Sus

creta 7@academiabarbatilor.com Scaldata din plin de apele cristaline ale Marii Mediterane si de Marea Libiei in partea de sud, Creta este unul dintre putinele locuri in care natura s-a intrecut pe sine. Insula Creta te intampina cu plaje intinse, cu nisip fin si auriu, udat de marea limpede si albastra, involburata sau linistita, un adevarat peisaj exotic, plin de romantism. Creta are tarmuri stancoase, cu munti impunatori si vai abrupte, peste care salta drumuri serpuite, excelente pentru excursii montane. creta4 Pe insula sunt multe lacasuri sfinte stravechi si pesteri misterioase, care ascund povesti nemuritoare. Legendele au binecuvantat pamantul Cretei, dandu-i privilegiul de a fi locul in care s-a nascut Zeus – cel  mai puternic dintre zeii Olimpului, dar si cea mai veche civilizatie europeana descrisa de Honor, Platon si Aristotel. Creta are un buchet extrem de bogat de atractii turistice, care merita vizitate. Palatul Knossos reprezinta cel mai mare sit arheologic din Creta, de pe vremea civilizatiei minoice. Heraklion este capitala insulei si un loc plin de viata si culoare. Hersonissos este cea mai animata si moderna statiune de pe insula.

Palatul din Knossos@crestinortodox.ro
De asemenea, Agios Nikolaos, cu al sau lac natural, Rethimno cu incantatorul sau centru istoric ce se intinde de-a lungul Portului Venetian sau Chania, fosta capitala a insulei, deosebit de pitoreasca iti vor incanta vacanta ta din Creta, dorindu-ti sa revii.
agios-nikolaos-crete-nightlife@destination360.com
Iar o zi pe renumita plaja din Matala, cu o zbenguiala in Marea Libiei iti vor lasa o amintire fabuloasa, ca si vizita la Ierapetra, unde te vei afla in cel mai sudic oras din Europa. Bucataria cretana iti va satisface toate gusturile si poftele la tavernele si cafenelele ospitaliere, care te vor intampina cu tot felul de preparate traditionale.
matala-crete-2@ghidturciagrecia
Daca doresti sa te bucuri de soarele Cretei si de toate splendorile turistice mentionate mai sus si inca multe, multe alte locuri de vis, alege pentru vacanta ta oferta agentiei noastre, „Minicircuit cu sejur in Creta”. Vei face cea mai buna alegere! Dar inainte de a pleca nu uita sa iei cu tine entuziasmul si pune in bagaj si ochelarii de soare, sapca Made In Greece, crema de protectie solara si mai ales, aparatul foto. Nici nu stii cate vei avea de fotografiat! Iti garantam!]]>