Sus

Israel este o tara cu o istorie bogata si cu diversitate culturala, care atrage turisti din intreaga lume prin locurile sale sacre si destinatiile fascinante. Cele mai cunoscute destinatii sunt orasele istorice precum Ierusalim si Tel Aviv. 

De asemenea, aici poti regasi si Marea Moarta, locul unde se afla cea mai sarata apa din lume si unde poti pluti fara teama ca te vei scufunda. Un alt obiectiv turistic impresionant este Masada, o cetate antica pe un munte impunator, care atrage iubitorii de istorie. De asemenea, turistii pot explora cultura si gastronomia delicioasa a Israelului in piete si restaurante locale. Israelul este o destinatie turistica deosebita pentru exploratori si pelerini deopotriva. 

Avand in vedere faptul ca Israel este si o destinatie turistica religioasa importanta, poti petrece aici sarbatorile de iarna si te poti bucura de o experienta cu totul deosebita. Astfel, iti recomandam un Circuit Craciun Israel – Revelion Iordania, de 13 zile, cu avionul. Este un pachet turistic pe care nu trebuie sa il ratezi daca vrei sa te bucuri de o altfel de vacanta. 

Cu ajutorul acestui circuit, ai o oportunitate unica de a descoperi doua tari cu o istorie bogata, o cultura variata si peisaje spectaculoase intr-un cadru festiv de sarbatoare. 

Circuitul incepe in Israel, pe data de 23 decembrie. Vei ateriza la Tel Aviv si apoi te vei caza in Bethleem. In prima zi, vei vizita Ierusalim si imprejurimile, iar chiar in ziua de Craciun, vei putea merge in locurile sfinte, vizitate de pelerini din intreaga lume, printre care si Muntele Maslinilor, unde se afla Gradina Ghetsimani. De asemenea, vei ajunge si la Zidul Plangerii, un loc cu o incarcatura religioasa, istorica si emotionala foarte puternica. La Marea Moarta, te vei bucura de o experienta inedita, aceea de a pluti in apele extrem de sarate.

Urmatoarea destinatie este Iordania, unde Revelionul te va gasi pe o Croaziera in Marea Rosie (optional, daca iti dorest). Aici, vei putea descoperi orasul Petra, cu celebrul sau sit arheologic si cladiri sculptate in stanca, inclusiv Taj Mahalul din Iordania, Al-Khazneh. Vei explora capitala Amman, cu siturile sale istorice si muzee impresionante. Apoi, vei avea o experienta inedita in desertul Wadi Rum, unde te vei bucura de o aventura cu masini Jeep si vei petrece noaptea intr-un cort beduin, de lux. 

Pachetul turistic include, de asemenea, cazare in hoteluri de 4 si 5 stele (inclusiv camp-ul Wadi Rum este de lux), ghizi locali calificati care iti vor oferi informatii fascinante despre istoria si cultura locurilor, precum si 12 mese delicioase de tip mic dejun si 9 tip bufet pentru a descoperi bucataria traditionala din Orientul Mijlociu.

Asadar, petrece Craciunul si Revelionul in Israel si Iordania si experimenteaza frumusetea si incarcatura religioasa a regiunii intr-un cadru festiv si autentic. Te vei intoarce acasa cu amintiri de neuitat si o mai buna intelegere a acestor tari cu o istorie si o cultura atat de bogate. Este o aventura pe care nu ai vrea sa o ratezi!