Sus

Daca iti place sa vizitezi cat mai multe piete si targuri de Craciun, sigur o sa te incante urmatoarea recomandare. Iti propunem un circuit turistic in Andaluzia, iar in continuare iti vom prezenta detalii care te vor convinge sa il alegi. 

In prima parte a circuitului vei explora superba Costa del Sol, renumita pentru plajele sale aurii si atmosfera de petrecere. Cel mai cunoscut oras este Marbella, care te incanta cu plaje luxuriante si strazi care iti vor prezenta istoria si cultura locului. Benalmadena, un alt oras popular este renumit pentru port si pentru parcul tematic Tivoli World. În Puerto Banus, vei putea admira, printre altele, magazine de designer, restaurante exclusiviste si cluburi de noapte. Aceste destinatii de pe Costa del Sol ofera o experienta de neuitat, imbinand relaxarea cu rafinamentul si distractia.

In urmatoarea zi, poti alege o excursie optionala in Gibraltar. Aceasta mica peninsula este cunoscuta pentru Stanca Gibraltarului, locul unde se pot admira privelistti panoramice uimitoare. Un punct de atractie este Rezervatia de Macaci, unde poti interactiona cu aceste simpatice maimute. De asemenea, poti vizita Cetatea Moorish, un castel istoric, si pestera St. Michael, cu stalactite spectaculoase. 

Apoi, calatoria ta continua cu spectaculoasa Sevilla. Capitala Andaluziei incanta cu farmecul sau istoric si cultural. Vei putea admira arhitectura gotica a Catedralei din Sevilla si turnul Giralda si Alcazar, un palat maur cu gradini luxuriante. Nu poti rata nici Ronda, cu ale sale privelisti uimitoare. Podul Puente Nuevo si canionul El Tajo sunt doua obiective care te vor face sa vrei sa te intorci aici de mai multe ori. 

Te vei intoarce in Sevilla si vei explora cele mai frumoase atractii de aici: pietele de Craciun din Andaluzia, inclusiv cea mai mare Piata de Craciun din sudul Spaniei, unde vei putea degusta preparate traditionale si de unde vei avea ocazia sa cumperi cele mai frumoase cadouri de Craciun pentru cei dragi si pentru tine. 

Nu vrem sa iti mai dam multe detalii despre acest circuit minunat, insa iti vom spune ca zilele se vor imparti intre vizitarea celor mai populare obiective din Andaluzia si Pietele de Craciun unde vei descoperi o cu totul alta cultura, te vei bucura, vei degusta preparate traditionale si vei cumpara cadouri cu adevarat deosebite. 

Plecarea se face pe data de 31.11 din Bucuresti, iar pachetul turistic include urmatoarele: 

  • bilete de avion dus-intors
  • bagaj de mana si de cala, in limita a 8, respectiv 23 de kg
  • transfer aeroport – hotel – aeroport
  • 7 nopti de cazare la hoteluri de 4 stele 
  • 7 mic dejunuri si 2 cine 
  • excursii la cele mai populare obiective turistice si biletele de intrare 
  • insotitor de grup si ghizi locali. 

De asemenea, ai ocazia sa achizitionezi si excursii optionale. Speram sa alegi acest circuit turistic pentru a petrece timp de calitate inainte de Craciun si pentru a descoperi atmosfera Andaluziei in perioada sarbatorilor de iarna.