Spune "Hello" vacantelor tale

Meniu

Discounturi

Targul de Craciun de la Sibiu

Sibiu, Romania

Targul de Craciun de la Sibiu 2 nopti Autocar 2017
Tip camera Tip masa Pret Catalog Pret
Standard Mic Dejun €178 €178 Rezerva

Alege plata online

Pentru o rezervare ferma, achita un avans de 30% din contravaloarea vacantei tale.

Legenda
Oferta Speciala
Early Booking
La cerere
Free child
Disponibil
Indisponibil

Targul de Craciun de la Sibiu 2 nopti Autocar 2017

Transport: Autocar

Durata: 2 nopti

Servicii incluse

Transport cu autocar clasificat pentru curse internationale ; 2 nopti cazare cu mic dejun la Hotel Apollo Hermannstadt 3*/similar; Tur de oras Sibiu, Alba Iulia; Vizita la Castelul Cantacuzino, Muzeul Astra Sibiu Insotitor de grup din partea agentiei pe traseu.

Servicii neincluse

Asigurare Storno Intrarile la obiectivele turistice si eventualele servicii de ghizi locali: Muzeul Astra ~ 12 lei ; Castelul Cantacuzino ~ 18 lei.

Tarife informative pe persoana

Data Plecarii
Standard + mic dejun inclus
Standard + Mic Dejun
17-11-2017
€89
€89

Servicii Suplimentare

Serviciu Descriere Pret
Locuri preferentiale autocar (primele 3 banchete) Se confirma in functie de disponibilitate €10

Descriere Hotel

Fii prezent la unul dintre cele mai importante evenimente de iarna din Romania! Traseu : Bucuresti - Ploiesti - Campina - Busteni - Fagaras - Sibiu - Rm Valcea - Calimanesti - Pitesti - Bucuresti


Program Detaliat

Ziua 1/ Vineri 17.11  BUCURESTI – BUSTENI– SIBIU
Intalnire la ora 06:30 cu reprezentantul agentiei in Parcarea ACADEMIEI MILITARE ROMANE (Universitatea Nationala de Aparare Carol I) – acces dinspre Bd Eroilor. Plecare la ora 07:00 pe ruta Bucuresti – Ploiesti– Campina– Busteni – Fagaras - Sibiu .
Prima oprire o vom face in Busteni pentru a vizita unul dintre cele mai frumoase obiective turistice din tara – Castelul Cantacuzino. Impresionant din punct de vedere al gabaritului, castelul se compară cu alte edificii realizate în stilul neobrâncovenesc, cum ar fi Palatul Patriarhal, complexul Peleș din Sinaia și cel de la Cotroceni.
Castelul este înconjurat de cascade, grote și fântâni arteziene și este în topul primelor castele din Romania din punct de vedere arhitectural.
Castelul Cantacuzino din Bușteni, de o mare valoare arhitectonică, istorică, documentară și artistică, a fost construit în 1911 la cererea prințului Gheorghe Grigore Cantacuzino (Nababul), fost ministru al României între 1899-1900, 1904-1907.
Castelul, construit în stil neoromânesc, a fost realizat în piatră și cărămidă după planurile arhitectului Grigore Cerchez și se întinde  pe o suprafață de 3148 mp.
Ne continuam drumul spre Sibiu desemnat Capitala Culturala a Europei in anul 2007, cu al sau centru istoric declarat monument UNESCO. Tur de oras si timp liber pentru masa. Ne vom deplasa pe Bulevardul comercial si pietonal Balcescu catre Piata Mare, vom admira Primaria din Sibiu, Palatul Brukental - primul muzeu de pe teritoriul Romaniei, Catedrala Catolica si Turnul cu ceas. Ne continuam turul pietonal catre Piata Mica, Podul minciunilor si Piata Huet cu Catedrala Evanghelica.
Incepand cu orele 19:00, va invitam in Piata Mare din centrul orasului pentru un extraordinar concert care anunta deschiderea Pietei de Craciun - Turn ON the Lights!
Seara cazare la H.Apollo Hermannstadt 3*/similar.

Ziua 2/ Sambata 18.11    SIBIU - ALBA IULIA
Mic dejun. Propunem pentru aceasta zi sa vizitam impreuna Alba Iulia – Oraş al Marii Uniri şi mare centru istoric şi cultural. Nu există alt oraş care să sublinieze mai bine idealurile de unitate şi identitate ale românilor de-a lungul veacurilor. Istoria oraşului Alba Iulia îndeamnă la respect, consideraţie şi aducere aminte a oamenilor şi faptelor care au făurit şi menţinut naţiunea şi statul român. Vom vizita “Inima Orasului” – Cetatea Alba Iulia – unde se gasesc multe dintre atractiile orasului. Cetatea are forma de stea cu 7 colturi, inventata de Marechal Vauban, inginer al Regelui Ludovic al XIV-lea al Frantei. Zidurile cetatii au latimea de 3 metri, iar bastioanele au forma de sageata, acestea formand, de fapt, varfurile stelei. Sapte porti ornamentale permiteau initial accesul in curtile interioare.
Ne intoarcem spre Sibiu, cu un popas in Mărginimea Sibiului – zonă etnografică unică în România situată la vest de Sibiu, limitată la sud de valea Sadului şi la nord de valea râului Sălişte, unde servim masa de pranz. Timp liber Sibiu si seara cazare la H.Apollo Hermannstadt 3*/similar.

Ziua 3/ Duminica 19.11   SIBIU – VALEA OLTULUI – CALIMANESTI – BUCURESTI
Dupa micul dejun si eliberarea camerelor mergem sa vizitam Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului- Muzeul Civilizației Populare Tradiționale „ASTRA”. El s-a născut din dorinţa românilor ardeleni de a-şi defini propria identitate etnoculturală, în conglomeratul etnic al Imperiul Austro-Ungar şi pe fondul emancipării culturale a tuturor popoarelor din centrul şi sud-estul Europei, având ca model muzeele deja constituite ale saşilor, ungurilor şi secuilor.
Muzeul este o reconstrucţie fidelă a satului românesc cu tot ce presupune el: gospodării, mori de vânt şi de apă, biserici, restaurante, mijloace de transport sau obiecte tradiţionale, dar şi un lac de 6 ha, în care se oglindesc morile de vânt dobrogene.
Traseul nostru continua spre valea Oltului pana la Calimanesti, unde vom face o scurta pauza la Manastira Cozia. In cursul serii se ajunge in Bucuresti, in functie de conditiile de trafic.

Grup minim 40 pers.
ATENTIE :
* In cazul nerealizarii numarului minim de participanti mentionat in program agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea inscrierii la un program similar;
* Insotitorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului.
 


Localizare

Sus