× Hello Holidays

Sejur Turcia - Marmaris | Paste 2021 in Marmaris & Bodrum - 8 nopti autocar

Marmaris, Turcia

 • 8
 • 5
 • Autocar
Grabeste-te! Inca 6 de persoane se uita
Acum 5 ore a fost cea mai recenta rezervare

Hello Holidays EXCLUSIVE 

Recenzii turisti
Asistenta turistica locala
Unitati de cazare atent selectionate
Variante de plata
Card online
Transfer bancar
Cash

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Ofertă

Ziua 1 | Joi 29.04.2021: BUCUREȘTI – CANAKKALE
Întâlnire cu însoțitorul de grup la ora 05:30 în parcarea din fața ACADEMIEI MILITARE ROMÂNE (Universitatea Națională de Apărare Carol I) – acces dinspre Bd Eroilor, plecare ora 06:00 pe traseul București - Giurgiu - Ruse – Stara Zagora – Svilengrad – Capitan Andreevo – Edirne – Eceabat – Canakkale. Seara cazare în Canakkale la hotel de 3*. Timp liber pentru cumpărături sau plimbare prin oraș, unul dintre cele mai ietine orașe din Turcia.

Ziua 2 | Vineri 30.04.2021: CANAKKALE – TROIA – MARMARIS
Dimineața, după micul dejun, ne continuăm itinerariul spre Marmaris. În drum vom face o oprire la Troia - povestea războiului troian fiind una din cele mai faimoase din istorie, iar legenda Elenei din Troia încântă de peste 3.000 de ani. Drumul continuă spre Marmaris, unde vom ajunge spre seara - cină și cazare la hotelul Pasa Beach 4*, Marmaris.

Ziua 3 | Sambata 01.05.2021: MARMARIS - DALYAN (optional)
Mic dejun. Timp liber la hotel sau, opțional, excursie de 1 zi, calatorie in "Venetia Turceasca " in Delta raului Dalyan. Veti vizita mormintele lyciene,baile in namol curativ, veti vedea crabi albastri si plaja testoaselor Careta Careta-Istuzu. Spre seara ne întoarcem în Marmaris, cazare și masă la hotel Pasa Beach 4*.

Ziua 4 | Duminică 02.05.2021: MARMARIS
Timp liber pentru plaja, relaxare si pentru a va bucura de facilitatile resortului. Cazare și masă la hotel Pasa Beach 4*.

Ziua 5 | Luni 03.05.2021: MARMARIS – Insula Cleopatrei (optional)
Mic dejun. Timp liber la hotel sau, opțional, excursie de 1 zi, calatorie in Insula Cleopatrei. Veti vizita magnificul Golf Gokova, veti avea ocazia să înotati acolo unde a înotat și regina, să va bucurati de nisipul fin și de apa turcoaz si sa va bucurati de aceasta combinatie intre peisajele superbe si ruinele antice. Spre seara ne întoarcem în Marmaris, cazare și masă la hotel Pasa Beach 4*.

Ziua 6 | Marti 04.05.2021: MARMARIS - BODRUM
Mic dejun. Plecare spre Bodrum, unde vom ajunge dupa-amiaza. Cazare și masă la hotel La Blanche Resort 5*.

Ziua 7 | Miercuri 05.05.2021: BODRUM – Turul orasului Bodrum (optional)
Mic dejun. Timp liber pentru odihnă sau, opțional, Turul orasului Bodrum in jumatate de zi. Plimbare panoramica - teatrul antic (capacitate de 13000 persoane), portile Mindos (vechile porti ale zidului orasului denumite dupa orasul catre care duceau si prin  care a intrat Alexandru Macedon dupa cucerirea orasului), dealul cu mori de vant care ofera o vedere panoramica extraordinara catre Bodrum. Cu mult timp în urmă, înainte de nasterea lui Hristos, Halikarnas (fosta denumire), era un oras mare si important. Amintirea acelor zile este păstrată de zidurile teatrului antic clasic, care avea o capacitate de 13 000 persoane. Ceva mai târziu a fost construit peretele orasului, de la care s-au păstrat portile înalte Mindos (denumite după orasul spre care duceau). Aceste obiective, precum si cetatea Sfântului Petru din sec.al XV.lea, pot fi văzute de către turisti în timpul excursiei cu autocarul sau în timpul plimbării pe jos prin oras. Desigur, o plăcere incomparabilă vă va fi oferită de plimbarea pe străzile pitoresti ale orasului vechi, de.a lungul debarcaderului cu numeroase cafenele, restaurante si magazine. La final oprire pentru cumparaturi (aur, piele, textile), inclusiv in Sultan Bazaar. După-amiază ne întoarcem în Bodrum, cazare și masă la hotel La Blanche Resort 5*.

Ziua 8 | Joi 06.05.2021: BODRUM - PAMUKKALE (optional)
Mic dejun. Timp liber pentru odihnă sau, opțional excursie de 1 zi la Pamukkale. Supranumit și Castelul de Bumbac, terasele de calcar reprezintă un fenomen unic în lume care stârnește reacții de uimire și contemplare. În fața albului imaculat incrustrat parcă cu pietre prețioase, cuvintele sunt lipsite de esență. Tot acolo, orașul antic Hierapolis și Piscina Cleopatrei cu apă termală se dezvăluie precum acum 2000 de ani. Orașul antic Hierapolis impresionează prin Teatrul roman foarte bine conservat, prin numeroasele morminte descoperite și Templul lui Apollo. Fosta stațiune termală, Pamukkale, prin Piscina Cleopatrei, vă oferă beneficiile apei termale cu temperatura de 36 grade Celsius și ocazia de a descoperi o piscina în aer liber, pavată cu coloane ale Templului lui Apollo. Seara ne întoarcem în Bodrum, cazare și masă la hotel La Blanche Resort 5*.

Ziua 9 | Vineri 07.05.2021: BODRUM – BUCURESTI
După micul dejun plecăm spre București. Deplasare pe directia Izmir – Canakkale - Edirne – Stara Zagora – Ruse - Bucuresti.

Ziua 10 | Sambata 08.05.2021: BUCURESTI
Sosire in Bucuresti in functie de trafic si conditiile vamale. In Brasov se va ajunge spre seara, in functie de trafic.

Servicii incluse:
» Transport cu autocar clasificat pentru curse internaționale;
» 1 noapte cazare cu mic dejun în Canakkale - hotel 3*;
» 4 nopți cazare in camere Standard Land View, cu All Inclusive în Marmaris, hotel Pasa Beach 4* (se intră cu Cina și se iese cu Mic Dejun)
» 3 nopți cazare in camere Standard, cu Ultra All Inclusive în Bodrum, hotel La Blanche Resort 5* (se intră cu Cina și se iese cu Mic Dejun)
» Vizita Troia;
» Însoțitor de grup

Servicii neincluse:
» Bilet Ferry-boat Çanakkale - 10 €/pers – se achita la autocar! Copil 0-5.99 ani – Gratuit.
» Asigurarea medical sau Asigurare Travel (medicala+storno);
» Intrările la obiectivele turistice;
» Serviciile de ghizi locali - 20 €/pers – se achita in autocar la ghidul insotitor (Dalyan, Insula Cleopatrei, Tur Bodrum, Pamukkale);
» Vizitele menționate în program NU includ taxele de intrare la obiectivele turistice.

Pentru explicaţiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.
PASAPORT VALABIL MINIM 6 LUNI DE LA DATA IEȘIRII DIN TURCIA!

ATENŢIE: Grup minim 45 pers.
Toate intrările la obiectivele turistice din Turcia se achită în moneda națională – Lira Turcească.
În cazul nerealizării numărului minim de participanţi menţionat în program, agenţia îşi rezervă dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea înscrierii la un program similar;
În cazul unui grup mai mic de 45 pers. (35-44 persoane) se va achita un supliment de 20 Euro/persoană;
Însoţitorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, fără a afecta însă și structura programului.
Persoanele care vor călători singure pot opta pentru Partaj în camera dublă/tripla, situatie în care agenția va aloca, în funcție de înscrierile existente sau ulterioare, 1, maxim 2 persoane pentru partaj fiecărui solicitant. În situația în care agenţia nu reuşeste să completeze partajul, turiștii NU vor achita suplimentul de cameră Single. Eventualele neînţelegeri între solicitanţii de partaj nu sunt imputabile agenţiei.

Conditii plata

CONDIȚII DE PLATĂ, ANULARE, PENALIZARI

 1. FIRST MINUTE 28.02: valabil pana la 28.02.2021, cu achitarea unui avans de 10% la inscriere, 20% pana la 28.02.2021 si rest de plata cu pana la 30 zile inainte de plecare.

Reducerile se aplica numai la pachetul de baza; acestea nu se aplica la alte taxe sau suplimente de orice fel.

In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid, in caz de retragere/renuntare, se aplica penalizari de 100% din valoarea avansului achitat conform pragurilor de mai sus. In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher – anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata. Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs Hello Holidays. Turistul nu poate primi contravaloarea in bani a voucherului.

 1. SAFE PRICE = Tarif Standard: 30% avans la înscriere, diferenta de plata cu pana la 40 zile inainte de plecare.

In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid, in caz de retragere/renuntare, se aplica pragurile de penalizare conform contractului, respectiv:

 1. 25% din contravaloarea pachetului de servicii turistice dupa primirea confirmarii serviciilor comandate (cu minim 30 de zile inainte de plecare).
 2. 50% din contravaloarea pachetului de servicii turistice pentru anulare in intervalul 29-16 zile inainte de plecare/intrare.
 3. 100% din contravaloarea pachetului de servicii turistice pentru anulare in intervalul 15- 0 zile inainte de plecare/intrare.

In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher – anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata. Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs Hello Holidays.

Turistul poate solicita restituirea contravalorii sumelor inscrise pe voucher doar cu achitarea unei taxe de serviciu in cuantum de 25 euro/persoana. Taxa de serviciu va fi retinuta din totalul sumei inscrise pe voucher si turistului i se va restitui diferenta.

Informații utile

SUPLIMENTE

» Locuri preferențiale in autocar (rand 1 banchete - 15 €/pers/loc,

rand 2 banchete - 10 €/pers/loc, rand 3 banchete - 5 €/pers/loc

» Oricare alt loc solicitat de turisti, in afara celor preferențiale se va taxa cu 5 €/pers/loc

*Urcarea in autocar se va face in functie de data inscrierii, iar confirmarea locurilor preferentiale se face in limita disponibilitatii.

 

REDUCERI

» Reducere 5 €/pers pe ultima banchetă în autocar (se aplica doar daca locurile sunt solicitate in mod expres la momentul rezervarii).

*In autocar, copiii cu vârsta până în 14 ani nu pot ocupa locuri pe primul rând de banchete si nici prima bancheta dupa usa a 2-a.

Excursii opționale – tarife standard

Turul orasului Bodrum - 18 Euro
PAMUKKALE – 54 Euro
DALYAN by boat – 48 Euro (include masa de Pranz-fara bauturi)
Insula Cleopatrei – 50 Euro (include masa de Pranz-fara bauturi)

Excursii opționale – tarife speciale

*valabile in momentul rezervarii – inscriere din tara
Turul orasului Bodrum - 15 Euro
PAMUKKALE – 47 Euro
DALYAN by boat – 41 Euro
(include masa de Pranz-fara bauturi)
Insula Cleopatrei – 44 Euro
(include masa de Pranz-fara bauturi)
ATENȚIE !!! Tarifele excursiilor optionale NU includ mesele si intrarile la obiective.
Excursiile opționale se realizează pentru un grup minim de 30 persoane!
- Vă recomandăm încheierea asigurării Travel (storno+medicală), pentru a vă proteja investiţia în pachetul turistic, atât înainte de plecare (în cazul anulării călătoriei), cât şi după plecare (în cazul unei situaţii neprevăzute apărute pe perioada sejurului)!
- Reducerile se aplică numai la pachetul de bază; acestea nu se aplică la alte taxe sau suplimente și nu se cumulează cu alte reduceri.
- Rezervările efectuate cu orice tip de reducere nu permit anulări/modificări; Penalizare 100%!
- Înscrierile la excursiile opționale cu tarife speciale, se fac numai în momentul rezervarii și nu se acceptă anulări ! Orice
excursie achiziționată după rezervare se achită la tariful standard!

 

Informații utile

 TRANSFERURI DIN TARA

Oraşul

Locul de îmbarcare

Tarif

 

Oraşul

Locul de îmbarcare

Tarif

SUCEAVA

Hotel Bucovina

40 €

 

DEVA

McDonald’s Gară

35 €

PIATRA NEAMȚ

Hotel Central

35 €

 

SEBES

Rompetrol, iesire Lancram

30 €

IAȘI

McDonald’s Gară

40 €

 

SIBIU

Benzinăria Mol - Șelimbăr

25 €

ROMAN

Gară

30 €

 

MEDIAȘ

Autogară

30 €

BACĂU

Parcarea Stadionului Municipal

30 €

 

SIGHIȘOARA

Parcare Kaufland

30 €

FOCȘANI

Lukoil - Centru

25 €

 

TG. MUREȘ

Benzinaria Mol – 1 Dec 1918

35 €

BUZĂU

McDonald’s Unirea

20 €

 

BRAȘOV

Benzinaria Mol - Calea Bucureşti

25 €

GALAȚI

McDonald’s

20 €

 

SINAIA

Gară

20 €

BRĂILA

Magazin Penny/Șos. Buzaului

20 €

 

CAMPINA

Popas Casa Bucur - Km 92

15 €

CRAIOVA

McDonald’s - Calea București

22 €

 

PLOIEȘTI

Restaurant/Motel Km 6

12 €

SLATINA

Autogară

18 €

 

RM. VÂLCEA

Sala Sporturilor

18 €

CONSTANȚA

Gara CFR

25 €

 

PITEȘTI

McDonald’s Gară

12 €

 

 

 

 

BUCUREȘTI

Academia Militară Română

-

 

NOTA: Tarifele de mai sus sunt de persoană și sunt valabile pentru transport dus-întors. Orele de îmbarcare se comunică odată cu transmiterea

informării de plecare și pot suferi modificări (timpi de așteptare), în funcție de condițiile de trafic și legăturile de transfer, atât la plecare cât si la întoarcere. Turiștii sunt rugați să se prezinte la locul de întâlnire cu cel puțin 30 de minute înainte de ora stabilită. Grupul NU VA AȘTEPTA turiștii care întârzie la îmbarcare. În funcție de mărimea grupului, transferurile din țară se efectuează cu autoturism, microbuz, minibus sau cu ajutorul firmelor ce efectuează curse de linie!

ATENȚIE – Orașele reprezintă puncte de îmbarcare/debarcare! Traseele pot suferi modificări în funcție de numărul de participanți existenți pe ruta respectivă!

Marmaris

Se spune ca nu ai experimentat frumusetea Turciei cu adevarat daca nu ai fost in Marmaris. Situat in sud vestul Turciei, intr-un minunat golf, cu iesire la Marea Egee si Marea Mediterana, Marmaris te uimeste din prima clipa cu privelistile extraordinare ce intrepatrund marea linistita cu muntele falnic, palmierii maiestuosi si plajele nisipoase perfecte pentru o zi de relaxare. Herodot a consemnat acest oras ca unul dintre cele mai importante porturi din Turcia, acest lucru fiind valabil si astazi, odata cu ambarcatiunile pe care le poti observa la o plimbare lina prin Marmaris. Marea curata, marginita de plaje nisipoase ofera turistilor posibilitatea de practicare a sporturilor nautice precum scufundari sau inot. Marmaris beneficiaza de multe atractii naturale si istorice, dar si de numeroase zone de divertisment si relaxare precum restaurante de lux cu mancaruri extraordinare, magazine, bazare, baruri sau cluburi, viata de noapte fiind una foarte activa printre turisti. Nu in ultimul rand, unitatille hoteliere se deosebesc prin eleganta, calitatea conditiilor de cazare si facilitatile minunate oferite turistilor din toata lumea. Nu trebuie sa ratati un sejur de vis in frumoasa destinatie! Cu familia si prietenii alaturi vei avea vacanta mult dorita!

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
 

Alte hoteluri in zona

 Sejur Turcia - Marmaris | ELEGANCE HOTEL - 7 nopti autocar

Sejur Turcia - Marmaris | ELEGANCE HOTEL - 7 nopti autocar

Marmaris, Turcia

 • 7
 • 5
 • 7 Nopti / All Inclusive / Transport cu autocarul
 • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 18.10.2021

de la 340 €/pers.

 Sejur Turcia - Marmaris | SESIN HOTEL - 7 nopti autocar

Sejur Turcia - Marmaris | SESIN HOTEL - 7 nopti autocar

Marmaris, Turcia

 • 7
 • 4
 • 7 Nopti / All Inclusive / Transport cu autocarul
 • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 11.10.2021

de la 225 €/pers.

 Sejur Turcia - Marmaris | GRAND YAZICI MARMARIS PALACE - 7 nopti autocar

Sejur Turcia - Marmaris | GRAND YAZICI MARMARIS PALACE - 7 nopti autocar

Marmaris, Turcia

 • 7
 • 5
 • 7 Nopti / All Inclusive / Transport cu autocarul
 • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 18.10.2021

de la 338 €/pers.

Aboneaza-te la newsltterul Hello Holidays

ABONEAZA-TE si fii la curent cu cele mai mariREDUCERI!

Solicita oferta