Spune "Hello" vacantelor tale

Meniu

Transport

bus

Oferte speciale

Balcik – Cap Kaliakra

Balcik, Bulgaria

Balcik – Cap Kaliakra
Tip camera Tip masa Data de plecare Pret
Fara Cazare fara masa/self catering 01-05-2018 € 35
Cere Oferta
Fara Cazare fara masa/self catering 03-06-2018 € 35
Cere Oferta
Fara Cazare fara masa/self catering 08-07-2018 € 35
Cere Oferta
Fara Cazare fara masa/self catering 26-08-2018 € 35
Cere Oferta
Fara Cazare fara masa/self catering 23-09-2018 € 35
Cere Oferta
Legenda
Oferta Speciala
Early Booking
La cerere
Free child
Disponibil
Indisponibil

Transport: Autocar

Durata: 1 Zi

Descriere

O zi cat o vacanta, in care descoperiti:
Bucuresti - Constanta - Vama Veche - Balcik

Tarif special pentru studenti si seniori: 29 € /pers

Servicii incluse

 Transport cu autocar clasificat pentru curse internationale;

 Vizita la Castelul Balcik;

 Vizita la Cap Kaliakra;

 Insotitor de grup din partea agentiei.

Servicii neincluse

 Asigurarea medicala;

 Intrarile la obiectivele turistice si eventualele servicii de ghizi locali; Castelul si Gradina Botanica Balcik – 14 leva/adl ; 2 leva/copil 7-18 ani; copil 0-7 ani gratuit; Cap Kaliakra – 3 leva/pers*;

 Alte servicii decat cele mentionate.

Informatii


Program detaliat


Intalnirea cu insotitorul de grup va avea loc la ora 05.30 in Parcarea ACADEMIEI MILITARE ROMANE (Universitatea Nationala de Aparare Carol I), iar plecarea la ora 06:00. Se va urma traseul Bucuresti - Constanta - Vama Veche - Balcik.


Prima oprire o vom face la Cap Kaliakra, un spectaculos promontoriu in Marea Neagra, locul unde apele marii de un albastru ireal se intrepatrund cu stancile de culoare rosiatica, intr-un peisaj de o frumusete rara. Vom vizita vestigiile vechii cetati medievale, micul muzeu arheologic si capela inchinata Sfantului Nicolae.


Dupa aproximativ 30 minute sosim in Balcik, al treilea port, ca marime, al Bulgariei, un orasel mic si romantic situat pe coasta Marii Negre, ce combina romantismul strazilor sale abrupte cu frumusetea marii. Aceasta asezare, veche de 2600 de ani, locuita inca din secolul V I.Hr de ionieni, redenumit mai tarziu Dionysopolis, dupa zeul vinului si al sarbatorilor, isi pastreaza si astazi autenticitatea multiculturala, in ciuda afluentei de turisti. 


Vom vizita Castelul Reginei Maria si Gradina Botanica, obiectivul cel mai interesant din Balcik. A fost construit din dorinta Reginei Maria a Romaniei, in timpul ocupatiei romane a Cadrilaterului. Complexul cuprinde mai multe vile rezidențiale, o capela, construita cu pietre aduse din Creta, o gradina botanica de 35 de hectare – unica in Europa Centrala si de Est, indeosebi datorita colectiei de cactusi si un palat, al carui parc este o imitatie a faimosului labirint minoic. Timp liber pentru vizitarea imprejurimilor si pauza de pranz.


Dupa pranz, revenim spre casa pe ruta Balcik - Shumen - Razgrad - Ruse - Giurgiu - Bucuresti - unde vom ajunge seara, in functie de trafic.


Localizare

Sus