× Hello Holidays

Caută-ți vacanța

Circuite Cipru , plecare din Bucuresti

1 circuite găsite

Arata tarif

Hello Premium Tours

Special Offer
 Circuit Cipru | 8 zile - Avion | 2023 – Legenda Afroditei  Circuit Cipru | 8 zile - Avion | 2023 – Legenda Afroditei

Circuit Cipru | 8 zile - Avion | 2023 – Legenda Afroditei

  • Date de plecare: 22.10.2023
  • Itinerar: Larnaca - Ayia Napa - Famagusta - Kyrenia - Nicosia - Kykkos - Limassol - Petra tou Romiou - Kourion - Paphos - Omodhos
de la 989 €
939 € / pers

Cipru: Exploreaza Insula Zeilor cu HelloHolidays

Cipru, adesea numita "Insula Afroditei", este o destinatie turistica de vis, unde soarele straluceste peste plajele aurii, ruinele antice si satele pitoresti. O vacanta in Cipru te invita sa te relaxezi pe litoralul sau idilic, sa explorezi comorile sale arheologice sau sa te aventurezi in muntii sai ascunsi. Fie ca esti in cautarea unui circuit Cipru pentru a cunoaste mai mult din aceasta insula fermecatoare sau planifici o vacanta Cipru dedicata plajelor si scufundarilor, aceasta insula iti va depasi toate asteptarile.

Statiunile de pe coasta sa, precum Ayia Napa si Limassol, sunt renumite pentru plajele lor splendide, apa cristalina si viata de noapte efervescenta. Pentru cei pasionati de istorie, ruinele din Paphos, sanctuarele antice si mozaicurile impresionante povestesc mii de ani de civilizatie si influente culturale.

Cipru nu este doar o destinatie de vara. Muntii Troodos, cu satele lor traditionale, manastirile ascunse si traseele de drumetie, sunt un refugiu perfect pentru cei care doresc sa experimenteze o latura mai autentica a insulei. Vinariile locale din aceasta regiune sunt o ocazie excelenta pentru degustari si pentru a invata mai multe despre traditia vinicola a Ciprului.

Apele turcoaz ale insulei sunt un paradis pentru scafandri, cu numeroase locuri de scufundare, inclusiv epave istorice si formatiuni subacvatice.

Deci, daca doresti o experienta turistica completa cu HelloHolidays, Cipru iti ofera o combinatie irezistibila de soare, mare, istorie si cultura. Cu un circuit Cipru, te vei aprofunda in esenta insulei, descoperind fiecare aspect al acestei destinatii mediteraneene deosebite.

Calendar plecari circuite

Octombrie 2023
Noiembrie 2023
Decembrie 2023
Lunile anterioare
Lunile urmatoare
Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

Am deja oarece vechime în vacanțele pe meleaguri elene dar pot spune ca am vizitat doar o părticică din frumoasa Grecie. Am vizitat atat insule cât și zona de continent. Anul trecut in iunie am reven...

Andreias Gabriela, 16.08.2023 Citeste mai mult

Recomand excursia de o zi, programul respectat în totalitate. Mențiune specială pentru d-na Mihaela Dumitru, ghidul nostru pentru comentariile bine documentate și grija pentru toți turiștii. Sugestie:...

Andrei Vasilescu, 15.08.2023 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn