× Hello Holidays

Sejur Grecia - Paralia Katerini | Olympus Hotel - 4 nopti autocar

Paralia Katerini, Riviera Olimpului, Grecia

 • 4
 • 3
 • Autocar
Grabeste-te! Inca 9 de persoane se uita
Acum 5 minute a fost cea mai recenta rezervare
Recenzii turisti
Asistenta turistica locala
Unitati de cazare atent selectionate
Variante de plata
Card online
Transfer bancar
Cash

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului

Ziua 1 / Joi 29.12.2022: BUCUREŞTI – PARALIA KATERINI

Întâlnire la ora 05:30 cu reprezentantul agenției în Parcarea ACADEMIEI MILITARE ROMANE (Universitatea Naţională de Aparare Carol I) – acces dinspre Bd. Eroilor. Plecare la ora 06:00 pe ruta Giurgiu – Ruse – Sofia – Kulata – Promachonas – Seres – Paralia Katerini. Seara cazare in Paralia Katerini, Hotel Olympus 3*/similar.

 Ziua 2 / Vineri 30.12.2022: PARALIA KATERINI  – METEORA  

După servirea micului dejun,timp liber în staţiune sau vă invităm să participaţi la excursia opţională la Meteora, unul dintre cele mai importante complexe de mănăstiri ortodoxe din Grecia, al doilea după Muntele Athos, inclus în patrimoniul cultural şi natural UNESCO.  Acesta este un loc unic în lume, cel puțin din punct de vedere geologic: stânci care parcă țâșnesc din pământ și în vârful cărora sunt construite vestitele mănăstiri, care par suspendate în aer. Excursia spre Meteora începe dimineața devreme, iar după aproape 3 ore de drum facem un prim popas chiar la poalele stâncilor pentru a vizita un atelier de pictură. Aici încă se mai realizează manual icoane de tip bizantin chiar după modelul celor aflate în mănăstirile pe care urmează să le vizităm. Seara ne întoarcem în Paralia Katerini la hotel, apoi timp liber pentru odihnă.

Ziua 3 / Sâmbătă 31.12.2022: PARALIA KATERINI – EDESSA – POZAR

A treia zi, după micul dejun, puteţi avea o zi liberă pentru odihnă sau opţional excursie către Edessa, muzeul în aer liber plin cu vechi mori de apă, pentru a admira cea mai mare cădere de apă din Europa de Est. Veţi vedea un loc deosebit cu cascade spectaculoase formate de-a lungul râului Vodas şi a afluenţilor săi. Vizitând Parcul Natural Edessa veţi avea parte de o zi de neuitat în mijlocul naturii. Apoi ne îndreptăm spre băile termale de la Pozar, unde avem timp liber pentru baie în piscine cu apă termală.Pentru cei ce nu doresc opţionala către Edessa, pot opta pentru excursie la Mânăstirea Sf. Efrem Sirul şi vizită in orașul Katerini. Mânăstirea adăposteşte şi cinsteşte moaştele Sf. Efrem Sirul, mai precis părţi din mâna dreaptă, cea cu care a scris nenumărate rugăciuni şi cuvinte de învăţătură. 

Ne întoarcem în Paralia Katerini la hotel, timp liber pentru odihnă, seara urmând să participăm la cina festivă de Revelion*.

La mulţi ani 2023!

Ziua 4 / Duminică 01.01.2023: PARALIA KATERINI – OLIMP

După micul dejun, vă invităm într-o excursie opţională la Olimp, să patrundeţi în lumea legendară a celor 12 zei ai Olimpului. Vom face o plimbare în Litochoro pe străzile pitoreşti ale “oraşului de piatră”, către “cada lui Zeus”. Ne întoarcem în Paralia Katerini la hotel, timp liber pentru odihnă.

Ziua 5 / Luni 02.01.2023: PARALIA KATERINI – SALONIC – BUCUREŞTI

În ziua a cincea după micul dejun, începem deplasarea spre casă cu vizita oraşului Salonic unde vom admira zona centrală, faimoasa Piaţă Aristotelus, Rotonda, Arcul lui Galerius. Pauză la Biserica Sf. Dumitru – sfântul protector al oraşului şi o scurtă pauză la emblema Salonicului – Turnul Alb, locul unde se găseşte şi statuia ecvestră a lui Alexandru cel Mare. Ne continuăm traseul pe ruta -Serres – Kulata – Promachonas - Sofia – Ruse – Giurgiu – Bucureşti. În timpul nopţii, în funcţie de trafic şi formalităţile vamale, vom sosi în Bucureşti.

Pentru explicaţiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.

ATENŢIE: Grup minim 35 pers.

 • Toate intrările la obiectivele turistice din Grecia se achita in moneda nationala – Euro. Vizitele menționate în program NU includ taxele de intrare la obiectivele turistice.
 • În cazul nerealizării numărului minim de participanţi menţionat în program, agenţia îşi rezervă dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea înscrierii la un program similar.
 • În cazul unui grup mai mic de 35 pers se va achita un supliment de 30 Euro/persoană.
 • Însoţitorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, fără a afecta însă și structura programului
 • Persoanele care vor calatori singure pot opta pentru partaj in camera dubla/tripla, caz in care agentia va propune, in functie de inscrierile existente sau ulterioare, o persoana pentru partaj fiecarui solicitant. In situatia in care agentia nu reuseste sa completeze partajul, turistii vor achita suplimentul de camera Single. Eventualele neintelegeri intre solicitantii de partaj nu sunt imputabile agentiei. Pentru partaj garantat turistii pot achita un supliment de 89 eur/pers.

Copii intre 0-2,99 ani nu beneficiază de mese sau de pat suplimentar.

PERIOADA

LOC în cam. DBL

STANDARD

     Copil

0-2.99 ani

      Copil

3-11.99 ani

Supliment SINGLE

29.12.2022 -02.01.2023

239 €

149 €

 

189 €

109 €

CONDIȚII DE PLATĂ, ANULARE, PENALIZARI SAFE PRICE = Tarif Standard: 30% avans la înscriere, diferenta de plata cu pana la 40 zile inainte de plecare. In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid, in caz de retragere/renuntare, se aplica pragurile de penalizare conform contractului de comercializare a pachetelor de servicii turistice, respectiv: a) 25 Euro/persoana-taxa de serviciu, dupa primirea confirmarii serviciilor comandate (cu pana la 45 de zile inainte de plecare/intrare). b) 25% din contravaloarea pachetului de servicii turistice dupa primirea confirmarii serviciilor comandate (in intervalul 44-31 de zile inainte de plecare/intrare). c) 40% din contravaloarea pachetului de servicii turistice pentru anulare in intervalul 30-15 zile inainte de plecare/intrare. d) 100% din contravaloarea pachetului de servicii turistice pentru anulare in intervalul 14-0 zile inainte de plecare/intrare. In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie de catre agentia organizatoare, turistul va beneficia de rambursarea integrala a sumei platite, dar cu achitarea taxei de serviciu in cuantum de 25 euro/persoana (care va fi scazuta din avansul platit), sau reprogramarea calatoriei la o data ulterioara, fara achitarea taxei de serviciu.

✔ PREȚUL INCLUDE
» Transport cu autocar clasificat pentru curse internaționale
» 4 nopţi cazare cu mic dejun la Hotel Olympus 3*/similar, Paralia Katerini.
» Tur de oraş Salonic
» Însotitor de grup

✘ PREȚUL NU INCLUDE
» Asigurarea medicală sau Asigurare Travel (medicală+storno)
» Intrările la obiectivele turistice şi serviciile de ghizi locali
» Taxa de stațiune/turistică (se achită la recepție, la check in)
» Vizitele menţionate în program nu includ taxele de intrare la obiectivele turistice
» Cina festiva de Revelion 
»  Bacsis/tips - ghid+sofer (recomandat 1 €/zi/persoana)

SUPLIMENTE
» Cina festiva de Revelion 40 €/pers la momentul rezervarii sau 45 €/pers la fata locului - cina se serveste la restaurantul din cadrul hotelului Yakinthos 3*.
» Supliment partaj garantat 89 €/pers
» Locuri preferențiale in autocar (rand 1 banchete - 15 €/pers/loc, rand 2 banchete - 10 €/pers/loc, rand 3 banchete - 5 €/pers/loc
» Oricare alt loc solicitat de turisti, in afara celor preferențiale se va taxa cu 5 €/pers/loc

REDUCERI
» Reducere 5 €/pers pe ultima banchetă în autocar
» Reducere 10 €/pers loc in camera TPL

*Important : Confirmarea locurilor preferentiale se va face in limita disponibilitatii.

EXCURSII OPTIONALE

Tarife Standard

EXCURSII OPTIONALE – Tarife Speciale

*valabile doar in momentul efectuarii rezervarii

•          METEORA – 40 €

•          EDESSA - POZAR – 35 €

•          MANASTIREA SF EFREM SIRUL & KATERINI – 20€

•          OLIMP – 30 €

•          METEORA – 35 €

•          EDESSA - POZAR – 30 €

•          MANASTIREA SF EFREM SIRUL & KATERINI – 15 €

•          OLIMP – 25 €

ATENȚIE !!! Excursiile opționale se realizează pentru un grup minim de 30 persoane!

Vă recomandăm încheierea asigurării Travel (storno+medicală), pentru a vă proteja investiţia în pachetul turistic, atât înainte de plecare (în cazul anulării călătoriei), cât şi după plecare (în cazul unei situaţii neprevăzute apărute pe perioada sejurului)! Excursiile optionale se pot achita si din tara, conform tarifelor de mai sus. Rezervările efectuate cu orice tip de reducere nu permit anulări/modificări; Penalizare 100%! Înscrierile la excursiile opționale cu tarife speciale se fac numai în momentul rezervarii și nu se acceptă anulări ! Orice excursie achiziționată după cel mult 7 zile de la rezervare, se achită la tariful standard!

Hotelul Olympus este o proprietate modernă care ofera toate condițiile turistilor sai, unul dintre atuuri fiind apropierea fata de mare. Situat intr-o zona linistita, este potrivit familiilor cu copii.
Facilitati hotel: restaurant, bar, terasă, schimb valutar, recepţie, room service, seif, lift. Facilitati camere: Hotelul are 28 de camere mobilate cu balcon, dotate cu aer condiționat, TV prin satelit, uscător de păr și mini-frigider. În întreaga clădire este disponibilă conexiune la internet wireless.

TRANSFERURI DIN ȚARĂ

Oraşul de transfer

Locul de îmbarcare/debarcare

Tarif / pers / sens

DE GRUP

PREMIUM

BOTOSANI

Benzinaria Rompetrol (Cal.Nationala)

35 €

266 €

SUCEAVA

Hotel Bucovina

35 €

266 €

ROMAN

Gară

30 €

202 €

PIATRA NEAMȚ

Benzinaria Mol (Blv.Traian)

30 €

216 €

BACĂU

Parcarea Stadionului Municipal

28 €

175 €

ADJUD

Benzinaria Lukoil

25 €

139 €

FOCȘANI

Benzinaria Mol (Blv.Bucuresti) / LIDL (Restaurant Moldova)

23 €

113 €

RM. SARAT

Magazin Profi (Mihail Kogalniceanu)

20 €

88 €

BUZĂU

McDonald’s Unirea

23 €

65 €

IAȘI

McDonald’s Gară

33 €

234 €

GALAȚI

McDonald’s

25 €

152 €

BRĂILA

Magazin Penny (Șos.Buzaului)

25 €

137 €

SLOBOZIA

Benzinaria Rompetrol (Sos.Bucuresti-Constanta)

25 €

76 €

TULCEA

Autogara Augustina / Petrom (Str.Babadag)

38 €

168 €

CONSTANȚA

Gara CFR

33 €

135 €

MEDGIDIA

Restaurant Balada / LIDL

28 €

112 €

TG. MUREȘ

Benzinaria Mol – 1 Dec 1918

45 €

216 €

MEDIAȘ

Autogară

45 €

206 €

SIGHIȘOARA

Benzinaria Rompetrol

45 €

183 €

FAGARAS

Casa de Cultura

30 €

150 €

BRAȘOV

Benzinaria Mol - Hotel Cubix (vis a vis de McDonalds)

25 €

113 €

SINAIA

Gară

23 €

78 €

CAMPINA

Popas Casa Bucur - Km 92

20 €

58 €

PLOIEȘTI

Benzinaria Petrom Metro

15 €

47 €

DEVA

McDonald’s Gară

45 €

240 €

ORASTIE

Benzinaria Rompetrol (Str.Unirii)

55 €

225 €

ALBA IULIA

Gară

48 €

216 €

SEBES

Rompetrol, iesire Lancram

45 €

204 €

SIBIU

Benzinăria Mol - Șelimbăr

40 €

169 €

RM. VÂLCEA

Sala Sporturilor

30 €

109 €

PITEȘTI

McDonald’s Gară / Petrom Podul Viilor

20 €

73 €

CRAIOVA

Benzinaria Petrom Gara

28 €

142 €

SLATINA

Benzinaria OMV

25 €

          110 €

BUCUREȘTI

UNVERSITATEA NATIONALA DE APARARE CAROL I

-

-

         

Conditii generale TRANSFERURI DIN TARA:

 • Tarifele de mai sus sunt de persoană/sens.
 • Orașele reprezintă puncte de îmbarcare/debarcare.
 • Locurile de imbarcare prezentate in tabelul de mai sus sunt informative, acestea pot fi diferite in functie de partenerul care efectueaza transferul si se reconfirma odata cu informarea de plecare.
 • Traseele pot suferi modificări în funcție de numărul de participanți existenți pe ruta respectivă.
 • Informarile de plecare sunt disponibile cu 2 zile inaintea plecarii.
 • Orele, numerele de telefon ale soferilor sau numerele de dispecerat, se vor comunica cu 2 zile inaintea datei plecarii, urmand sa tineti legatura cu acestia pentru a va informa privind situatia concreta din ziua plecarii (ora exacta a sosirii in orasul dvs).
 • Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de imbarcare cu 15-30 min. inainte de ora comunicata. Va rugam sa respectati ora imbarcarii, pentru ca grupul nu poate astepta turistii care intarzie .
 • Orele de preluare sunt estimative și pot suferi modificări (timpi de așteptare), în funcție de condițiile de trafic și legăturile de transfer, atât la plecare cât si la întoarcere.
 • Toate rezervarile trebuie insotite in mod obligatoriu de numarul de telefon (valabil) al pasagerilor si disponibil la momentul plecarii. Agentiile partenere au obligatia, in momentul rezervarii, de transmitere a numarului de telefon valabil al turistilor inscrisi, catre Tour Operatorul Hello Holidays. Numarul de contact al turistilor este foarte important de transmis, deoarece, mai ales in cazul transferurilor - cand pot aparea diferite modificari, intarzieri, etc., acestia vor fi contactati de catre sofer/dispecerat, etc. In caz contrar, agentia Hello Holidays nu este raspunzatoare de imposibilitatea contactarii pasagerilor din cauza netransmiterii informatiilor obligatorii solicitate sau transmiterea incorecta a acestora si nu va restitui contravaloarea tranferului confirmat sau a pachetului de servicii contractate.
 • Societatea de transport nu este raspunzatoare in cazul intarzierii mijlocului de transport, din conditii independente de vointa sa ( ex: din cauza conditiilor de trafic, ambuteiaje, inchiderea anumitor sectoare de drum, vama, etc) sau din vina pasagerilor (ex: intarzieri la program, atitudini ofensatoare sau ostile fata de insotitor sau conducatorii auto, deterioarea starii sanatatii etc).
 • In mijlocul de transport sunt strict interzise: fumatul, consumul de bauturi alcoolice, consumul de droguri si substante stupefiante. Societatea de transport isi rezerva dreptul de a debarca pasagerii in stare de ebrietate, care incalca regulile anterior mentionate, care afecteaza ordinea si siguranta celorlalti pasageri sau a conducatorilor auto, fara rambursarea costurilor de transport
 • Pasagerii se obliga sa achite catre societatea de transport contravaloarea oricaror distrugeri aduse mijlocului de transport.
 • Daca pasagerul este nemultumit de serviciile societatii de transport, acesta are obligatia de a trimite in scris o sesizare, avand un continut clar si explicit, cu privire la aspectele semnalate cu privire la serviciile contractate, sesizare ce se va transmite societatii de transport in maxim 3 zile calendaristice de la incheierea calatoriei. Daca in urma analizei sesizarii se constata ca societatea de transport nu si-a indeplinit obligatiile asumate, acesta va propune alternative de compensare sau va despagubi pasagerul ce a efectuat sesizarea cu o suma egala cu contravaloarea serviciilor neprestate sau prestate necorespunzator, in termen de maxim 30 de zile de la data depunerii sesizarii. Societatea de transport nu va raspunde reclamatiilor facute in nume colectiv.
 • Cazul fortuit si forta majora exonereaza societatea de transport de orice raspundere.
 • Nu este permis transportul animalelor, cu excepția câinilor însoțitori pentru persoanele nevăzătoare. Pasagerul trebuie să anunțe acest lucru în momentul rezervării călătoriei.

Conditii specifice TRANSFERURILOR DE GRUP:

 • Transferurile de grup se confirma automat cu pana la 14 zile inainte de plecare si se organizeaza (indiferent de numarul de persoane care solicita transferul), in funcție de mărimea grupului.
 • In functie de marimea grupului, transferurile se pot efectua cu: autoturism, microbuz, minibus, autocar sau cu ajutorul firmelor ce efectuează curse de linie.
 • Transferurile de grup nu au intotdeauna traseu direct, pot implica transbordari (pe mai multe curse, inclusiv cu parteneri diferiti), timpi de asteptare, etc.
 • Timpii de asteptare intre imbarcare/debarcare si preluarea de catre partenerul care efectueaza transferul de grup, poate varia in functie de orarul de cursa al acestuia.
 • Daca turistii doresc imbarcarea dintr-o alta localitate decat din Bucuresti, acestia trebuie sa informeze agentia de turism la care s-au inscris cu minim 14 zile inainte de data plecarii. Confirmarile de transferuri din tara cu mai putin de 14 zile inainte se vor face On request, in functie de capacitatea mijloacelor de transport utilizate. Pentru transferurile achizitionate cu mai putin de 14 zile sau cele solicitate la fata locului - direct de la reprezentantii Hello Holidays (ghizi, insotitori, soferi, etc.) se achita un supliment de 5 euro/pers/sens, iar confirmarea se va face in functie de disponibilitate.

Conditii specifice TRANSFERURILOR PREMIUM:

 • Transferurile Premium se confirma la cerere, in limita disponibilitatii, cu pana la 7 zile inainite de plecare.
 • Se efectueaza cu microbuz/autoturism si se organizeaza pentru minim 2 persoane, maxim 7 persoane/masina.
 • Preluarea / debarcarea se face de la / la adresa indicata de catre turisti, fara a exista timpi suplimentari de asteptare (exceptie fac cazurile de forta majora) si nu implica alte transbordari.
 • Debarcarea la punctul de intalnire din Bucuresti (UNIVERSITATEA NATIONALA DE APARARE CAROL I sau Aeroportul Henri Coandă-OTOPENI) se face cu maxim 30-45 minute inainte de ora de intalnire stabilita conform informarii primite de la agentie.
 • La retur, timpul de preluare din punctul de debarcare este de maxim 30-45 minute.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
 

Alte hoteluri in zona

 Sejur Grecia - Paralia Katerini | Panorama Inn Hotel - 7 nopti autocar

Sejur Grecia - Paralia Katerini | Panorama Inn Hotel - 7 nopti autocar

Paralia Katerini, Riviera Olimpului, Grecia

 • 7
 • 2
 • 7 Nopti / Room only / Transport cu autocarul
 • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 22.09.2023

de la 232 €/pers.

 Sejur Grecia - Paralia Katerini | HOTEL CHRONIS - 7 nopti autocar

Sejur Grecia - Paralia Katerini | HOTEL CHRONIS - 7 nopti autocar

Paralia Katerini, Riviera Olimpului, Grecia

 • 7
 • 1
 • 7 Nopti / Mic dejun / Transport cu autocarul
 • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 22.09.2023

de la 232 €/pers.

 Sejur Grecia - Paralia Katerini | Rodon Hotel - 7 nopti autocar

Sejur Grecia - Paralia Katerini | Rodon Hotel - 7 nopti autocar

Paralia Katerini, Riviera Olimpului, Grecia

 • 7
 • 3
 • 7 Nopti / RR / Transport cu autocarul
 • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 19.05.2023

de la 179 €/pers.

Aboneaza-te la newsltterul Hello Holidays

ABONEAZA-TE si fii la curent cu cele mai mariREDUCERI!