Sus

Emiratele Arabe Unite (EAU) sunt cunoscute in intreaga lume pentru opulenta si diversitatea lor si reprezinta unele dintre cele mai populare destinatii turistice, unde modernitatea se imbina cu traditiile si cultura araba fascinanta. Avand numeroase obiective turistice impresionante, EAU ofera o experienta de neuitat pentru orice vizitator.

Daca vrei sa te bucuri de o experienta diferita anul acesta si sa descoperi Emiratele Arabe Unite, iti recomandam un circuit in Emiratele Arabe Unite, cum ar fi Povestea celor 7 Regate, cu avionul. Este un circuit de 9 zile, care te va ajuta sa descoperi cele mai frumoase obiective turistice si care cu siguranta iti va ramane in suflet. In continuare, iti vom prezenta cele mai populare obiective turistice din Emiratele Arabe Unite, pentru a-ti face o parere despre ceea ce urmeaza sa vizitezi in cadrul unui circuit. 

Incepem prin a-ti prezenta unele dintre cele mai populare atractii turistice ale EAU, respectiv Burj Khalifa, cel mai inalt turn din lume, care este situat in Dubai. Are o inaltime uluitoare de peste 828 de metri, astfel ca acest zgarie-nori te lasa fara cuvinte odata ce te apropii de el. Poti urca in el cu ajutorul unui ascensor pana la platforma de observare din varf, de unde poti admira privelisti spectaculoase asupra orasului si a desertului. 

Tot in Dubai, alte atractii notabile din sunt Mall of the Emirates, unde se gaseste pista de schi interioara Ski Dubai, precum si Dubai Mall, un paradis pentru cumparaturi cu o gama larga de magazine si restaurante de lux. 

De asemenea, nu trebuie sa ratezi nici fantana muzicala din fata de la Burj Khalifa, care ofera spectacole uimitoare de apa si lumina, iar cartierul istoric Al Bastakiya te va transporta in timp cu casele sale traditionale si galeriile de arta.

Dupa Dubai, neaparat sa vizitezi si Emiratul Abu Dhabi, unde te va impresiona cel mai mult Moscheea Sheikh Zayed. Este una dintre cele mai mari moschei din lume, cu o arhitectura magnifica si detalii decorative impresionante. Muzeul Louvre Abu Dhabi atrage pasionatii de arta din intreaga lume, aducand o colectie diversa de opere de arta din toate colturile lumii.

De asemenea, pentru iubitorii de distractii, Parcul de Aventuri Ferrari World din Abu Dhabi este o atractie incredibila. Gazduieste cele mai rapide montagne ruse din lume si o varietate de experiente legate de motorsport si de brandul Ferrari.

In afara urbanismului sofisticat, EAU ofera si peisaje naturale impresionante. Desertul arab este o adevarata comoara, unde vizitatorii pot experimenta plimbari cu camile, sandboarding si safari-uri in dune. Oazele naturale precum Al Ain si Hatta ofera racoare si verdeata in mijlocul acestui mediu arid.

Pentru cei pasionati de aventura maritima, insulele artificiale Palm Jumeirah si The World din Dubai reprezinta adevarate minuni ingineresti si arhitecturale. Cu plaje private, resorturi de lux si facilitati moderne, aceste insule sunt perfecte pentru relaxare si distractie. Ti-am prezentat doar o parte dintre obiectivele turistice pe care le poti admira in circuite Emiratele Arabe Unite. 

Acestea fiind spuse, Emiratele Arabe Unite reprezinta destinatii turistice remarcabile care imbina cu succes inovatia moderna cu bogatia traditiilor arabe. De la opulenta, minuni ingineresti si arhitcturale si peisajele naturale uimitoare, EAU ofera o gama diversificata de experiente pentru a satisface toate gusturile si preferintele.