Spune "Hello" vacantelor tale

Meniu

Discounturi

Selectati optiunea de transport

Oferte speciale

Ziua Femeii la SPA - Hajduszoboszlo

Hajduszoboszlo, Ungaria

Ziua Femeii la SPA - Hajduszoboszlo 3 nopti Autocar 2018
Tip camera Tip masa Pret Catalog Pret
STANDARD Mic dejun €370 €370 Rezerva

Alege plata online

Pentru o rezervare ferma, achita un avans de 30% din contravaloarea vacantei tale.

Legenda
Oferta Speciala
Early Booking
La cerere
Free child
Disponibil
Indisponibil

Ziua Femeii la SPA - Hajduszoboszlo 3 nopti Autocar 2018

Transport: Autocar

Durata: 3 nopti

Servicii incluse

- Transport cu autocar cu climatizare, clasificat pentru trafic international - 3 Cazari cu mic dejun in hotel Aurum 4* - Acces wellness nelimitat: baie de aburi, saună cu terapie cu lumină, piscină cu hidromasaj, 2 piscine umplute cu apa termala, piscina copii si fitness gym.

Servicii neincluse

Asigurare Travel (medicala + storno) cca. 49 lei - Excursiile si vizitele optionale conform program. - Intrarile la obiectivele turistice (inclusiv pentru excursii optionale) si serviciile de ghizi locali - Taxa de oras pentru fiecare cazare unde aceasta este solicitata (se va achita cash de catre turisti)

Tarife informative pe persoana

Data Plecarii
STANDARD + Mic Dejun
07-03-2018
€185

Servicii Suplimentare

Serviciu Descriere Pret
Cina festiva ungureasca Cina festiva ungureasca €70
Pusta - echitatie, plimbare cu caii, pranz inclus Pusta - echitatie, plimbare cu caii, pranz inclus €90

Program detaliat

Ziua 1. (07.03) BUCURESTI -ORADEA -HAJDUSZOBOSZLO (cca. 620 km)
Plecare din Bucuresti, la ora 22.00 din parcarea Parcarea ACADEMIEI MILITARE ROMANE (Universitatea Nationala de Aparare Carol I) catre Oradea. 
 
Ziua 2. (08.03) HAJDUSZOBOSZLO
Cazare in cursul diminetii la Hajduszoboszlo. Program liber. Puteti vizita in centrul oraşului parcul cu a sa Casa Clopotelor şi o frumoasă colecţie de statuete confecţionate din lemn, vopsite şi reprezentând simboluri din mitologia maghiară. Deasemenea, puteti opta pentru o plimbare cu trenuletul, ce va poarta prin intreaga statiune.
In fiecare zi, va puteti bucura de centrul wellness al hotelului, care va ofera: baie de aburi, saună cu terapie cu lumină, piscină cu hidromasaj, 2 piscine umplut cu apa termala, piscina copii si fitness gym. Pe langa acestea, contra cost, puteti opta pentru masaj medical, tratamentul de noroi, masaj subacvatic cu jet şi diferite tipuri de tratamente electrice.
 
Ziua 3. (09.03) HAJDUSZOBOSZLO
Mic dejun. Program liber. Pentru relaxare, puteti incerca sa inchiriati biciclete sau sa vizitati  Biserica romano-catolică Szent László care a fost construită în stil baroc în 1776.  Deasemenea, interesante sunt si cele mai vechi clădiri istorice din Hajdúszoboszló, biserica reformată și ruinele zidurilor fortăreței care sunt situate lângă aceasta. La renovarea complete din anul 2000, in biserica este posibil să fi fost găsite câteva relicve rămase în clădire, precum Scaunul lui Moise din 1816 sau pânza de amvon din 1937, pe care este brodată emblema orașului. De asemenea, în afara serviciilor religioase, biserica găzduiește concerte și nopți corale cu diferite ocazii. Seara, optional (35euro) Cina festiva ungureasca.
 
Ziua 4. (10.03) HAJDUSZOBOSZLO 
Mic dejun. Timp liber sau optional (45 euro) Pusta -program de echitatie, plimbare cu caii, pranz inclus.
 
Ziua 5. (11.03) HAJDUSZOBOSZLO -BUCURESTI(cca. 620 km)
Mic dejun. Intoarcere in Romania, cu sosire in Bucuresti la Academia Militara in jurul orei 22.00, in functie de trafic si de durata formalitatilor din frontiera.
 


Localizare

Sus