Spune "Hello" vacantelor tale

Meniu

Transport

bus

Oferte speciale

Bran – Tur nocturn de Halloween

Bran, Romania

Bran – Tur nocturn de Halloween
Tip camera Tip masa Data de plecare Pret
Legenda
Oferta Speciala
Early Booking
La cerere
Free child
Disponibil
Indisponibil

Transport: Autocar

Durata: 1 Zi

Descriere

Cine se încumetă să viziteze Castelul Bran în noaptea de Halloween, îl va cunoaște pe Vlad Țepeș de la care va afla ce se întâmplă în fiecare colțișor al impunătorului edificiu.

Traseu: Bucuresti – Ploiesti – Bran – retur similar

Nota! Programul se poate anula cu pana la 7 zile inainte de plecare daca nu se strange numarul minim de participanti!
Grup minim 30 pers.

Servicii incluse

  • transport cu autocar;
  • insotitor de grup din partea agentiei.

Servicii neincluse

  • turul nocturn la Castelul Bran aprox . 50 lei;
  • masa la restaurant;
  • alte cheltuieli personale.

Informatii


Program detaliat


Ajungem la Bran spre seara unde inainte de a intra in atmosfera specifica de Halloween vom face o pauza de masa la un restaurant in zona .


Turul nocturn la Castelul Bran va incepe de la ora 19:00 in prezenta Contelui , dansul ielelor, muzica tematica si nu in ultimul rand in compania unui pahar de vin rosu sau votca neagra. Copiii sunt de asemenea asteptati pentru a primi dulciuri.


Castelul Bran, sau, cum le place amatorilor de senzații, Castelul lui Dracula, ridicat aici cu mai bine de 600 de ani în urmă, păstrează și transmite vizitatorilor ceva din mândria cavalerilor care i-au călcat pragul în vremurile sale.


Deși a intrat în circuitul și folclorul turistic drept Castelul lui Dracula, se pare că Vlad Țepeș nu a locuit niciodată la castel. Cu toate acestea, legenda pare să fie mai puternică decât realitatea... aici turnându-se celebrul film „Interviu cu un vampir ”, ca o aluzie directă la presupusele trăsături de vampir ale voievodului muntean. În anul 2000, Castelul Bran a fost revendicat de Arhiducele Dominic de Habsburg și de surorile sale, Maria Magdalena Holzhausen și Elisabeth Sandhofer, moștenitorii castelului, care au devenit proprietarii castelului și ai domeniului aferent în urma unei decizii guvernamentale de retrocedare. Statul român a păstrat administrarea castelului pentru încă 3 ani, până în 18 mai 2009. Înaintea retrocedării, Ministerul Culturii a dispus mutarea colecțiilor aparținând statului român de la Castelul Bran la Vama Medievală. Pentru a putea redeschide muzeul, familia de Habsburg a remobilat castelul cu obiecte din colecția personală. Redeschiderea oficială a muzeului s-a realizat la 1 iunie 2009. 


Intoarcere la Bucuresti in cursul noptii.


Se accepta costumatie de Halloween – concurs si premii speciale!!!


Localizare

Sus