Spune "Hello" vacantelor tale

Meniu

Transport

bus

Oferte speciale

Minicircuit Insulele Ionice

Insula Zakynthos, Grecia

Minicircuit Insulele Ionice
Tip camera Tip masa Data de plecare Pret
Legenda
Oferta Speciala
Early Booking
La cerere
Free child
Disponibil
Indisponibil

Transport: Autocar

Durata: 12 Zile

Descriere


Transport Autocar | 12 zile – 10 nopti | de la 359 Euro*

14.06, 06.09.2017

Bucuresti – Vergina – Kalambaka –Zakynthos- Kefalonia – Lefkada – Corfu – Salonic – Bucuresti 

*Early Booking – 10% pana la 28.02.2017

Early Booking – 5% pana la 14.04.2017


REDUCERE EARLY BOOKING  

1. EARLY BOOKING –10% : valabil pentru inscrieri pana la 28.02.2017

(avans 25 euro/pers la inscriere , 200 euro/pers pana la 28.02.2017 si diferenta de 134 euro cu 20 de zile inainte de plecare)

2. EARLY BOOKING –5% : valabil pentru inscrieri pana la 14.04.2017

(avans 25 euro/pers la inscriere , 220 euro/pers pana la 14.04.2017 si diferenta de 134 euro cu 20 de zile inainte de plecare)

3. Reducere de 5 €/pers pentru ultimele 4/5 locuri in autocar! (in functie de disponibilitatea locurilor in momentul rezervarii)

Reducerile se aplica numai la pachetul de baza; acestea nu se aplica la alte taxe sau suplimente si nu se cumuleaza cu alte reduceri;

Rezervarile efectuate cu orice tip de reducere nu permit anulari/modificari. Inscrierile la excursiile optionale cu tarife speciale, se fac numai la inscriere si nu se accepta anulari! Orice excursie achizitionata dupa rezervare se achita la tariful standard !

 

DATA DE PLECARE

LOC IN CAM. DUBLA/ TRIPLA

SUPLIMENT SINGLE

Early Booking – 10% pana la 28.02.2017

Early Booking – 5% pana la 14.04.2017

14.06, 06.09

399 €

209 €

 

359 €

 

379 €

 
 


Excursii optionale – tarife standard :

Zakynthos Turul Insulei cu autocarul - 30 euro

Kefalonia Turul Insulei cu autocarul  – 30 euro

Lefkada Croaziera MS Christina  – 40 eur

Corfu Palatul Achilion – 25 eur

Excursii optionale – TARIFE SPECIALE pentru inscrierile din tara :

Zakynthos Turul Insulei cu autocarul - 25 euro

Kefalonia Turul Insulei cu autocarul  25 euro

Lefkada Croaziera MS Christina  – 35 eur

Corfu Palatul Achilion – 20 eur
TRASFERURI DIN TARA

Orasul

Locul de intalnire

Tarif

 

Orasul

Locul de intalnire

Tarif

SUCEAVA

Hotel Bucovina

40 €

 

DEVA

Mc Donald’s Gara

35 €

PIATRA NEAMT

Hotel Central

35 €

 

MEDIAS

Autogara

30 €

IASI

Mc Donald’s Gara

40 €

 

SIGHISOARA

Magazinul Sigma

30 €

ROMAN

Gara

30 €

 

BRASOV

Mc Donald’s Calea Bucuresti

25 €

BACAU

Parcarea Stadionului Municipal

30 €

 

SINAIA

Gara

20 €

FOCSANI

Parcarea Stadionului Milcovul

25 €

 

CAMPINA

Banesti –avion

15 €

BUZAU

Mc Donald’s Unirea

20 €

 

PLOIESTI

Petrom - Metro

12 €

GALATI

Mc Donald’s

20 €

 

BRAILA

Hotel Traian

20 €

*Transferurile din tara se efectueaza cu autoturism, microbuz, minibus, midibus chiar si cu ajutorul firmelor ce efectueaza curse de linie in functie de marimea grupului!

Servicii incluse

 - Transport autocar clasificat;

 - 10 nopti cazare cu mic dejun hoteluri 3*: 1 noapte Kalambaka, 2 nopti Zakynthos, 2 nopti Kefalonia, 2 nopti Lefkada, 2 nopti Corfu, 1 noapte Salonic;

 - Insotitor de grup;

 - Vizitele turistice prevazute in program: tur de oras  Salonic, vizita complexul Meteora, Kerkyra, Argostoli.

Servicii neincluse

 - Asigurarea medicala (aprox.47 lei/pers);

 - Asigurare Travel (medicala+storno) > ~ 58 lei asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul);

 - Intrarile la obiectivele turistice si eventualele servicii de ghizi locali;

 - Locuri preferentiale autocar (primele 3 banchete) 5 €/pers;

 - 5/6 traversari cu ferryboat (Igumenitsa – Kerkyra; Kerkyra – Igumenitsa; Vasiliki – Fiskardo;  – Kefalonia –  Killini; Killini – Zakynthos; Zakynthos - Kilini)- 85 Euro/pers.


 


Informatii


Program detaliat

PLECARI: 14.06, 06.09.2017


Ziua 1 SPRE GRECIA… 

Intalnire la ora 18:30 in parcarea ACADEMIEI MILITARE ROMANE (Universitatea Nationala de Aparare Carol I), plecare ora 19:00 pe traseul Bucuresti – Giurgiu – Ruse – Sofia – Kulata – Veria. 


Ziua 2 VERIA – VERGINA – KALAMBAKA

Sosim in cursul diminetii in cochetul orasel Veria, de unde ne vom indrepta spre Vergina – unde vom vizita Mormantul Regelui Macedonean Phillip al II-lea, tatal lui Alexandru cel Mare. Mormantul este una din cele mai mari descoperiri arheologice ale secolului XX pe teritoriul Greciei. Vom continua drumul catre Kalambaka, frumosul orasel de la poalele Meteorelor. Cazare hotel 3*.


Ziua 3 KALAMBAKA – METEORA –– ZAKYNTHOS 

Mic dejun. Pe traseul catre manastiri facem o vizita la Atelierul de Icoane Zindros, unde ne vor fi prezentate tehnicile de realizare a icoanelor, inaintea plecarii spre Insula Zakynthos. Vizitam una dintre fascinantele manastiri “suspendate intre cer si pamant”, unice in Europa si intrate in patrimonial UNESCO, imortalizam imaginea unica oferita de lacasurile monahale construite pe stancile cu forme nepamantene si pornim spre Zakynthos, pe traseul Kalambaka – Killini - Zakynthos. Cazare hotel 3*.


Ziua 4 ZAKYNTHOS 

Va puteti relaxa pe plajele insorite ale insulei sau puteti participa la urmatoarea excursie optionala:

* Turul insulei cu autocarul: Va invitam sa descoperiti secretele ascunse ale acestei frumoase insule. Sate traditionale, peisaje uimitoare, shopping si chiar sansa de a vizita pesteri unde se poate ajunge cu vasul (daca si conditiile meteorologice permit). Timp liber pentru relaxare si shopping. Cazare 3*.


Ziua 5 ZAKYNTHOS – KEFALONIA

Mic dejun. Traversam cu ferryboat-ul in Kefalonia – cea mai mare dintre cele sapte insule ale Marii Ionice. Vizita Argostoli – capital insulei, cazare hotel 3*. Timp liber pentru shopping si relaxare.


Ziua 6 KEFALONIA

Mic Dejun. Plaja si baie in mare sau optional puteti participa in excursia: Frumusetile Insulei - tur autocar: vizitam lacul Melissani, Pestera Drogarati, Sami si binecunoscuta statiune cosmopolita Fiscardo – timp liber pentru masa.Turul se va incheia cu o oprire la uimitoarea plaja Myrtos. Cazare hotel 3*. 


Ziua 7 KEFALONIA - LEFKADA

Mic dejun. Traversam cu ferryboat-ul in Insula Lefkada – cea mai apreciata dintre cele sapte insule ale Marii Ionice. In cazul in care conditiile meteo nu permit aceasta traversare, ne deplasam pe ruta Poros-Killini – Patra. Cazare hotel 3*.


Ziua 8 INSULA LEFKADA 

Plaja si baie in mare sau optional excursie Croaziera MS Christina – Prima oprire este la Pestera Papanikoli din Insula Meganissi. Pestera poarta numele capitanului submarinului care a stat ascuns in cel de-al Doilea Razboi Mondial. Urmatoarea oprire este Insula Kastos, unde se poate vizita Biserica Agios Ioannis ce dateaza din secolul al XIIV – lea. Dupa vizitarea bisericii se poate face plaja si apoi se poate servi pranzul la bord. Ne continuam traseul spre unicul port al Insulei Kalamos, unde avem timp pentru plimbare sau pentru a savura cate o inghetata. Pe drumul de intoarcere spre Nidri vom vizita insula Skorpios – oprire pe plaja Maria Kalas pentru inot si plaja. Cazare hotel 3*.


Ziua 9 LEFKADA –IGUMENITSA - INSULA CORFU 

Mic Dejun. Continuam calatoria spre Insula Corfu, pe ruta Preveza – Igumenitsa – Corfu. Preveza cunoscuta ca fiind cea mai frumoasa plaja de la Marea Ionica, este o zona faimoasa si din istorie, aici avand loc celebra batalie dintre armata condusa de Marc Antonius si Cleopatra contra armatei lui Octavian. Traversare cu ferry boat-ul in Corfu, cu o mica oprire in capitala Kerkyra. Cazare hotel 3*.


Ziua 10 CORFU 

Mic Dejun. Va puteti relaxa pe plajele insorite ale insulei sau puteti participa la vizita optionala la Palatul Achilion, preferat al Printesei Sissi. Timp liber. Cazare hotel 3*.


Ziua 11  CORFU – IGUMENITSA – IOANNINA – SALONIC

Mic Dejun. Timp liber pentru ultimele cumparaturi, ulterior se va face imbarcarea pe ferry-boat in vederea deplasarii pe traseul Corfu – Igumenitsa- Ioannina-Salonic. Cazare hotel 3*.


Ziua 12  SALONIC - BUCURESTI

Dupa micul dejun, vom porni intr-un tur al orasului Salonic din care putem observa cateva obiective principale ale orasului cum ar fi: Biserica Sf. Dumitru, Arcul lui Gallerius, Rotonda, Bulevardul Egnatia, Statuia Ecvestra a lui Alexandru cel Mare, Turnul Alb si Piata Aristotel. Plecare catre casa pe ruta: Salonic – Kulata – Sofia – Ruse – Giurgiu – Bucuresti.Localizare

Sus