Sus

A inceput numaratoarea inversa pana la Revelion 2024, iar daca nu ai planuri deja, avem două propuneri super pentru tine: Revelion la Benelux si Revelion la Barcelona. Suna bine? Daca da, vrem sa iti prezentam pe scurt ce poti face in cadrul acestor vacante. 

Revelion Bruxelles 2024 – Marele Circuit Benelux, 8 zile, cu avionul 

Prima oferta turistica pe care ti-o aducem in atentie are un itinerariu de vis, care cuprinde, printre altele, Bruxelles, Namur, Luxembourg, Liege, Rotterdam, Amsterdam, Volendam, Haga, Anvers, Gent si altele. Plecarea se face pe data de 27 decembrie din Bucuresti, iar prima oprire va fi la Bruxelles, insa pentru scurt timp. De acolo, vei pleca direct la Namur, care este capitala regiunii Valonia (partea francofona a Belgiei). Spre seara vei porni spre Marele Ducat de Luxembourg, unde te vei caza. 

A doua zi, vei vizita Luxembourg si Liege, unde vei vizita cele mai apreciate obiective turistice si, de asemenea, vei putea degusta cele mai populare preparate din zona Liege. Seara, te vei caza in Rotterdam. 

In a treia zi, vei vizita cele mai populare sate pescaresti, respectiv Volendam si Zaanse Schans si capitala Olandei, Amsterdam. In a 4a zi poti petrece timpul asa cum iti doresti sau poti sa faci o excursie optionala la Haga. 

In a cincea zi vei poposi la Anvers, orasul unde ajung diamantele pentru a fi prelucrate inainte de a fi vandute international. Apoi, te vei indrepta spre Bruxelles, unde vei petrece Revelionul. Pe 1 ianuarie, vei vizita Bruxelles pe indelete. Pe 2 ianuarie poti petrece timpul asa cum vrei sau poti merge intr-o excursie optionala la Gent & Brugges, iar in ultima zi vei pleca spre Bucuresti in jurul pranzului. Pachetul turistic include biletele de avion, taxele de aeroport, transferuri cu autocarul conform programului, 7 nopti de cazare in hoteluri de 4 stele, cu mic dejun, tururi de oras cu ghizi locali, insotitor roman de grup. 

Revelion Barcelona 2024 – La Reina, Catalonia 

Daca nu ai ajuns pana acum in Spania sau daca ai mai fost si ti-a placut atat de mult incat vrei sa revii, ai ocazia perfecta. Vei petrece un Revelion de vis si vei ramane cu amintiri de neuitat. Este un circuit turistic de 6 zile, cu avionul. In prima zi, vei ajunge in Barcelona in jurul orei 12:30 si vei avea timp la dispozitie pentru a vizita orasul, alaturi de un ghid local. A doua zi, vei vizita Muntele Monserrat, Manastirea Monserrat si Sant Sadurni D’Anoia, locul unde se produce asa numita sampanie spaniola. Pe 31 decembrie poti merge in doua vizite optionale la cele mai populare obiective din Barcelona: Sagrada Familia si Parcul Guell. Seara, poti petrece revelionul la o cina festiva sau poti asista la evenimentele publice din oras. Pe 1 ianuarie ai timp liber la dispozitie pentru a vizita Barcelona, iar pe 2 ianuarie poti opta pentru o excursie la Girona si Figueres (locul unde s-a nascut Salvador Dali). In ultima zi vei pleca spre Bucuresti, dupa ora pranzului. 


Speram ca ti-am atras atentia cu aceste pachete turistice si ca il vei alege pe cel potrivit pentru tine pentru a petrece sfarsitul de an in cel mai bun mod.