Sus

Cine a spus ca Mos Craciun nu exista, s-a inselat cu siguranta. Sau nu a stiut unde sa il caute.
Noi l-am gasit exact la el acasa, in Laponia. Intr-o casuta cu semineu si caldura, inconjurat de reni si spiridusi asteptand scrisorile celor mici sau pe cei ce vor sa-l viziteze.
Un taram magic cu peisaje de basm, plimbari cu sania trasa de reni, cadouri personalizate si povesti magice pentru copii.
Totusi, Laponia nu este numai raiul copiilor. Adultii vor fi fascinati de frumusetea peisajelor din apropierea Arcticului, iar atunci cand vor ajunge acasa vor avea ce povesti. Sigur nu vor uita asa usor Craciunul petrecut aici.

 
Iata cateva motive pentru care merita sa vizitezi Laponia:
Descopera coliba lui Mos Craciun

Satul lui Mos Craciun se afla in Rovaniemi. Aici vei gasi un parc de distractii, un muzeu, cafenele, restaurante, jucarii si alte personaje de poveste. Si tot de aici puteti trimite celor de acasa o scrisoare cu stampila Mosului.
Nu uitati sa cumparati un suvenir celor dragi si obligatoriu sa surprindeti cele mai spectaculoase momente prin cateva fotografii care sa va aminteasca de clipele magice petrecute aici.
Tot aici se afla si parcul tematic al lui Mos Craciun: „Santa Park”, o pestera uriasa sapata adanc intr-o stanca, la 132 de metri adancime. Aici va asteapta ajutoarele Mosului, care abia asteapta sa va initieze la cursurile Scolii de Elfi, Craciunita, Spiridusii si multe alte surprize…

Husky Safari
Lasa-te purtat de sania trasa de husky intr-o calatorie plina de aventura cu peisaje de basm!
Prietenosii caini ne vor intampina cu bucurie, iar proprietarii ne vor povesti despre obiceiurile cainilor si procedurile de dresaj.
E important sa stiti ca husky adora viteza, dar pot fi condusi din haturi.

Safari la ferma de reni
O experienta unica, plina de relaxare. Sania trasa de reni reprezinta un mijloc traditional de plimbare prin padurea acoperita de zapada. Chiar daca renii sunt foarte inceti, avantajul este ca poti admira indelung privelistea alaturi de cei mici.

Vizita la Gradina Zoologica Polara Ranua Wildlife
Este cea mai nordica gradina zoologica din lume unde vei avea posibilitatea sa vezi o varietate de animale din zona arctica in mediul lor natural: ursi polari, reni, caprioare, cerbi, lynx, vulpea artica, bufnita de zapada, bufnita vulture, caini husky si multe altele.
Gradina zoologica Ranua Wildlife Park este un loc cu adevarat magic in timpul iernii, a doua mare atractie pentru familii si copii dupa “Mos Craciun”.

Daca te-am convins si pe tine, regasesti aici programul detaliat.
Sa speram ca Mosul o sa iti aduca cadoul preferat sau poate chiar o vacanta alaturi de el!