Spune "Hello" vacantelor tale

Meniu

Discounturi

Selectati optiunea de transport

ISTANBUL - Comorile Orientului

Istanbul, Turcia

ISTANBUL - Comorile Orientului 3 nopti Autocar 2017
Tip camera Tip masa Pret Catalog Pret
Standard Mic Dejun €258 €258 Rezerva

Alege plata online

Pentru o rezervare ferma, achita un avans de 30% din contravaloarea vacantei tale.

Legenda
Oferta Speciala
Early Booking
La cerere
Free child
Disponibil
Indisponibil

ISTANBUL - Comorile Orientului 3 nopti Autocar 2017

Transport: Autocar

Durata: 3 nopti

Servicii incluse

- Transport cu autocar clasificat pentru curse internationale; - 3 nopti cazare la Hotel 3* in Istanbul; - mic dejun; - Tur pietonal de oras in Istanbul; - Excursie la Palatul Dolmabahce; - Insotitor de grup din partea agentiei pe traseu.

Servicii neincluse

- Asigurarea medicala; - Excursiile optionale: Croaziera pe Bosfor - 15 € Tur by night – 10 € - Intrarile la obiectivele turistice si eventualele servicii de ghizi locali; - Alte servicii decat cele mentionate. Toate excursiile se organizeaza pentru minim 30 platitori !!!

Tarife informative pe persoana

Data Plecarii
Standard + mic dejun inclus
Standard + Mic Dejun
15-03-2017, 10-05-2017, 13-09-2017, 18-10-2017
€109
€N/A
05-04-2017, 28-06-2017, 12-07-2017, 23-08-2017, 08-11-2017, 13-12-2017
€129
€N/A

Servicii Suplimentare

Serviciu Descriere Pret
Locuri preferentiale autocar (ultima bancheta) Se confirma in functie de disponibilitate! €-10
Locuri preferentiale autocar (primele 3 banchete) Se confirma in functie de disponibilitate! €10

Program detaliat

Ziua 1. BUCURESTI- ISTANBUL    
Intalnire cu insotitorul de grup la ora 21:30  in Bucuresti in Parcarea ACADEMIEI MILITARE ROMANE (Universitatea Nationala de Aparare Carol I) si plecare la ora 22:00  pe ruta Bucuresti - Giurgiu - Ruse – Stara Zagora – Svilengrad – Capitan Andreevo – Edirne -  Istanbul ( aprox. 650 km).

Ziua 2. ISTANBUL
Sosire si cazare hotel Akgun 3*/similar in Istanbul. .Dupa amiaza va propunem un tur pietonal printre “comorile Istanbulului”. Agia Sofia, unde vechea biserica crestin ortodoxa ce a fost transformata in moschee ne va intampina acum cu un muzeu in toata regula.  La Moscheea Albastra (construita de sultanul Ahmet pentru a rivaliza cu Agia Sofia) - cea mai mare moschee din Istanbul, vom avea in fata una dintre cele mai faimoase atractii ale Turciei. In apropierea acestora ne asteapta si Palatul Topkapi, palat ce a gazduit toti sultanii otomani vreme de 4 secole, precum si Palatul Scufundat (Yerebatan Sarnici) unde putem admira cele 336 de coloane scufundate printre care se plimba sutele de pestisori viu colorati. In incheiere putem face o plimbare la Hipodromul ce dateaza din perioada romana si in care s-au desfasurat de-a lungul timpului numeroase activitati sportive, curse si jocuri. Program liber. Cazare la Hotel Akgun 3*/similar in Istanbul.

Ziua 3. BAZARUL EGIPTEAN SI MARELE BAZAR
Dupa servirea micului dejun, vom vizita Bazarul Egiptean de mirodenii urmat de shopping in  Marele Bazar si zona Laleli, zone de cumparaturi preferate atat de localnici, cat si de turisti. Marele Bazar din Istanbul este una din cele mai mari piete acoperite din lume avand 60 de strazi si 5.000 de magazine, atragand zilnic intre 250.000 si 400.000 de vizitatori. Este cunoscut pentru bijuterii, ceramica pictata manual, covoare si broderii. Marea majoritate a standurilor sunt grupate dupa tipul de marfa pe care o au expusa, avand o zona pentru produse din piele si bijuterii din aur.
Cazare la Hotel Akgun 3*/similar in Istanbul.                                                       

Ziua 4.  ISTANBUL
Mic dejun. Dimineata, deplasare la Palatul Dolmabahce – construit pe locul unui vechi port, pe malul stramtorii Bosfor, fiind resedinta imperiala a sultanilor otomani pana la caderea si destramarea Imperiului Otoman. Aici a locuit si a decedat Mustafa Kemal Ataturk. Singurul moment in care toate ceasurile din palat au fost oprite a fost atunci cand liderul turc a decedat, pe 10 noiembrie 1938, la ora 9:05. Dupa amiaza timp liber sau, optional, puteti participa la o croaziera pe Bosfor in care sa puteti admira atat partea europeana a Istanbulului cat si cea asiatica. Cazare la Hotel Akgun 3*/similar in Istanbul.

Ziua 5. ISTANBUL- BUCURESTI
Dupa micul dejun plecam catre Bucuresti. In drumul catre tara vom trece prin orasul Edirne, fosta capitala a Imperiului Otoman, pentru a vizita Moscheea Selimiye – cunoscuta ca si moscheea celor 999 de ferestre datorita arhitecturii unice a cupolei, dar si a tunelelor subterane ce leaga moscheea de fosta Academie Militara, tunele ce acum adapostesc numeroase magazine in care veti gasi produse traditionale turcesti, prilej si pentru achizitionarea ultimelor suveniruri.
Sosire in Bucuresti in jurul orei 24.00, in functie de trafic si formalitati vamale.

 

Grup minim de 40 de pers.
ATENTIE : Toate intrarile la obiectivele turistice din Turcia se achita in moneda nationala – lira turceasca.
* In cazul nerealizarii unui grup minim de 30 de participanti agentia isi rezerva dreptul de a majora tariful cu 15 euro/pers. In cazul realizarii unui grup intre 30-39 de persoane agentia isi rezerva dreptul de a majora tariful cu 10 euro/pers.
* Insotitorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului.


Localizare

Sus