Hotel STARFISH CUATRO PALMAS

Varadero, Cuba

  • sejur-starfish-cuatro-palmas.jpg

Oferte

Nu ai gasit ziua potrivita sau vrei alta camera, poti schimba datele aici »

Descrierea Hotelului

Starfish Cuatro Palmas este amplasat de-a lungul plajei cu nisip din Varadero, Cuba.


Localizare

       Starfish Cuatro Palmas este amplasat de-a lungul plajei cu nisip din Varadero, Cuba. Amplasat la 145 km de Havana. Varadero este una dintre cele mai mari statiuni din Caraibe, cu plaje superbe si terenuri de golf.
        Statiunea dispune si de atracţii natural: pesteri şi o insiruire de mici insule virgine, aflate deasupra recifurilor de corali, dispune de facilităţi pentru scuba diving, pescuit la mare adâncime, yachting si alte sporturi nautice. Cele mai cumparate produse din Cuba sunt romul, trabucurile, cafeaua si bijuteriile.


Facilități hotel

       Starfish Cuatro Palmas oferă o atmosferă vibrantă, piscină, jocuri organizate, o sală de fitness și o varietate de activități distractive atât pentru adulți cât și pentru copii, internet cafe, magazin de cadouri, sauna, masaj. Hotelul dispune de 4 restaurante din care un restaurant este principal si 3 restaurante a la carte; si 3 baruri.


Facilități camere

       Hotelul Starfish Cuatro Palmas are 160 de camere dotate TV prin satelit, seif în cameră, aer condiționat, uscator de par, minibar si balcon.

 
Solicita oferta