× Hello Holidays

KIPRIOTIS PANORAMA&SUITES

Psalidi, Kos, Grecia

  • 7
  • 5
  • Avion
Recenzii turisti
Asistenta turistica locala
Unitati de cazare atent selectionate
Variante de plata
Card online
Transfer bancar
Cash

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului

Foarte bine - 8,2/10 Booking.com Kipriotis Panorama Hotel & Suites este situat in regiunea Psalidi , pe coasta de est a insulei Kos. Se afla la 3 km de orasul Kos si la 25 km de aeroport. Maiestuos si amplu, modern si luxos, cald si primitor, hotelul a fost construit pentru a oferi confort si ospitatlitate la cele mai inalte standarde. Recomandat pentru familii cu copii. Nota dress code! La cina domnii sunt rugati sa poarte pantaloni lungi (minimum 3/4) si pantofi nedecupati!

Locatie

Situat la o distanta de 4 km de centrul orasului Kos, 200 m de pe plaja privata, 25 km de aeroport.   


Facilitati camere

Toate camerele au balcon spatios cu vederi superbe spre munte sau mare, mocheta in camerele nerenovate, gresie in camerele renovate, aer conditionat (operational in perioada 15.05 - 10.10), TV satelit/radio, telefon linie directa, frigider/minibar (la cerere), seif (contra cost), baie cu uscator de par, halate si papuci. Baby cot nu se poate adauga in camerele duble.


Facilitati hotel

253 camere repartizate pe 7 etaje, 4 restaurante, 4 baruri, mini market, 2 piscine exterioare, 1 piscina pt copii, jacuzzi exterior (gratuit), teren de tenis si tenis de masa (gratuit; se percepe un depozit doar pentru echipament), biliard, sala fitness (gratuit), Spa, coafor, room service (intre orele 07.30 am si 11 pm), doctor 24h (la cerere), schimb valutar, inchirieri autoturisme si biciclete, Wi-fi gratuit in toate zonele, servicii spalatorie, magazin bijuiterii, supermarket, parcare, shuttle bus pana la plaja, camera depozitare bagaje, sala de conferinte (capacitate pana la 1500 persoane).


Drinks & Food

Restaurantul principal "Ariadne" serveste mancaruri grecesti si internationale pe veranda mare, cu vedere la mare. Mancaruri mediteraneene pot fi savurate la Restaurantul "Triton". Retete specifice grecesti se pot servi la "Souvlaki & More" si fructe de mare delicioase la "Fish & More".
Barul de la piscina, deschis pe tot parcursul zilei, si barul de pe plaja sunt perfecte pentru a va racori, in timp ce barul principal si Red Sky Bar (contra cost) sunt frecventate seara. Acesta din urma se mandreste cu seri de jazz si rock live ce nu trebuie ratate. 


Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
 

Alte hoteluri in zona

 Sejur Grecia - Kos | Alexandra Beach - 7 nopti avion

Sejur Grecia - Kos | Alexandra Beach - 7 nopti avion

Kos, Grecia

  • 7
  • 3
  • 7 Nopti / Fara masa / Transport cu avionul
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 23.09.2024

de la 549 €/pers.

 Sejur Grecia - Psalidi | Grecotel Kos Imperial - 7 nopti avion

Sejur Grecia - Psalidi | Grecotel Kos Imperial - 7 nopti avion

Psalidi, Kos, Grecia

  • 7
  • 5
  • 7 Nopti / Mic dejun / Transport cu avionul
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 23.09.2024

de la 1149 €/pers.

 Sejur Grecia - Psalidi | Kipriotis Hippocrates - 7 nopti avion

Sejur Grecia - Psalidi | Kipriotis Hippocrates - 7 nopti avion

Psalidi, Kos, Grecia

  • 7
  • 4
  • 7 Nopti / All Inclusive / Transport cu avionul
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 23.09.2024

de la 679 €/pers.

Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

Azi 10 03 2024 am fost intr o excursie de 1 zi minunată, multumesc atât șoferului cât și ghidului ptr faptul că ne au facut ziua frumoasă

Constantin Marinita, 10.03.2024 Citeste mai mult

Nu am calatorit cu d-vs, dar mi-as dori!

Labont Eugenia, 12.02.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn