Sus

Cum ar fi sa mergi in Turcia de Revelion? Iti recomandam sa nu mai stai pe ganduri si sa afli cat mai repede raspunsul la aceasta intrebare. Alege un pachet special pentru Revelion si vei putea vedea Turcia la trecerea dintre ani. Iata ce oferte revelion 2024 ti-am pregatit! 

Revelion 2024 Turcia – Belek, Susesi Luxury Resort 

Belek este una dintre cele mai boeme statiune din Turcia. Poate fi considerat un paradis al plajelor cu nisip fin si al apelor cristaline ale Marii Mediterane. Statiunea imbina frumusetea naturala cu facilitatile de lux. Cele mai exclusiviste resorturi si terenuri de golf de clasa mondiala fac din Belek destinatia perfecta pentru cei care cauta relaxare si distractie. O promenada pe faleza maritima dezvaluie atmosfera vibranta a orasului, cu restaurante de lux, magazine elegante si activitati recreative. Belek nu este doar o destinatie turistica, ci o experienta de neuitat. 

Poti petrece un Revelion de vis aici, alegand acest pachet turistic de 5 nopti, cu avionul. Ce include pachetul turistic? 5 nopti de cazare din data de 28.12, transport cu avionul, masa in regim ultra all inclusive, taxele de aeroport, transfer aeroport-hotel-aeroport si asistenta turistica. 

Revelion Istanbul 2024 – 5 zile, cu autocarul 

Daca iti este teama de avion sau vrei sa vizitezi si alte obiective, atunci alege un pachet turistic ce are inclus transportul cu autocarul. Cel pe care ti-l recomandam iti va purta pasii spre Istanbul, unde vei putea admira unele dintre cele mai frumoase si faimoase obiective turistice din lume. 

Istanbul iti ofera o calatorie captivanta prin istorie si cultura. Ai posibilitatea de a vizita cele mai populare obiective turistice, printre care Moscheea Albastra, Palatul Topkapi, fosta resedinta a sultanilor otomani, care in prezent adaposteste comori istorice si artefacte pretioase. Nu uitam nici de Hagia Sophia, cu arhitectura sa grandioasa. Aceasta a servit ca biserica si moschee de-a lungul secolelor. Piata Mare si Bazarul Mare ofera o explozie de culoare si traditii, fiind locul perfect pentru a descoperi atmosfera autentica a Istanbulului.  

În pretul pachetului turistic sunt incluse transportul cu autocarul in prima si ultima zi, 2 bagaje/persoana, 4 nopti de cazare cu mic dejun la hotel de 3 stele, ghid insotitor si deplasari la cateva obiective turistice. 

Sejur Turcia – Side, Port River Hotel & Spa

Daca vrei sa ai o vacanta in care sa te relaxezi total, atunci neaparat alege un pachet turistic la care sa ai cazare cu SPA. Acest sejur include transportul cu avionul, transferul aeroport – hotel – aeroport, masa in regim ultra all inclusive, taxele de aeroport, si asistenta turistica. 

Despre Side iti putem spune ca este o destinatie exclusivista, care imbina istoria, luxul si plajele spectaculoase. Aici poti descoperi ruinele templului Apollon si ale teatrului antic. Portul vechi ofera o atmosfera pitoreasca, cu restaurante traditionale si magazine locale. Plajele aurii, cu nisip fin aduc relaxare si soare. Cu promenadele sale pitoresti si atmosfera relaxata, Side te va rasfata cu farmecul sau unic, combinand perfect istoria si natura pentru o experienta de neuitat in inima Rivierei turcesti. Sa mai spunem si ca la hotel te vei putea bucura de experiente SPA cu totul relaxante? 

Asadar, alege unul dintre aceste pachete turistice si petrecere un Revelion de vis!