
  • 3
  • 5 Nopti / / Transport individual
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 07.04.2024

de la 823 Lei/pers.

Tisa

Tisa

Baile Olanesti, Jud. Valcea, Romania

  • 4
  • 3
  • 4 Nopti / Mic dejun (bufet) / Transport individual
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 05.12.2024

de la 875 Lei/pers.

Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

Azi 10 03 2024 am fost intr o excursie de 1 zi minunată, multumesc atât șoferului cât și ghidului ptr faptul că ne au facut ziua frumoasă

Constantin Marinita, 10.03.2024 Citeste mai mult

Nu am calatorit cu d-vs, dar mi-as dori!

Labont Eugenia, 12.02.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn