Sus

Ti-ai facut planuri de vacanta pentru ultima parte a acestui an? Desi este vara, probabil gandul iti zboara si la ceea ce vei vizita in toamna sau de ce nu, in iarna. De aceea, vrem sa iti propunem un circuit turistic in Malta, ce se va desfasura in octombrie. 

Istoria Maltei este plina de amestecuri culturale si evenimente semnificative. Situata in Marea Mediterana, insula a fost locuita inca din antichitate, de catre fenicieni, romani si bizantini. In secolul al IX-lea, maltezii au devenit parte a lumii musulmane, iar apoi insula a trecut sub dominatia normanzilor si a Cavalerilor Ospitalieri. Cunoscuta pentru lupta lor impotriva turcilor in secolul al XVI-lea, Maltei a devenit o fortareata europeana. Sub dominatia britanica din 1800, insula a jucat un rol crucial in cele doua razboaie mondiale. In 1964, Malta si-a castigat independenta, iar in 1974 a devenit republica. Astazi, istoria sa diversa este reflectata in patrimoniul si cultura vibranta.

Daca vrei sa descoperi Malta si istoria sa impresionanta, te invitam intr-un circuit in Malta de 8 zile. Circuitul este intitulat Comori, cavaleri si cetati, astfel ca vei intui o parte dintre obiectivele turistice pe care le vei putea vizita. In continuare, iti prezentam pe scurt acest circuit si suntem siguri ca iti vom capta atentia si vei dori sa vizitezi aceasta insula de vis, cu o istorie bogata. 

Circuitul turistic intitulat „Malta: Comori, Cavaleri si Cetati” promite o experienta fascinanta si captivanta prin explorarea bogatei istorii si culturii Maltei. Plecarea este programata din Bucuresti pe data de 4 octombrie 2023. Acest circuit ofera o oportunitate unica de a descoperi frumusetea insulei mediteraneene si de a explora locuri incarcate de istorie si traditii.

Cu o durata de 8 zile, acest circuit este bine planificat si dezvaluie turistilor bogatia patrimoniului maltez. De la vizite la celebrele cetati medievale ale Cavalerilor Ospitalieri, cu arhitectura impresionanta si istorie fascinanta, pana la explorarea renumitelor temple megalitice, circuitul ofera o incursiune in timp si in cultura straveche a insulei.

Printre atractiile cheie ale circuitului se numara Valletta, capitala Maltei, cu strazi inguste si cladiri istorice, precum si Mdina, orasul fortificat cunoscut si sub numele de „Orasul Tacerii”. Vizitatorii vor avea ocazia sa exploreze impresionanta Catedrala a Sfantului Ioan si sa descopere bogatia artistica si religioasa a acestui loc sacru. De asemenea, la Hello Holidays vei mai gasi si alte circuite Malta

Pe langa experientele culturale, circuitul ofera si oportunitati de relaxare pe plajele spectaculoase ale Maltei, precum si posibilitatea de a savura bucataria locala autentica.

Cu ghiduri profesioniste si excursii bine organizate, acest circuit este ideal pentru cei interesati de istorie, cultura si aventura. Agentia de turism Hello Holidays se asigura ca turistii vor avea parte de o calatorie memorabila si plina de descoperiri in aceasta bijuterie mediteraneana, Malta.

Asadar, circuitul turistic „Malta: Comori, Cavaleri si Cetati” iti ofera o experienta captivanta, daca vrei sa explorezi istoria si cultura Maltei, sa te bucuri de peisajele spectaculoase si sa te relaxezi pe plajele insorite ale acestei destinatii unice din Marea Mediterana.