Sus

Candva un sat pescaresc pe malul Marii Egee, astazi Bodrum este o destinatie de vacanta foarte populara: Saint-Tropez-ul Turciei. Care sunt motivele? In primul rand peisajele spectaculoase, cu plaje de un auriu pal marginind apele de azur ale Marii Egee, iahturile maiestuoase leganandu-se in port, precum si Mausoleul din Halicarnas (una dintre cele 7 minuni ale lumii antice). Vedete de renume isi petrec vacanta aici, acesta fiind doar un indiciu al faimei pensinsulei: de la Uma Thurman la printul Charles, multe nume de rezonanta se numara in portofoliul de fani fideli ai locului.

Ce poti face si ce poti vizita in Bodrum? (partea I)

bodrum boatsExcursie de o zi pe apa

Daca esti genul caruia ii place odihna activa, iti recomandam o excursie de o zi pe apa. Trebuie doar sa alegi cu atentie ambarcatiunea cu care vei naviga. Iti recomandam sa alegi un vas mic, de maxim 10 -12 pasageri, cu ajutorul caruia te vei bucura de tot ce are Marea Egee mai frumos de oferit. Daca alegi un vas mare, de peste 50 de persoane, risti sa ai parte de o excursie aglomerata si un pranz saracacios.

voyage_bodrum_14bBaie turceasca (hamam)

Majoritatea hotelurilor turcesti au facilitatile necesare unei experiente la hamam. O placere a simturilor, o experienta autentica si simpla, care te revigoreaza si iti da energie. Poti incerca o baie turceasca si la Bodrum Hamam sau Rayola Hamam, doua dintre locatiile independente.

TurkeyBodrumCastleO vizita la Castelul Bodrum

Castelul este renovat, este urias, iar o plimbare in interiorul zidurilor seculare te face sa ii simti pas cu pas maretia. Ajuns la punctul sau cel mai inalt te vei bucura de privelistea splendida pe care o ofera asupra portului si a caselor albe care sclipesc in soare.

Va invitam sa rasfoiti ofertele noastre in Bodrum si nu uitati ca suntem in plin sezon first minute!

]]>