× Hello Holidays

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Important! Anumite unitati de cazare au un minim de sedere intre 2-7 nopti.
In cazul in care cautarea dvs. nu a generat rezultate va rugam sa o refaceti pe un numar mai mare de nopti.
Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului

THEALOS VILLAGE Sea View Resort -  este localizat in partea de est a insulei Lefkada, in micul sat traditional de pescari Lygia.
Este un resort elegant construit in forma de amfiteatru pe panta unui deal, pe o suprafata foarte vasta si oferind in totalitate o superba vedere la mare, din toate camerele sale.
Reprezinta o alegere de top pentru turistii ce cauta confort si liniste, fiind ascuns de aglomeratie si inconjurat de natura si gradini incantatoare.
Resortul este format din 7 vile (cu 2, 3, 4 sau 5 dormitoare) fiecare cu piscina privata, 2 Suite cu Jacuzzi special amenajate pentru a oferi intimitate, 10 apartamente cu 1 dormitor ce au acces in comun la 2 piscine pentru adulti si 1 piscina pentru copii.
Satul Lygia ofera cea mai apropiata plaja organizata si o incantatoare atmosfera traditionala, cu taverne si baruri. 
La aprox 600m distanta de resort se afla micutul port Lygia Beach, cu plaja organizata cu sezlonguri si umbrele, umbra naturala creeata de natura si apele calme si clare, perfecte pentru familiile cu copii.
Resortul are acces la drumul principal care inconjoara insula, convenabil pentru plimbarea cu masina spretoate plajele spectaculoase de pe insula.

Destinatii apropiate:
Statiunea Nikiana (5 minute cu masina); 
Lefkada Town, capitala animata a insulei, la doar 6 km distanta, cu nenumarate taverne, restaurante, cafenele si diferite magazine;
Statiunea Nidri, cea mai atractiva si turistica statiune din insula, la doar 9 km (10 minute cu masina), cu viata de noapte activa si o multitudine de baruri si taverne la malul marii.

Facilitati valabile pentru toate tipurile de cazare:
Vedere la mare, receptie, Wi-Fi in toate zonele comune ale resortului si in camere, parcare privata fara taxa, loc de joaca pentru copii, loc pentru gratar, bucatarie complet utilata, TV, aer conditionat in toate camerele, produse de toalate la baie, uscator de par, masina de spalat, lenjerie si prosoape, paturi si perne suplimentare, obloane electrice, plase contra tantarilor la toate ferestrele, seif, pergola pentru umbra in balcoane. Toate camerele sunt amenajate cu design modern si in culori asortate, cu mobile si produse de cea mai inalta calitate (decoratiuni interioare, saltele, paturi, lenjerie etc).
Bucataria, care comunica catre living ca un open-space, este complet echipata cu tot ce este necesar unei case moderne si comode: frigider, cuptor, cuptor cu microunde, toaster, cana elctrica, masina pentru cafea, oale si tigai, diverse ustensile pentru bucatarie, farfurii, cani, pahare etc.
Serviciul de curatenie si schimbarea lenjeriei si a prosoapelor este la 3 zile.
Baby cots si scaunele pentru copii se pot aduce la cerere, fara taxa suplimentara.

Micul dejun se serveste zilnic intre orele 08.30 - 10.30, in zona special amenajata, incepand cu data de 1 mai.
Fumatul este permis numai in spatiile exterioare.
Animalele de companie nu sunt acceptate.

Check in: 14:00
Check out: 11:00

STUDIO (1 unitate)
Acest studio se afla la etajul 1, este format dintr-un singur open-space (capacitate 2-3 persoane) cu vedere la mare si o suprafata confortabila (60 sqm), ce contine: 1 pat dublu, 1 canapea confortabila pentru 1 persoana (84x195 cm) , 1 baie, bucatarie cu zona de luat masa, balcon cu vedere la mare.
Turistii au acces la cele 3 piscine (2 pentru adulti si 1 pentru copii) ale resortului, dotate cu sezlonguri, umbrele si zone umbrite in jurul piscinei.
APARTAMENT (2 unitati)
Apartament stilat cu un dormitor (capacitate 2-3 persoane) cu vedere la mare din ambele camere si o suprafata confortabila (45 mp), este format din:
1 dormitor cu pat dublu, 1 living cu canapea confortabila pentru o persoana (84x195 cm), 1 baie, bucatarie, balcon cu vedere la mare.
Turistii au acces la cele 3 piscine (2 pentru adulti si 1 pentru copii) ale resortului, dotate cu sezlonguri, umbrele si zone umbrite in jurul piscinei.

STONE BUILD APARTMENT GROUND FLOOR (4 unitati)
Apartament stilat cu un dormitor (capacitate 2-4 persoane) cu vedere la mare din ambele camere si o suprafata confortabila (65 mp), este format din:
1 dormitor cu pat dublu, 1 living cu canapele pentru 2 persoane (84x195 cm), 1 baie, bucatarie, 1 terasa.
Terasa larga cu vedere la mare si iesire cu acces direct la cele 3 piscine (2 pentru adulti si 1 pentru copii) ale resortului, dotate cu sezlonguri, umbrele si zone umbrite in jurul piscinei.

STONE BUILD APARTMENT FIRST FLOOR (3 unitati)
Apartament stilat cu un dormitor (capacitate 2-3 persoane) cu vedere la mare si o suprafata confortabila (60 mp), este format din:
1 dormitor cu pat dublu, 1 living cu canapea confortabila pentru o persoana (84x195 cm), 1 baie, bucatarie, balcon cu vedere la mare.
Turistii au acces la cele 3 piscine (2 pentru adulti si 1 pentru copii) ale resortului, dotate cu sezlonguri, umbrele si zone umbrite in jurul piscinei.

LEFKOTHEA, PASITHEA SUITES
Aceste suite elegante (capacitate 2-3 persoane) au o suprafata confortabila (40 mp si respectiv 68 mp) si ofera vedere spectaculoasa la mare din toate zonele lor.
Turistii au acces la spatiile comune: piscinele comune ale resortului (2 piscine pentru adulti si 1 piscina pentru copii), dotate cu sezloguri, mese, scaune si cele 2 zone amenajate pentru gratar.
Suitele sunt formate dintr-o zona open-space cu 1 pat dublu si 1 canapea confortabila pentru o persoana (140 x 200 cm, respectiv 84 x 195 cm); living cu zona pentru luat masa si bucatarie complet echipata; baie cu hydromassage, gen Jacuzzi; balcon mare dotat cu sezlonguri.
Aceste suite au fost special concepute pentru cuplurile ce doresc intimitate si in mod particular se potrivesc pentru honeymoon.

VILLA MELITI, GALINI, THETIS, NISEA - Fiecare din aceste vile (129 mp) are cate 2 dormitoare si 3 bai (capacitate 6 persoane), gradina privata cu piscina si ofera vedere fantastica la mare atat din interiorul vilei, cat si din exteriorul ei.
Parter - o zona open-space ampla cu o bucatarie complet si modern echipata, o zona de luat masa;
- 1 living cu 2 canapele confortabile (84x195 cm fiecare, capacitate 2 persoane); 1 baie cu dus; Iesire cu acces direct la terasa si piscina privata.
Etajul 1 - are 2 dormitoare duble separate (capacitate 4 persoane) cu vedere la mare, cu cate 1 baie privata fiecare; ambele dormitoare impart un balcon larg.

VILLA ERATO - Vila este nou construita in stil ultra modern (115 mp), are 3 domitoare si 3 bai (capacitate 6 persoane).
Vila are gradina privata cu o piscina si ofera vedere fantastica la mare atat din interiorul vilei, cat si din exteriorul ei.
Parter
- o zona open-space cu un living si o bucatarie complet echipata; iesire cu acces direct catre terasa si piscina privata.
- 1 dormitor cu pat dublu (capacitate 2 persoane) cu vedere la mare; 1 baie privata.
Etajul 1 - format din 2 dormitoare duble separate, fiecare cu vedere la mare si cate o baie private fiecare. Unul din dormitoare are balcon cu vedere la mare, mobilat cu masa, scaune.

VILLA AKTEA - Vila spatioasa (230 mp) cu 4 dormitoare si 3.5 bai (capacitate pana la 9 persoane).
Vila are gradina privata mare cu o piscina si ofera vedere fantastica la mare atat din interiorul vilei, cat si din exteriorul ei.
Parterul - este format dintr-o zona open-space vasta, bucatarie unltra-echipata, un living cu zona pentru luat masa, 1 toaleta.
Zona parter mai joasa (demisol) - o Suita (capacitate 3 persoane) cu 2 paturi twin si 1 canapea pentru o persoana; 1 baie. Zona ofera atmosfera privata si intimitate.
Etajul 1 - are 3 dormitoare duble (capacitate 6 persoane); 1 dormitor are 1 baie privata, 2 dormitoare impart 1 baie.

VILLA AMPHITRITE - Vila spatioasa (300 mp) cu 5 dormitoare, 4.5 bai (capacitate pana la 13 persoane).
Vila are gradina privata mare cu o piscina si ofera vedere fantastica la mare atat din interiorul vilei, cat si din exteriorul ei.
Parterul este format din:
- 1 apartament complet echipat (capacitate 4 persoane) cu bucatarie, zona de luat masa, 1 dormitor cu pat dublu, 1 living cu 2 canapele unde pot dormi 2 persoane, 1 baie cu dus.
- 1 dormitor cu 2 paturi twin si 1 living cu o canapea; 1 baie cu dus (capacitate 3 persoane).
Etajul 1 - este format dintr-un open-space foarte spatios, cu o bucatarie ultra echipata, zona de luat masa si un living cu canapele moderne; deschidere la o terasa generoasa, mobilata cu mese, scaune.
Etajul 2 - are 3 dormitoare duble (capacitate 6 persoane); 1 dormitor are 1 baie privata, 2 dormitoare impart 1 baie.

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

Azi 10 03 2024 am fost intr o excursie de 1 zi minunată, multumesc atât șoferului cât și ghidului ptr faptul că ne au facut ziua frumoasă

Constantin Marinita, 10.03.2024 Citeste mai mult

Nu am calatorit cu d-vs, dar mi-as dori!

Labont Eugenia, 12.02.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn