× Hello Holidays

Caută-ți vacanța

Circuite SUA , plecare din Bucuresti

0 circuite găsite

Arata tarif

Cautarea nu a returnat niciun rezultat.

SUA: Tara Visului American si a Diversitatii Infinite cu HelloHolidays

Statele Unite ale Americii, o natiune vasta ce se intinde de la oceanul Atlantic la Pacific, este o destinatie unde visurile devin realitate si unde diversitatea culturala si naturala nu are limite. Optand pentru o vacanta in SUA, vei descoperi metropole cosmopolite, peisaje naturale uluitoare si monumente istorice emblematice. Fie ca planuiesti un circuit SUA pentru a simti pulsul oraselor aglomerate sau vrei sa te aventurezi in parcurile nationale uimitoare, aceasta tara iti va oferi experiente inegalabile.

New York, cunoscut si ca "Big Apple", este un oras iconic unde zgarie-norii se ridica mandri, cu Central Park ca oaza verde si cu Broadway-ul luminand noaptea. Statuia Libertatii, un simbol al libertatii si al diversitatii, strajuieste intrarea in metropola.

Dar SUA nu este doar despre New York. Orase precum Los Angeles, cu glamourul Hollywood-ului, San Francisco, cu faimosul sau Golden Gate Bridge, sau Chicago, cu arhitectura sa inovatoare, aduc o varietate culturala si istorica. Parcurile nationale, precum Grand Canyon, Yellowstone sau Yosemite, ofera peisaje de neuitat si experiente in natura unice.

Bucataria americana, cu delicii precum "hamburgeri", "hot dog" sau "cheesecake", este un testament al topirii oalei culturale, unde influente din toata lumea se reunesc.

Daca iti doresti o calatorie intr-o tara unde posibilitatile sunt nelimitate si unde fiecare stat aduce o noua aventura, atunci cu HelloHolidays, SUA te invita sa explorezi comorile sale nesfarsite. Un circuit prin SUA te va conduce printr-un mozaic de culturi, istorii si peisaje, garantand amintiri care vor dura o viata intreaga.

Calendar plecari circuite

Martie 2024
Aprilie 2024
Mai 2024
Iunie 2024
Iulie 2024
August 2024
Septembrie 2024
Octombrie 2024
Lunile anterioare
Lunile urmatoare
Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

Am avut bucuria să particip la circuitul Târgurile de Craciun Viena - Praga- Dresda din data de 29.11.2023. Stimata doamnă Oana Popescu ne-a împletit pe tot traseul parcurs, cu un stil admirabil, tot...

florentina tantos, 07.12.2023 Citeste mai mult

Super excursie. Ghid de exceptie. Multumim domnul Munteanu Gheorghe! Recomandam cu drag!

Spiridon Sofia, 05.12.2023 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn