× Hello Holidays

Revelion Paralia Katerini Hotel Panorama | Grecia - 4 nopti autocar

Riviera Olimpului, Grecia

  • 4
  • 3
  • Autocar
Grabeste-te! Inca 9 de persoane se uita
Acum 7 ore a fost cea mai recenta rezervare
Recenzii turisti
Asistenta turistica locala
Unitati de cazare atent selectionate
Variante de plata
Card online
Transfer bancar
Cash

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului

BONUS! - Excursie Olimp - pentru rezervarile First Minute

Ziua 1 | Miercuri 29.12.2021: BUCURESTI - PARALIA KATERINI
Intalnire la ora 05:30 cu reprezentantul agentiei in Parcarea ACADEMIEI MILITARE ROMANE (Universitatea Nationala de
Aparare Carol I) - acces dinspre Bd. Eroilor. Plecare la ora 06:00 pe ruta Giurgiu - Ruse - Veliko - Sofia - Kulata - Promachonas - Seres
- Paralia Katerini. Seara cazare in Paralia Katerini, Hotel Panorama 3*/similar.

Ziua 2 | Joi 30.12.2021: PARALIA KATERINI - METEORA
Dupa servirea micului dejun,timp liber in statiune sau va invitam sa participati la excursia optionala la Meteora, unul dintre cele mai importante complexe de manastiri ortodoxe din Grecia, al doilea dupa Muntele Athos, inclus in patrimoniul cultural si natural UNESCO. Acesta este un loc unic in lume, cel putin din punct de vedere geologic: stanci care parca tasnesc din pamant si in varful carora sunt construite vestitele manastiri, care par suspendate in aer. Excursia spre Meteora incepe dimineata devreme, iar dupa aproape 3 ore de drum facem un prim popas chiar la poalele stancilor pentru a vizita un atelier de pictura. Aici inca se mai realizeaza manual icoane de tip bizantin chiar dupa modelul celor aflate in manastirile pe care urmeaza sa le vizitam. Seara ne intoarcem in Paralia Katerini la hotel, apoi timp liber pentru odihna.

Ziua 3 | Vineri 31.12.2021: PARALIA KATERINI - EDESSA - POZAR
A treia zi, dupa micul dejun, puteti avea o zi libera pentru odihna sau optional excursie catre Edessa, muzeul in aer liber plin cu vechi mori de apa, pentru a admira cea mai mare cadere de apa din Europa de Est. Veti vedea un loc deosebit cu cascade spectaculoase formate de-a lungul raului Vodas si a afluentilor sai. Vizitand Parcul Natural Edessa veti avea parte de o zi de neuitat in mijlocul naturii. Apoi ne indreptam spre baile termale de la Pozar, unde avem timp liber pentru baie in piscine cu apa termala. Ne intoarcem in Paralia Katerini la hotel, timp liber pentru odihna, seara urmand sa participam la cina festiva de Revelion*.

La multi ani 2022!

Ziua 4 | Sambata 01.01.2022: PARALIA KATERINI - OLIMP - Manastirea Sf. Efrem Sirul - BONUS! Pentru rezervarile First Minute!
Dupa micul dejun, va invitam intr-o excursie optionala la Olimp, sa patrundeti in lumea legendara a celor 12 zei ai Olimpului. Vom face o plimbare in Litochoro pe strazile pitoresti ale “orasului de piatra”, catre “cada lui Zeus”. La intoarcere spre Paralia Katerini vom face o scurta oprire la Manastirea Sf. Efrem Sirul - ce adaposteste si cinsteste moastele Sf. Efrem Sirul, mai precis parti din mana dreapta, cea cu care a scris nenumarate rugaciuni si cuvinte de invatatura.

Ziua 5 | Duminica 02.01.2022: PARALIA KATERINI - SALONIC - BUCURESTI
In ziua a cincea dupa micul dejun, incepem deplasarea spre casa cu vizita orasului Salonic unde vom admira zona centrala, faimoasa Piata Aristotelus, Rotonda, Arcul lui Galerius. Pauza la Biserica Sf. Dumitru - sfantul protector al orasului si o scurta pauza la emblema Salonicului - Turnul Alb, locul unde se gaseste si statuia ecvestra a lui Alexandru cel Mare. Ne continuam traseul pe ruta - Serres - Kulata - Promachonas - Sofia - Ruse - Giurgiu - Bucuresti. In timpul noptii, in functie de trafic si formalitatile vamale, vom sosi in Bucuresti.

*Participarea la Cina festiva de Revelion, necesita prezentarea dovezii de vaccinare impotriva virusului SarsCov2 (COVID-19).

SERVICII INCLUSE:
» Transport cu autocar clasificat pentru curse internationale;
» 4 nopti cazare cu mic dejun la Hotel Panorama 3***/similar, Paralia Katerini.
» Tur de oras Salonic;
» Insotitor de grup.
» BONUS ! Excursie Olimp - pentru rezervarile efectuate cu oferta First Minute !!

SERVICII NEINCLUSE:
» Asigurarea medicala sau Asigurare Travel
(medicala+storno)
» Intrarile la obiectivele turistice si serviciile de ghizi locali;
» Vizitele mentionate in program nu includ taxele de intrare la obiectivele turistice;
» Cina festiva de Revelion (pot participa doar persoanele Vaccinate impotriva virusului Covid-19).

Informații utile

ATENTIE: Grup minim 45 persoane.
• Toate intrarile la obiectivele turistice din Grecia se achita in moneda nationala – Euro.
• In cazul nerealizarii numarului minim de participanti mentionat in program, agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea inscrierii la un program similar;
• In cazul unui grup mai mic de 45 pers. (35-44 persoane) se va achita un supliment de 20 Euro/persoana;
• Insotitorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, fara a afecta insa si structura programului;
• Persoanele care vor calatori singure pot opta pentru partaj in camera dubla/tripla, caz in care agentia va propune, in functie de inscrierile existente sau ulterioare, o persoana pentru partaj fiecarui solicitant. In situatia in care agentia nu reuseste sa completeze partajul, turistii NU vor achita suplimentul de camera Single. Eventualele neintelegeri intre solicitantii de partaj nu sunt imputabile agentiei.

Reduceri & Suplimente

SUPLIMENTE
» Locuri preferentiale in autocar (rand 1 banchete - 15€/pers/loc, rand 2 banchete - 10 €/pers/loc, rand 3 banchete - 5 €/pers/loc;
» Supliment cina : 10 € / pers / zi;
» Oricare alt loc solicitat de turisti, in afara celor preferentiale se va taxa cu 5 €/pers/loc;
» Cina festiva de Revelion (30 euro/pers).

REDUCERI
» Reducere 5 €/pers pe ultima bancheta in autocar (se aplica doar daca locurile sunt solicitate in mod expres la momentul rezervarii).
*Important: Confirmarea locurilor preferentiale se va face in limita disponibilitatii!

Informații

TRANSFERURI DIN TARA:

Orasul

Locul de imbarcare

Tarif

SUCEAVA

Hotel Bucovina

40 €

PIATRA NEAMT

Hotel Central

35 €

IASI

McDonald’s Gara

40 €

ROMAN

Gara

30 €

BACAU

Parcarea Stadionului Municipal

30 €

FOCSANI

Lukoil - Centru

25 €

BUZAU

McDonald’s Unirea

20 €

GALATI

McDonald’s

20 €

BRAILA

Magazin Penny/Soseaua Buzaului

20 €

CRAIOVA

McDonald’s - Calea Bucuresti

22 €

SLATINA

Autogara

18 €

CONSTANTA

Gara CFR

25 €

DEVA

McDonald’s Gara

35 €

SIBIU

Benzinaria Mol - Selimbar

25 €

MEDIAS

Autogara

30 €

SIGHISOARA

Parcare Kaufland

30 €

TG. MURES

Benzinaria Mol – 1 Dec 1918

35 €

BRASOV

Benzinaria Mol Calea Bucuresti

25 €

SINAIA

Gara

20 €

CAMPINA

Popas Casa Bucur - Km 92

15 €

PLOIESTI

Restaurant/Motel Km 6 (in spatele benzinariei Petrom Metro)

12 €

RM. VALCEA

Sala Sporturilor

18 €

PITESTI

McDonald’s Gara

12 €

SEBES

Rompetrol, iesire Lancram

30 €

NOTA: Tarifele de mai sus sunt de persoana si sunt valabile pentru transport dus-intors. Orele de imbarcare se comunica odata cu transmiterea informarii de plecare si pot suferi modificari (timpi de asteptare), in functie de conditiile de trafic si legaturile de transfer, atat la plecare cat si la intoarcere. Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de intalnire cu cel putin 30 de minute inainte de ora stabilita. Grupul NU VA ASTEPTA turistii care intarzie la imbarcare. In functie de marimea grupului, transferurile din tara se efectueaza cu autoturism, microbuz, minibus sau cu ajutorul firmelor ce efectueaza curse de linie!
ATENTIE – Orasele reprezinta puncte de imbarcare/debarcare! Traseele pot suferi modificari in functie de numarul de participanti existenti
pe ruta respectiva!

Conditii plata

CONDITII DE PLATA, ANULARE, PENALIZARI
 
FIRST MINUTE – 10% reducere: valabil pana la 15.11.2021, cu achitarea unui avans de 20% la inscriere si diferenta cu 30 de zile inainte de plecare.
Reducerile se aplica numai la pachetul de baza; acestea nu se aplica la alte taxe sau suplimente de orice fel.
In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid, in caz de retragere/renuntare, se aplica penalizari de 100% din valoarea avansului achitat conform pragurilor de mai sus. In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher – anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata. Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs Hello Holidays. Turistul nu poate primi contravaloarea in bani a voucherului.
 
SAFE PRICE – Tarif Standard: 30% avans la inscriere, diferenta de plata cu pana la 40 de zile inainte de plecare.
In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid, in caz de retragere/renuntare, se aplica pragurile de penalizare conform contractului de comercializare a pachetelor de servicii turistice, respectiv:
a) 25 Euro/persoana-taxa de serviciu, dupa primirea confirmarii serviciilor comandate (cu pana la 60 de zile inainte de plecare/intrare).
b) 25% din contravaloarea pachetului de servicii turistice dupa primirea confirmarii serviciilor comandate (in intervalul 59-30 de zile inainte de plecare/intrare).
c) 50% din contravaloarea pachetului de servicii turistice pentru anulare in intervalul 29-16 zile inainte de plecare/intrare.
d) 100% din contravaloarea pachetului de servicii turistice pentru anulare in intervalul 15-0 zile inainte de plecare/intrare.
In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher – anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata. Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs Hello Holidays. Turistul poate solicita restituirea contravalorii sumelor inscrise pe voucher doar cu achitarea unei taxe de serviciu in cuantum de 25 euro/persoana. Taxa de serviciu va fi retinuta din totalul sumei inscrise pe voucher si turistului i se va restitui diferenta.

Opționale

EXCURSII OPTIONALE
» METEORA – 30 euro/persoana
» EDESSA - POZAR – 30 euro/persoana
» OLIMP – 25 euro/persoana - BONUS ! pentru rezervarile efectuate cu oferta First Minute!
ATENTIE! Excursiile optionale se realizeaza pentru un grup minim de 25 persoane!
Va recomandam incheierea asigurarii Travel (storno+medicala), pentru a va proteja investitia in pachetul turistic, atat inainte de plecare (in cazul anularii calatoriei), cat si dupa plecare (in cazul unei situatii neprevazute aparute pe perioada sejurului)!
Reducerile se aplica numai la pachetul de baza; acestea nu se aplica la alte taxe sau suplimente si nu se cumuleaza cu alte reduceri.
Rezervarile efectuate cu orice tip de reducere nu permit anulari/modificari; Penalizare 100%

Ofertă

PERIOADA

SAFE PRICE LOC in cam.DBL/TPL STANDARD

FIRST MINUTE 15.11.2021

Copil 0-1.99 ani

Copil 2-11.99 ani

Supliment SINGLE

29.12.2021 – 02.01.2022

199 €

179 €

135 €

185 €

79 €

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
Aboneaza-te la newsltterul Hello Holidays

ABONEAZA-TE si fii la curent cu cele mai mariREDUCERI!

Solicita oferta