Hotel Revelion 2019 - Paralia Katerini, Grecia | Autocar - 5 zile

Paralia Katerini, Riviera Olimpului, Grecia


Hello Holidays EXCLUSIVE 

 • 32126243701-2c8838615e-b-1542632073.jpg

Oferte

Nu ai gasit ziua potrivita sau vrei alta camera, poti schimba datele aici »

Descrierea Hotelului


Categorie

3*


Localizare

Hotelul Imperia President a fost construit in anul 2012. Acesta este amplasat in statiunea Paralia Katerini, la nici 100 m fata de centrul statiunii si de plaja.


Facilitati Hotel

Receptie, restaurant, serviciu de trezire, lift, bar, camera de bagaje, parcare, servicii de curatatorie, fax/copiator.


Tip masa

Mic dejun.


Facilitati Camere

Camerele sunt dotate cu aer conditionat, balcon, uscator de par, frigider, seif, TV LCD, baie cu dus, telefon.


Website

http://www.imperia-president.com/en


Plaja

Cu nisip – la nici 100 m (plaja Paralia Katerini).


Ziua 1. Sâmbătă 29.12.2018: BUCUREŞTI – VELIKO TARNOVO – PARALIA KATERINI
       Intâlnire la ora 05:30 cu reprezentantul agenţiei în Parcarea ACADEMIEI MILITARE ROMANE (Universitatea Naţională de Aparare Carol I) – acces dinspre Bd. Eroilor. Plecare la ora 06:00 pe ruta Giurgiu – Ruse – Veliko – Sofia – Kulata – Promachonas – Seres – Paralia Katerini. Pe drum ne oprim la Veliko Tarnovo, fostă capitală a Bulgariei, supranumită şi “Capitala Ţarilor”. Aici vom vizita centrul vechi al oraşului, înţesat de biserici medievale, ateliere meşteşugăreşti, magazine de suveniruri şi de antichităţi. După prânz ne îndreptăm spre Paralia Katerini, unde avem cazare la Hotel Imperia President 3*/sau similar.

Ziua 2. Duminică 30.12.2018: PARALIA KATERINI – METEORA
       A doua zi, după micul dejun, timp liber în staţiune sau vă invităm să participaţi la excursia opţională la Meteora, unul dintre cele mai importante complexe de mânăstiri ortodoxe din Grecia, al doilea după Muntele Athos, inclus în patrimoniul cultural şi natural UNESCO. Spre deosebire de Muntele Athos, în acest complex sunt doar 6 mânăstiri, iar accesul este permis atât femeilor, cât şi bărbaţilor. Stâncile au o formă spectaculoasă iar peşterile create în acestea au adăpostit mai întâi călugări şi pustnici credincioşi şi apoi s-au ridicat primele mânăstiri. Seara ne întoarcem în Paralia Katerini la hotel, apoi timp liber pentru odihnă.

Ziua 3. Luni 31.12.2018: PARALIA KATERINI – EDESSA
       După micul dejun târziu puteţi avea o zi liberă pentru odihnă sau opţional excursie către Edessa pentru a admira cea mai mare cădere de apă din Europa de Est. Veţi vedea un loc deosebit cu cascade spectaculoase formate de-a lungul râului Vodas şi a afluenţilor săi. Vizitând Parcul Natural Edessa veţi avea parte de o zi de neuitat în mijlocul naturii. Ne întoarcem în Paralia Katerini la hotel, timp liber pentru odihnă, seara urmând să participăm opţional la cina festivă de Revelion (25€ de persoană).

Ziua 4. Marţi 01.010.2019: PARALIA KATERINI – OLIMP – Mânăstirea Sf. Efrem Sirul
       După servirea micului dejun târziu, vă invităm într-o excursie opţională la Olimp, să patrundeţi în lumea legendară a celor 12 zei ai Olimpului. Vom face o plimbare în oraşul Litochoro pe străzile pitoreşti ale “oraşului de piatră”, către “cada lui Zeus”. La întoarcere spre Paralia Katerini vom face o scurta oprire la Mânăstirea Sf. Efrem Sirul - ce adăposteşte şi cinsteşte moaştele Sf. Efrem Sirul, mai precis părţi din mâna dreaptă, cea cu care a scris nenumărate rugăciuni şi cuvinte de învăţătură.

Ziua 5. Miercuri 02.01.2019: PARALIA KATERINI – SALONIC - RILA – BUCUREŞTI
       După micul dejun începem deplasarea spre casă cu vizita oraşului Salonic unde vom admira zona centrală, faimoasa Piaţă Aristotelus, Rotonda, Arcul lui Galerius. Pauză la Biserica Sf. Dumitru – sfântul protector al oraşului şi o scurtă pauză la emblema Salonicului – Turnul Alb, locul unde se găseşte şi statuia ecvestră a lui Alexandru cel Mare. În drum spre România, ne oprim la Mânăstirea Rila, cea mai cunoscută mânăstire din Bulgaria. Ne continuăm traseul pe ruta Sofia – Ruse – Giurgiu – Bucureşti. În timpul nopţii, în funcţie de trafic şi formalităţile vamale, vom sosi în Bucureşti.

Turistii care solicita locuri pe primele 3 banchete din autocar, vor achita un supliment de 5 euro din pretul excursiei;
Turistii care solicita partaj in camera dubla / tripla, nu vor achita suplimentul de camera Single, daca Agentia nu reuseste sa completeze partajul. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.

REDUCERE EARLY BOOKING - 175 euro/pers.(avans 25 euro/pers la inscriere, iar diferenţa până la data de 30.11.2018)
Reducere de 5 €/pers pentru ultimele 4/5 locuri in autocar! (in functie de disponibilitatea locurilor in momentul rezervarii);
Reducerile se aplica numai la pachetul de baza; acestea nu se aplica la alte taxe sau suplimente si nu se cumuleaza cu alte reduceri;
Rezervarile efectuate cu orice tip de reducere nu permit anulari/modificari. Inscrierile la excursiile optionale cu tarife speciale, se fac numai la inscriere si nu se accepta anulari! Orice excursie achizitionata dupa rezervare se achita la tariful standard!

Excursii optionale – tarife standard:
OLIMP - 20 euro/pers;
EDESSA - 30 euro/pers;
METEORA – 30 euro.

Excursii optionale – TARIFE SPECIALE pentru inscrierile din tara:
OLIMP  - 15 euro/pers;
EDESSA – 25 euro/pers;
METEORA - 25 euro/pers.

 
 

Alte hoteluri in zona

HOTEL MEDITERRANEAN PRINCESS

HOTEL MEDITERRANEAN PRINCESS

Paralia Katerini, Riviera Olimpului, Grecia

 • 7
 • 4
 • 7 Nopti / Demipensiune / Transport individual
 • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 05.10.2019

de la 263

San Antonio Hotel

San Antonio Hotel

Paralia Katerini, Riviera Olimpului, Grecia

 • 7
 • 2
 • 7 Nopti / Mic dejun / Transport individual
 • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 21.09.2019

de la 145.5

Hotel Olympus Thalassea

Hotel Olympus Thalassea

Paralia Katerini, Riviera Olimpului, Grecia

 • 7
 • 3
 • 7 Nopti / Mic dejun / Transport individual
 • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 01.06.2019

de la 204

Solicita oferta